back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cum sa scapi de durerea provocata de marea dragoste ...care tocmai te-a parasit?

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 13 Mai 2009, ora 21:00

au trecut 5 luni de cand l-a lasat prietena. cred ca i-a trecut pana acum. prin urmare nu mai are nevoie de parerile noastre.

P.S.: topic ptr.Recycle Bin

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Mai 2009, ora 00:21

De la: Haps, la data 2009-05-13 21:00:25au trecut 5 luni de cand l-a lasat prietena. cred ca i-a trecut pana acum. prin urmare nu mai are nevoie de parerile noastre.

P.S.: topic ptr.Recycle Bin

Din cand in cand se mai gaseste cate un "istet" care se apuca si raspunde la un topic "de actualitate"

Raporteaza abuz de limbaj
Neclaritati, dubii, relatii interumane, lipsa de comunicare, zbucium interior. Same shit everyday...
Fosta membra 9am.ro

244 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2009, ora 07:41

Durerea in dragoste tine mai mult de cinci luni.Inteleptule, ar trebui sa stii ca omul care ramane singur, fara lumina dragostei lui, are nevoie de mangaiere pentru suflet intotdeauna.Altfel la ce ar mai exista prietenii si vorbele bune?

Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Mai 2009, ora 10:01

De la: yuppy001770, la data 2009-05-14 07:41:03Durerea in dragoste tine mai mult de cinci luni.Inteleptule, ar trebui sa stii ca omul care ramane singur, fara lumina dragostei lui, are nevoie de mangaiere pentru suflet intotdeauna.Altfel la ce ar mai exista prietenii si vorbele bune?

Ohoooo... imi place de tine ca esti un om bun, foarte bun... painea lu' D-zeu ce sa mai. Mai exact esti genul de persoana care zice si face lucruri iresponsabile crezand ca ajuta lumea

Neclaritati, dubii, relatii interumane, lipsa de comunicare, zbucium interior. Same shit everyday...
cata_

3 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 19:57

fw

TheWolf

713 mesaje
Postat pe: 6 Septembrie 2009, ora 04:11

hmmm stiu cum e trec prin asta ... dar eu am un principiu in viata daca s-a intamplat o data a doua oara va fi mai usor (adica daca iti da papucii sau te inseala) de asta nu ma uit niciodata inapoi cand e vb de o relatie ... incerc sa merg inainte chiar daca doare ca dracu insomnii cosmaruri si alte chestii ...
incerc sa vad ce am gresit, incerc sa nu se mai repete si merg departe e super dificil dar "carpe diem" nu se merita sa plangi dupa o femeie, sunt puzderie uneori gasesti ceva mai bun
ca solutii sa uiti pe mine ma ajuta prietenii ma scot in oras fetele sunt calare pe mine (sa imi tina moralul sus nu te gandi la prostii) baietii ma scot la o bere glumim radem chestii care imi iau gandul de la .... sau poti folosii metoda eterna ... si foarte buna i-ati alta ... mai mult ca sigur o vei ranii de nu va mai sti de ea ... dar daca esti genul de om care sa faca asa ceva ... este foarte buna metoda, eu am folosit-o si acu regret nespus de mult ca am ranit pe cineva nevinovat pt ca io aveam probleme, ea si-a oferit sulfetul sa il ajute pe al meu si eu si eu ca o jigodie... si acum ma injura saraca fata ... cand aude de mine incepe sa sciupe injuraturi mai rau ca un uzi ...
dar toate astea sunt doar sfaturi tu tre sa decizi ce vei face daca o dresti pe acea femeie si esti dispus sa te umilesti sau nu
metoda mea are si ea hibele ei nu voi sti niciodata daca am pierdut jumatatea sau daca am scapat de o belea, nu am aceasta siguranta. dar asa consider eu ca e mai bine pt mine
orice vei decide iti doresc multa bafta te asteapta un drum anevois in fatza

Homo homini lupus (Omul e lup pentru om)
I_will_be__never_the_same

1 mesaj
Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 15:27

Credema ca shi eo sunt intr-o situatie asemanatoare shi nus ce sa mai fac incep deja sa am ganduri EMo shi inceop sa nu mai bag prieteni in seama:| pls ce as putea face:|.

Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 12:29

De la: I_will_be__never_the_same, la data 2010-06-11 15:27:27Credema ca shi eo sunt intr-o situatie asemanatoare shi nus ce sa mai fac incep deja sa am ganduri EMo shi inceop sa nu mai bag prieteni in seama:| pls ce as putea face:|.

baietzii toti am trecut prin asa ceva...si eu am trecut prin asa ceva...mi-am revenit cu greu...dar nu total normal...Dar asta nu m-a impiedicat sa merg mai departe,sa zambesc unui nou inceput :) sa fiu eu insumi din nou...

& I_will_be__never_the_same - nu m-am uitat sa vad cati anii ai,dar din propria experientza te-as sfatui sa nu-ti lasi prietenii,iar cat despre gandurile Emo..maturizeaza-te ;) nu este o solutie :P mergi mai departe :) capul sus,fi tare...tot timpul va exista o alta,care te va face sa zambesti,iar daca tu nu vei fi acolo cu capul pe umeri,o vei pierde si pe aia ;)

bft

Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
citystella

1245 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 12:57

Cand nu mai merge e bine sa lasi fraiele de o parte.

Stella
yuppy018451

1 mesaj
Postat pe: 15 Octombrie 2011, ora 21:10

Stiu cum te simti si eu am patit-O!Dar cand am vazut ce a facut!am spus "pa"!Si am lasat-o!Asculta:

-Destinul stie ce se va intampla!

-SI cred ca o sa iti dea alta!potrivita pentru tine!

-Nu uita,niciodata nu esti singur!

-Asteaptati jumatatea!

-Caci,mai devreme sau mai tarziu,o sa ai o alta parte!

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cum sa scapi de durerea provocata de marea dragoste ...care tocmai te-a parasit?
Mergi la: