back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Nepasarea si indiferenta... inseamna moarte!! treziti-va oameni buni:(

Fosta membra 9am.ro

71 mesaje
Postat pe: 31 August 2009, ora 12:34

Stii ca nepasarea si indiferenta sunt pacat? Stii ca daca iti lasi aproapele sa plesneasca de durere cand poti sa ii alini durerea printr-un minim efort, un telefon, o vizita, sau poate 100 de telefoane si vizite, asta te poate costa vesnicia? Wow, cum indraznesti Rose sa spui asa ceva ? Nici eu nu stiu dar stiu ce le-a spus Isus celor care i-au lasat pe bolnavi si pe cei din inchisoare fara alinare si mangaiere, au primit de la Isus aceasta veste : « Duceti-va de la Mine, caci am fost bolnav si voi nu ati avut chef sa ma vizitati, ati preferat sa mergeti la tot felul de intalniri unde sa va distrati, unde sa va simtiti bine iar cei din inchisoare si cei bolnavi din spitale sau de acasa, cei flamanzi si neimbracati au trebuit sa se descurce singuri. Unii v-au fost prieteni apropiati dar voi ati preferat durerea in cot, acum va va durea vesnicia » Vai Rose, dar totusi………nu intram in cer prin fapte ci prin har. Da asa este, doar ca credinta fara fapte este ca si cum nu ar fi.
Ma scald in ape infectate cu nepasare, nepasare ridicata la rangul de virtute, nepasare imbracata cu un zambet, cu haine impecabile, nepasare cu studii superioare, chiar nepasare imbracata in rugaciuni evlavioase (daca nu ati vazut asa ceva va explic eu ce inseamna), aparent nu poti sa reprosezi nimic. Faptul ca mai exista cateva insule in acest ocean al nepasarii, insule in care locuitorii s-au trezit la realitate, este minunat dar este prea putin.
Recunosc ca sunt furios, dar chiar daca as fi foarte calm realitatea este la fel, poate as imbraca articolul in vorbe mai blande dar acum nu le am la mine. Stiu ca in mare parte vorbesc cu peretii, nu imi imaginez ca vorbele scrise aici vor produce o revolutie si de maine toata lumea va ajuta pe toata lumea. Stiu ca este o lupta oarba, de ani de zile ma lupt cu morile de vant, am incercat sa explic teoretic, sa arat practic si rezultatul este aproape nul, dar inca mai sper ca poate vreun « nepasator » care va citi cele scrise aici se va speria ca poate merge in iad chiar daca nu lipseste niciodata de la biserica, chiar daca canta in toate formatiile posibile, chiar daca a simtit prezenta lui Dumnezeu. Eu ma ingrozesc si vad ca ma ingrozesc cam de unu singur, teoretic ar fi trebuit sa ma dau batut dupa atatea esecuri, dar ceva ma impinge de la spate la a striga inca odata...

Raporteaza abuz de limbaj
| Varianta pentru tiparire a topicului Nepasarea si indiferenta... Inseamna moarte!! Treziti-va oameni buni:(
Mergi la: