Info
x
Prostia vine �n rate...
|
alexmeebo 2 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Decembrie 2010, ora 11:37
M� roag� Alice,fata mea cea mare s�-i platesc rata la banc�.Nu aveam chef....dar hai...�tie c� nu suport cozile �i �n general birocra�ia d�mbovi�ean�.
Intru �n banc�.La u�� ve�nicul b�tr�nel pe post de bodyguard....chiar... a�i observat c� la majoritatea b�ncilor sunt angaja�i pe post de body..m� rog,agen�i de paz�,numai persoane �n etate sau tipi care cu tot cu sprayul din dotare nu dep�esc 35 de kilograme??...deci intru,evaluez terenul...3 ghi�eie..ocupate..deci nu o s� dureze mult. �mi arunc ochii prin jur..citesc ofertele,reclamele �i m� opresc la un afi� n�ucitor �n care sunt anun�at c� nu am voie s� intru �n banc� cu ochelari de soare,�apc� sau hanorac cu glug�.�mi pare r�u c� nu port �apc� de fel,pentru c� tare vroiam s�-l v�d pe consumatorul de fixodent-agent de paz� cum se ruga el de mine s�-mi dau �apca jos. Mai evaluez o dat� terenul...fetele de la ghi�eu se pref�ceau ocupate...imprimanta zb�rn�ia �i ea agale...o lini�te mobilizatoare. Mai m� foiesc eu un pic,scot buletinul,cardul fetei �i banii �i le preg�tesc s� le am la �ndem�n�.Mai trec 5 minute. De ce stau eu aici?S� pl�tesc o rat�.De ce nu exist� un ghi�eu separat care s� se ocupe NUMAI de �ncas�ri rate?Nu �tiu. �n sf�r�it..un ghi�eu s-a eliberat.Eee,nu a trebuit s� a�tept mult totu�i...�i m� �ndrept spre el z�mbind..am z�mbit numai 3 secunde deoarece duduia de la ghi�eu tocmai a pus un carton cu VA RUG�M S� FOLOSI�I GHI�EUL AL�TURAT. Nu am timp s� reac�ionez deoarece se elibereaz� alt ghi�eu.M� �nfing �n el,pasez documentele preg�tite �i a�tept. Duduia plictisit� cu o fa�� de viitoare fat� b�tr�n� �mi ia actele �i dupa ce le studiaz� m� informeaz� sec: -Nu sunte�i titularul de card. -Nu.E al fetei mele. -P�i trebuie s� completa�i un formular. -De ce? -A�a sunt normele. -Normele cui? -Noile norme. Renun� la �ntreb�ri,iau formularul.M� apuc� dracii.E mare �i cu multe c�su�e. Pe l�ng� clasicele...numele prenumele CNP-ul �i adresa,g�sesc o rubric� care m� �ntreba ce calitate am...girant..copl�titor..�mputernicit sau altele.Bifez la �mputernicit. Duduia Ochi de �oim replic�: -�mputernicire ave�i? -Ce �mputernicire? -P�i a�i bifat la �mputernicit. -Nu am. -P�i atunci bifa�i la altele. Bifez la altele.Ochiul de �oim...vigilent. -P�i explica�i la altele ce calitate ave�i.... -.......... M� asta �i bate joc de mine.Bineeeeeeeeeeee.�i completez la rubrica altele: AM CALITATEA DE TATAL EI SI M-A RUGAT S�-I PL�TESC EU RATA. Duduia mul�umit� ia formularul �i-mi �nm�n� chitan�a: -V� mul�umim �i v� mai a�tept�m pe la noi. -�N CE CALITATE? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 4000 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Cluj |
Postat pe: 3 Decembrie 2010, ora 11:49
Ai perfecta dreptate aici...
Raporteaza abuz de limbaj
�You either die as a hero, or live long enough to see yourself become the villain �
|
|
Postat pe: 3 Decembrie 2010, ora 11:52
Bun in alta ordine de idei mai exista vreun utilizator care nu poate intra pe forum ..nu i se incarca paginile si raman blank-uri??? Din cate vad numai pe topicul asta nou pot intra in rest pauza lipsa gaura
�You either die as a hero, or live long enough to see yourself become the villain �
|
|
yuppiy_ta 1297 mesaje Membru din: 25/09/2010 |
Postat pe: 3 Decembrie 2010, ora 11:57
Nu esti singurul Nigma, sunt pb cu serverul de web site.
.....operatorii de site, ar trebui sa verifice niste jurnale de logo..
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 22546 mesaje Membru din: 8/10/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 3 Decembrie 2010, ora 11:58
De la: Nigma, la data 2010-12-03 11:52:16Bun in alta ordine de idei mai exista vreun utilizator care nu poate intra pe forum ..nu i se incarca paginile si raman blank-uri??? Din cate vad numai pe topicul asta nou pot intra in rest pauza lipsa gaura Si la mine e la fel...platim rate la prostie!
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
|
|
Postat pe: 3 Decembrie 2010, ora 11:59
De la: yuppiy_ta, la data 2010-12-03 11:57:22Nu esti singurul Nigma, sunt pb cu serverul de web site.In sfarsit cineva care e in domeniu...Ca amu ma apucasi sa-mi dezasamblez sistemu de operare pe langa cele 3 browsere.. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 3 Decembrie 2010, ora 11:59
De la: yuppiy_ta, la data 2010-12-03 11:57:22Nu esti singurul Nigma, sunt pb cu serverul de web site. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
yuppiy_ta 1297 mesaje Membru din: 25/09/2010 |
Postat pe: 3 Decembrie 2010, ora 13:17
De la: Nigma, la data 2010-12-03 11:59:44De la: yuppiy_ta, la data 2010-12-03 11:57:22Nu esti singurul Nigma, sunt pb cu serverul de web site.In sfarsit cineva care e in domeniu...Ca amu ma apucasi sa-mi dezasamblez sistemu de operare pe langa cele 3 browsere.. Nu-s in domeniu, dar m-am informat...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 1085 mesaje Membru din: 16/01/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 10 Martie 2011, ora 22:38
m-au apucat nervii numai dupa primele cuvinte....
birocratie si prostie...
frec ridichea...
|