back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cele mai penibile situatii la care ati asistat (sau le-ati trait)

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

215 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 21 Decembrie 2010, ora 10:17

La o nunta.
Se fura mireasa.
Incepe negocierea. Mirelui i se aduce pantoful miresei, si i se cere sa bea sampanie din el. Mirele are o clipa de ezitare, e incurcat... vine socrul mare, ia pantoful si-l arunca...

Fosta membra 9am.ro

215 mesaje

Postat pe: 21 Decembrie 2010, ora 10:18

Postati si voi intamplari asemanatoare!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

675 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2010, ora 10:33

De la: roibuvaleriu, la data 2010-12-21 10:17:40La o nunta.
Se fura mireasa.
Incepe negocierea. Mirelui i se aduce pantoful miresei, si i se cere sa bea sampanie din el. Mirele are o clipa de ezitare, e incurcat... vine socrul mare, ia pantoful si-l arunca...

..... "-da-l dracu, luam alta cu trei numere mai mari."

...........nu-i
Fosta membra 9am.ro

7554 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2010, ora 10:34

Se fura mireasa.

mai era un topic cu tema asta.....
si cu intamplari penibile....si cu furatul miresei..........

Fosta membra 9am.ro

4090 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Decembrie 2010, ora 16:08

De la: roibuvaleriu, la data 2010-12-21 10:18:43Postati si voi intamplari asemanatoare!

as zice eu ceva dar e atat de pemibil ca nu zic

analizez, judec si dau verdicte!
Fosta membra 9am.ro

215 mesaje

Postat pe: 21 Decembrie 2010, ora 17:00

De la: carla111, la data 2010-12-21 10:34:16
Se fura mireasa.

mai era un topic cu tema asta.....
si cu intamplari penibile....si cu furatul miresei..........

Cred ca sunt mii de topicuri pe site-ul asta.
Pana citesti numai titlurile lor, imbatranesti.
Eu sunt nou in sportul asta. Daca poti sa-mi dai un link sau sa-mi spui unde il pot gasi ar fi bine.

Alta:
Examen la facultate la o materie care era cui.
Profesorul stranuta si ii sare proteza dentara la picioarele unui coleg.
Asta ia proteza de jos si i-o intinde profesorului.
Profesorul scoate batista, o sterge, si-o baga in gura si continua examenul.

wshu_mc

14 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 4 Ianuarie 2011, ora 09:33

Hai sa va zic eu una absolut penibila...ramai la prietena ta peste noapte(ea fiind singura acasa),a doua zi dimineatza parintzii ei se gandesc sa vina mai devreme acasa.Se aud batai in usa,prietena ta se sperie ingrozitor si spune : A venit mama!!!...tu esti buimac de somn,si nu intelegi de ce te trage prietena ta de mana tocmai pana in camera cealalta,dupa care te "baga " in sifonier...se deschide usa,intra ambii parinti(nu numai mama cum s`a crezut initial)...fata este foarte speriata,are toata fata rosie,respira repede si sacadat...parintii intreaba ce s`a intamplat,ea le raspunde :Nimic!!...parintii mai intreaba 1 data,fata isi passtreaza raspunsul...cunoscandu`si fiica foarte bine,isi dau seama ca s`a intamplat ceva...si incep sa "rascoleasca "prin casa...nu a durat 3 min si au ajuns la sifonier,...si acum va intreb eu: cat de penibil este sa se deschida usa de la sifonier,si sa te uiti in ochii mamei prietenei tale???

Fosta membra 9am.ro

1479 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2011, ora 09:42

De la: wshu_mc, la data 2011-01-04 09:33:01Hai sa va zic eu una absolut penibila...ramai la prietena ta peste noapte(ea fiind singura acasa),a doua zi dimineatza parintzii ei se gandesc sa vina mai devreme acasa.Se aud batai in usa,prietena ta se sperie ingrozitor si spune : A venit mama!!!...tu esti buimac de somn,si nu intelegi de ce te trage prietena ta de mana tocmai pana in camera cealalta,dupa care te "baga " in sifonier...se deschide usa,intra ambii parinti(nu numai mama cum s`a crezut initial)...fata este foarte speriata,are toata fata rosie,respira repede si sacadat...parintii intreaba ce s`a intamplat,ea le raspunde :Nimic!!...parintii mai intreaba 1 data,fata isi passtreaza raspunsul...cunoscandu`si fiica foarte bine,isi dau seama ca s`a intamplat ceva...si incep sa "rascoleasca "prin casa...nu a durat 3 min si au ajuns la sifonier,...si acum va intreb eu: cat de penibil este sa se deschida usa de la sifonier,si sa te uiti in ochii mamei prietenei tale???

ce ar fi fost sa stai acolo pana in urmatoarea zi sau poate si mai mult pana plecau amandoi de acasa? prin cate trebuie sa trecem ...

Si suferinta e buna la ceva.O altfel de viata daca am avea, altfel ne-am bate joc de ea
Baboo

217 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 4 Ianuarie 2011, ora 09:45

Se fura mireasa.

Daca negocierea s-a facut cu mirele, inseamna ca darul a fost dat, iar socru mare a fost un mare bou pentru ca de la inceput s-a amestecat in proaspta familie nou creata.
Daca darul nu a fost dat mirele e un bou ca era treaba naului sa-i pzesca mireasa pina la primirea darului. E l nu trebuia sa accepte negocierea in nume propriu. Depinde de cine e pe lingatine sa te sfatuiasca ,dar si de obiceiul locului precum si de gholbanii care sunt la nunta.

Baboo

217 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2011, ora 09:48

De la: pickard, la data 2010-12-21 16:08:19
De la: roibuvaleriu, la data 2010-12-21 10:18:43Postati si voi intamplari asemanatoare!

as zice eu ceva dar e atat de pemibil ca nu zic

Ai facut pisu pe tine cind erai in vizita?
Mama mi-a spus ca si mie mi s-a intimplat pe vremea cind nu erau inventai pamperii!

wshu_mc

14 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2011, ora 09:54

Aaaaa...si uitasem ceva,toata faza asta se intampla intr`o luni dimineatza,iar vineri seara trebuia sa mearga toata familia la un botez(mai greu de explicat)...important este ca vineri seara,la nici o saptamana ,a trebuit sa stau la masa cu toata familia...si erau cativa...

Baboo

217 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2011, ora 09:55

De la: wshu_mc, la data 2011-01-04 09:33:01Hai sa va zic eu una absolut penibila...ramai la prietena ta peste noapte(ea fiind singura acasa),a doua zi dimineatza parintzii ei se gandesc sa vina mai devreme acasa.Se aud batai in usa,prietena ta se sperie ingrozitor si spune : A venit mama!!!...tu esti buimac de somn,si nu intelegi de ce te trage prietena ta de mana tocmai pana in camera cealalta,dupa care te "baga " in sifonier...se deschide usa,intra ambii parinti(nu numai mama cum s`a crezut initial)...fata este foarte speriata,are toata fata rosie,respira repede si sacadat...parintii intreaba ce s`a intamplat,ea le raspunde :Nimic!!...parintii mai intreaba 1 data,fata isi passtreaza raspunsul...cunoscandu`si fiica foarte bine,isi dau seama ca s`a intamplat ceva...si incep sa "rascoleasca "prin casa...nu a durat 3 min si au ajuns la sifonier,...si acum va intreb eu: cat de penibil este sa se deschida usa de la sifonier,si sa te uiti in ochii mamei prietenei tale???

Cred ca era mai misto de privit ochii tatalui, care desigur era mai inalt ca sifonieru' si avea un pumn ca o minge de handbal. Nu e mai interesant asa?

Fosta membra 9am.ro

1479 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2011, ora 10:00

tot cu mireasa am si eu una,

doua grupuri vroiau sa fure mireasa, cand a venit momentul, un baiat a pus mana pe mireasa si a smucit-o de parca ii era frica ca ceilalti sa nu o prinda si sa o traga in partea cealalta, mireasa a facut cinci sase pasi dupa care a scos un tipat si o mica injuratura, isi scrantise piciorul, mireasa a fost "rapita" dupa ce i-a trecut durerea si putin din nervi

Si suferinta e buna la ceva.O altfel de viata daca am avea, altfel ne-am bate joc de ea
vasiucraina

3 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2011, ora 10:19

Am 26 de ani si intro noapte pe la 1 din vara lui 1999 aveam o olteanca care statea la etaju 1,neavand unde ne juca si noi dea mama si dea tata fac pe spider man si urc etaju fara funi sau alte chestii,ea imi deschide geamu incet (geam ceausist care cand il deschideai facea ca trenu cand ajungea la nord)ca nu cumva sa auda parinti ei ceva si incepem sa ne jucama?(frumos ai?)
La un moment dat plin de hormoni care bubuiau in mine ii cer sa ii fac un cuninngulis, la 2 secunde ce miam terminat discursu auzim langa usa ce duce in camera parintilor un zgomot ca ala din 77
La nici 10 secuande eu eram deja in fata blocului indreptandu-ma spre casa,locuiam in scara vecina
Mama ei auzea foarte bine,asa de bine incat a auzit geamu ceausist deschizandu-se si tot ce vorbisem noi dincolo de usa
Vreo 2 luni cand o vedeam fugeam de ea ca draq de tamaie si asa usor era de evitat avand in vedere ca locuiam scara langa scara ca mai mult stateam prin casa

wshu_mc

14 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2011, ora 10:22

De la: Baboo, la data 2011-01-04 09:55:27

Cred ca era mai misto de privit ochii tatalui, care desigur era mai inalt ca sifonieru' si avea un pumn ca o minge de handbal. Nu e mai interesant asa?

Tatal e micutz de statura si "indesat"...e bun in sinea lui,nu deranjeaza,dar cand am iesit din casa...se uita cu coada ochiului , nu indraznea sa se uite la mine, ii era rusine de rusinea mea...am crezut ca intru in pamant de rusine

rothmans_yuppy

7870 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 4 Ianuarie 2011, ora 12:51

De la: wshu_mc, la data 2011-01-04 10:22:14

Tatal e micutz de statura si "indesat"...e bun in sinea lui,nu deranjeaza,dar cand am iesit din casa...se uita cu coada ochiului , nu indraznea sa se uite la mine, ii era rusine de rusinea mea...am crezut ca intru in pamant de rusine

asa, deci in loc sa iti sparga fatza ti-a spart bilutzele

Fosta membra 9am.ro

7554 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2011, ora 13:26

Tatal e micutz de statura si "indesat"...e bun in sinea lui,nu deranjeaza,dar cand am iesit din casa...se uita cu coada ochiului , nu indraznea sa se uite la mine, ii era rusine de rusinea mea...am crezut ca intru in pamant de rusine [/quote]
tatal te compatimea...trecuse si el prin asta....

Oksana_

1552 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2011, ora 13:29

De la: wshu_mc, la data 2011-01-04 09:33:01
Hai sa va zic eu una absolut penibila...ramai la prietena ta peste noapte(ea fiind singura acasa),a doua zi dimineatza parintzii ei se gandesc sa vina mai devreme acasa.Se aud batai in usa,prietena ta se sperie ingrozitor si spune : A venit mama!!!...tu esti buimac de somn,si nu intelegi de ce te trage prietena ta de mana tocmai pana in camera cealalta,dupa care te "baga " in sifonier...
...nu a durat 3 min si au ajuns la sifonier,...si acum va intreb eu: cat de penibil este sa se deschida usa de la sifonier,si sa te uiti in ochii mamei prietenei tale???

Nu stiu cat de penibil o fi , dar presupun ca macar ai fost baiat politicos. Si cand ai vazut-o pe mamitica ai spus acolo un "sar'mana!...ce mai faceti?" etc :))

Ori mintea f prost gagica, ori mai avea antecedente ...ca prea usor ti-au dat de urma

Megieee

279 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2011, ora 16:16

Pai eu (me) eram la pedichiura cu o profa de la facultatea de informatica si mi-a spus ca un studeeent nu a stiut sa imparta 24 la 36 !!!! Ea i-a spus:deci draga baiete de cate ori incape 36 in 24?...deci niciodata da? ...deci punem 0 apoi.....si asa a continuat discutia pana s-a lamurit cazul....ha ha ha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Megieee

279 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2011, ora 16:19

Fac de informatica de la Cluj Napoca !!!!!!!!!!!!

miss_darine

1799 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Ianuarie 2011, ora 16:36

De la: vasiucraina, la data 2011-01-04 10:19:27 ii cer sa ii fac un cuninngulis

asta cuninngulis cu 2 de n ce-i?

wshu_mc

14 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2011, ora 18:15

De la: carla111, la data 2011-01-04 13:26:57

tatal te compatimea...trecuse si el prin asta.... [/quote]
E posibil sa ma fi compatimit... ...insa tatal sunt sigur ca s mai gandea la o "discutie amicala" pe care o avusesem cu vreo 2 luni mai inainte,in care ma intreba: ce ai tu de gand cu fata mea?la care eu i`am raspuns scurt si sec: aceleasi ganduri pe care le aveati si dumneavoastra cand ati cunoscut`o pe actuala sotie...pe principiul maxim a vrut,maxim i`am dat

wshu_mc

14 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2011, ora 18:18

De la: Oksana_, la data 2011-01-04 13:29:29
De la: wshu_mc, la data 2011-01-04 09:33:01
Hai sa va zic eu una absolut penibila...ramai la prietena ta peste noapte(ea fiind singura acasa),a doua zi dimineatza parintzii ei se gandesc sa vina mai devreme acasa.Se aud batai in usa,prietena ta se sperie ingrozitor si spune : A venit mama!!!...tu esti buimac de somn,si nu intelegi de ce te trage prietena ta de mana tocmai pana in camera cealalta,dupa care te "baga " in sifonier...
...nu a durat 3 min si au ajuns la sifonier,...si acum va intreb eu: cat de penibil este sa se deschida usa de la sifonier,si sa te uiti in ochii mamei prietenei tale???

Nu stiu cat de penibil o fi , dar presupun ca macar ai fost baiat politicos. Si cand ai vazut-o pe mamitica ai spus acolo un "sar'mana!...ce mai faceti?" etc :))

Ori mintea f prost gagica, ori mai avea antecedente ...ca prea usor ti-au dat de urma

Nu stiu care e adevarul...insa ma simt foarte bine cand ma gandesc ca minte foarte prost...totusi,daca imi amintesc era virgina cand ne`am combinat

wshu_mc

14 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2011, ora 18:20

De la: rothmans, la data 2011-01-04 12:51:01

asa, deci in loc sa iti sparga fatza ti-a spart bilutzele

Multumesc ca am scapat viu si nevatamat...

Fosta membra 9am.ro

7554 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2011, ora 18:53

De la: wshu_mc, la data 2011-01-04 18:15:02
De la: carla111, la data 2011-01-04 13:26:57

tatal te compatimea...trecuse si el prin asta....

E posibil sa ma fi compatimit... ...insa tatal sunt sigur ca s mai gandea la o "discutie amicala" pe care o avusesem cu vreo 2 luni mai inainte,in care ma intreba: ce ai tu de gand cu fata mea?la care eu i`am raspuns scurt si sec: aceleasi ganduri pe care le aveati si dumneavoastra cand ati cunoscut`o pe actuala sotie...pe principiul maxim a vrut,maxim i`am dat [/quote]
tare !!!!!!!!

rothmans_yuppy

7870 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2011, ora 18:54

Nu stiu care e adevarul...insa ma simt foarte bine cand ma gandesc ca minte foarte prost...totusi,daca imi amintesc era virgina cand ne`am combinat
prima, sau a doua oara?

Fosta membra 9am.ro

7554 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2011, ora 18:57

De la: miss_darine, la data 2011-01-04 16:36:35
De la: vasiucraina, la data 2011-01-04 10:19:27 ii cer sa ii fac un cuninngulis

asta cuninngulis cu 2 de n ce-i?

ce misto suna !!!...am sa mi-o insusesc...

Fosta membra 9am.ro

7554 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2011, ora 18:58

De la: rothmans, la data 2011-01-04 18:54:36
prima, sau a doua oara?

ce rau esti !!!!!!

rothmans_yuppy

7870 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2011, ora 19:00

De la: carla111, la data 2011-01-04 18:58:02
De la: rothmans, la data 2011-01-04 18:54:36
prima, sau a doua oara?

ce rau esti !!!!!!

euuuuu?

Fosta membra 9am.ro

7554 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2011, ora 19:01

eu ma intreb:...oare mamei i-a placut ce-a vazut cand a deschis sifonierul??? daca da, inseamna ca ai sanse mari sa traiesti fericit alaturi de aleasa ta soacra....

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cele mai penibile situatii la care ati asistat (sau le-ati trait)
Mergi la: