Info
x
Cum sa scapi de durerea provocata de marea dragoste ...care tocmai te-a parasit?
|
schum_i_1 1 mesaj Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 21:11
Este mai mult de o luna de cand fata pe care o iubesc enorm m-a parasit...sincer a fost din vina mea...I-am inselat asteptarile si ea nu a vrut sa mai auda de mine...nu va ganditi k am inselat-o, nu fac d-astea. DIn acel moment parca lumea mea s-a prabusit, nu mai pot face nimic. Am incercat sa imi gasesc alte preocupari...dar in zadar...Ce pot face? Cum sa procedez macar pentru a nu mai suferi atat. Ea nu vrea sa mai rasp la telefon, la mesaje...va rog...ajutati-ma cu niste sfaturi
|
|
mihay_fm 3 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 01:15
pai e clar ca fata a incetat orice relatie cu tine daca nu iti mai raspunde la mesaje si ar fi cazul sa faci si tu acelasi lucru...pentru inceput incearca sa iesi cu prietenii in oras sa iti mai ridice moralul si peste un timp poate vei gasi pe altcineva..nu uita, viata merge inainte ;)
Raporteaza abuz de limbaj |
|
ge_andreev 122 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 01:28
Oricat de aiurea ar suna, lasa-i un timp, sa revizuiasca lucrurile, sa rumege dezamagirea, in orice ar fi constat ea. Trimite-i un ultim mesaj in care sa ii spui ceva de genul...ca esti constient ca ai gresit,dar nu poti sterge cu buretele ce ai facut, ca o iubesti, dar ca ii respecti decizia si incetezi cu mesajele. Nu rezolvi nimic continuand asa.. pana la urma, ai incercat si ai vazut ca nu merge! Oricat de greu ar fi.. give her some space! Daca te iubeste va sti sa ierte si se va intoarce
|
ice_cream 46 mesaje Membru din: 7/12/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 01:56
Daca nu-ti va raspunde e cazul sa incetezi sa o cauti,daca se va razgandi iti va da un semn...poate intr-adevar are nevoie de o anumita perioada pt a depasi momentul,pt a nu se mai simti atat de dezamagita..timpul e cel mai bun prieten al nostru.
|
Fosta membra 9am.ro 7130 mesaje Membru din: 28/04/2010 |
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 23:14
io zic ca ar trebui sa te obisnuiesti cu ideea ca nu va impacati. suferinta o sa treaca foarte freu da poti sa faci unele lucruri ca sa treci mai usor peste asta : dupa cum s-a spus mai sus iesi in oras cu prietenii cat mai des, apuca-te de ceva nou cum ar fi un sport sau du-te la sala, fa niste cursuri de ceva (actorie,fotografie,etc), fa orice ca sa cunosti oameni noi, exploreaza lucruri noi, diversifica-ti activitatile.cuvantul cheie este NOU.ideea e sa nu stai degeeaba ca atunci suferi
Raporteaza abuz de limbaj
sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 11:05
Imi imaginez cat de aiurea suna acum pentru tine zicala "timpul le rezolva pe toate", dar chiar asa este. Daca din punctul ei de vedere s-a terminat, nu mai e nimic de facut, oricat de mult ti-ai dori si ai incerca... Cum s-a spus mai sus, trebuie o perioada sa nu-ti petreci prea mult timp "tu cu tine", asa ca iesi la bere, plimba-te pe strazi, asculta muzica vesela, etc..
|
nadi 42 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Cluj |
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 17:07
o luna nu ajunge sa treci peste asemenea sentimente, asa ca nu te mira ca a trecut o luna si tot suferi, de fapt e normal sa suferi chiar mai mult dupa 1-2 luni ca de abia acum incepi sa constientizezi cu adevarat lipsa ei.
ce faci in continuare de tine depinde,dar daca o vrei inapoi si crezi ca este o persoana speciala si ca merita si mai ales daca crezi ca EA TE IUBESTE, lupta pentru ea pana in panzele albe!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
jtazjmen 651 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 00:36
De la: schum_i_1, la data 2009-01-03 21:11:08Este mai mult de o luna de cand fata pe care o iubesc enorm m-a parasit...sincer a fost din vina mea...I-am inselat asteptarile si ea nu a vrut sa mai auda de mine...nu va ganditi k am inselat-o, nu fac d-astea. DIn acel moment parca lumea mea s-a prabusit, nu mai pot face nimic. Am incercat sa imi gasesc alte preocupari...dar in zadar...Ce pot face? Cum sa procedez macar pentru a nu mai suferi atat. Ea nu vrea sa mai rasp la telefon, la mesaje...va rog...ajutati-ma cu niste sfaturi Pe mine m-a durut sufletul (sau orgoliul.. inca nu m-am hotarat care..)un an si ceva dupa ce m-am despartit. Singura certitudine e ca iti va trece intr-o zi. Partea nasoala e ca nu exista pastile pentru astfel de durere!! Eu unul nu cred in relansarea unei relatii rupte.. dar ma rog.. am vazut ca ai primit si sfaturi in sensul asta! Tu incearca sa mai incerci dar inainte de asta hotaraste-te ce anume te doare... orgoliul sau sufletul.... Daca te doare orgoliul, nu mai incerca ca o sa te doara si mai tare odata cu fiecare refuz al ei.. Daca te doare doar sufletul... e ok te poti injosi cat vrei de mult si n-o sa iti pese!! Succes!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
nadi 42 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Cluj |
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 13:37
asa este, gandeste-te bine, daca orgoliul este cel ce te doare stai si rabda pana trece, nu are rost sa mai incerci ca poti sa ajungi la o obsesie
|
kiss_yuppy 1 mesaj Membru din: 10/01/2009 |
Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 15:53
parerea mea este ca o relatie rupta nu mai are cum sa mai fie ceea ce a fost niciodata. in aceeasi situatie sunt si eu d un an si ceva si inca ma mai doare , dar am ajuns la concluzia ca nu ma iubit atat cat ar fi trebuit pt ca altfel se intorcea pana acum. durerea o sa dispara doar cu ajutorul timpului care trece independent de noi, dar niciodata n-o sa dispara in totalitate
, din pacate
|
b_voichita 313 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 05:01
De la: schum_i_1, la data 2009-01-03 21:11:08Este mai mult de o luna de cand fata pe care o iubesc enorm m-a parasit...sincer a fost din vina mea...I-am inselat asteptarile si ea nu a vrut sa mai auda de mine...nu va ganditi k am inselat-o, nu fac d-astea. DIn acel moment parca lumea mea s-a prabusit, nu mai pot face nimic. Am incercat sa imi gasesc alte preocupari...dar in zadar...Ce pot face? Cum sa procedez macar pentru a nu mai suferi atat. Ea nu vrea sa mai rasp la telefon, la mesaje...va rog...ajutati-ma cu niste sfaturi combina-te cu o fosta boxera de cel putin 85 de kile care lucreaza in constructii si care are ca pasiune chopperele si povesteste-i problema ta. Raporteaza abuz de limbaj |
|
radhookoo 1009 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 14:39
De la: schum_i_1, la data 2009-01-03 21:11:08Este mai mult de o luna de cand fata pe care o iubesc enorm m-a parasit...sincer a fost din vina mea...I-am inselat asteptarile si ea nu a vrut sa mai auda de mine...nu va ganditi k am inselat-o, nu fac d-astea. DIn acel moment parca lumea mea s-a prabusit, nu mai pot face nimic. Am incercat sa imi gasesc alte preocupari...dar in zadar...Ce pot face? Cum sa procedez macar pentru a nu mai suferi atat. Ea nu vrea sa mai rasp la telefon, la mesaje...va rog...ajutati-ma cu niste sfaturi scuza-ma: PAI DE-AIA TE-A PARASIT! ca o iubeai prea mult... nu e bine nici cum zice dasca... dar e muuuult mai bine cum zice dasca. calca-le pe cap si vin inapoi la tine. ;) Raporteaza abuz de limbaj
daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
|
|
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 22:04
ca bumerangu
|
riimaruca 18 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 16:24
o nota de 10 ! de la voi ! si e buna ziua :) Thanks !
www.yuppy.ro/comunitate/concurs/view_item/9116.html Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 23:28
De la: riimaruca, la data 2009-01-22 16:24:20in jurul nostru e viatza ! niste vorbe pline de inteles Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1972 mesaje Membru din: 4/12/2007 |
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 23:34
De la: lawyer, la data 2009-01-08 00:36:30De la: schum_i_1, la data 2009-01-03 21:11:08Este mai mult de o luna de cand fata pe care o iubesc enorm m-a parasit...sincer a fost din vina mea...I-am inselat asteptarile si ea nu a vrut sa mai auda de mine...nu va ganditi k am inselat-o, nu fac d-astea. DIn acel moment parca lumea mea s-a prabusit, nu mai pot face nimic. Am incercat sa imi gasesc alte preocupari...dar in zadar...Ce pot face? Cum sa procedez macar pentru a nu mai suferi atat. Ea nu vrea sa mai rasp la telefon, la mesaje...va rog...ajutati-ma cu niste sfaturi Mai tu chiar gandesti bine! Raporteaza abuz de limbaj
"Niciodatã nu putem judeca viaþa celorlaþi, pentru cã fiecare îºi cunoaºte propria durere ºi renunþare. Una este sã crezi cã eºti pe drumul cel bun ºi alta e sã crezi cã drumul tãu e unic"
|
|
adi3 716 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Zalau |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 19:49
cu timpul...dar vezi sa nu fie prea lung
david...romantic incurabil
|
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 04:38
timpul sau...
|
Fosta membra 9am.ro 7130 mesaje Membru din: 28/04/2010 |
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 10:57
De la: schum_i_1, la data 2009-01-03 21:11:08Este mai mult de o luna de cand fata pe care o iubesc enorm m-a parasit...sincer a fost din vina mea...I-am inselat asteptarile si ea nu a vrut sa mai auda de mine...nu va ganditi k am inselat-o, nu fac d-astea. DIn acel moment parca lumea mea s-a prabusit, nu mai pot face nimic. Am incercat sa imi gasesc alte preocupari...dar in zadar...Ce pot face? Cum sa procedez macar pentru a nu mai suferi atat. Ea nu vrea sa mai rasp la telefon, la mesaje...va rog...ajutati-ma cu niste sfaturi da cum scapa durerea de tine ? Raporteaza abuz de limbaj
sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
|
|
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 05:56
De la: schum_i_1, la data 2009-01-03 21:11:08Este mai mult de o luna de cand fata pe care o iubesc enorm m-a parasit...sincer a fost din vina mea...I-am inselat asteptarile si ea nu a vrut sa mai auda de mine...nu va ganditi k am inselat-o, nu fac d-astea. DIn acel moment parca lumea mea s-a prabusit, nu mai pot face nimic. Am incercat sa imi gasesc alte preocupari...dar in zadar...Ce pot face? Cum sa procedez macar pentru a nu mai suferi atat. Ea nu vrea sa mai rasp la telefon, la mesaje...va rog...ajutati-ma cu niste sfaturi iti recomand inscrierea in misa: www.yogaesoteric.net Raporteaza abuz de limbaj |
|
adi3 716 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Zalau |
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 01:50
ar trebui sa te dai la prietena ei cea mai buna sa te cuplezi si sa vezi atunci ce viata beton....uit-o ca devii leguma sentimentala
david...romantic incurabil
|
|
nicoleta_giorgiana 26 mesaje Membru din: 4/01/2009 |
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 04:40
este destul de greu,dar nu imposibil.si pe mn o sa ma paraseasca prietenul meu in curand pt k s-ar putea(de fapt, mai mult ca sigur) sa ne despartim din cauza distantei care o sa intervina intre noi, 300 km.el nu are incredere in relatiile la distanta.
eu nu vreau sa ne despartim pt k tin la el,am ast ceva timp rel asta.suntem impreuna doar d 6 luni,dar pt mn a fost suficient sa-mi dau seama k vreu sa continua rel. c sa fac????d c trebuia sa ma indragostesc? oare merita sa sufar? Raporteaza abuz de limbaj |
|
ursumunte 51 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 05:56
De la: nicoleta_giorgiana, la data 2009-02-05 04:40:07este destul de greu,dar nu imposibil.si pe mn o sa ma paraseasca prietenul meu in curand pt k s-ar putea(de fapt, mai mult ca sigur) sa ne despartim din cauza distantei care o sa intervina intre noi, 300 km.el nu are incredere in relatiile la distanta. daca chear te vrea si nu e si altceva ce la deranjat si asta nu e un pretext atunci de ce nu te muti tu dupa el daaca crez ca merita? dar o sa vi si o sa ne zici ca esti distrusa si parasita si tu ce sacrificiu ai facut sa te muti in alt orasi departe de viata ta si pe el nu l intereseaza deloc . sincer parerea mea e ca mai e ceva trage aer in piept ia ti 2 -3 prietene trage o tura in club ditreaza te si bea bine ,revin o acasa si UITAL. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 06:02
sa astepti nu stiu ce si cat nu sunt adeptul pauzei daca nu merge in continu nu e de bine unde e comunicarea dintre voi?
si totusi cu ce ai dezamagito de a fugit asa? poate chear meriti? fi indiferent asta e singura sansa.
|
NuStiuNimic 226 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Galati |
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 06:11
De la: lawyer, la data 2009-01-08 00:36:30De la: schum_i_1, la data 2009-01-03 21:11:08Este mai mult de o luna de cand fata pe care o iubesc enorm m-a parasit...sincer a fost din vina mea...I-am inselat asteptarile si ea nu a vrut sa mai auda de mine...nu va ganditi k am inselat-o, nu fac d-astea. DIn acel moment parca lumea mea s-a prabusit, nu mai pot face nimic. Am incercat sa imi gasesc alte preocupari...dar in zadar...Ce pot face? Cum sa procedez macar pentru a nu mai suferi atat. Ea nu vrea sa mai rasp la telefon, la mesaje...va rog...ajutati-ma cu niste sfaturi nu mai mintzi baiatul...pastile sunt.... o gramada....depide d care vrei...sa t doara mai potzin...sau sa nu t mai doara d loc....>:)
|
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 06:14
De la: NuStiuNimic, la data 2009-02-05 06:11:29De la: lawyer, la data 2009-01-08 00:36:30De la: schum_i_1, la data 2009-01-03 21:11:08Este mai mult de o luna de cand fata pe care o iubesc enorm m-a parasit...sincer a fost din vina mea...I-am inselat asteptarile si ea nu a vrut sa mai auda de mine...nu va ganditi k am inselat-o, nu fac d-astea. DIn acel moment parca lumea mea s-a prabusit, nu mai pot face nimic. Am incercat sa imi gasesc alte preocupari...dar in zadar...Ce pot face? Cum sa procedez macar pentru a nu mai suferi atat. Ea nu vrea sa mai rasp la telefon, la mesaje...va rog...ajutati-ma cu niste sfaturi sunt de culoare albastra!
|
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 06:16
sunt d toate culorile....shi de dimensiuni diferite...:)))))
|
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 06:22
auzi...pustiu'...dar u nu ai prieteni...????ei c mama dreaq fac....chiar vrei sa ascultzi c sfaturi itzi dam noi forumistii p aci....shi mai ales cand u n-ai dat nici un detaliu..:-??....deci parerea mea...e sa itzi inchizi contul d p yuppy....sa-ti suni prietenii shi sa iesi la o cafea cu ei...sa l povestesti problema ta...daca nu ai fi shi u vreun orgolios incurabil (cum sunt eu...asta-i defect) shi mai bn ca n-i sa t ajute nici cel mai mare psiholog din lume...;)...ok...hai t rog eu tati...fa asta shi ai sa vezi ca o sa a i mai mult succes decat daca stai cu laptopul in bratze...;)
|
yuppy001881 4 mesaje Membru din: 12/05/2009 |
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 18:52
:(
|
baytu_ionut 485 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 13 Mai 2009, ora 19:05
las-o in pace
|