Info
x
Concurs !! - avatarul preferat
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Ianuarie 2011, ora 18:01
Suuuper ! Putem sa laudam pe cineva fara sa para ca avem vreun scop! Adica avem, un Wirelesss!! cum faci , il trimiti prin posta? Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Fosta membra 9am.ro 1618 mesaje Membru din: 9/12/2010 Oras: Iasi |
Postat pe: 26 Ianuarie 2011, ora 18:04
e greu..pentru ca sunt multe avataruri dragute,simpatice,sexi,comice etc.dar un avatar reprezentativ si un profil interesant este a lui Cami-ingrid.vazind-o si in realitate are ceva dintr-o pisicuta vedeta.
avatarul ei este o emblema din punctul meu de vedere. Raporteaza abuz de limbaj
azi sunt un om normal...oferta valabila doar azi pina la ora...pfiu...gata.nu mai e valabila
|
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2011, ora 18:07
De la: annca_a, la data 2011-01-26 18:04:38e greu..pentru ca sunt multe avataruri dragute,simpatice,sexi,comice etc.dar un avatar reprezentativ si un profil interesant este a lui Cami-ingrid.vazind-o si in realitate are ceva dintr-o pisicuta vedeta. Stai ca nu -i asa...e vorba de caracterul din spatele avatarului, daca inteleg eu bine...dar cine sunt eu sa te contrazic
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2011, ora 18:09
pai sa nu ma contrazici
azi sunt un om normal...oferta valabila doar azi pina la ora...pfiu...gata.nu mai e valabila
|
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2011, ora 18:11
De la: annca_a, la data 2011-01-26 18:09:39pai sa nu ma contrazici Pe bune, gandeste-te la cineva adevarat, ca esti veterana pe aici. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2011, ora 18:13
asta am gindit.ce credeai? ca vrwau sa iti suflu pe mustati??
nope.totul a fost o remarca bine analizata in spiritul intrebarii da?!
|
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2011, ora 18:17
mie imi plac mai multi si o sa scriu despre fiecare..chiar si care nu mai posteaza.
|
|
Fosta membra 9am.ro 747 mesaje Membru din: 24/01/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 26 Ianuarie 2011, ora 18:21
Va rog sa luati in serios acest concurs si sa scrieti cat cuprinde in lung si in larg. Sunt acceptate si glumele dar fara injuraturi sau jigniri !!
Astept aici...Nu muri inaintea mea, Te rog !
|
|
|
|
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2011, ora 18:23
Concursul se desfasoara in perioada 26 ianuarie -13 februarie cand va fi desemnat castigatorul.
|
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2011, ora 18:24
Da premiul va fi trimis prin posta !
|
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2011, ora 18:25
De la: Ingrid, la data 2011-01-26 18:07:29De la: annca_a, la data 2011-01-26 18:04:38e greu..pentru ca sunt multe avataruri dragute,simpatice,sexi,comice etc.dar un avatar reprezentativ si un profil interesant este a lui Cami-ingrid.vazind-o si in realitate are ceva dintr-o pisicuta vedeta. Corect
|
|
necunoscut 1072 mesaje Membru din: 22/11/2009 |
Postat pe: 26 Ianuarie 2011, ora 18:26
De fapt in ce consta concursul?...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2011, ora 18:27
13 februarie? mai, poate se lasa cu declaratii de dragoste daca incluzi si 14. Eu anul trecut am primit un dar foarte pretios de Valentine's...
|
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2011, ora 18:30
De la: Marin56, la data 2011-01-26 18:26:46De fapt in ce consta concursul?... Sa scrii de cine-ti place cel mai mult din forum si pe ce baza. Dar daca participi si tu, care esti talentat la scris, concurenta va fi acerba! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 26 Ianuarie 2011, ora 18:42
Eu nu particip...c�-s greu tare de mul�umit...to�i au p�r�i bune, p�r�i rele �i printre ele....
C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
|
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 26 Ianuarie 2011, ora 19:49
De la: Dorulet, la data 2011-01-26 18:42:37 Dorulet, tu meriti un premiu pentru consecventa. Ai acelasi cont pe 9am ,,dinaintea erei noastre" iar avatarul acesta ti-l stiu de un an si ceva , de cand am inceput sa misun si eu mai des pe aici.
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2011, ora 20:11
De la: Dorulet, la data 2011-01-26 18:42:37 Ba daaaaa....te roooooog!!!...tu cunosti toti durii din istorie, e vorba de caractere, stiu sigur ca stimezi pe unii...sau ii poti descrie cu ce s-au facut remarcati. Poate facem diferenta intre cei de altadata si noi astia.... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 26 Ianuarie 2011, ora 20:46
O s� m� g�ndesc, Ingrid....
C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
|
|
Fosta membra 9am.ro 2146 mesaje Membru din: 7/07/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Ianuarie 2011, ora 20:57
Am sa sparg eu gheata :desi e destul de delicata situatia ...totusi....
Am sa precizez pt toata lumea ca pt mine ,, avatar reprezentativ ,, inseamna in primul rand inteligent si cu simtul umorului .. Cel mai indragit avatar este pt mine : YORICK --de departe se detaseaza prin comentariile documentate , argumentate , logice , de bun simt si cu mult respect fata de ....,, adrisant ,, ---urmeaza intr-o ordine aleatorie ( pt faptul ca diferentele sunt de nivelul nuantelor ...: Vanea Marin : inteligent , combativ (putin cam incisiv ..) Silviu : foarte inteligent , pragmatic , un bun camarad ( asa il cred ...)de nadejde .. Florin : inteligent , cu simtul umorului ,. putin cam impulsiv ( sare repede la bataie ) Ingrid : sensibila , altruista , mai profunda decat lasa ea sa se ,, vada,, si ..binenteles inteligenta . De asemeni cred ca foarte interesant caracterul din spatele avatarului Homomarcel ( avea ca avatar , un rechin --nu l-am mai vazut de ceva timp ) chiar daca era el mai porcos asa ...eu cred ca-i f . inteligent .. Am sa mai continui ...oricum la fete nu-s prea priceputa ..mie imi plac mai mult baietii si cu ei ma inteleg mai bine si in viata reala .. am sa mai continui pe masura ce va mai citesc / urmaresc ( recunosc ca-s mai focalizata pe anumite persoane / subiecte ... ma mai gandesc ..acum is mai presata ...de timp .. Raporteaza abuz de limbaj
originala ...nu-mi plac copiile .
|
|
Fosta membra 9am.ro 2243 mesaje Membru din: 4/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Ianuarie 2011, ora 20:58
Buna seara, fetelor.Simpatic concurs pisicuso.
Mai mie imi plac toate avatarele de aici.
Zambesc celor ce ma urasc sa simta ura mea...Zambesc celor ce ma iubesc sa simta dragostea mea...
..Iar daca intr-o zi cei pe care ii iubesc ma vor trada le zambesc sa simta indiferenta mea...
|
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2011, ora 21:40
Revin cu alte doua avatare pe care le indragesc si ale caror postari le citesc cu interes si admiratie :
Opris Vasile foarte inteligent , putin cam rece ( in sensul afectiv) Mytcor foarte pe placul meu adica asa un suflet de artist ...mai boem asa ( ...il vad eu .!!.)( pe unde o mai fii acum ..) Kronos ---foarte citit (enciclopedic ), inteligent dar putin cam prea sobru pt gustul meu ( ii lipseste simtul umorului ) Karpov -- inteligent , putin cam infantil uneori ( dar daca asta e varsta din avatar explicabil..)se cam pierde printre fustele femeilor .. Revenitu este un bon-viveor , de gashca, inteligent peste medie, dar inclinat spre partea practica decat metafizica a vietii
|
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2011, ora 21:48
De la: ana__totir, la data 2011-01-26 21:40:08Revin cu alte doua avatare pe care le indragesc si ale caror postari le citesc cu interes si admiratie : Da, Mytcor cred ca va aparea si in postarile altora, poate mai putin laconici. In fond e marele asteptat , il tot ,,recunoastem" de cate ori apare cineva care stie mai multe cuvinte si nu se teme sa le folosesca
|
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2011, ora 21:50
De la: Dorulet, la data 2011-01-26 20:46:47
|
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 26 Ianuarie 2011, ora 23:56
Bei ! Sa va intre mintile in cap ! Cea mai desteapta , cea mai frumoasa si cea mai inalta , este mamica mea !
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2011, ora 00:02
De la: _KARPOV, la data 2011-01-26 23:56:54 Bei, asa te prezinti tu la concurs??? cu pijamaua in vine? ...ia fa o prezentare frumoasa, ca mamica ta merita!! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
necunoscut 1072 mesaje Membru din: 22/11/2009 |
Postat pe: 27 Ianuarie 2011, ora 09:44
De mine ce parere ai Ano?... Nu de alta dar sa stiu daca ma mai chinui sa va mai zic `povestea de seara`.... Si asa unul de pe aici a spus ca postarile mele sunt `jalnice` , si a spus-o ca si cum comunitatii 9AM i-ar fi rusine de postarile mele...ma rog dragoste cu sila ...
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Ianuarie 2011, ora 10:15
@Piciule- excelenta ideea ta , dar taaare greu de facut aprecierea ....fiecare exceleaza prin ceva si e destul de dificil sa-l pui pe unul in toate ipostazele si tocmai de aceea si cei care organizeaza acel " 10 pentru ROMANIA " au ales acea formula !
asadar, daca-mi permiti- ca stii ? eu sunt un pic de " ghita- contra" , as veni cu o completare la IDEEA ta : 10 ptr. FORUM ! si as zice cam asa : -la politice : Vanea -la incredibil si tot felul de fenomene : Mihail - la religie vs stiinta : Yorick - la arta, poezie, muzica si dans : Mytcor , dar ptr. ca el nu mai este prezent aici : Emil Pislaru - la diverse....ca el le bintuie pe toate : Florin - la auto si alte chestii tehnice : Gaius - expert in Idioti pe care-i extermina : Silviu - incredibil de romantica : Ancuta - experta-n chestii sufletesti ,cu privire filozofica asupra vietii : Galina - REGINA cafelelor de dimineata si unei vorbe bune sau de duh ; SUFLETUL tuturor petrecerilor de pe forum si cea care-i mobilizeaza pe toti cu farmecul ei , e una singura : INGRID ! dar, asa cum am mai spus o data : Omul e ca un Diamant : cu cit are mai multe fatete si toate fin slefuite, cu atit valoarea lui creste ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
CR0N0S 1163 mesaje Membru din: 5/06/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Ianuarie 2011, ora 11:14
De la: Marin56, la data 2011-01-27 09:44:16De mine ce parere ai Ano?... Nu de alta dar sa stiu daca ma mai chinui sa va mai zic `povestea de seara`.... Si asa unul de pe aici a spus ca postarile mele sunt `jalnice` , si a spus-o ca si cum comunitatii 9AM i-ar fi rusine de postarile mele...ma rog dragoste cu sila ... Uneori ai nevoie de aprecierea altora ,pentru a reusi sa te cunosti mai bine ! Parerea mea ,in ceea ce te priveste, este ca esti campionul socializarilor ,asa ca vezi-ti de treaba in continuare ca iti vezi bine !
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2011, ora 12:27
De la: Marin56, la data 2011-01-27 09:44:16De mine ce parere ai Ano?... Nu de alta dar sa stiu daca ma mai chinui sa va mai zic `povestea de seara`.... Si asa unul de pe aici a spus ca postarile mele sunt `jalnice` , si a spus-o ca si cum comunitatii 9AM i-ar fi rusine de postarile mele...ma rog dragoste cu sila ... Domnu' Marin ei afla ca m-am gandit la dumneata inca de cand am facut prima lista ( si-asa mi-era greu pt ca sunt multi care-mi plac pt cate ceva al lor..)si in final am ,, evitat ,, sa te trec pt ca oricum s-ar fi simtit prost cei mai vechi dar pe care nu i-am mentionat ...Eu am citit postarile dumitale chiar de la inceput , si ma miram --cum poate fii cineva atat de bun incat sa-si ofere ,, portocalele ,, porcilor ( stii ca este o vorba : ,, dai portocale la porci ,, in sensul ca le ,, morfolesc,, ..Ai sa intalnesti in forumul asta ca si in viata reala ,tot felul de caractere : carcotasi , ipocriti , invidiosi , infatuati ..de-astia care se iau de forma mai mult decat sa le pese de FOND! Asa ca astia mai degraba te critica decat sa te incurajeze : stii ,, cum se ridica unul , cum se arunca cu piatra ,, ! Tine minte : intr-un pom incarcat cu roade se arunca cu pietre !! . ..deci obisnuieste -te !Dupa parerea mea ( eu nu stiu daca ai trimis undeva scrierile astea dar poti sa faci primul pas ( orice calatorie incepe cu primul pas ..),ai talent , esti prolific mai trebuie cizelat ( dar cu asta se ocupa unii corectori de pe la edituri )Ai putea sa publici daca ai ceva bani ..in regie proprie .. P.S Daca Ion Creanga si-ar fi expus povestile si povestirile pe un forum eu cred ca mai multi radeau de el ..decat sa-l laude !asa ca ti-ai facut botezul focului! Da-i inainte ! ai talent si ai vei avea si cititori pt genul asta de povestiri ...!
|
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2011, ora 13:58
Cand un user se iveste
il privim cu un fior Ce va scrie, cum gandeste, Oare asta e MYTCOR?! Hmmm...posteaza vorbe blande Ba, mai baga si-o manea ,,Du-te dom'le de te plimba, Mytcor nu era asa" Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

13 februarie? mai, poate se lasa cu declaratii de dragoste daca incluzi si 14. Eu anul trecut am primit un dar foarte pretios de Valentine's...
Eu nu particip...c�-s greu tare de mul�umit...to�i au p�r�i bune, p�r�i rele �i printre ele....
O s� m� g�ndesc, Ingrid....
am sa mai continui pe masura ce va mai citesc / urmaresc ( recunosc ca-s mai focalizata pe anumite persoane / subiecte ...