Info
x
Despartire de viitoarea sotie
|
bubucriss 1 mesaj Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 08:30
nu conteaza ce zice nici mama nici soacra nici nasii nici prietenii...e viata voastra,iubirea voastra ,trebuie sa ai minim de maturitate sa realizezi asta.du te la ea vorbiti si hotarati impreuna cum si ce e mai bine pt voi.doar ea iti va deveni sotie si cu ea vei imparti si clipele frumoase si momentele grele ale vietii.cand dai de greu ce faci?mergi la mamica???terminati cu prostiile si decideti voi ce si cum.realtia cu parintii ,prietenii neamurile etc e bine sa ramana la locul ei;nimeni nu are dreptul sa intervina in cuplul vostru.voi va conduceti si va construiti relatia cum doriti.cel putin asa e normal
Raporteaza abuz de limbaj |
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 08:38
Mai baiatule. Cine a zis ca trebuie sa o suni ca sa vorbesti cu ea?
Daca vrei sa vorbesti cu ea, du-te direct la ea; fara s-o anunti. Eu asa as face daca as fi in locul tau si ar fi intre noi sentimente atat de puternice. M-as duce la ea si as lua-o frumos in brate, dupa care as discuta cu ea despre "problemele" astea. Pentru ca e normal si eu personal o inteleg pentru reactia pe care a avut-o. Am trecut prin ceva asemanator alaturi de iubita mea, cand a zis mama mea ceva ce i s-a parut putin deplasat, ea trecand inainte sa fie cu mine printr-o relatie care s-a incheiat din cauza faptului ca parintii lui il pusesera sa aleaga intre ei (care ii cumparasera masina, apartament si multe altele pe care le-ar fi pierdut) si ea. Dar prin discutii pe tema asta, totul s-a rezolvat. De ce draq stai ca prostu` in fata monitorului si ceri pareri in loc sa fi langa ea si s-o tii in brate sa-i explici? Raporteaza abuz de limbaj |
|
TMA 4 mesaje Membru din: 19/05/2009 |
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 08:52
cum crezi ,, daca tu crezi ca merita efortul incearca sa faci ceva
si daca tine intradevar la tine va trece peste si va intelege , daca vrea sa realizeze ceva cu tine va trece peste, la o adica nu sa intamplat ceva grav , asta nu era un motiv de cearta . poate ea na depasit inca momentele din trecut si nu este hotarata inca de alta relatie serioasa Iar pe de alta parte daca acuma face asa din mai nimic ce o sa faca mai incolo cand apar adevaratele greutati,, sa-ti de in cap sau ce, Raporteaza abuz de limbaj
TTTTTTTTTTTTTTTTTTT
|
|
addytzoo 2 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 09:23
Mousica, ai o problema de care ar trebui sa ai grija mai mult... Nunta era doar pt voi,nu pentru familie, nu pentru a castiga niste bani din darul de nunta
Am un exemplu pentru tine: Cand am hotarat sa ne casatorim, era cam greu, ea era din alt oras si trebuia sa termine fuckultatea,eu in Bucuresti,cu un job bun...,la un moment dat am hotarat ca trebuie sa ne casatorim. Planuri in familie,unde facem masa,pe cine invitam etc.Pe scurt si ai mei si ai ei ne faceau planuri pentru ceea ce era de fapt al nostru, asa ca, intrun moment de "nebunie", am depus actele pentru cununia civila,si am anuntat scurt toata familia: "Peste o saptamana ne cununam"....Intrebari,de ce,cum,nu ne-a schimbat nimeni hotararea...Dupa 3 ani in care am conceput si un copil superb(orice cioara isi lauda puii),am hotarat sa facem cununia religioasa.Nasii s-au oferit singuri si i-am acceptat,desi locuiesc in alta tara....Au inceput aceleasi discutii sa alegem rochii,costume,flori,floricele,restaurante....Am primit insa o veste rea, nasul nu se mai putea deplasa din cauza bolii sale(este si cam in varsta,65 ani)...pentru ca nu am vrut sa renuntam la nasi, am plecat in vizita pe la ei si ne-am casatorit acolo,ortodox,fara mese, tam-tam etc Concluzia este ca ar trebui sa uitati de sfaturile altora si sa va faceti voi viata pe care v-o doriti. P.S.: Am avut parte de o ceremonie religioasa in doua limbi, iar cei ce au vazut filmul ceremoniei ne-au felicitat pentru ce am facut.Inclusiv familia. Raporteaza abuz de limbaj |
|
dj_app85 2 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 10:51
sal. nu mi se pare complicata prea rau situatia,desi imi pare rau de ce aud,si eu sunt intr-o rtelatie de 4 anu si avem planuri mari si mama iubitei e un sters contiunuu,dar daca voi va intelegeti nu mia conteaza restu,trb sa va detasati de restu si sa fiti uniti,eu pot sa zic in 4 ani cat altii in 10 poate,nu trb sa va certai pe chestii de la nunta ..trb sa va puteti de acord si sa faceti nunta mult visata in special de fata,nu conteaza ce vor altii ci ce vreti voi....succes in continuare
|
repciuc_alexandru 16 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 11:02
Parerea mea:dupa cum au spus si alti colegi de pe forum, este nunta voastra si trebuie sa va placa voua, sa va simtiti bine voi,...... pt voi.Bineinteles ca este bine sa auzi si alte pareri, sfaturi de care poti sa ti cont sau nu.Cred ca acest lucru ar trebui sa dicuti si cu logodnica ta, sa ii explici.Nu cred ca poate ceda asa usor.Stabiliti totusi o intalnire unde sa puteti purta o discutie fata in fata.
Bafta ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
giso 40 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 12:13
De la: marius_andrey, la data 2009-05-03 11:39:25sa incepem...desi mi-e cam greu sa detaliez....eram de 4 luni impreuna, logoditi dupa o luna si jumatate....traiam dragostea perfecta, eram unul pentru celalalt....ne-am "cunoscut" pe 24 decembrie ...ne stiam dinainte...dar atunci a fost atractia aia enorma...ea avusese o relatie de 5 ani inainte, eu una de 2 ani si ceva.....fiecare cu complicatiile ei...cert era k ne-am intalnit knd fiecare dintre noi se astepta mai putin....eram rabdatori, intelegatori unul cu celalalt...nu am cuvinte sa exprim dragostea dintre noi....mi-a zis k ea imi va arata foarte greu k ma iubeste, pentru k ink nu s-a detasat de ce a fst inainte, iar atunci cand imi va zice "te iubesc" va fi din toata inima....numai k dupa o luna mi-a zis "te iubesc" uitandu-se in ochii mei, avand ochii aproape inlacrimati...i-am cerut mana in fata mamei ei, a fost totul superb....am plecat pe la munte...o excursie de vis....in care am stat si am vb foarte mult....pana dimineata la 7,8...ne-am intors de la munte....iar dupa ceva vreme...am inceput sa vb de casatorie...care urma sa aiba loc in 2010...ma rog....totul ink era perfect..abia de acum incep problemele...nasii mei sunt din bucuresti, erau si oarecum in varsta....si am hotarat sa punem alti nasi...a vb si cu ea inainte...numai k eu am fost cel care i-a sunat si le-a spus k ei vor fi nasii nostrii....insa...n-am stiut la momentul acela k ei nu sunt casatoriti...logodnik mea a acceptat asta, desi a avut cateva retineri...i-a cunoscut mai apoi, ne intelegeam super bine cu ei....a trecut asta(insa in sufletul ei ramasese oarecum regretul)...apoi vorbind despre datinile de nunta...e o kestie referitoare la un brad, kre se face pe la noi...iar knd noi am discutat cu mama(care e o fire colerica..acum zice ceva, peste 5 minute ii pare rau), aceasta a zis k trebuie sa facem brad pentru binele nostru...logodnik mea a spus foarte frumos si politicos k ea nu e de acord sa facem datina respectiva, insa si eu eram de acord cu ea....a urmat o mik discutie....am plecat...era o mik tensiune intr-adevar insa una foarte mik, apoi eu am discutat cu mama si i-am explicat k ne se face asa ceva la un restaurant, iar ea a inteles...numai k logodnik mea a perceput altfel lucrurile, si anume k mama o sa se bage intotdeauna intre noi si k mai tz am fi avut certuri mult mai grave(in rel pe care a avut-o inainte s-a intamplat tot ceva de genul numai k parintii lui erau foarte capsomani, insa acum kiar nu e cazul...iar ea s-a speriat)....insa nu e deloc asa, si nush cum sa fac sa-i demonstrez k mama e mama, dar iubirea pentru persoana de langa tine e enorma si trece peste orice...si mai stiu o kestie...si ea sufera la fel de mult k si mine acum...pentru k stiu k ma iubeste, insa nu-mi raspunde la tel imi zice s-o las in pace....toti prietenii imi zic s-o las in pace o perioada k o sa ne impacam, insa nu pot..pe cuv meu....o iubesc mai mult decat orice...what can i dooo??? de o saptamana n-am dormit...traiesc cu energizant, banane si tigari..... eu zic sa mai stai, nu te casatori, maturizeaza-te si fata la fel, daca BRADUL va stricat nunta e nasol rau. Dumnezeule.....casatoria are o gramada de necunoscute, sincer iti spun nu ve-ti face fata casatoriei nici macar un an. Si, am o rugaminte......lasa-l Doamne iarta-ma pe"K", scrie romaneste, literar e mult mai simplu si pentru tine si pentru cititorii tai. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 14 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 14:05
De la: marius_andrey, la data 2009-05-03 11:39:25sa incepem...desi mi-e cam greu sa detaliez....eram de 4 luni impreuna, logoditi dupa o luna si jumatate....traiam dragostea perfecta, eram unul pentru celalalt....ne-am "cunoscut" pe 24 decembrie ...ne stiam dinainte...dar atunci a fost atractia aia enorma...ea avusese o relatie de 5 ani inainte, eu una de 2 ani si ceva.....fiecare cu complicatiile ei...cert era k ne-am intalnit knd fiecare dintre noi se astepta mai putin....eram rabdatori, intelegatori unul cu celalalt...nu am cuvinte sa exprim dragostea dintre noi....mi-a zis k ea imi va arata foarte greu k ma iubeste, pentru k ink nu s-a detasat de ce a fst inainte, iar atunci cand imi va zice "te iubesc" va fi din toata inima....numai k dupa o luna mi-a zis "te iubesc" uitandu-se in ochii mei, avand ochii aproape inlacrimati...i-am cerut mana in fata mamei ei, a fost totul superb....am plecat pe la munte...o excursie de vis....in care am stat si am vb foarte mult....pana dimineata la 7,8...ne-am intors de la munte....iar dupa ceva vreme...am inceput sa vb de casatorie...care urma sa aiba loc in 2010...ma rog....totul ink era perfect..abia de acum incep problemele...nasii mei sunt din bucuresti, erau si oarecum in varsta....si am hotarat sa punem alti nasi...a vb si cu ea inainte...numai k eu am fost cel care i-a sunat si le-a spus k ei vor fi nasii nostrii....insa...n-am stiut la momentul acela k ei nu sunt casatoriti...logodnik mea a acceptat asta, desi a avut cateva retineri...i-a cunoscut mai apoi, ne intelegeam super bine cu ei....a trecut asta(insa in sufletul ei ramasese oarecum regretul)...apoi vorbind despre datinile de nunta...e o kestie referitoare la un brad, kre se face pe la noi...iar knd noi am discutat cu mama(care e o fire colerica..acum zice ceva, peste 5 minute ii pare rau), aceasta a zis k trebuie sa facem brad pentru binele nostru...logodnik mea a spus foarte frumos si politicos k ea nu e de acord sa facem datina respectiva, insa si eu eram de acord cu ea....a urmat o mik discutie....am plecat...era o mik tensiune intr-adevar insa una foarte mik, apoi eu am discutat cu mama si i-am explicat k ne se face asa ceva la un restaurant, iar ea a inteles...numai k logodnik mea a perceput altfel lucrurile, si anume k mama o sa se bage intotdeauna intre noi si k mai tz am fi avut certuri mult mai grave(in rel pe care a avut-o inainte s-a intamplat tot ceva de genul numai k parintii lui erau foarte capsomani, insa acum kiar nu e cazul...iar ea s-a speriat)....insa nu e deloc asa, si nush cum sa fac sa-i demonstrez k mama e mama, dar iubirea pentru persoana de langa tine e enorma si trece peste orice...si mai stiu o kestie...si ea sufera la fel de mult k si mine acum...pentru k stiu k ma iubeste, insa nu-mi raspunde la tel imi zice s-o las in pace....toti prietenii imi zic s-o las in pace o perioada k o sa ne impacam, insa nu pot..pe cuv meu....o iubesc mai mult decat orice...what can i dooo??? de o saptamana n-am dormit...traiesc cu energizant, banane si tigari..... Las-o pe mama ta si du-te la nevasta. Viitorul tine de nevasta nu de mama... daca esti barbat. daca esti copilul mamei ... du-te la mama ta Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
filipov_alexandru 471 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 15:55
De la: marius_andrey, la data 2009-05-03 11:39:25sa incepem...desi mi-e cam greu sa detaliez....eram de 4 luni impreuna, logoditi dupa o luna si jumatate....traiam dragostea perfecta, eram unul pentru celalalt....ne-am "cunoscut" pe 24 decembrie ...ne stiam dinainte...dar atunci a fost atractia aia enorma...ea avusese o relatie de 5 ani inainte, eu una de 2 ani si ceva.....fiecare cu complicatiile ei...cert era k ne-am intalnit knd fiecare dintre noi se astepta mai putin....eram rabdatori, intelegatori unul cu celalalt...nu am cuvinte sa exprim dragostea dintre noi....mi-a zis k ea imi va arata foarte greu k ma iubeste, pentru k ink nu s-a detasat de ce a fst inainte, iar atunci cand imi va zice "te iubesc" va fi din toata inima....numai k dupa o luna mi-a zis "te iubesc" uitandu-se in ochii mei, avand ochii aproape inlacrimati...i-am cerut mana in fata mamei ei, a fost totul superb....am plecat pe la munte...o excursie de vis....in care am stat si am vb foarte mult....pana dimineata la 7,8...ne-am intors de la munte....iar dupa ceva vreme...am inceput sa vb de casatorie...care urma sa aiba loc in 2010...ma rog....totul ink era perfect..abia de acum incep problemele...nasii mei sunt din bucuresti, erau si oarecum in varsta....si am hotarat sa punem alti nasi...a vb si cu ea inainte...numai k eu am fost cel care i-a sunat si le-a spus k ei vor fi nasii nostrii....insa...n-am stiut la momentul acela k ei nu sunt casatoriti...logodnik mea a acceptat asta, desi a avut cateva retineri...i-a cunoscut mai apoi, ne intelegeam super bine cu ei....a trecut asta(insa in sufletul ei ramasese oarecum regretul)...apoi vorbind despre datinile de nunta...e o kestie referitoare la un brad, kre se face pe la noi...iar knd noi am discutat cu mama(care e o fire colerica..acum zice ceva, peste 5 minute ii pare rau), aceasta a zis k trebuie sa facem brad pentru binele nostru...logodnik mea a spus foarte frumos si politicos k ea nu e de acord sa facem datina respectiva, insa si eu eram de acord cu ea....a urmat o mik discutie....am plecat...era o mik tensiune intr-adevar insa una foarte mik, apoi eu am discutat cu mama si i-am explicat k ne se face asa ceva la un restaurant, iar ea a inteles...numai k logodnik mea a perceput altfel lucrurile, si anume k mama o sa se bage intotdeauna intre noi si k mai tz am fi avut certuri mult mai grave(in rel pe care a avut-o inainte s-a intamplat tot ceva de genul numai k parintii lui erau foarte capsomani, insa acum kiar nu e cazul...iar ea s-a speriat)....insa nu e deloc asa, si nush cum sa fac sa-i demonstrez k mama e mama, dar iubirea pentru persoana de langa tine e enorma si trece peste orice...si mai stiu o kestie...si ea sufera la fel de mult k si mine acum...pentru k stiu k ma iubeste, insa nu-mi raspunde la tel imi zice s-o las in pace....toti prietenii imi zic s-o las in pace o perioada k o sa ne impacam, insa nu pot..pe cuv meu....o iubesc mai mult decat orice...what can i dooo??? de o saptamana n-am dormit...traiesc cu energizant, banane si tigari..... Parerea mea...sunteti idioti pe bune ...daca asta e motiv de cearta inseamna ca femeia are nevoie de un psiholog si tu de alta femeie. Bafta ce sa ziccc.
|
filipov_alexandru 471 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 15:55
De la: marius_andrey, la data 2009-05-03 11:39:25sa incepem...desi mi-e cam greu sa detaliez....eram de 4 luni impreuna, logoditi dupa o luna si jumatate....traiam dragostea perfecta, eram unul pentru celalalt....ne-am "cunoscut" pe 24 decembrie ...ne stiam dinainte...dar atunci a fost atractia aia enorma...ea avusese o relatie de 5 ani inainte, eu una de 2 ani si ceva.....fiecare cu complicatiile ei...cert era k ne-am intalnit knd fiecare dintre noi se astepta mai putin....eram rabdatori, intelegatori unul cu celalalt...nu am cuvinte sa exprim dragostea dintre noi....mi-a zis k ea imi va arata foarte greu k ma iubeste, pentru k ink nu s-a detasat de ce a fst inainte, iar atunci cand imi va zice "te iubesc" va fi din toata inima....numai k dupa o luna mi-a zis "te iubesc" uitandu-se in ochii mei, avand ochii aproape inlacrimati...i-am cerut mana in fata mamei ei, a fost totul superb....am plecat pe la munte...o excursie de vis....in care am stat si am vb foarte mult....pana dimineata la 7,8...ne-am intors de la munte....iar dupa ceva vreme...am inceput sa vb de casatorie...care urma sa aiba loc in 2010...ma rog....totul ink era perfect..abia de acum incep problemele...nasii mei sunt din bucuresti, erau si oarecum in varsta....si am hotarat sa punem alti nasi...a vb si cu ea inainte...numai k eu am fost cel care i-a sunat si le-a spus k ei vor fi nasii nostrii....insa...n-am stiut la momentul acela k ei nu sunt casatoriti...logodnik mea a acceptat asta, desi a avut cateva retineri...i-a cunoscut mai apoi, ne intelegeam super bine cu ei....a trecut asta(insa in sufletul ei ramasese oarecum regretul)...apoi vorbind despre datinile de nunta...e o kestie referitoare la un brad, kre se face pe la noi...iar knd noi am discutat cu mama(care e o fire colerica..acum zice ceva, peste 5 minute ii pare rau), aceasta a zis k trebuie sa facem brad pentru binele nostru...logodnik mea a spus foarte frumos si politicos k ea nu e de acord sa facem datina respectiva, insa si eu eram de acord cu ea....a urmat o mik discutie....am plecat...era o mik tensiune intr-adevar insa una foarte mik, apoi eu am discutat cu mama si i-am explicat k ne se face asa ceva la un restaurant, iar ea a inteles...numai k logodnik mea a perceput altfel lucrurile, si anume k mama o sa se bage intotdeauna intre noi si k mai tz am fi avut certuri mult mai grave(in rel pe care a avut-o inainte s-a intamplat tot ceva de genul numai k parintii lui erau foarte capsomani, insa acum kiar nu e cazul...iar ea s-a speriat)....insa nu e deloc asa, si nush cum sa fac sa-i demonstrez k mama e mama, dar iubirea pentru persoana de langa tine e enorma si trece peste orice...si mai stiu o kestie...si ea sufera la fel de mult k si mine acum...pentru k stiu k ma iubeste, insa nu-mi raspunde la tel imi zice s-o las in pace....toti prietenii imi zic s-o las in pace o perioada k o sa ne impacam, insa nu pot..pe cuv meu....o iubesc mai mult decat orice...what can i dooo??? de o saptamana n-am dormit...traiesc cu energizant, banane si tigari..... Parerea mea...sunteti idioti pe bune ...daca asta e motiv de cearta inseamna ca femeia are nevoie de un psiholog si tu de alta femeie. Bafta ce sa ziccc.
|
ratzwan 11 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 17:13
De la: marius_andrey, la data 2009-05-03 11:39:25sa incepem...desi mi-e cam greu sa detaliez....eram de 4 luni impreuna, logoditi dupa o luna si jumatate....traiam dragostea perfecta, eram unul pentru celalalt....ne-am "cunoscut" pe 24 decembrie ...ne stiam dinainte...dar atunci a fost atractia aia enorma...ea avusese o relatie de 5 ani inainte, eu una de 2 ani si ceva.....fiecare cu complicatiile ei...cert era k ne-am intalnit knd fiecare dintre noi se astepta mai putin....eram rabdatori, intelegatori unul cu celalalt...nu am cuvinte sa exprim dragostea dintre noi....mi-a zis k ea imi va arata foarte greu k ma iubeste, pentru k ink nu s-a detasat de ce a fst inainte, iar atunci cand imi va zice "te iubesc" va fi din toata inima....numai k dupa o luna mi-a zis "te iubesc" uitandu-se in ochii mei, avand ochii aproape inlacrimati...i-am cerut mana in fata mamei ei, a fost totul superb....am plecat pe la munte...o excursie de vis....in care am stat si am vb foarte mult....pana dimineata la 7,8...ne-am intors de la munte....iar dupa ceva vreme...am inceput sa vb de casatorie...care urma sa aiba loc in 2010...ma rog....totul ink era perfect..abia de acum incep problemele...nasii mei sunt din bucuresti, erau si oarecum in varsta....si am hotarat sa punem alti nasi...a vb si cu ea inainte...numai k eu am fost cel care i-a sunat si le-a spus k ei vor fi nasii nostrii....insa...n-am stiut la momentul acela k ei nu sunt casatoriti...logodnik mea a acceptat asta, desi a avut cateva retineri...i-a cunoscut mai apoi, ne intelegeam super bine cu ei....a trecut asta(insa in sufletul ei ramasese oarecum regretul)...apoi vorbind despre datinile de nunta...e o kestie referitoare la un brad, kre se face pe la noi...iar knd noi am discutat cu mama(care e o fire colerica..acum zice ceva, peste 5 minute ii pare rau), aceasta a zis k trebuie sa facem brad pentru binele nostru...logodnik mea a spus foarte frumos si politicos k ea nu e de acord sa facem datina respectiva, insa si eu eram de acord cu ea....a urmat o mik discutie....am plecat...era o mik tensiune intr-adevar insa una foarte mik, apoi eu am discutat cu mama si i-am explicat k ne se face asa ceva la un restaurant, iar ea a inteles...numai k logodnik mea a perceput altfel lucrurile, si anume k mama o sa se bage intotdeauna intre noi si k mai tz am fi avut certuri mult mai grave(in rel pe care a avut-o inainte s-a intamplat tot ceva de genul numai k parintii lui erau foarte capsomani, insa acum kiar nu e cazul...iar ea s-a speriat)....insa nu e deloc asa, si nush cum sa fac sa-i demonstrez k mama e mama, dar iubirea pentru persoana de langa tine e enorma si trece peste orice...si mai stiu o kestie...si ea sufera la fel de mult k si mine acum...pentru k stiu k ma iubeste, insa nu-mi raspunde la tel imi zice s-o las in pace....toti prietenii imi zic s-o las in pace o perioada k o sa ne impacam, insa nu pot..pe cuv meu....o iubesc mai mult decat orice...what can i dooo??? de o saptamana n-am dormit...traiesc cu energizant, banane si tigari..... Prietene...in primul rand iti recomand sa lasi bananele energizantele si tigarile sa nu faci doamne fereste un blocaj intestinal...pe urma...stai tu linistit..nu iti face atatea probleme ca daca te iubeste o sa se impace cu tine si va avea loc acea nunta de vis pe care o vrei...Eu totusi ma gandesc ca sunt 2 variante..ori vrea sa te puna la incercare..ori vrea sa se desparta de tine si nu stie cum...sper sa fie 1..ca daca e a 2a, vei fi primul om care a murit de la banane energizante si tigari:) Raporteaza abuz de limbaj |
|
SLY 202 mesaje Membru din: 25/01/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 18:35
De la: mikydutza, la data 2009-05-25 15:55:14De la: marius_andrey, la data 2009-05-03 11:39:25sa incepem...desi mi-e cam greu sa detaliez....eram de 4 luni impreuna, logoditi dupa o luna si jumatate....traiam dragostea perfecta, eram unul pentru celalalt....ne-am "cunoscut" pe 24 decembrie ...ne stiam dinainte...dar atunci a fost atractia aia enorma...ea avusese o relatie de 5 ani inainte, eu una de 2 ani si ceva.....fiecare cu complicatiile ei...cert era k ne-am intalnit knd fiecare dintre noi se astepta mai putin....eram rabdatori, intelegatori unul cu celalalt...nu am cuvinte sa exprim dragostea dintre noi....mi-a zis k ea imi va arata foarte greu k ma iubeste, pentru k ink nu s-a detasat de ce a fst inainte, iar atunci cand imi va zice "te iubesc" va fi din toata inima....numai k dupa o luna mi-a zis "te iubesc" uitandu-se in ochii mei, avand ochii aproape inlacrimati...i-am cerut mana in fata mamei ei, a fost totul superb....am plecat pe la munte...o excursie de vis....in care am stat si am vb foarte mult....pana dimineata la 7,8...ne-am intors de la munte....iar dupa ceva vreme...am inceput sa vb de casatorie...care urma sa aiba loc in 2010...ma rog....totul ink era perfect..abia de acum incep problemele...nasii mei sunt din bucuresti, erau si oarecum in varsta....si am hotarat sa punem alti nasi...a vb si cu ea inainte...numai k eu am fost cel care i-a sunat si le-a spus k ei vor fi nasii nostrii....insa...n-am stiut la momentul acela k ei nu sunt casatoriti...logodnik mea a acceptat asta, desi a avut cateva retineri...i-a cunoscut mai apoi, ne intelegeam super bine cu ei....a trecut asta(insa in sufletul ei ramasese oarecum regretul)...apoi vorbind despre datinile de nunta...e o kestie referitoare la un brad, kre se face pe la noi...iar knd noi am discutat cu mama(care e o fire colerica..acum zice ceva, peste 5 minute ii pare rau), aceasta a zis k trebuie sa facem brad pentru binele nostru...logodnik mea a spus foarte frumos si politicos k ea nu e de acord sa facem datina respectiva, insa si eu eram de acord cu ea....a urmat o mik discutie....am plecat...era o mik tensiune intr-adevar insa una foarte mik, apoi eu am discutat cu mama si i-am explicat k ne se face asa ceva la un restaurant, iar ea a inteles...numai k logodnik mea a perceput altfel lucrurile, si anume k mama o sa se bage intotdeauna intre noi si k mai tz am fi avut certuri mult mai grave(in rel pe care a avut-o inainte s-a intamplat tot ceva de genul numai k parintii lui erau foarte capsomani, insa acum kiar nu e cazul...iar ea s-a speriat)....insa nu e deloc asa, si nush cum sa fac sa-i demonstrez k mama e mama, dar iubirea pentru persoana de langa tine e enorma si trece peste orice...si mai stiu o kestie...si ea sufera la fel de mult k si mine acum...pentru k stiu k ma iubeste, insa nu-mi raspunde la tel imi zice s-o las in pace....toti prietenii imi zic s-o las in pace o perioada k o sa ne impacam, insa nu pot..pe cuv meu....o iubesc mai mult decat orice...what can i dooo??? de o saptamana n-am dormit...traiesc cu energizant, banane si tigari..... mai ce iubire este aia dupa o luna????? ma lasi cu tampenile astea....in fine cred ca a gasit motivul sa se desparte ....nu cred ca este inca pregatita pt o relatie serioasa.....si o sperie orice.....mai ai putina rabdare cu ea si daca nici atuunci nu revine....dai verde fratele meu....stiu ca doare dar asta i viata ....mergi mai departe ......si nu o sa ti para rau.....exista f multe femei care si ar dori unul ca tine serios si sa stie ce vrea ....nu numai aventuri.....hai ia o si mai vbim.......
|
zzilos 2 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 18:40
Pretene, ce asteapta fata de la tine este sa ii arati ca ea vine prima(si nu la nivel declarativ de genu "suntem facuti unu pt altul, ne iubim si ne respectam"---astea sunt vorbe frumoase, dar totusi vorbe), ci in fapte concrete.
Zici ca voi ati vb de nunta. Ce? NU cum vreti sa fie, ce sa se intample? E, daca da, atunci in momentul in care vine mama, Popa, Primaru si iti zice "eee, pai uite cum se face" tu zici "ok, la nunta ta faci cum vrei tu, la nunta NOASTRA facem cum NOI ne dorim." Si la fel si in viata de dupa nunta.(Acuma asta nu inseamna k nu mai ai nici o interactiune cu parintii, ci inseamna k in casa ta nu se baga altii cu ce tre facut...eventual vin cu "uite cum am facut noi si a fost bine, daca vreti..." si cu o sticla de vin ).
|
Fosta membra 9am.ro 391 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 18:55
Draga Marius, Ma bucur pentru tine si pentru fericirea de care ai avut parte, ce-i drept cam de scurta durata dar, deh, tot in scurt a fost luata si hotararea voastra de a va casatori. Intrebare: Daca va potriviti ATAT de BINE la pat ,CE VA FACETI VOI, mai dragalasilor, LA CAPITOLUL COMUNICARE PROBLEMA voastra NU este legata de soacra, mama, nasa, nsai, brad, rochie, etc., etc., etc. CI de felul in care comumnicati unul cu celalat. TU AR TREBUI SA FII acuma CEL SUPARAT , cum vine treaba asta ca LA PRIMA CEARTA NU-TI MAI RASPUNDE LA TELEFON?Poate ca oi fi intelegand-o TU, pe ea, insa ea ... ea are niste probleme NEREZOLVATE! Daca EA vine intr-o noua relatie cu PROBLEMELE EI din celelalte, in cazul in care TU nu ai nici o vina - DOAR DACA TU NU AI NICI O VINA! - atunci, pe mai departe CUM VEZI TU RELATIA VOASTRA? CUM? De fiecare data, iubita ta va da bir cu fugitii, se va ascunde dupa diferite experiente ce NU si le doreste retraite ... si nu mai cimunica cu tine?Eu inteleg o persoana care are anumite sperante si cauta in consoarta sa un anumit tip de persoana, DAR da-i si celuilat posibilitatea sa se faca CUNOSCUT, sa poti vedea daca ii poti pune in carca anumite calitati/defecte pe care EA ti le atribuie fara a mai accepta vre-o discutie/comentariu luindu-le ca etichete absolut valabile NU trebuie sa aveti o cearta pentru a va lamuri cum puteti rezolva problemele ce apar si vor mai aparea in viata (!!!), insa trebuie sa va lamuriti de fiecare data ce anume va doriti. Poate nu este simplu, dar nu are de ce sa fie nici complicat, atata timp cat va doriti sa fiti impreuna. Totdeauna apar probleme in cuplu datorita RENUNTARII unuia dintre parteneri la COMUNICARE, uneori aceasta lipsa se observa inca de la INCEPUT - ca si in cazul vostru, practic ea nu ti-a dat nici o sansa, caci te-a CATALOGAT pe tine in relataia voastra ca o persoana cu care ea va avea ''probleme'', insa eu zic ca problemele sunt chiar ale ei; ea trebuie sa fie si ea ''deschisa'' spre comunicarea cu tine, si nu sa se retraga ca un copil imbufnat la primul semn de dificultate care nici macar nu vine din partea ta, NU este vina ta! TU descoperi de fapt cu aceasta ocazie ca vei mai avea probleme cu ea daca NU va lamuriti acest aspect ACUMA. Cum vreti voi (tu) sa aveti o relatie reusita pe toate planurile!? Doar lamurindu-va impreuna, ori de cate ori este cazul, asupra problemelor care apar, cu calm, cu intelegere - de care vad ca tu dai dovada - si, in continuare, cu toata dragostea pe care o simtiti unul pentru celalat.Decat singuri, sau intr-o relatie in care celalat din cuplu nu iti acorda intelegere si nu are dorinta de a comunica, de a fi deschis catre tine, EU una oricand as prefer o relatie cum aveti voi - caci va iubiti, va potriviti, va doriti, aveti practic tot ce va trebuie pentru o relatie fericita. Orice vine DIN AFARA, este sau ar trebui sa fie CHIAR UN MOTIV DE BUCURIE pentru voi, oricat de dificil vi s-ar parea de abordat. Aceste greutati nu fac decat sa va dea prilejul de a va lega mai mult unul de celalat! Ar trebui sa va bucure existenta lor mai mult decat daca ati avea o viata plicticoasa prin PERFECTIUNE Atata timp cat sunteti IMPREUNA, sa va bucurati de orice clipa, si din orice ''incercare'' sa faceti o victorie - va vor intari si mai mult iubirea, increderea unuia in celalat, caci ati mai escaladat, impreuna, un ''pisc'' al lumii in care traim. Ehei, asta-i DOAR o incercare, una dintre cate vor mai fi sa vina! CUM reactionati voi? Tu, zic eu, ai reactionat bine pana acuma SUCCES PE MAI DEPARTE! Va tin pumnii stransi. Nu renuntati, deci nici tu. Mai incearca, si vezi cum merge-ti mai departe IMPREUNA. Vedeti - lamuriti-va - CE E MAI IMPORTANT PENTRU VOI ??? ~ ~ ~ Concluzie: EA nu are incredere in tine. De ce? Ii este teama! De ce? ??? Afla ADEVARATELE motive, sau sa-si lamureasca EA care este/sunt REALELE motive (ale EI!) !?! CUNOASTETI-VA in profunzime, ajutati-va! Raporteaza abuz de limbaj |
|
yuppy002021 47 mesaje Membru din: 17/05/2009 |
Postat pe: 27 Mai 2009, ora 16:15
cred ca mama ta s-a bagat in toate relatiile tale si se va baga in toate relatiile tale.....
altfel ar fi spus :E NUNTA VOASTRA FACETI CUM VA PLACE chiar daca dupa 5 min ii pare rau de ce a spus la nervi, cuvintele nu si le poate lua inapoi niciodata si nici ceilalti nu le vor uita. cred ca mama ta a spus cuvinte grele daca au avut un asemenea impact asupra logodnicei tale. EA nu se mai gandeste cum va fi viata ei cu tine ci CUM VA FI VIATA EI CAND SOACRA EI ISI VA DA CU PAREREA IN TOATE CELE IAR TU NU VEI STI CUI SA DAI DREPTATE
|
|
|

si mai vbim.......
,
, cum vine treaba asta ca LA PRIMA CEARTA
IAR TU NU VEI STI CUI SA DAI DREPTATE