back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Despartire de viitoarea sotie

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:

marius_andrey

6 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 3 Mai 2009, ora 11:39

sa incepem...desi mi-e cam greu sa detaliez....eram de 4 luni impreuna, logoditi dupa o luna si jumatate....traiam dragostea perfecta, eram unul pentru celalalt....ne-am "cunoscut" pe 24 decembrie ...ne stiam dinainte...dar atunci a fost atractia aia enorma...ea avusese o relatie de 5 ani inainte, eu una de 2 ani si ceva.....fiecare cu complicatiile ei...cert era k ne-am intalnit knd fiecare dintre noi se astepta mai putin....eram rabdatori, intelegatori unul cu celalalt...nu am cuvinte sa exprim dragostea dintre noi....mi-a zis k ea imi va arata foarte greu k ma iubeste, pentru k ink nu s-a detasat de ce a fst inainte, iar atunci cand imi va zice "te iubesc" va fi din toata inima....numai k dupa o luna mi-a zis "te iubesc" uitandu-se in ochii mei, avand ochii aproape inlacrimati...i-am cerut mana in fata mamei ei, a fost totul superb....am plecat pe la munte...o excursie de vis....in care am stat si am vb foarte mult....pana dimineata la 7,8...ne-am intors de la munte....iar dupa ceva vreme...am inceput sa vb de casatorie...care urma sa aiba loc in 2010...ma rog....totul ink era perfect..abia de acum incep problemele...nasii mei sunt din bucuresti, erau si oarecum in varsta....si am hotarat sa punem alti nasi...a vb si cu ea inainte...numai k eu am fost cel care i-a sunat si le-a spus k ei vor fi nasii nostrii....insa...n-am stiut la momentul acela k ei nu sunt casatoriti...logodnik mea a acceptat asta, desi a avut cateva retineri...i-a cunoscut mai apoi, ne intelegeam super bine cu ei....a trecut asta(insa in sufletul ei ramasese oarecum regretul)...apoi vorbind despre datinile de nunta...e o kestie referitoare la un brad, kre se face pe la noi...iar knd noi am discutat cu mama(care e o fire colerica..acum zice ceva, peste 5 minute ii pare rau), aceasta a zis k trebuie sa facem brad pentru binele nostru...logodnik mea a spus foarte frumos si politicos k ea nu e de acord sa facem datina respectiva, insa si eu eram de acord cu ea....a urmat o mik discutie....am plecat...era o mik tensiune intr-adevar insa una foarte mik, apoi eu am discutat cu mama si i-am explicat k ne se face asa ceva la un restaurant, iar ea a inteles...numai k logodnik mea a perceput altfel lucrurile, si anume k mama o sa se bage intotdeauna intre noi si k mai tz am fi avut certuri mult mai grave(in rel pe care a avut-o inainte s-a intamplat tot ceva de genul numai k parintii lui erau foarte capsomani, insa acum kiar nu e cazul...iar ea s-a speriat)....insa nu e deloc asa, si nush cum sa fac sa-i demonstrez k mama e mama, dar iubirea pentru persoana de langa tine e enorma si trece peste orice...si mai stiu o kestie...si ea sufera la fel de mult k si mine acum...pentru k stiu k ma iubeste, insa nu-mi raspunde la tel imi zice s-o las in pace....toti prietenii imi zic s-o las in pace o perioada k o sa ne impacam, insa nu pot..pe cuv meu....o iubesc mai mult decat orice...what can i dooo??? de o saptamana n-am dormit...traiesc cu energizant, banane si tigari.....

Raporteaza abuz de limbaj
ciocoiu_roxi

7 mesaje
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 12:01

daca a avut pb cu parintii partenerului in cealalta relatie e normal ca acum sa sufle si in iaurt.....tie ti s-a parut ca a fost o mica tensiune , dar pt ea nu a fost mica ....voi va casatoriti , nu mama ta....

baytu_ionut

485 mesaje
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 14:04

Hai prietene k o sa fie bine!!!sfatul meu e sa-i explici frumos ce s-a intamplat,dute la ea acasa vorbeste si o sa fie bine,dar invata pe viitor explica-i mamei tale k tu ai crescut si cu siguranta poti sa-ti porti si singur de grija ,o iubesti si pe ea dar si pe fata,dar cu aceasta din urma trebuie sa construiesti ceva,vezi tu la maturitate orice pui paraseste cuibul,asa tre sa faci si tu,viata ta e doar a ta si nicidecum a mamei tale...spunei si fetei lucrurile astea pentru a recapata incredere in tine,lupta cu soacra e cea mai urata posibila!

marius_andrey

6 mesaje

Postat pe: 3 Mai 2009, ora 16:01

mentalitatea asta o am oricum, pentru k stiu k ea e persoana alaturi de care voi fi pana voi inchide ochii...stie k o iubesc mai mult decat orice pe lumea asta, dincolo de parinti sau de orice altceva...in relatia noastra nu suntem decat noi doi, si ma kinui din greu sa o fac sa inteleaga asta, doar k nu-mi mai rasp la tel, nu vreau sa o urmaresc pentru a ma intalni cu ea pentru k mai apoi sa se simta stresata sau ceva de genul...faza e k stiu k si ea ma iubeste enorm si stiu k sufera...dar kiar nush ce sa mai fac in situatia asta...dak as sti k nu mai are nici o trb si k nu o mai intereseaza, asta e, as merge inainte...dar stiu k nu e deloc asa si asta ma doare cel mai tare

Fosta membra 9am.ro

660 mesaje
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 16:23

"..traiesc cu energizant, banane si tigari" Daca ai 150 kg ,te felicit , ai facut cea mai buna alegere. In caz contrar, mai gandeste-te :)

On topic, v-ati miscat foarte repede (logodna ,planuri de nunta).La prima vedere dati impresia de hotarare si ca sunteti siguri de sentimentele voastre ....DAR va cramponati de niste lucruri stupide (cel putin asa le vad eu). Am citit pe forumul asta "n" mesaje venite de la persoane ce marturisesc ca pana la varsta X si indelungi cautari/tatonari ...nu au gasit pe nimeni pt a face the big step ....tu gasesti fata ,dar problema sunt nasii ....sau datina cu bradul ....pentru ca asa doreste soacra mare Te intreb, tu ce iti doresti : nunta sau balci ...si acum sincer, din moment ce ma indoiesc ca a doua zi dupa fericitul eveniment vei alerga cu cearsaful proaspat stropit pt ca asa spune datina ...te poti lipsi si de bradut

Fosta membra 9am.ro

382 mesaje
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 16:30

cumva atat ravnita rochie de mireasa alba si cat mai pompoasa si cat mai si cat mai ... nu reprezinta "curatzenia" fetei ??? @andaa ... adik faptul ca e virgina ... io as da o lege ... nu e virgina ... nu are voie cu rochie alba ... de la 2 barb in sus toate cu "mov" pe ele ... :D:D:D

Fosta membra 9am.ro

660 mesaje
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 17:35

De la: giany_max, la data 2009-05-03 16:30:38cumva atat ravnita rochie de mireasa alba si cat mai pompoasa si cat mai si cat mai ... nu reprezinta "curatzenia" fetei ??? @andaa ... adik faptul ca e virgina ... io as da o lege ... nu e virgina ... nu are voie cu rochie alba ... de la 2 barb in sus toate cu "mov" pe ele ... :D:D:D

Rochia alba cat mai pompoasa si cu multe , multe volane ...si perlutze, dantele si etc etc etc = pomul de craciun .....fiecare e libera sa poarte ce vrea :) De la 2 barbati in sus ...in costum de baie pe o plaja din Bali , Acapulco ...

Fosta membra 9am.ro

382 mesaje
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 17:41

De la: andaa, la data 2009-05-03 17:35:48Rochia alba cat mai pompoasa si cu multe , multe volane ...si perlutze, dantele si etc etc etc = pomul de craciun .....fiecare e libera sa poarte ce vrea :) De la 2 barbati in sus ...in costum de baie pe o plaja din Bali , Acapulco ...

la cersit sau ce ??? :D:D:D

marius_andrey

6 mesaje

Postat pe: 3 Mai 2009, ora 19:43

De la: giany_max, la data 2009-05-03 17:41:13
De la: andaa, la data 2009-05-03 17:35:48Rochia alba cat mai pompoasa si cu multe , multe volane ...si perlutze, dantele si etc etc etc = pomul de craciun .....fiecare e libera sa poarte ce vrea :) De la 2 barbati in sus ...in costum de baie pe o plaja din Bali , Acapulco ...

la cersit sau ce ??? :D:D:D

rokia pe care si-o dorea si cred k ink si-o mai doreste...este una simpla...cea mai simpla...si eu cred k ar fi fost cea mai frumoasa in ea....;)

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 19:49

De la: andaa, la data 2009-05-03 17:35:48
De la: giany_max, la data 2009-05-03 16:30:38cumva atat ravnita rochie de mireasa alba si cat mai pompoasa si cat mai si cat mai ... nu reprezinta "curatzenia" fetei ??? @andaa ... adik faptul ca e virgina ... io as da o lege ... nu e virgina ... nu are voie cu rochie alba ... de la 2 barb in sus toate cu "mov" pe ele ... :D:D:D

Rochia alba cat mai pompoasa si cu multe , multe volane ...si perlutze, dantele si etc etc etc = pomul de craciun .....fiecare e libera sa poarte ce vrea :) De la 2 barbati in sus ...in costum de baie pe o plaja din Bali , Acapulco ...

de la 2 fraieri in sus = porsche cayenne + aparatament in centrul capitalei + aparitii televizate si in presa mondena + casatorie la Las Vegas + divort cu muuuuuuuuulte miliarde de impartit

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
dreyfus

46 mesaje
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 19:52

chiar ai impresia ca ar da clujul pentru bucuresti

Fosta membra 9am.ro

660 mesaje
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 20:01

De la: Haps, la data 2009-05-03 19:49:29
de la 2 fraieri in sus = porsche cayenne + aparatament in centrul capitalei + aparitii televizate si in presa mondena + casatorie la Las Vegas + divort cu muuuuuuuuulte miliarde de impartit

1. Bucuresti never !
2. Oricati de mult mi-as permite vreodata (financiar), nu mi-ar trebui Cayenne ...sa ma fatzai prin oras cu o masina rigida si consum peste 18% ...e o prostie (sincer)

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 20:11

si cand te gandesti ca era doar un brad...

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
Fosta membra 9am.ro

382 mesaje
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 20:13

De la: Haps, la data 2009-05-03 19:49:29de la 2 fraieri in sus = porsche cayenne + aparatament in centrul capitalei + aparitii televizate si in presa mondena + casatorie la Las Vegas + divort cu muuuuuuuuulte miliarde de impartit

CAT SE POATE DE CLARRRR ... CONTRACT PRENUPTIAL ... IO DACA AS FI VREUN MILIARDAR AS PUNE-O SA IMI DEA SI DESPAGUBIRI ... :D:D:D ... adik pe ce ca nu ii dau nik ... sa imi mai dea tot ea mie ... :D:D:D

adi3

716 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 3 Mai 2009, ora 22:35

datina lu peste,lasa parintii la unde le e locul si faceti cum vreti voi nu cum vor altii...tampitilor

david...romantic incurabil
Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 3 Mai 2009, ora 22:39

De la: adi, la data 2009-05-03 22:35:38datina lu peste,lasa parintii la unde le e locul si faceti cum vreti voi nu cum vor altii...tampitilor

As putea spune chiar "datina lui peste prajit" , dar, fara ultimul cuvant, ai dreptate!

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Mai 2009, ora 18:39

Mai 'sica daca e vorba de "dragostea perfecta, eram unul pentru celalalt" apoi nici nasii nici soacra lu' peste si nici bradul cu tot cu reni, Mos Craciun si @dasca cuplat de fundul lui nu ar trebui sa intervina intre voi, CLAR!!!
Inclin sa cred ca e mai bine sa va casatoriti in secret si cu banii de nunta sa petreceti o luna de miere cu lapte.
Cat entuziasm, cata suferinta, ce rasturnari de situatie, incredibil... auzi la el "dragostea perfecta"... uuuhhhh ma trece cu fiori pe sira spinarii...

Neclaritati, dubii, relatii interumane, lipsa de comunicare, zbucium interior. Same shit everyday...
marius_andrey

6 mesaje

Postat pe: 5 Mai 2009, ora 15:47

De la: DMark, la data 2009-05-04 18:39:23Mai 'sica daca e vorba de "dragostea perfecta, eram unul pentru celalalt" apoi nici nasii nici soacra lu' peste si nici bradul cu tot cu reni, Mos Craciun si @dasca cuplat de fundul lui nu ar trebui sa intervina intre voi, CLAR!!!
Inclin sa cred ca e mai bine sa va casatoriti in secret si cu banii de nunta sa petreceti o luna de miere cu lapte.
Cat entuziasm, cata suferinta, ce rasturnari de situatie, incredibil... auzi la el "dragostea perfecta"... uuuhhhh ma trece cu fiori pe sira spinarii...

dar, chiar e vb despre ce am zis adik, dragoste perfecta...si intre mine si ea nu ar fi intervenit niciodata parintii, si ea stie foarte bine asta...doar k termerile ei referitoare la relatia de dinainte o fac sa sufere si sa continue la nesfarsit cu indiferenta,(care din pmdv nu e kiar asa ushora, nu-i kiar asa o indiferenta)...pe scurt...o iubesc, si ma iubeste...ink ma mai iubeste...si va face asta mult timp de acum inainte

XavY

3163 mesaje

Postat pe: 5 Mai 2009, ora 16:09

insa nu-mi raspunde la tel imi zice s-o las in pace....--->

Ceva nu-i bine aici...

Oricum normal ar fi sa vorbiti face 2 face si sa luati o horarare,nu la tel.sau prin prieteni,amici,rude.Inteleg ca e suparata dar de ce nu accepta sa vb macar si la tel.5 min,sa-ti spuna ce vrea,ce simte.Spui ca sunteti cuplul perfect dar deja ceva scartzaie.Daca ai cum si poti cauta-o si vb deschis si detasat.Fa-o sa inteleaga ca in relatia voastra nu o sa intervina nimeni si nimic,da-i iar sentimetul care l-a simtit prima oara cand te-a cunoscut.Daca nu reusesti sa dai de ea,nu ai de ales,asteapta.Daca te iubeste va trece peste asta si va reveni la tine.daca nu...va fi naspa pt.tine Eu zic sa-ti iei de acum ,mai fa o schimbare,banane si energizat...

Can`t get enought of you...
Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje

Postat pe: 13 Mai 2009, ora 23:49

De la: marius_andrey, la data 2009-05-05 15:47:41
De la: DMark, la data 2009-05-04 18:39:23Mai 'sica daca e vorba de "dragostea perfecta, eram unul pentru celalalt" apoi nici nasii nici soacra lu' peste si nici bradul cu tot cu reni, Mos Craciun si @dasca cuplat de fundul lui nu ar trebui sa intervina intre voi, CLAR!!!

dar, chiar e vb despre ce am zis adik, dragoste perfecta...si intre mine si ea nu ar fi intervenit niciodata parintii, si ea stie foarte bine asta...doar k termerile ei referitoare la relatia de dinainte o fac sa sufere si sa continue la nesfarsit cu indiferenta,(care din pmdv nu e kiar asa ushora, nu-i kiar asa o indiferenta)...pe scurt...o iubesc, si ma iubeste...ink ma mai iubeste...si va face asta mult timp de acum inainte

pe oamenii ca tine numai moartea ii lecuieste.

Neclaritati, dubii, relatii interumane, lipsa de comunicare, zbucium interior. Same shit everyday...
Fosta membra 9am.ro

244 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2009, ora 07:54

Dragostea este ca o icoana, la care ne rugam permanent.Cand icoana se reincarneaza in fatza noastra in persoana iubitei, avem de-a face cu un miracol.De cele mai multe ori, nu reusim sa realizam asta si vulgarizam o relatie deosebita, intorcandu-ne la idealul pe care o reprezinta icoana pentru noi.

Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje

Postat pe: 24 Mai 2009, ora 10:12

De la: yuppy001770, la data 2009-05-14 07:54:36Dragostea este ca o icoana, la care ne rugam permanent.Cand icoana se reincarneaza in fatza noastra in persoana iubitei, avem de-a face cu un miracol.De cele mai multe ori, nu reusim sa realizam asta si vulgarizam o relatie deosebita, intorcandu-ne la idealul pe care o reprezinta icoana pentru noi.

Asta e buna insa pun pariu ca 40% din cei care au citit mesajul nu l-au inteles .

xcomm_office

4949 mesaje
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 21:37

Shto, kako, gdje???
Cam asa ceva am priceput...cu cate k-uri este in text ...nu am priceput decat ca mama e colerica, bradu nu merge la vecini, viitoarea este suparata...pe scurt, prostii.
Daca va iubitii..luati-va naibii fara familie...le faceti o surpriza (vrei sa o chemati si pe zana surprizelor)?

xcomm_office

4949 mesaje
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 21:37

Shto, kako, gdje???
Cam asa ceva am priceput...cu cate k-uri este in text ...nu am priceput decat ca mama e colerica, bradu nu merge la vecini, viitoarea este suparata...pe scurt, prostii.
Daca va iubiti..luati-va naibii fara familie...le faceti o surpriza (vrei sa o chemati si pe zana surprizelor)?

oanna_boca

3 mesaje
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 07:34

Pai nunta o faceti voi sau mama voastra?detaliile trebuie sa va apartina.E NUNTA VOASTRA.Tu nu vezi lucrurile ca ea pt ca e mama ta ...parearea mea esti cam mamos,eu preferam sa ma cert cu mama nu cu sotul

Fosta membra 9am.ro

244 mesaje
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 07:41

Am inteles cum sta treba cu nunta?Dar nu si cum sta treaba cu banii.Turcu plateste?

adonis_adi04

43 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 25 Mai 2009, ora 07:47

De la: andaa, la data 2009-05-03 17:35:48

N'ati inteles, carevasazica....Albul este culoarea simbol a electrocasnicelor.

Fosta membra 9am.ro

244 mesaje
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 07:52

Unii spun ca femeia se imbraca in alb, pentru ca dupa nunta, vrea sa ajunga in rai.Barbatii nu au nevoie de asa ceva, pentru ca oricum vor avea o viata nefericita.

roviel

2 mesaje
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 07:58

Se vede clar ca ai minte de copil.In plus,sa mai adaug si eu ceva la suferinta ta,poate daca nu ai mai scrie cu ""k" ai avea mai multe de castigat.Sunt atat de domestice si banale framantarile tale...!Atunci cand vei mai castiga in intelepciune vei constata si singur,ca indiferent de efuziunile sentimentale si trairile intense pe care le-ai putea avea in viata toate iubirile sunt trecatoare.O singura iubire poate fi mai trainica,aceea pentru copiii tai( sau viitorii tai copii si asta in cazul in care vei putea sa ii faci)!Cu trecerea timpului doi soti se instraineaza si se tolereaza reciproc in cel mai bun caz,mariajul lor devenind o alianta de viata!Ajungi sa te saturi si este ca si cum ai manca aceesi cartofi dimineata,la pranz si seara!O casnicie se poate baza la inceput pe un sentiment frumos ca si acela al iubirii,dar acest sentiment se va estompa in timp.Sunt 3 miliarde de barbati si ceva mai multe femei in lumea aceasta.Ai de unde alege!Daca te opresti la cineva,iti vine sa te sinucizi pentru el(ea) si nu mai ai pofta de mancare te transformi intr-un idiot!Lasa ca iti trece!

Fosta membra 9am.ro

244 mesaje
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 08:09

Iata o boala de care sufera si barbatii si femeile.Si noua ni se spune ca este gripa porcina.

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Despartire de viitoarea sotie
Mergi la: