Info
x
Hipersexualitate feminina
|
mafffia_f 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 28 Martie 2009, ora 19:21
Heloo,
Am nevoie de cateva pareri masculine cu privire la o situatie cu care ma confrunt: sunt hipersexulala(e shi ok, dar are si multe parti negative), si de obicei tipii de care am reusit sa ma apropii in cele din urma, trec prin urmatoarele etape: 1-extaz si sunt incantati, chiar zambesc plini de ei 2-ezitare si sunt pusi in incurcatura 3-ramanem DOAR amici, si incep sa devin un fel de oracol pt ei, devin pers kre le raspunde deschis la orice intrebare sau pers kre ii sfatuieste in orice problema kre ar avea-o(cu mama, iubita, amanta etc). Sunt o tipa kre arata bine( nu sunt o prezentza socanta, dar d obicei reusesc sa intorc capete de pe strada), si totusi am aceasta latura kre pana acum doar a speriat. Any advice?Ponturi? p.s. kre vor sa imi adreseze ironii, mai bine sa se abtina. Nu caut decat niste pareri sincere si atat. Raporteaza abuz de limbaj |
|
andreea_poli 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Aprilie 2009, ora 18:16
esti o norocoasa:))
nu ma pricep sa iti dau sfaturi insa cred k cel mai bine o sa fie cand o sa iti gasesti un iubit ca tine:) bafta P.S as fi vrut sa fiu ca tine:( Raporteaza abuz de limbaj |