back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Dar ce faci atunci cand nu mai ai vointa sa treci peste si sa incerci sa iti refaci viata?

Black_Cat_e

2 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Mai 2009, ora 12:33

Buna! Nici nu stiu cum sa incep... Acum 6 luni m-am despartit de prietenul meu cu care am avut o rel de 5 ani, iar de atunci oricat as incerca nu reusesc sa imi revin. :(
De multe ori simt k am obosit sa mai lupt cu toate k nu am incercat prea mult, ma doare mult prea tare si acum si nush ink nu imi vine sa cred k a plekt,e ca si cum as trai intr-un cosmar.Primele 2 luni nu am putut sa dorm, a fost la psiholog am luat tratament dar tot degeaba. Ajunsesem la un moment dat sa aud greieri noaptea. :(( Pana si doctorii imi spuneau k dak nu incerc sa imi revin o sa innebunesc. Acum nu mai pare la fel de greu k la inceput dar tot este dificil.
De cand nu mai suntem impreuna am cunoscut numai baieti exact cum imi doream sa fie si el dar nu am putut sta cu ei. Ma simteam vinovata de parca l-as insela,si pana la urma ii faceam sa plece de langa mine, iar acum m-am obisnuit asa de singura k cred k dak as gasi pe cineva mi-ar fi frica si sa il las sa se apropie de mine! Tot ce mi-as dori este sa il pot uita definitiv pt k si dak s-ar intoarce vreodata in viata mea tot nu as mai putea sa il iert pt k mi-a facut mult prea multe...Cateodata simt k nu o sa ma mai regasesc, am ajuns sa uit cine sunt si ma doare k am trait numai pt el si am sacrificat multe lucruri k sa ii fie bine lui si implicit noua. :(

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 3 Mai 2009, ora 12:45

De la: Elenamatza, la data 2009-05-03 12:33:32Buna! Nici nu stiu cum sa incep... Acum 6 luni m-am despartit de prietenul meu cu care am avut o rel de 5 ani, iar de atunci oricat as incerca nu reusesc sa imi revin. :(
De multe ori simt k am obosit sa mai lupt cu toate k nu am incercat prea mult, ma doare mult prea tare si acum si nush ink nu imi vine sa cred k a plekt,e ca si cum as trai intr-un cosmar.Primele 2 luni nu am putut sa dorm, a fost la psiholog am luat tratament dar tot degeaba. Ajunsesem la un moment dat sa aud greieri noaptea. :(( Pana si doctorii imi spuneau k dak nu incerc sa imi revin o sa innebunesc. Acum nu mai pare la fel de greu k la inceput dar tot este dificil.
De cand nu mai suntem impreuna am cunoscut numai baieti exact cum imi doream sa fie si el dar nu am putut sta cu ei. Ma simteam vinovata de parca l-as insela,si pana la urma ii faceam sa plece de langa mine, iar acum m-am obisnuit asa de singura k cred k dak as gasi pe cineva mi-ar fi frica si sa il las sa se apropie de mine! Tot ce mi-as dori este sa il pot uita definitiv pt k si dak s-ar intoarce vreodata in viata mea tot nu as mai putea sa il iert pt k mi-a facut mult prea multe...Cateodata simt k nu o sa ma mai regasesc, am ajuns sa uit cine sunt si ma doare k am trait numai pt el si am sacrificat multe lucruri k sa ii fie bine lui si implicit noua. :(

Nu esti singura care a trait o astfel de experienta, nu esti singura care a iubit si care are impresia ca totul se termina odata cu destramarea relatiei, dar, ca aproape in toate cazurile de acest gen, timpul vindeca tot!...Iti trebuie doar rabdarea necasara si VOINTA de a trece peste durere...Chiar daca spui ca vointa este cea care iti lipseste, faptul ca ai mers la psiholog arata exact contrariul: ai constientizat ca ai nevoie de ajutor pt a depasi momentul si ai HOTARAT sa rezolvi problema,iar daca acum te doare mai putin, e deja un pas mic spre vindecare!
Relatii pasagere cu alti baieti...e firesc sa incerci, ca doar nu o sa ramai ancorata in trecutul relatiei tale, iar sentimentul de vinovatie nu e justificat. Viata merge inainte, cu bune si rele, la fel vei face si tu si sigur vei gasi, in timp, ceea ce iti doresti!

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
baytu_ionut

485 mesaje
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 13:57

Grav!!!!mamik,trebuie sa uiti!vezi tu nu prea ai ce face ,ocupa-ti si tu timpul cu ceva,Nu plange dupa un soare apus caci lacrimile te vor impiedica sa vezi un nou rasarit,stiu k nu exista altul ca el,cel putin asa crezi tu ,dar o sa vezi k exista,trebuie doar sa-ti lasi petitori sa ajunga la tine,probabil k l-ai parasit cu prea multe intrebari fara raspuns,opreste-te si nu mai cauta raspuns,asta nu inseamna k trebuie sa-l uiti nu-l vei uita niciodata,aduti aminte doar de clipele frumoase petrecute impreuna restul ce a fost urat da uitari si invata din greseli sa nu le mai repeti data viitoare k vei ajunge tot aici,la un moment dat te vei satura sa tot iti plangi noptile,gaseste-ti pe altcineva ,am incredere in tine k vei reusi!!!!

Black_Cat_e

2 mesaje

Postat pe: 4 Mai 2009, ora 00:29

Timpul mi l-am ocupat cu foarte multe lucruri,dar vezi tu knd vine noaptea...nu degeaba se zice k noaptea e cel mai bun sfetnic! Atunci nu mai poti fugi sau te refugia in munca,invatat sau cu prietenii. De parasit nu l-am parasit eu ci el pe mine cu toate k ar fi trebuit sa plec de langa el de la prima palma,dar nu am putut, nu am avut curajul,tot timpul am trait cu speranta k se va schimba am zis k ma iubeste,iar rsp la intrebari le stiam. Motivul pt care a plecat cel putin cel mai imp pt el a fost cel k mi-am luat masina si k mi-am facut datorii la banca. Nush ce sa zic,povestea mea e f lunga si a incepuse asa de frumos...nu ma asteptam la un asemenea final, pt k si dak s-ar intoarce ceea ce stiu k nu se va intampla nu l-as mai putea ierta eu si cu toate astea tot nu il pot uita. Si sa stii k incerc sa nu imi aduc aminte clipele frumoase k m-ar durea si mai tare. Ma deranjeaza faptul k nu merita sa il iubesc si cu atat mai mult lacrimile de acum.
Nu degeaba se spune: "Dragostea nu e oarba ea doar nu spune ce vede".

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 01:53

stai linistita ca exact in aceasi situatie sunt si eu tot 5 ani numai ca la mine iubirea sa stins incet incet in timpul relatiei.insa akuma incerc sa privesc in fata si sa-mi recapat prieteni pe care iam perdut in timpul relatiei k el.barbati mai sunt multi multi multi

Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje

Postat pe: 4 Mai 2009, ora 20:41

Prea multe lucruri in contradictoriu, ceea ce duce la 2 posibilitati :
1. Creierul tau e terci
2. Subiectul e la vrajeala
Dar hai sa nu fiu asa banuitor pe colega mea de forum...
Aaaaa nici macar nu ai specificat ce vrei de la noi, banuiesc ca vrei sa-ti linga cineva ranile sau sfaturi cum sa iti revii.
Lins ranile nu practic si sfaturi...
a) sex pana uiti de el (70% sanse de reusita)
b) uita-te la filme in care femeia este pacalita de barbat, poate te destepti (10% sanse de reusita)
c) citez : "mori si da-mi coliva" (100% sanse de reusita)

Recomand c)

Neclaritati, dubii, relatii interumane, lipsa de comunicare, zbucium interior. Same shit everyday...
dreyfus

46 mesaje
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 20:46

De la: Black_Cat_e, la data 2009-05-03 12:33:32Buna! Nici nu stiu cum sa incep... Acum 6 luni m-am despartit de prietenul meu cu care am avut o rel de 5 ani, iar de atunci oricat as incerca nu reusesc sa imi revin. :(

Iti dau o veste ....femeile ca tine , nici macar mila celor din jur nu o mai trezesc ,iar pe cea a barbatului respectiv cu atat mai putin .
Baga-ti capul .. si trage apa!

adi3

716 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 4 Mai 2009, ora 21:11

stai si plange...ca trece hmmm mare iubire acolo ce sa faci prostia si orgoliul se platesc scump in suflete....cineva te va iubi mai mult si ai grija poate ratezi si ce va urma....danseaza in ritmul tau,distreaza-te si canta ca si cum ai fii numai tu

david...romantic incurabil
| Varianta pentru tiparire a topicului Dar ce faci atunci cand nu mai ai vointa sa treci peste si sa incerci sa iti refaci viata?
Mergi la: