back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Momentele ce definesc o relatie

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:

xcomm_office

4949 mesaje
Postat pe: 8 Aprilie 2010, ora 15:21

"Priveste cu atentie la evolutia relatiei tale si aminteste-ti de primele momente impreuna - primul sarut, primele certuri pana la cele doua cuvinte magice.

Care sunt insa experientele in doi pe care nu le vei uita niciodata si care sunt cele peste care ai trecut mult prea usor? In ceea ce priveste o relatie, toate momentele in doi conteaza. Acestea sunt momentele care definesc o poveste de dragoste.

Prima discutie pana dimineata Astrologii spun ca este nevoie de numai opt minute ca lumina soarelui sa ajunga pe pamant. La fel de putin ti se pare atunci cand, la inceputul relatiei, discutati despre lucruri marunte chiar daca, de fapt, vorbiti de mai bine de opt ore. "Nici nu stiu cand a trecut timpul", spuneti amandoi. Insa, acesta este primul semn bun care confirma faptul ca relatia voastra se indreapta in directia corecta.

Primul sarut
Nu putem sa nu mentionam acest moment atat de important intr-o relatie. La fel este imposibil sa nu iti amintesti cand v-ati sarutat ultima data si senzatiile pe care le-ai trait in acel moment. Este un sentiment unic!

Te prezinta drept "prietena mea"
Poate parea un moment desprins din adolescenta, din liceu, dar cu toate acestea va reusi sa iti readuca zambetul pe buze. Cum ar putea sa nu fie asa? De acum este oficial aleasa, dorita.

Prima dimineata de dupa
Exista unii barbati cu care nu ai imparti nici macar o ciocolata, cu atat mai mult o noapte. "Vrei o cafea"?, te intreaba el dimineata in timp ce se indreapta catre bucatarie. "Da, multumesc", ii raspunzi. Este primul semn prin care iti arata ca isi doreste sa mai stai alaturi de el si noaptea petrecuta impreuna nu a fost pentru el doar o aventura.

Primul "Te iubesc"
Jessica Simpson se multumeste sa isi declare dragostea in paginile revistelor. Pentru noi, ceilalti, acest moment aduce teama si anxietate. Daca nu va avea nicio reactie atunci cand ii spui? Daca este prea devreme? Totusi, nimic nu se compara cu sentimentul pe care il ai atunci cand el iti raspunde "Si eu te iubesc!".

Primul "noi"
Primul moment atunci cand trimiti un mesaj sau un e-mail prietenilor, semnandu-te "noi" si ei nu iti raspund. Sau, mai bine, raspund intrebandu-te curiosi: "Care noi"?

Prima cearta (si impacare)
Sa fim cinstite! Daca nu va certati niciodata, atunci ceva este in neregula si unul dintre voi nu are curajul sa spuna tot ceea ce gandeste de fapt. Considera acest moment ca pe o provocare: este o cale sanatoasa prin care sa rezolvati acele mici lucruri nespuse iar dupa aceasta puteti reveni la partea frumoasa a relatiei.

Prima calatorie impreuna
Nu exista alta metoda mai buna pentru a vedea daca puteti calatori impreuna in viata decat o excursie sau o vacanta petrecuta in doi. Veti reusi impreuna sa depasiti toate inconvenientele care apar intr-o vacanta, indiferent cat de bine este planificata? De asemenea este momentul in care se stabileste cine sta la geam pe toata durata relatiei asa ca fetelor, este timpul sa preluati initiativa.

Primele cumparaturi impreuna
Stii deja cum reactioneaza dupa o cearta. Stii cand este momentul sa il lasi in pace mai ales daca are mult de lucru sau se uita cu prietenii la un meci de fotbal. Insa nu stiai pana acum daca ii place sa mearga la cumparaturi, care sunt preferintele lui atunci cand vine vorba de alegerea alimentelor sau a fructelor. Este clipa in care realizezi ca mai sunt multe lucruri pe care nu le stiti unul despre celalalt.

Prima data cand te lasa sa ii conduci masina
Nici nu iti dai seama cat de greu ii este unui barbat sa incredinteze partenerei ceva pentru care a muncit si la care tine enorm. Noroc ca tine la tine mai mult (nu cu mult mai mult) decat la masina lui. Sau cel putin asta trebuie sa speri!

Prima data cand va ganditi la viitor
Unele femei isi pot imagina un viitor alaturi de un barbat in numai cateva zile dupa ce l-au cunoscut. Insa, atunci cand vine vorba de barbatul pe care il iubesti cu adevarat, viitorul la care speri trebuie sa fie unul sigur si plin de momente frumoase. Un masaj dupa o zi grea. Multe haine care asteapta sa fie spalate si el se ofera sa le puna pe categorii (putin probabil sa se intample asta vreodata).

Prima data cand aveti grija de ceva impreuna
Nu conteaza daca este vorba despre o floare, o gradina cu rosii sau un animal. Atunci cand sunteti amandoi responsabili de ingrijirea unei alte persoane sau a unui animal, atunci partenerul tau devine mult mai important. Trebuie sa fiti mandrii de ceea ce realizati impreuna. Asa cresteti ca si cuplu.

Prima data cand va luati angajamente
Va luati angajamente, atat la bine cat si la greu. Pe de o parte ti se parte un moment desprins din timpul liceului cand "negociati" cine sa fie in echipa cui. Pe de alta parte este un moment crucial in care incepi sa te gandesti ca esti norocoasa ca ai gasit pe cineva care gandeste si simte la fel ca tine."

Raporteaza abuz de limbaj
sebilik

50 mesaje
Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 21:39

va rog frumos,imi dati si mie un click? gbx.ro/member_page.php?id=43

mira2010

5 mesaje
Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 14:13

...sunt mai multe momente aiurea decit frumoase...asa ca le prafuieste pe cele frumoase si le pune in umbra....
Dupa mine cred ca e deajuns sa simti ca celuilalt ii este rau sau se simte singur si il suni...pur si simlu...e o conexiune si o chimie care numai doua suflete-pereche pot sa o aiba...mai bine mai memente putine si bune decit multe si imprastiate.........amestecate......in fost este de ajuns sa privesti impreuna cu cineva drag rasaritul si este deajuns....si sa te doara cumva lipsa sau absenta celuilalt...da cred ca asta ar definii cel mai bine o relatie ADEVARATA!!!!!!!
"te ibesc cu toata latimea si lungimea sufletului meu"....e sublim!!!

Fosta membra 9am.ro

329 mesaje
Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 14:15

De la: sebilik, la data 2010-04-27 21:39:02va rog frumos,imi dati si mie un click? gbx.ro/member_page.php?id=43

Iarasi tu!???

mira2010

5 mesaje
Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 16:38

si care e problema?
suntem o tara libera!!!!!!!!!!
exista doua taste:DEL si ESC....

free_alma

55 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 13:57

De la: Spyder, la data 2010-04-08 15:21:26"Priveste cu atentie la evolutia relatiei tale si aminteste-ti de primele momente impreuna - primul sarut, primele certuri pana la cele doua cuvinte magice.

Care sunt insa experientele in doi pe care nu le vei uita niciodata si care sunt cele peste care ai trecut mult prea usor? In ceea ce priveste o relatie, toate momentele in doi conteaza. Acestea sunt momentele care definesc o poveste de dragoste.

Prima discutie pana dimineata Astrologii spun ca este nevoie de numai opt minute ca lumina soarelui sa ajunga pe pamant. La fel de putin ti se pare atunci cand, la inceputul relatiei, discutati despre lucruri marunte chiar daca, de fapt, vorbiti de mai bine de opt ore. "Nici nu stiu cand a trecut timpul", spuneti amandoi. Insa, acesta este primul semn bun care confirma faptul ca relatia voastra se indreapta in directia corecta.

Primul sarut
Nu putem sa nu mentionam acest moment atat de important intr-o relatie. La fel este imposibil sa nu iti amintesti cand v-ati sarutat ultima data si senzatiile pe care le-ai trait in acel moment. Este un sentiment unic!

Poate parea un moment desprins din adolescenta, din liceu, dar cu toate acestea va reusi sa iti readuca zambetul pe buze. Cum ar putea sa nu fie asa? De acum este oficial aleasa, dorita.

Prima dimineata de dupa
Exista unii barbati cu care nu ai imparti nici macar o ciocolata, cu atat mai mult o noapte. "Vrei o cafea"?, te intreaba el dimineata in timp ce se indreapta catre bucatarie. "Da, multumesc", ii raspunzi. Este primul semn prin care iti arata ca isi doreste sa mai stai alaturi de el si noaptea petrecuta impreuna nu a fost pentru el doar o aventura.

Primul "Te iubesc"
Jessica Simpson se multumeste sa isi declare dragostea in paginile revistelor. Pentru noi, ceilalti, acest moment aduce teama si anxietate. Daca nu va avea nicio reactie atunci cand ii spui? Daca este prea devreme? Totusi, nimic nu se compara cu sentimentul pe care il ai atunci cand el iti raspunde "Si eu te iubesc!".

Primul "noi"
Primul moment atunci cand trimiti un mesaj sau un e-mail prietenilor, semnandu-te "noi" si ei nu iti raspund. Sau, mai bine, raspund intrebandu-te curiosi: "Care noi"?

Prima cearta (si impacare)
Sa fim cinstite! Daca nu va certati niciodata, atunci ceva este in neregula si unul dintre voi nu are curajul sa spuna tot ceea ce gandeste de fapt. Considera acest moment ca pe o provocare: este o cale sanatoasa prin care sa rezolvati acele mici lucruri nespuse iar dupa aceasta puteti reveni la partea frumoasa a relatiei.

Prima calatorie impreuna
Nu exista alta metoda mai buna pentru a vedea daca puteti calatori impreuna in viata decat o excursie sau o vacanta petrecuta in doi. Veti reusi impreuna sa depasiti toate inconvenientele care apar intr-o vacanta, indiferent cat de bine este planificata? De asemenea este momentul in care se stabileste cine sta la geam pe toata durata relatiei asa ca fetelor, este timpul sa preluati initiativa.

Primele cumparaturi impreuna
Stii deja cum reactioneaza dupa o cearta. Stii cand este momentul sa il lasi in pace mai ales daca are mult de lucru sau se uita cu prietenii la un meci de fotbal. Insa nu stiai pana acum daca ii place sa mearga la cumparaturi, care sunt preferintele lui atunci cand vine vorba de alegerea alimentelor sau a fructelor. Este clipa in care realizezi ca mai sunt multe lucruri pe care nu le stiti unul despre celalalt.

Nici nu iti dai seama cat de greu ii este unui barbat sa incredinteze partenerei ceva pentru care a muncit si la care tine enorm. Noroc ca tine la tine mai mult (nu cu mult mai mult) decat la masina lui. Sau cel putin asta trebuie sa speri!

Prima data cand va ganditi la viitor
Unele femei isi pot imagina un viitor alaturi de un barbat in numai cateva zile dupa ce l-au cunoscut. Insa, atunci cand vine vorba de barbatul pe care il iubesti cu adevarat, viitorul la care speri trebuie sa fie unul sigur si plin de momente frumoase. Un masaj dupa o zi grea. Multe haine care asteapta sa fie spalate si el se ofera sa le puna pe categorii (putin probabil sa se intample asta vreodata).

Prima data cand aveti grija de ceva impreuna
Nu conteaza daca este vorba despre o floare, o gradina cu rosii sau un animal. Atunci cand sunteti amandoi responsabili de ingrijirea unei alte persoane sau a unui animal, atunci partenerul tau devine mult mai important. Trebuie sa fiti mandrii de ceea ce realizati impreuna. Asa cresteti ca si cuplu.

Prima data cand va luati angajamente
Va luati angajamente, atat la bine cat si la greu. Pe de o parte ti se parte un moment desprins din timpul liceului cand "negociati" cine sa fie in echipa cui. Pe de alta parte este un moment crucial in care incepi sa te gandesti ca esti norocoasa ca ai gasit pe cineva care gandeste si simte la fel ca tine."

Raven_c1

14 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Mai 2010, ora 18:34

De la: Lt__Data, la data 2010-04-29 14:15:10
De la: sebilik, la data 2010-04-27 21:39:02va rog frumos,imi dati si mie un click? gbx.ro/member_page.php?id=43

Iarasi tu!???

Este omniprezent si se foloseste de calitatea lui pentru a face rost de niste click-uri...

Fosta membra 9am.ro

632 mesaje
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 19:04

of of....spyder...ca bine le mai zici...

loading new asshole script..please wait...
Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 23:24

In cat timp se fac aceste "prima/primul"??

Spyder pt articolele frumoase

Fosta membra 9am.ro

1302 mesaje
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 23:28

De la: Lt__Data, la data 2010-04-29 14:15:10

Iarasi tu!???

Da chiar asa! te-am vazut pe mai multe topicuri cu laptop-ul tau cu tot, sau nu stiu ce vrei sa castigi.
Si eu vreau un laptotp si nu ma pun sa postez linkuri pe toate forumurile

cine spune ce-i normalitatea?
Fosta membra 9am.ro

1302 mesaje
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 23:30

De la: Greenie, la data 2010-05-06 23:24:41In cat timp se fac aceste "prima/primul"??

cred ca depinde de persoana si "chimia" care exista

cine spune ce-i normalitatea?
Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 23:33

De la: Ema_J, la data 2010-05-06 23:30:54
De la: Greenie, la data 2010-05-06 23:24:41In cat timp se fac aceste "prima/primul"??

cred ca depinde de persoana si "chimia" care exista

Da, asa este! Dar altii spun ca intr-o relatie trebuie sa ai grija de etape... Si ma'ntreb cati dintre noi astia care citim acum cele scrise de Spyder, fac/em ceea ce simt in relatia lor, sau fac cum le dicteaza ratiunea? Si merg dupa niste reguli impuse, se infraneaza sa spuna sau sa faca anumite lucruri.. Doar pt ca ...... e prea devreme :)

Fosta membra 9am.ro

7554 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2010, ora 02:06

De la: Spyder, la data 2010-04-08 15:21:26"Priveste cu atentie la evolutia relatiei tale si aminteste-ti de primele momente impreuna - primul sarut, primele certuri pana la cele doua cuvinte magice.
....................................................
Prima dimineata de dupa

imi doresc atat de mult acea cafea !!!!

Fosta membra 9am.ro

7554 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2010, ora 15:42

Primul sarut

mi se pare momentul principal pt inceperea relatiei. Aici afli daca partea cu chimia ...bla bla...e pro sau contra. Dar conteaza si momentul in care vine sarutul.

Fosta membra 9am.ro

7554 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2010, ora 15:56

De la: free_alma, la data 2010-04-30 13:57:42
....................

da, am trait si chestia asta...m-a dat gata, sincer

Fosta membra 9am.ro

7554 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2010, ora 16:15

..........................................
Prima calatorie impreuna

foarte important...sa stai 24/24 impreuna, chiar si cateva zile. Pe de o parte uneste, pe de alta poate desparti. Incep sa iasa la iveala lucrurile ascunse si poti vedea cata rabdare ai cu defectele celuilalt.

Fosta membra 9am.ro

7554 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 15:32

..............................
Primul "Te iubesc"
e greu...de spus. Mult mai usor de scris

iubarici

3863 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2010, ora 15:47

De la: Spyder, la data 2010-04-08 15:21:26

mi'ati speriat baiatu' cu treaba asta =))))))))))))))))

...Be Uuu ! :*******
Fosta membra 9am.ro

7554 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 15:50

De la: iubarici, la data 2010-05-11 15:47:37

nu-ti mai da masina????

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 15:52

'Prima data cand te lasa sa ii conduci masina
Nici nu iti dai seama cat de greu ii este unui barbat sa incredinteze partenerei ceva pentru care a muncit si la care tine enorm. Noroc ca tine la tine mai mult (nu cu mult mai mult) decat la masina lui. Sau cel putin asta trebuie sa speri!"

barbatul are 2 lucruri in viata asta: masina si femeia. acum...masina nu se da absolut nimanui niciodata

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
iubarici

3863 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2010, ora 15:54

De la: the_lu_da, la data 2010-05-11 15:50:13
De la: iubarici, la data 2010-05-11 15:47:37

nu-ti mai da masina????

nu o vreau :)))) dar acum ii e frica ca as putea sa i'o cer =)))))))))))))))))))))))))

Fosta membra 9am.ro

7554 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 16:27

De la: Haps, la data 2010-05-11 15:52:43'Prima data cand te lasa sa ii conduci masina
Nici nu iti dai seama cat de greu ii este unui barbat sa incredinteze partenerei ceva pentru care a muncit si la care tine enorm. Noroc ca tine la tine mai mult (nu cu mult mai mult) decat la masina lui. Sau cel putin asta trebuie sa speri!"

barbatul are 2 lucruri in viata asta: masina si femeia. acum...masina nu se da absolut nimanui niciodata

bine, tu da femeia !!! ...si vezi ca esti "On topic" !

Fosta membra 9am.ro

7554 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 16:28

De la: iubarici, la data 2010-05-11 15:54:30

nu o vreau :)))) dar acum ii e frica ca as putea sa i'o cer =))))))))))))))))))))))))) [/quote]
adica si el a citit aici?... e de-al nostru

iubarici

3863 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2010, ora 16:29

De la: the_lu_da, la data 2010-05-11 16:27:40
...si vezi ca esti "On topic" !

iubarici

3863 mesaje