back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

ce parere aveti?

corinaluciamartin

57 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 1 Mai 2009, ora 08:55

Am probleme cu primarul de la Sag . Va rog frumos cine il cunoaste si stie ce ilegalitati a mai facut sa ma caute . Doresc sa-i dau o lectie ! Am in Sag mult teren , dar cu toate ca am act de proprietate si certificat de mostenitor nu pot intra in posesia lui din cauza acestui primar care vrea sa puna o pata neagra pe imaginea partidului democrat din care face parte ! Doresc sa va informez ca acest primar de cind i-a pus dumnezeu mina in cap si l-a numit primar nu mai stie ce sa faca cu banii . Oare din salariul de primar ? Hai sa ne depunem toti candidatura !!!! SA FIM PRIMARI !!!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

660 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2009, ora 18:43

Fii mai explicita:
Ai certificat de mostenitor /succesiune autentificata de notar + act de proprietate (rezultat la vanzarea-cumpararea terenului). TITLU de proprietate ai , cel prevazut de legea fondului funciar ?
Actele de vanzare/cumparare & mostenire pot fi perfect valabile ...dar in lipsa titlului de proprietate , tu nu ai obtinut proprietatea terenului, ci dreptul de folosință asupra lui. Nu vad alt impediment prin care primarul din Sag te poate opri sa intri in posesia pamantului ....

corinaluciamartin

57 mesaje

Postat pe: 2 Mai 2009, ora 16:06

Nu ! am titlu de proprietate . Am fost in proces cu matusa mea pentru a inpartii pamintul , acum matusa mea a decedat . Ne avind copiii si ne fiind casatorita vre-o data urma sa fim noi mostenitoare ( eu si sora mea ) Cei de la primarie au spus prima data ca un centru de Arterapie are un act prin care matusa mea le lasa lor averea . La proces s-a demonstrat ca era o minciuna . Nu a venit nici un reprezentant din partea acelei institutii . In schimb s-a venit cu alt document , intocmit in ziua de craciun , cind matusa mea era in coma cardiorespiratorie . Deci nu avea cum sa se intocmeasca acel document in mod real . Primarul a mintit si refuza sa ne elibereze titlul de proprietate pe o a doua parcela care a ramas pe numele bunicii mele , ne facindu-se succesiunea de catre tatal meu si matusa mea . Mai mult am aflat de la arhitectul ce se ocupa de Sag ca acea parcela este data la licitatie. Iar din parcela care este in litigiu lipseste deja o jumatate de hectar . Acum ce spui nu-i HOT !

Fosta membra 9am.ro

660 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 19:08

fierbinte de-a dreptul :(
In mod cert trebuie sa consulti persoane avizate in domeniul juridic, aici nu cred ca poti primi idei cu adevarat utile . Ca fapt divers, ai fost in audienta la prefctura ? ....nu ca ar ajuta la ceva ...

Fosta membra 9am.ro

382 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 22:59

De la: andaa, la data 2009-05-02 19:08:09fierbinte de-a dreptul :(
In mod cert trebuie sa consulti persoane avizate in domeniul juridic, aici nu cred ca poti primi idei cu adevarat utile . Ca fapt divers, ai fost in audienta la prefctura ? ....nu ca ar ajuta la ceva ...

ce sa mai consulte juristi si avocati ... ii pune la dispozitie o dama de companie ... intra la locul faptei si ii face poze si dope aia isi recupereaza pamantul ... aaaaaaa... si sa nu uiti sa imi dai si mie vreo ceva procente ... tks si bafta la plan ... :D:D:D

corinaluciamartin

57 mesaje

Postat pe: 3 Mai 2009, ora 20:19

Eu am scris aceste probleme pentru oameni care stiu sa citeasca si sa scrie...cel putin . Tu ai putea sa te abtii de la comentarii deoarece se vede de departe ca esti pe linga orice problema . Deci vezi-ti de treburile tale ca esti incult si nu cred ca ai avea sanse nici la cele mai elementare subiecte de pe acest sait . Birti la scoala !!!!!

Fosta membra 9am.ro

382 mesaje
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 20:25

De la: corinaluciamartin, la data 2009-05-03 20:19:45 Eu am scris aceste probleme pentru oameni care stiu sa citeasca si sa scrie...cel putin . Tu ai putea sa te abtii de la comentarii deoarece se vede de departe ca esti pe linga orice problema . Deci vezi-ti de treburile tale ca esti incult si nu cred ca ai avea sanse nici la cele mai elementare subiecte de pe acest sait . Birti la scoala !!!!!

aji nokim itri stengi mijan oplikandur notrastin ...

daca tot esti asa scolita tradu si mie ce am zis mai sus ??? sau daca nu RISIPESTE-TE IN VANT !!!

Fosta membra 9am.ro

382 mesaje
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 20:58

De la: corinaluciamartin, la data 2009-05-02 16:06:13 Nu ! am titlu de proprietate . Am fost in proces cu matusa mea pentru a inpartii pamintul , acum matusa mea a decedat . Ne avind copiii si ne fiind casatorita vre-o data urma sa fim noi mostenitoare ( eu si sora mea ) Cei de la primarie au spus prima data ca un centru de Arterapie are un act prin care matusa mea le lasa lor averea . La proces s-a demonstrat ca era o minciuna . Nu a venit nici un reprezentant din partea acelei institutii . In schimb s-a venit cu alt document , intocmit in ziua de craciun , cind matusa mea era in coma cardiorespiratorie . Deci nu avea cum sa se intocmeasca acel document in mod real . Primarul a mintit si refuza sa ne elibereze titlul de proprietate pe o a doua parcela care a ramas pe numele bunicii mele , ne facindu-se succesiunea de catre tatal meu si matusa mea . Mai mult am aflat de la arhitectul ce se ocupa de Sag ca acea parcela este data la licitatie. Iar din parcela care este in litigiu lipseste deja o jumatate de hectar . Acum ce spui nu-i HOT !

daca tot esti asea de scolita tu vezi ce bine stii tu limba romana ... esti analfabeta sau analfabeata ... mie asta imi reiese din ceea ce scrii tu ... nu ma fa tu pe mine incult ... citeste ce si cum scrii tu ... nici macar nu ma straduiesc sa iti spun unde ai gresit ...

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 3 Mai 2009, ora 20:58

De la: giany_max, la data 2009-05-03 20:25:04
De la: corinaluciamartin, la data 2009-05-03 20:19:45 Eu am scris aceste probleme pentru oameni care stiu sa citeasca si sa scrie...cel putin . Tu ai putea sa te abtii de la comentarii deoarece se vede de departe ca esti pe linga orice problema . Deci vezi-ti de treburile tale ca esti incult si nu cred ca ai avea sanse nici la cele mai elementare subiecte de pe acest sait . Birti la scoala !!!!!

aji nokim itri stengi mijan oplikandur notrastin ...

daca tot esti asa scolita tradu si mie ce am zis mai sus ??? sau daca nu RISIPESTE-TE IN VANT !!!

Sa faca "efortul" sa se risipeasca pana in Lituania?!

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
| Varianta pentru tiparire a topicului ce parere aveti?
Mergi la: