Info
x
Comemorarea victimelor holocaustului comunist
|
9am173019 299 mesaje Membru din: 12/11/2009 |
Postat pe: 26 Ianuarie 2011, ora 20:44
Comemorarea victimelor Holocaustului comunist
Coalitia impotriva Statului Politienesc va invita sa participati la comemorarea victimelor holocaustului comunist, ce va avea loc joi, 27 ianuarie 2011 intre orele 11-14 la Monumentul Holocaustului, ridicat in parculetul Brezoianu, aflat in Bucuresti, la intersectia str. Anghel Saligny cu Splaiul Independentei (in apropierea fostului sediu al Ministerului de Interne, langa Primaria Capitalei - in spatele acesteia). La comemorare sunt invitati sa participe atat membrii, voluntarii si simpatizantii celor 20 de ONG-uri ce formeaza Coalitia impotriva Statului Politienesc, cat si simplii cetateni, pentru a aduce un pios omagiu memoriei celor schingiuiti si ucisi de teroarea rosie comunista. Pentru cei care nu cunosc istoria tragica a poporului roman, amintim cateva date istorice, adevarate momente de cumpana in istoria noastra, aflate sub semnul satanic al Holocaustului rosu: 28 iunie 1940 - A insemnat invadarea Romaniei de catre trupele sovietice, avand ca rezultat, anexarea Basarabiei, Bucovinei si a tinutului Herta, precum si preluarea puterii locale de catre evreii-comunisti. Este o lovitura grea, pe care romanii au simtit-o in suflet, si totodata inceputul ofensivei comuniste impotriva Tarii si a Neamului Romanesc. 23 august 1944 - Romania era ``eliberata`` de Armata Rosie si ``ocupata`` de cea mai odioasa diktatura comunista! Trebuie sa precizam ca la instalarea prin forta a comunismului, etnicii evrei, au avut un rol preponderent si condamnabil din punct de vedere istoric ! Componenta de peste 90% a evreilor-comunisti, printre fondatorii Partidului Comunist Roman (in fapt komisari sovietici de etnie mozaica) veniti in Romania pe tancurile rusesti, a insemnat scufundarea Tarii in intunericul celor 45 de ani de teroare rosie comunista. Dupa fatidicul an 1944, spirala istorica a suferintei romanesti a crescut inexorabil, atragand in ea zeci de milioane de romani deportati, ucisi, inchisi in temnitele comuniste, privati de cele mai elementare drepturi in lagarul comunist. Intregul popor roman a fost martirizat, deviat de la cursul sau istoric firesc, amputat prin distrugerea unei intregi generatii de intelectuali si inlocuirea acestora cu pseudo-valori de sortginte comunista, a caror influenta este prezenta si continua si in ziua de astazi. Nu putem sa uitam ca marea majoritate a ``tortionarilor`` si ``educatorilor` din iadul inchisorilor comuniste, care au schingiuit si torturat sunt de mii de romani (opozanti ai regimului comunist) au fost de etnie mozaica. Cu titlu de exemplu, amintim ca numai tortionarul evreu Bondarenco Pantelimon (Pantiusa), general si fost sef al D.G.S.P. din august 1948, ministru adjunct si loctiitor al ministrului de Interne (1949-1956) se face responsabil de moartea a peste 400.000 de victime anti-comuniste din inchisori si lagare. Pentru o reintrare in normalitate am aprecia ca pe un gest de solidaritate cu victimele comunismului din Romania, daca reprezentantii comunitatii evreiesti din Romania cat si ambasadorul Statului Israel din Romania, Excelenta Sa David Oren, ar condamna public cu acest prilej, comunismul ca doctrina politica si sociala care a dus la moartea si distrugerea materiala si morala a milioane de romani. De altfel bilantul funebru al victimelor acestei nefaste ideologii comuniste ridica numarul global al acestora la peste 100 milioane in intreaga lume, fiind cea mai distructiva ideologie din istoria Umanitatii. O astfel de luare de pozitie nu ar constitui de altfel decat un binemeritat gest de respect fata de poporul roman, avand in vedere faptul ca toti sefii de stat din Romania post-decembrista au onorat memoria victimelor nazismului, vizitand muzeul Holocaustului cu ocazia vizitelor oficiale in Israel, si regretand in numele umanitatii care ne caracterizeaza ca popor, pierderile suferite de evrei. Coalitia Impotriva Statului Politienesc Pentru detalii organizatorice, va rugam sa ne contactati Persoana de contact: Rapcea Mihai - tel. 0727673376 mail: [email protected] Raporteaza abuz de limbaj |
|
CR0N0S 1163 mesaje Membru din: 5/06/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Februarie 2011, ora 14:06
De la: 9am173019, la data 2011-01-26 20:44:29Comemorarea victimelor Holocaustului comunist Si ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am243736 2704 mesaje Membru din: 19/11/2010 |
Postat pe: 25 Februarie 2011, ora 14:12
De la: CR0N0S, la data 2011-02-25 14:06:53De la: 9am173019, la data 2011-01-26 20:44:29Comemorarea victimelor Holocaustului comunist punct si de la capat, ti-a spus omul cine sa-ti plateasca despagubiri, nu oameni nevinovati care au suferit in perioada comunista... dar este mai usor sa iei de la stat, ca acolo "e multi si prosti"... Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am245847 17 mesaje Membru din: 25/02/2011 |
Postat pe: 25 Februarie 2011, ora 14:14
De la: CR0N0S, la data 2011-02-25 14:06:53 ...nu se da nimic ? ceva moka acolo, o sapcuta, un pix, o fasole cu ciolan, nimic ?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1715 mesaje Membru din: 8/02/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Februarie 2011, ora 23:36
De la: 9am245847, la data 2011-02-25 14:14:20De la: CR0N0S, la data 2011-02-25 14:06:53 nici macar despugubiri , e nevoie de bani , pentru infrastructura , dupa cum bine spune bordura , pardon , udrea .
Raporteaza abuz de limbaj
Decat batran si sarac mai bine tanar si bogat!
|