back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Vreau un copil!

Pagini: 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:

yuppy010518

6 mesaje
Oras: Fetesti

Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 20:21

AM 29 DE ANI SI DE 6 ANI MA CHINUI SA FAC UN COPIL..........SI NU REUSESC DAR CE ESTE RAU CA IN TOATA LUPTA ASTA PT A FACE UN COPIL ,NU MA INTELEGE NIMENI ,NICI SOTUL... .CARE NU STIU SIMT CA NE-AM INDEPARTAT ,NICI CHEF DE SEX NU MAI AM DECIT DACA CESTE PERIOADA FERTILA ,A ZIS CA SA SATURAT SA FIE MONITORIZAT TOT TIMPUL,NU STIU CE SA FAC ,SIMT CA CSUNT OBSEDATA DE IDEEA COPIL ,DAR NU MA POT ABTINE ,VREAU SA DEVIN MAMA.....

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

815 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 20:38

De la: yuppy010518, la data 2010-06-02 20:21:46AM 29 DE ANI SI DE 6 ANI MA CHINUI SA FAC UN COPIL..........SI NU REUSESC DAR CE ESTE RAU CA IN TOATA LUPTA ASTA PT A FACE UN COPIL ,NU MA INTELEGE NIMENI ,NICI SOTUL... .CARE NU STIU SIMT CA NE-AM INDEPARTAT ,NICI CHEF DE SEX NU MAI AM DECIT DACA CESTE PERIOADA FERTILA ,A ZIS CA SA SATURAT SA FIE MONITORIZAT TOT TIMPUL,NU STIU CE SA FAC ,SIMT CA CSUNT OBSEDATA DE IDEEA COPIL ,DAR NU MA POT ABTINE ,VREAU SA DEVIN MAMA.....

Consulta un medic obstetrician.....

marian1986marius

915 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 20:56

De la: yuppy010518, la data 2010-06-02 20:21:46AM 29 DE ANI SI DE 6 ANI MA CHINUI SA FAC UN COPIL..........SI NU REUSESC DAR CE ESTE RAU CA IN TOATA LUPTA ASTA PT A FACE UN COPIL ,NU MA INTELEGE NIMENI ,NICI SOTUL... .CARE NU STIU SIMT CA NE-AM INDEPARTAT ,NICI CHEF DE SEX NU MAI AM DECIT DACA CESTE PERIOADA FERTILA ,A ZIS CA SA SATURAT SA FIE MONITORIZAT TOT TIMPUL,NU STIU CE SA FAC ,SIMT CA CSUNT OBSEDATA DE IDEEA COPIL ,DAR NU MA POT ABTINE ,VREAU SA DEVIN MAMA.....

din pacate 2 surori au avut aceeasi problema, stiu k au facut 1 tratament la sovata(au mers impreuna barbatiilor :D ) , in urma tratamentului 1 dintre ele a facut chiar 2 copiii frumosi si sanatosi (a avut primul copil la varsta de 27 de ani si celalalt copil la 31 de ani) , si cealalta s-a oprit la 1 :) (la varsta de 33 de ani) tratamentul cred k a foist de 2 saptamani numai stiu exact ..uite aici 1 site care te poate ajuita mai mult ,eu zick sa incerci...si cred k vei reusii,mult succes :) in schimbul acestei informatii esti obligata k dupo ce ramai gravida sa ne zici si noua sa ne bucuram pt. tine :D

areku

7604 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 21:02

De la: marian1986marius, la data 2010-06-02 20:56:05

din pacate 2 surori au avut aceeasi problema, stiu k au facut 1 tratament la sovata(au mers impreuna barbatiilor :D ) , in urma tratamentului 1 dintre ele a facut chiar 2 copiii frumosi si sanatosi (a avut primul copil la varsta de 27 de ani si celalalt copil la 31 de ani) , si cealalta s-a oprit la 1 :) (la varsta de 33 de ani) tratamentul cred k a foist de 2 saptamani numai stiu exact ..uite aici 1 site care te poate ajuita mai mult ,eu zick sa incerci...si cred k vei reusii,mult succes :) in schimbul acestei informatii esti obligata k dupo ce ramai gravida sa ne zici si noua sa ne bucuram pt. tine :D
ai uitat totusi sa i pui linkul

live your life so u have nothing to regret
marian1986marius

915 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 21:06

De la: yuppy010518, la data 2010-06-02 20:21:46AM 29 DE ANI SI DE 6 ANI MA CHINUI SA FAC UN COPIL..........SI NU REUSESC DAR CE ESTE RAU CA IN TOATA LUPTA ASTA PT A FACE UN COPIL ,NU MA INTELEGE NIMENI ,NICI SOTUL... .CARE NU STIU SIMT CA NE-AM INDEPARTAT ,NICI CHEF DE SEX NU MAI AM DECIT DACA CESTE PERIOADA FERTILA ,A ZIS CA SA SATURAT SA FIE MONITORIZAT TOT TIMPUL,NU STIU CE SA FAC ,SIMT CA CSUNT OBSEDATA DE IDEEA COPIL ,DAR NU MA POT ABTINE ,VREAU SA DEVIN MAMA..... [/quot

Din pacate aceeasi problema au avut-o si 2 surori ale mele, ele au facut 1 tratament la Sovata cred 2 saptamani (numia stiu exact) in urma acestui tratament 1 dintre ele a ramas gravida la varsta de 27 de ani dupo care a mai facut ink 1 copil la 31 de ani,amandoi sunt sanatosi si frumosi, sora cealalta a facut si ea 1 copil la varsta de 33 de ani (cam la 2-3 luni a ramas gravida dupo tratament) uite 1 site, in care te vei documenta mia mult,mult succes iti doresc si dupo ce ramai gravida sa ne zici si 9 sa ne bucuram pt tine..ink 1 mult sucees

www.sovata-alunis.ro/?mn=hi

marian1986marius

915 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 21:08

din pacate 2 surori au avut aceeasi problema, stiu k au facut 1 tratament la sovata(au mers impreuna barbatiilor :D ) , in urma tratamentului 1 dintre ele a facut chiar 2 copiii frumosi si sanatosi (a avut primul copil la varsta de 27 de ani si celalalt copil la 31 de ani) , si cealalta s-a oprit la 1 :) (la varsta de 33 de ani) tratamentul cred k a foist de 2 saptamani numai stiu exact ..uite aici 1 site care te poate ajuita mai mult ,eu zick sa incerci...si cred k vei reusii,mult succes :) in schimbul acestei informatii esti obligata k dupo ce ramai gravida sa ne zici si noua sa ne bucuram pt. tine :D [/quote] ai uitat totusi sa i pui linkul [/quote]

am probleme cu netu' si am crezut k nici macar nu s-atrimis mesajul si l-am mai scris ink 1 ..:D , se vede k nu este identik.:D si fara sa citesc mesaju' de la itne ..am pus is site-iul..:P .....salutrae

Fosta membra 9am.ro

1972 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 22:43

...va trebuie un psiholog, incearca sa te relaxezi, poate o vacanta (un copilas nu se poate naste intro fam stresata)... pana la urma poti adopta un bebeu...

"Niciodatã nu putem judeca viaþa celorlaþi, pentru cã fiecare îºi cunoaºte propria durere ºi renunþare. Una este sã crezi cã eºti pe drumul cel bun ºi alta e sã crezi cã drumul tãu e unic"
Dita

153 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 23:09

faceti-va amandoi analizele si vezi care-i treaba.

raw sugar...
yuppy010518

6 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 08:14

De la: Dita, la data 2010-06-02 23:09:00faceti-va amandoi analizele si vezi care-i treaba.

Crezi ca 6 ani am stat acasa ......am mers prin o groaza de doctori,inclusiv la marele BOGDAN MARINESCU, care timp de 2 ani mi-a mincat bani degeaba ca na eu nu eram vreo vedeta sau aveam virsta lui ILIEASCA sa se mediatizeze cazul dupa reusita ..........
Da am auzit si eu de SOVATA multumesc pentru informatie ,poate o sa ma hotarasc sa imi fac concediul acolo.....

Dita

153 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 11:40

daca iti citesti mesajul o sa vezi ca nu ai mentionat, eu nu aveam de unde sa stiu.

raw sugar...
Fosta membra 9am.ro

6581 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 11:53

De la: yuppy010518, la data 2010-06-03 08:14:51
De la: Dita, la data 2010-06-02 23:09:00faceti-va amandoi analizele si vezi care-i treaba.

Crezi ca 6 ani am stat acasa ......am mers prin o groaza de doctori,inclusiv la marele BOGDAN MARINESCU, care timp de 2 ani mi-a mincat bani degeaba ca na eu nu eram vreo vedeta sau aveam virsta lui ILIEASCA sa se mediatizeze cazul dupa reusita ..........
Da am auzit si eu de SOVATA multumesc pentru informatie ,poate o sa ma hotarasc sa imi fac concediul acolo.....

t-ea tepuit si pe tine marinescu?

mai bine schimba cocosul , poate merge
asa i-au zis niste babe neveste-mii dar am preferet sa n-am copii decat s-o tavaleasca altul.

analizez, judec si dau verdicte
Fosta membra 9am.ro

6581 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 11:56

De la: deepsky, la data 2010-06-02 22:43:38

...va trebuie un psiholog, incearca sa te relaxezi, poate o vacanta (un copilas nu se poate naste intro fam stresata)... pana la urma poti adopta un bebeu...

psiholog! astia sunt mai nebuni decat cei internati la balaceanca

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 12:00

De la: PICARD, la data 2010-06-03 11:53:21
asa i-au zis niste babe neveste-mii dar am preferet sa n-am copii decat s-o tavaleasca altul.

Ideea este ca nu a vrut ea copil cu alt "cocos", nu tu!

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
Fosta membra 9am.ro

6581 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 12:03

De la: daria_ta, la data 2010-06-03 12:00:37
De la: PICARD, la data 2010-06-03 11:53:21

Ideea este ca nu a vrut ea copil cu alt "cocos", nu tu!

daca voia ii aratam drumul prefer sa fiu eu copilul si ma comport ca atare
i-am scos par alb

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 12:06

De la: PICARD, la data 2010-06-03 12:03:46

daca voia ii aratam drumul prefer sa fiu eu copilul si ma comport ca atare
i-am scos par alb

Asta daca ai fi stiut, Picard!

In ceea ce priveste copilul care esti...imi imaginez ca i-ai albit parul...saraca!

Mysterious_N

848 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 13:16

Citindu-ti suferinta ce ai lasat sa se vada printre aceste randuri, m-am gandit la cat de norocoasa pot fi! In urma cu maxim 1 an, imi spuneam in permanenta ca eu nu-mi doresc copii, ca scopul meu in viata este sa ma distrez, sa vad lumea...si alte tampenii care-mi mai treceau mie prin minte atunci! In plus, datorita unei boli de care sufar, eram aproape sigura ca nu voi ramane insarcinata vreodata, concluzie alimentata si de un "prestigios" medic ginecolog din orasul meu!
Si...iata-ma acum insarcinata in 5 luni, fericita si nerabdatoare sa-mi tin copilul in brate ...manata oarecum si de dorinta de a-i cere iertare pt tot ce am gandit inainte sa se infaptuiasca aceasta minune!
Nu trebuie sa-ti pierzi speranta nicio secunda, incearca sa nu te mai gandesti la asta, axeaza-te pe relatia ta cu sotul...refa ce simti tu ca s-a destramat in toti acesti 6 ani...acorda-ti mai multa liniste, mergeti undeva impreuna si nu te mai gandi la toate metodele banale si prostesti care ni se baga pe gat de catre medici! Daca doreste Dumnezeu...orice este posibil!Stresandu-te in continu cu aceasta problema, nu faci decat sa te simti mai rau, atat tu....cat si cei din jurul tau care tin la tine si te sprijina.
Zambeste...si ai incredere ca totul va fi bine! Iti doresc sa ai parte de toata fericirea din lume...

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 13:21

De la: Mysterious_N, la data 2010-06-03 13:16:18
De la: yuppy010518, la data 2010-06-02 20:21:46

Citindu-ti suferinta ce ai lasat sa se vada printre aceste randuri, m-am gandit la cat de norocoasa pot fi!
......
Si...iata-ma acum insarcinata in 5 luni, fericita si nerabdatoare sa-mi tin copilul in brate ...manata oarecum si de dorinta de a-i cere iertare pt tot ce am gandit inainte sa se infaptuiasca aceasta minune!
........
Zambeste...si ai incredere ca totul va fi bine! Iti doresc sa ai parte de toata fericirea din lume...

Neda!!! Ai reusit!!!

Felicitari si sa dea Domnul sa ai un copil sanatos, iar tu sa te bucuri de tot ceea ce inseamna sa fii parinte!

Mysterious_N

848 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 13:26

Multumesc din suflet Daria... ai reusit sa ma emotionezi! Oricum de cand am aflat ca sunt viitoare mamica parca m-am schimbat, vad lucrurile altfel, sunt mai sensibila la tot ce este in jurul meu, cu alte cuvinte am devenit mai plangacioasa
Sunt fericita cu adevarat, si pana acum 5 luni, habar nu aveam ce inseamna asta , in sensul adanc al cuvantului! Multumesc inca o data pt urari...esti minunata, dar deja stii asta, sunt sigura...

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 13:34

De la: Mysterious_N, la data 2010-06-03 13:26:21Multumesc din suflet Daria... ai reusit sa ma emotionezi! Oricum de cand am aflat ca sunt viitoare mamica parca m-am schimbat, vad lucrurile altfel, sunt mai sensibila la tot ce este in jurul meu, cu alte cuvinte am devenit mai plangacioasa
Sunt fericita cu adevarat, si pana acum 5 luni, habar nu aveam ce inseamna asta , in sensul adanc al cuvantului! Multumesc inca o data pt urari...esti minunata, dar deja stii asta, sunt sigura...

Eee...Neda! Lacrimile sunt apanajul sufletelor sensibile!

Mysterious_N

848 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 13:40

Inca nu m-am obisnuit cu noua "eu", fac eforturi sa ma acomodez Parca nu prea e stilul meu, dar se pare ca bebelul meu e de alta parere ...

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 13:44

De la: Mysterious_N, la data 2010-06-03 13:40:52Inca nu m-am obisnuit cu noua "eu", fac eforturi sa ma acomodez Parca nu prea e stilul meu, dar se pare ca bebelul meu e de alta parere ...

Stai sa vezi ce urmeaza!

Mysterious_N

848 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 13:47

Toata lumea se amuza pe seama mea Daria, si desi eu o trag ca abia astept sa scap de burtica, majoritatea cunostintelor deja mamici, imi spun ca o s-o regret atunci cand se va naste "furtuna" As ca...oarecum ma astept la schimbari majore in viata mea..

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 13:50

De la: Mysterious_N, la data 2010-06-03 13:47:00Toata lumea se amuza pe seama mea Daria, si desi eu o trag ca abia astept sa scap de burtica, majoritatea cunostintelor deja mamici, imi spun ca o s-o regret atunci cand se va naste "furtuna" As ca...oarecum ma astept la schimbari majore in viata mea..

Un copil, Neda, pe langa faptul ca devii dependenta de el, din toate p.d.v., reprezinta o minune, este darul pe care ni-l face D-zeu, asa ca indiferent cat de greu va fi dupa, te asigur ca nu vei regreta nimic! Schimbari?!...Ooo...dar...te las sa le descoperi traindu-le!

Mysterious_N

848 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 13:56

Abia astept sa le descopar pe toate, nici nu sti cat de emotionata, entuziasmata...si nerabdatoare sunt

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 14:00

De la: Mysterious_N, la data 2010-06-03 13:56:18Abia astept sa le descopar pe toate, nici nu sti cat de emotionata, entuziasmata...si nerabdatoare sunt

Ei nu!

yuppy010518

6 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 14:12

Misterios multumesc pt sfaturi ,sa dea DD sa nasti un copil sanatos ,sa nu uiti sa ii multumesti lui DD pt minunea din burtica,pt ca intradevar este o minune................ :sml-as da orice sa am parte de aceasta minune ,dar din pacate DD pe mine ma uitat ,si stau de multe ori si pling si ma intreb de ce ma pedepseste asa de rau ,de ce nu imi da si mie un copilas ,de ce celor care nu ii doresc le da sa ii chinuie ,sa ii abandoneze,sau mai rau sa ii omoare ..........sunt intrebari la care nu o sa gasesc niciodata raspunsinnocent0002: .............dar totusi nu ma pot abtine sa intreb divinitatea DE CE???????????????

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 14:18

De la: yuppy010518, la data 2010-06-03 14:12:03

dar totusi nu ma pot abtine sa intreb divinitatea DE CE???????????????

Intotdeauna e bine sa ai incredere!

In alta ordine de idei, inca nu ai o varsta la care sa disperi, iar daca problemele fiziologice pe care le ai nu sunt nevindecabile (nu am gasit un termen mai potrivit, iarta-ma!), ai rabdare! Iti pot da un exemplu din viata personala...am o matusa care timp de 17 ani nu a facut copii, ca apoi sa nasca doi baieti, care acum sunt la casele lor si au, la randul lor, copii!

Mysterious_N

848 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 14:22

De la: yuppy010518, la data 2010-06-03 14:12:03Misterios multumesc pt sfaturi ,sa dea DD sa nasti un copil sanatos ,sa nu uiti sa ii multumesti lui DD pt minunea din burtica,pt ca intradevar este o minune................ :sml-as da orice sa am parte de aceasta minune ,dar din pacate DD pe mine ma uitat ,si stau de multe ori si pling si ma intreb de ce ma pedepseste asa de rau ,de ce nu imi da si mie un copilas ,de ce celor care nu ii doresc le da sa ii chinuie ,sa ii abandoneze,sau mai rau sa ii omoare ..........sunt intrebari la care nu o sa gasesc niciodata raspunsinnocent0002: .............dar totusi nu ma pot abtine sa intreb divinitatea DE CE???????????????

Ti-am spus, incearca sa te detasezi putin, stiu ca este usor de spus, dar...unde vrei sa ajungi cu starea asta? Deja imi suna a depresie.Nu este bine sa-ti faci atat rau, gandeste-te ca nimic nu este intamplator pe lumea asta, nici macar aceasta suferinta a ta, cu putina rabdare toate aceste lacrimi se vor transforma in zambete largi de fericire! Dumnezeu nu ne uita pe niciunul, doar ca fiecare trebuie sa-i urmeze calea, pasii...ai incredere in El...priveste cu mai mult optimism viitorul

yuppy010518

6 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 14:34

De la: daria_ta, la data 2010-06-03 14:18:24
De la: yuppy010518, la data 2010-06-03 14:12:03

dar totusi nu ma pot abtine sa intreb divinitatea DE CE???????????????

Intotdeauna e bine sa ai incredere!

In alta ordine de idei, inca nu ai o varsta la care sa disperi, iar daca problemele fiziologice pe care le ai nu sunt nevindecabile (nu am gasit un termen mai potrivit, iarta-ma!), ai rabdare! Iti pot da un exemplu din viata personala...am o matusa care timp de 17 ani nu a facut copii, ca apoi sa nasca doi baieti, care acum sunt la casele lor si au, la randul lor, copii!

Cita rabdare sa am ...........simt o rana adinca in suflet ......nu pot sa trec pe strada ca vad numai copilasi ,femei insarcinate ,m-am saturat si de medici pina peste cap ei spun ca nu am nimic dar totusi de 6 ani nu ramin ,sotul mi l-am disperat saracul ........nu stiu incotro sa o mai iau ,as vrea sa nu imi mai doresc asa de mult un copil ,dar totusi nu imi doresc nu stiu ce bun material si nu il pot avea.........este instinct uman ,care orice om se naste cu el,numai ca unele pot trece mai usor peste ......eu nu pot .......incerc sa ma controlez dar nu pot ....imi pun toate sperantele in fertilizarea in vitro care va urma sa o fac in septembrie.Sincer poate pt uni vi se pare ca disper eu prea mult ,dar sa stiti ca cine nu trece prin asa ceva nu intelege ,nu are cum sa stie prin ce am trecut eu luna de luna timp de 6 ani,cite lacrimi am varsat vazind ca nici de data asta nu sa prins nimic ,sau dupa 2 inseminari nereusite .....cite sperante imi pusesem ,si brusc totul se darima asupra mea........este greu ........fffff greu......

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 14:40

Eu zic ca raspunsul cel mai bun ti l-a dat Neda, ia aminte la ceea ce spune ea!

Pagini: 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului VREAU UN COPIL!
Mergi la: