back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

E normal ca dupa ce ma termin prima data a doua oara sa se scoale greu?

Fosta membra 9am.ro

2 mesaje
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 02:25

buna..as dori si eu un sfat..am o problema sau cel putin asa cred ca am..e normal ca dupa ce ma termin prima data,.a doua oara sa mi se scoale greu?deoarece stiu prieteni care o face de 3 4 ori o data,si nu au nevoie de pauza intre numere decat dupa ce se termina de 2 ori dar nici atunci nu au nevoie de o pauza mare,iar mie a doua oara mii se scoala greu..inainte nu o faceam si eu de 3 ori linistit acuma nu stiu ce am..doar daca partenera imi face oral mii se scoala...ce imi puteti spune ?am vreo disfunctie?sau e ceva normal?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

2 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 22:28

De la: yuppy000575, la data 2009-03-14 02:25:58buna..as dori si eu un sfat..am o problema sau cel putin asa cred ca am..e normal ca dupa ce ma termin prima data,.a doua oara sa mi se scoale greu?deoarece stiu prieteni care o fac de 3 4 ori o data,si nu au nevoie de pauza intre numere decat dupa ce se termina de 2 ori dar nici atunci nu au nevoie de o pauza mare,iar mie a doua oara mii se scoala greu..inainte o faceam si eu de 3 ori linistit acuma nu stiu ce am..doar daca partenera imi face oral mii se scoala...ce imi puteti spune ?am vreo disfunctie?sau e ceva normal?

Raporteaza abuz de limbaj
| Varianta pentru tiparire a topicului e normal ca dupa ce ma termin prima data a doua oara sa se scoale greu?
Mergi la: