Info
x
Ma enerveaza...
|
xcomm_office 4949 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 15:52
Ma enerveaza moneda de 50 de bani care trebuie sa o am tot timpul la mine cand merg la un supermarket, hypermarket sau dzeu mai stie ce market.
Intotdeauna trebuia sa ai pregatita moneda “magica” altfel nu ai norocul sa iei un cos pentru cumparaturi si te vei trezi alergand dupa oameni prin parcare sau prin magazine, oferindu-pe la schimb o bacnota de un leu pentru un carucior. O moneda de 50 de bani, atat valoreaza o vizita “fericita” la un astfel de magazin si pe care speri sa o ai la tine in buzunar, sau sa o aiba cei care te insotesc in acest periplu in imparatia marketurilor. Apoi sper ca la casa imi va da restul in monede de 50 de bani, pentru ca daca vitoare sa nu mai fie nevoie sa intru in panica, sau sa alerg intreband 2-3-5 persoane daca nu au sa-mi schimbe 1 leu sau sa stau in parcare langa alti “fericiti” care descarca cumparaturile din caruciorul mult visat, pentru a intra in posesia lui. De aceea am hotarat sa pierd muuuulte monede de azi inainte. Cum anume ??? Simplu, o sa iau carucioare si cand ma voi duce sa le pun la loc, nu voi mai conecta acel lant ca sa recuperez moneda de 50 de banuti…o sa las caruciorul pentru alti oameni care alearga si ei sa faca rost de “moneda fericirii”. Si sper ca si ei vor lasa la fel caruciorul pentru alti nefericiti, sa vedem ce vor face in cazul acesta super/hyper/extra marketurile…se vor imbogatii si dupa urma monedelor “uitate” in carucioare ?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
xcomm_office 4949 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 11:26
Curios...nimeni nu este enervat sau nu se enerveaza nici macar o data pe zi.
Si spun asta pentru ca nu ma asteptam la comentarii referitoare la ce ma enerveaza pe mine, ci la ce enerveaza pe altii in viata de zi cu zi...de aceea am si pus titlul "ma enerveaza". Insa se pare ca viata de zi cu zi este plina de pace, multumire, flori si dragoste si nimeni nu este enervat de nesimtirea celor ce stau in spatele ghiseelor de orice tip (mai ales cele administrate de stat), pe nimeni nu enerveaza viata noastra politica...nimeni nu este enervat de cel care merge pe strada in fata lui si scuipa, arunca, injura sau cine stie ce mai face...nimeni nu este enervat de agresivitatea cu care este intampinat in momentul in care deschide televizorul...nimeni nu este enervat de rautatea si/sau mojicia care ai este aruncata de catre vecinii de bloc cand pleaca sau vine acasa...nimeni nu este enervat de nimic. Cred ca mai bine e sa ne pupam toata ziua si sa demonstram virtual cat de calmi si fericiti suntem in societatea de azi.
|
Fosta membra 9am.ro 1719 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 11:30
De la: Spyder, la data 2009-09-02 11:26:13Curios...nimeni nu este enervat sau nu se enerveaza nici macar o data pe zi. Oooo bada..dar nu am timp acum....pt inceput ma enerveaza oamenii care se enerveaza repede:)))) si vanzatoarele fitzoase din magazinele fitzoase din bucuresti care iti calculaeza de la intrare cat valoreaza hainele de pe tine, ceasul, pantofii..barbatul etc
Raporteaza abuz de limbaj
Rugged individualist sociopat, egomaniacal control freak, intellectual hooligan and condescending & high maintenance snobbish smartass
|
|
Fosta membra 9am.ro 7554 mesaje Membru din: 24/12/2012 |
Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 20:40
si totusi nu mi-ai spus de ce te-ai enervat...
|
Fosta membra 9am.ro 1586 mesaje Membru din: 15/07/2010 |
Postat pe: 5 Noiembrie 2010, ora 13:48
De la: carla111, la data 2010-10-27 20:40:51si totusi nu mi-ai spus de ce te-ai enervat... Ma da` curioasa mai esti! S-a enervat si gata!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7554 mesaje Membru din: 24/12/2012 |
Postat pe: 5 Noiembrie 2010, ora 21:35
De la: CRITEO, la data 2010-11-05 13:48:39De la: carla111, la data 2010-10-27 20:40:51si totusi nu mi-ai spus de ce te-ai enervat... neeeee... ma roade tare !!!
|
Fosta membra 9am.ro 630 mesaje Membru din: 30/07/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 5 Noiembrie 2010, ora 21:39
De la: Spyder, la data 2009-09-01 15:52:38Ma enerveaza moneda de 50 de bani care trebuie sa o am tot timpul la mine cand merg la un supermarket, hypermarket sau dzeu mai stie ce market. Dmnu', daca eu imi cumpar 10000 de carucioare d'alea cu banut cum spui matale, promiti ca bagi cate o moneda in fiecare si o lasi acolo? Raporteaza abuz de limbaj
De obicei pun deshtu cand ma iscalesc...CU RESPECT DARROM.
|