Info
x
Concurs !! - avatarul preferat
|
Fosta membra 9am.ro 2146 mesaje Membru din: 7/07/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Ianuarie 2011, ora 21:55
De la: doruletz, la data 2011-01-27 16:00:40Ingrid si Melody pentru bun simt, colegialitate, impartialitate, toleranta, intelepciune.... Maai ! trebuia sa mai lasi si altora cate ceva! Pai ele iau acum crema si ceilalti rontzaie la blat?? Stai ca parca o vad pe Ingrid impaunata cu toate ,, decoratiile,, astea pasind tzantzosa si infoiata , de nu-i mai atingi varful nasului!! Acum sigur ea si-a luat-o in cap ! sta si rumega( pardon ! toarce ) ,egoista ,pisicoasa tolanita la caldura!!
Raporteaza abuz de limbaj
originala ...nu-mi plac copiile .
|
|
Fosta membra 9am.ro 377 mesaje Membru din: 4/12/2010 Oras: Iasi |
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 00:22
De la: ana__totir, la data 2011-01-27 21:21:35 Mai dat gata! Eu am numit colegii cam subiectiv, in functie de ce simt eu pentru fiecare si de felul cum ne-am razboit si totdeauna am incheiat pace! Mi-a placut sincer de tine pentru ca ai o personalitate puternica. In ceea ce priveste pe Bad, nu l-am indragit ca om ci i-am descoperit un filon in arta. Nu toti apreciaza la fel un text, o poza, dar mie mi-au placut si am incercat sa arat si alta latura a lui, dar am luat-o pe cocoasa tocmai ca i-am dat prea multa atentie si l-am aparat de ceilalti care, in timp mi-au iertat mai toate greselile. Au mai ramas cateva si sper sa se rezolve de la sine. Abia astept sa ne infruntam corect pe subiecte ce ne anima sau ne invrajbesc doar ca orientare in felul de a vedea lucrurile. Imi permiti un: ?
Nimic nu e imposibil p�n� nu devine imposibil! Galina
|
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 00:28
De la: gabigabi, la data 2011-01-27 14:38:11De la: Piciul_frunza_de_arama, la data 2011-01-27 14:29:51As dori totusi daca se poate sa continuam fara discutii si daca aveti ceva de spus in legatura cu persoana mea, va rog pastrati la borcan ! . ...am vazut-o....,eu eram....,pe nicaieri...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 00:31
De la: gabigabi, la data 2011-01-27 10:15:52@Piciule- excelenta ideea ta , dar taaare greu de facut aprecierea ....fiecare exceleaza prin ceva si e destul de dificil sa-l pui pe unul in toate ipostazele si tocmai de aceea si cei care organizeaza acel " 10 pentru ROMANIA " au ales acea formula ! ....pe mine , cui ma lasati..?
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 00:45
De la: Ebony, la data 2011-01-28 00:31:28De la: gabigabi, la data 2011-01-27 10:15:52@Piciule- excelenta ideea ta , dar taaare greu de facut aprecierea ....fiecare exceleaza prin ceva si e destul de dificil sa-l pui pe unul in toate ipostazele si tocmai de aceea si cei care organizeaza acel " 10 pentru ROMANIA " au ales acea formula ! Mie.... ! Credeai ca scapi ...intrand pe lista altuia ?
|
Fosta membra 9am.ro 2243 mesaje Membru din: 4/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 01:11
Doi prieteni intr� �ntr-o banc�. �n acela�i timp, un "hold up". Bandi�ii, �narma�i, cer tuturor celor prezen�i s� se culce pe podea cu capul �n jos, urm�nd ca unul dintre bandi�i s� le u�ureze buzunarele. La un moment dat, unul dintre prieteni simte m�na prietenului de al�turi �n buzunarul lui propriu...
- Ce dracu' faci? - �i-am pus �n buzunar suta pe care �i-o datoram. Raporteaza abuz de limbaj
Zambesc celor ce ma urasc sa simta ura mea...Zambesc celor ce ma iubesc sa simta dragostea mea...
..Iar daca intr-o zi cei pe care ii iubesc ma vor trada le zambesc sa simta indiferenta mea...
|
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 06:54
De la: gabigabi, la data 2011-01-27 10:15:52@Piciule- excelenta ideea ta , dar taaare greu de facut aprecierea ....fiecare exceleaza prin ceva si e destul de dificil sa-l pui pe unul in toate ipostazele si tocmai de aceea si cei care organizeaza acel " 10 pentru ROMANIA " au ales acea formula ! - inchisa in crisalida, in asteptarea sufletului pereche: Ebony. Umbla prin lumea visului, pe aripi muzicale, invesmantata in cele mai frumoase avatare. Cand il va gasi, vom vedea inflorind.fluturele. Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 07:04
- umor savuros cules, dar mai ales cel creat de un spirit sanatos - Coradu
..si un prieten de nadejde la nevoie
|
|
|
|
|
necunoscut 1072 mesaje Membru din: 22/11/2009 |
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 09:01
Buna Dimineata!... Asta era si replica lui fecioru-mi: `Dar pe mine cui ma lasati? Ca eu plang!...
mare santajist...domnule!....
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 10:07
De la: ana__totir, la data 2011-01-27 21:21:35 Ana, mi s-a parut a-i fi o persoana dura ,uneori chiar nemotivat ...dar aici, acum, cu ce i-ai scris GALINEI, sunt intru totul de acord si mai bine decit ai spus tu, nu pot sa fac asa ca, subscriu din toata inima !
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 10:17
De la: Ebony, la data 2011-01-28 00:31:28De la: gabigabi, la data 2011-01-27 10:15:52@Piciule- excelenta ideea ta , dar taaare greu de facut aprecierea ....fiecare exceleaza prin ceva si e destul de dificil sa-l pui pe unul in toate ipostazele si tocmai de aceea si cei care organizeaza acel " 10 pentru ROMANIA " au ales acea formula ! ahhhh, tu intri la categ. DIAMANT....ca si @Coradu ! si iata mai deschid o rubrica : SPERANTE si aici l-as include pe @karpov , copilul minune al forumului ! P.s. multe as avea sa-i spun copilului dar, parca nu-i momentul.....altadata ...acum am facut doar nominalizarea ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 15:03
Ca sa nu supar pe nimeni, voi spune si eu ce avatar imi place cel mai mult...
AL MEU.... Aveti ceva de spus contra?
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 15:05
Asta ca sa stiti ca eu am caracterul cel mai urit, si sa va mai prind ca va certati pe avatarele si caracterele altora....asa....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 15:07
De la: nastasemihail, la data 2011-01-28 15:03:32Ca sa nu supar pe nimeni, voi spune si eu ce avatar imi place cel mai mult... Si mie tot al tau
|
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 15:33
De la: nastasemihail, la data 2011-01-28 15:03:32Ca sa nu supar pe nimeni, voi spune si eu ce avatar imi place cel mai mult... Contul tau da insa mie imi placea mai mult avatarul cu leul!
|
Fosta membra 9am.ro 1618 mesaje Membru din: 9/12/2010 Oras: Iasi |
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 17:16
De la: Melody_, la data 2011-01-28 15:33:28De la: nastasemihail, la data 2011-01-28 15:03:32Ca sa nu supar pe nimeni, voi spune si eu ce avatar imi place cel mai mult... subscriu.vrem leul inapoi
azi sunt un om normal...oferta valabila doar azi pina la ora...pfiu...gata.nu mai e valabila
|
|
necunoscut 1072 mesaje Membru din: 22/11/2009 |
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 19:51
Imi vine foarte greu, sa dau un verdict in cazul avatarelor voastre. In cazul de fata, problema se pune un pic cam diferit . Pentru ca , una e sa analizezi ce se ascunde in spatele unui avatar , alta e sa analizezi avatarul propriuzis si alta e sa �ti dai cu parerea despre persoana care are avatarul respectiv. Sunt foarte multe persoane , pe aici , fapt constat de mine pe cand ma delectam si eu ca raspunsurile pro si contra in dezbaterea temeleor voastre, din diverse domenii. Unele teme mai ales cea din urma nu mi se pare ca isi are rost. Unde nea Silviu se bate cu disperare. Am constatat ca fiecare este expert in domeniul sau. Si mi se pare normal. Daca unii au aprobat ,sau au fost de acord cu respectivii, numai ca sa-i faca o imagine buna � sau sa se puna bine cu ... autorul, cum se zice, nu asa stau lucrurile si cu cei care comentau la obiect , si care erau in domeniu. Multi din ei faceau si actorie , mai mult sa se afle in treaba. Dar si multi care au pus punctul pe `i`. Asa ca fiecare isi are meritul lui , din domeniul respectiv. Asta , daca vrem sa analizam persoana. Fiecare are talentul sau. Am ramas surprins de talentul lui Corad , umorist si bun la rime si poezie. Bine acum nu as vrea sa supar pe altii, pe care nici nu-i cunosc si care sunt mult mai vechi pe aici, si poate sunt si ei talentati, si nu o arata. Pentru mine , ca sa cunosc indeajuns o persoana , trebuie sa vorbesc , sa discut cu ea, numai asa pot sa am o parere. Si Ingrid are meritul ei , de a stii sa se puna bine cu toata lumea. De ai face sa zambeasca cand acestia plang. Sau Domnul Vasile, care este foarte saritor in a ajuta diversi oameni cand are ocazia. Sau domnul Silviu , de la care am invatat multe. Este un om un pic impulsiv la prima vedere dar direct si la obiect. A reusit intr-un final sa ma inteleaga si sa treaca de partea mea , ca sa spun asa. La fel si Vanea Marin un pic ironic mai ales cu cei noi veniti. Karpov, Gaius sau Nastase,au si ei farmecul lor. Nici celelalte fete ca Ebony, Daniela, Ana , Camelia ,Gabigabi Melody , Annca, Dorulet- un pic cam rea cu ea insusi, si toate celellalte persoane, care si-au sacrificat timpul, cautand sa �mi raspunda la unele intrebari de pe aici, si recunosc nu au fost putine... �precum si la comentariile mele. Sa ma scuzati ca nu am pomenit pe toti ,dar lista ar fi destul de lunga, si pe multi dintre voi nici nu va cunosc. Multe persoane au stat in umbra. Si sau multumit numai cu cititul. Cum ar fi : Dragutadeea , si multi altii, pe care nu ii cunosc. Nici pe Dude nu il condamn, poate nici el nu era la curent cu postarile mele din urma si inca nu- isi formase vreo imagine, despre mine. Fiecare om e libere sa-si expuna parerea personala. Asa cum a facut si nea Silviu la inceput. Eu , recunosc nu am talent de orator, si de a folosi cuvinte bombastice. Eu am fost si voi ramane un om simplu. Asta daca analizam ca persoana. Daca analizam avatarul propriuzis, atunci vedem ca fiecare a avut o anume chemare catre o anumita imagine. Fiecare si-a ales imaginea care i sa parut a fi mai aproape de adevaratul lui caracter. Unii si l-au schimbat din dorinta de schimbare, ca sau plictisit de el, sau de a pacali pe altii. Dupa mine, toti cu care am venit in contact , ar merita un loc pe podium. Dar sa dau 10 la fiecare imi este imposibil. Corad ar merita 10 pentru poezie si umor. Daca ar fi sa aleg si locul 2 si 3,atunci pe locul 2, o declar pe Ingrid si pe 3 , pe nea Silviu. Sa nu va suparati pe mine pentru ca va apreciezi la fel si pe ceilalti si repet, toti meritati un loc fruntas. Sper sa ma intelegeti...si sa nu fi suparat pe nimeni. Asta e parerea mea! De unde alta mai buna! Poate pe viitor daca o sa discutam mai pe larg, o sa vad si altfel lucrurile. Adica sa fiti mai comunicativi, lasand la o parte ironiile si unele jigniri la adresa multor persoane.
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 20:07
De la: Marin56, la data 2011-01-28 19:51:55Imi vine foarte greu, sa dau un verdict in cazul avatarelor voastre. In cazul de fata, problema se pune un pic cam diferit . Pentru ca , una e sa analizezi ce se ascunde in spatele unui avatar , alta e sa analizezi avatarul propriuzis si alta e sa �ti dai cu parerea despre persoana care are avatarul respectiv. Sunt foarte multe persoane , pe aici , fapt constat de mine pe cand ma delectam si eu ca raspunsurile pro si contra in dezbaterea temeleor voastre, din diverse domenii. Unele teme mai ales cea din urma nu mi se pare ca isi are rost. Unde nea Silviu se bate cu disperare. Am constatat ca fiecare este expert in domeniul sau. Si mi se pare normal. Daca unii au aprobat ,sau au fost de acord cu respectivii, numai ca sa-i faca o imagine buna � sau sa se puna bine cu ... autorul, cum se zice, nu asa stau lucrurile si cu cei care comentau la obiect , si care erau in domeniu. Multi din ei faceau si actorie , mai mult sa se afle in treaba. Dar si multi care au pus punctul pe `i`. Asa ca fiecare isi are meritul lui , din domeniul respectiv. Asta , daca vrem sa analizam persoana. Fiecare are talentul sau. Am ramas surprins de talentul lui Corad , umorist si bun la rime si poezie. Bine acum nu as vrea sa supar pe altii, pe care nici nu-i cunosc si care sunt mult mai vechi pe aici, si poate sunt si ei talentati, si nu o arata. Pentru mine , ca sa cunosc indeajuns o persoana , trebuie sa vorbesc , sa discut cu ea, numai asa pot sa am o parere. Si Ingrid are meritul ei , de a stii sa se puna bine cu toata lumea. De ai face sa zambeasca cand acestia plang. Sau Domnul Vasile, care este foarte saritor in a ajuta diversi oameni cand are ocazia. Sau domnul Silviu , de la care am invatat multe. Este un om un pic impulsiv la prima vedere dar direct si la obiect. A reusit intr-un final sa ma inteleaga si sa treaca de partea mea , ca sa spun asa. La fel si Vanea Marin un pic ironic mai ales cu cei noi veniti. Karpov, Gaius sau Nastase,au si ei farmecul lor. Nici celelalte fete ca Ebony, Daniela, Ana , Camelia ,Gabigabi Melody , Annca, Dorulet- un pic cam rea cu ea insusi, si toate celellalte persoane, care si-au sacrificat timpul, cautand sa �mi raspunda la unele intrebari de pe aici, si recunosc nu au fost putine... �precum si la comentariile mele. Sa ma scuzati ca nu am pomenit pe toti ,dar lista ar fi destul de lunga, si pe multi dintre voi nici nu va cunosc. Multe persoane au stat in umbra. Si sau multumit numai cu cititul. Cum ar fi : Dragutadeea , si multi altii, pe care nu ii cunosc. Nici pe Dude nu il condamn, poate nici el nu era la curent cu postarile mele din urma si inca nu- isi formase vreo imagine, despre mine. Fiecare om e libere sa-si expuna parerea personala. Asa cum a facut si nea Silviu la inceput. Eu , recunosc nu am talent de orator, si de a folosi cuvinte bombastice. Eu am fost si voi ramane un om simplu. Asta daca analizam ca persoana. Daca analizam avatarul propriuzis, atunci vedem ca fiecare a avut o anume chemare catre o anumita imagine. Fiecare si-a ales imaginea care i sa parut a fi mai aproape de adevaratul lui caracter. Unii si l-au schimbat din dorinta de schimbare, ca sau plictisit de el, sau de a pacali pe altii. Dupa mine, toti cu care am venit in contact , ar merita un loc pe podium. Dar sa dau 10 la fiecare imi este imposibil. Corad ar merita 10 pentru poezie si umor. Daca ar fi sa aleg si locul 2 si 3,atunci pe locul 2, o declar pe Ingrid si pe 3 , pe nea Silviu. Sa nu va suparati pe mine pentru ca va apreciezi la fel si pe ceilalti si repet, toti meritati un loc fruntas. Sper sa ma intelegeti...si sa nu fi suparat pe nimeni. Asta e parerea mea! De unde alta mai buna! Poate pe viitor daca o sa discutam mai pe larg, o sa vad si altfel lucrurile. Adica sa fiti mai comunicativi, lasand la o parte ironiile si unele jigniri la adresa multor persoane. Marine... eu ti-as da premiul. Nu pentru ca ai scris asa frumos despre mine-si iti multumesc-, ci pentru ca te-ai gandit serios la toti si ai facut o apreciere plina de caldura si bun simt. Consider ca bunatatea ta de om simplu, cum spui, ridica mult valoarea acestui colectiv, care pentru mine demult nu mai este virtual. Multumesc si sa fii sanatos!
|
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 20:10
Avand in vedere ca nu m-am certat cu nimeni pe acest forum,decit cu o singura persoana care a incercat sa imi faca rau in realitate
.In rest apreciez pe toata lumea.
Zambesc celor ce ma urasc sa simta ura mea...Zambesc celor ce ma iubesc sa simta dragostea mea...
..Iar daca intr-o zi cei pe care ii iubesc ma vor trada le zambesc sa simta indiferenta mea...
|
|
Fosta membra 9am.ro 1618 mesaje Membru din: 9/12/2010 Oras: Iasi |
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 20:10
desi eu mai mult sint trecuta la observatii ca divertisment ,vreau sa spun despre forum,apropo de virtualitate,eu vad acest forum ca pe casuta unui melc.este indispensabil si la fel de confortabil si calduros ca o casuta.
o casuta unde nu esti nevoita sa faci ceea ce nu iti place ci din contra.faci exact ce iti place.
azi sunt un om normal...oferta valabila doar azi pina la ora...pfiu...gata.nu mai e valabila
|
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 20:15
De la: Marin56, la data 2011-01-28 19:51:55Imi vine foarte greu, sa dau un verdict in cazul avatarelor voastre. In cazul de fata, problema se pune un pic cam diferit . Pentru ca , una e sa analizezi ce se ascunde in spatele unui avatar , alta e sa analizezi avatarul propriuzis si alta e sa �ti dai cu parerea despre persoana care are avatarul respectiv. Sunt foarte multe persoane , pe aici , fapt constat de mine pe cand ma delectam si eu ca raspunsurile pro si contra in dezbaterea temeleor voastre, din diverse domenii. Unele teme mai ales cea din urma nu mi se pare ca isi are rost. Unde nea Silviu se bate cu disperare. Am constatat ca fiecare este expert in domeniul sau. Si mi se pare normal. Daca unii au aprobat ,sau au fost de acord cu respectivii, numai ca sa-i faca o imagine buna � sau sa se puna bine cu ... autorul, cum se zice, nu asa stau lucrurile si cu cei care comentau la obiect , si care erau in domeniu. Multi din ei faceau si actorie , mai mult sa se afle in treaba. Dar si multi care au pus punctul pe `i`. Asa ca fiecare isi are meritul lui , din domeniul respectiv. Asta , daca vrem sa analizam persoana. Fiecare are talentul sau. Am ramas surprins de talentul lui Corad , umorist si bun la rime si poezie. Bine acum nu as vrea sa supar pe altii, pe care nici nu-i cunosc si care sunt mult mai vechi pe aici, si poate sunt si ei talentati, si nu o arata. Pentru mine , ca sa cunosc indeajuns o persoana , trebuie sa vorbesc , sa discut cu ea, numai asa pot sa am o parere. Si Ingrid are meritul ei , de a stii sa se puna bine cu toata lumea. De ai face sa zambeasca cand acestia plang. Sau Domnul Vasile, care este foarte saritor in a ajuta diversi oameni cand are ocazia. Sau domnul Silviu , de la care am invatat multe. Este un om un pic impulsiv la prima vedere dar direct si la obiect. A reusit intr-un final sa ma inteleaga si sa treaca de partea mea , ca sa spun asa. La fel si Vanea Marin un pic ironic mai ales cu cei noi veniti. Karpov, Gaius sau Nastase,au si ei farmecul lor. Nici celelalte fete ca Ebony, Daniela, Ana , Camelia ,Gabigabi Melody , Annca, Dorulet- un pic cam rea cu ea insusi, si toate celellalte persoane, care si-au sacrificat timpul, cautand sa �mi raspunda la unele intrebari de pe aici, si recunosc nu au fost putine... �precum si la comentariile mele. Sa ma scuzati ca nu am pomenit pe toti ,dar lista ar fi destul de lunga, si pe multi dintre voi nici nu va cunosc. Multe persoane au stat in umbra. Si sau multumit numai cu cititul. Cum ar fi : Dragutadeea , si multi altii, pe care nu ii cunosc. Nici pe Dude nu il condamn, poate nici el nu era la curent cu postarile mele din urma si inca nu- isi formase vreo imagine, despre mine. Fiecare om e libere sa-si expuna parerea personala. Asa cum a facut si nea Silviu la inceput. Eu , recunosc nu am talent de orator, si de a folosi cuvinte bombastice. Eu am fost si voi ramane un om simplu. Asta daca analizam ca persoana. Daca analizam avatarul propriuzis, atunci vedem ca fiecare a avut o anume chemare catre o anumita imagine. Fiecare si-a ales imaginea care i sa parut a fi mai aproape de adevaratul lui caracter. Unii si l-au schimbat din dorinta de schimbare, ca sau plictisit de el, sau de a pacali pe altii. Dupa mine, toti cu care am venit in contact , ar merita un loc pe podium. Dar sa dau 10 la fiecare imi este imposibil. Corad ar merita 10 pentru poezie si umor. Daca ar fi sa aleg si locul 2 si 3,atunci pe locul 2, o declar pe Ingrid si pe 3 , pe nea Silviu. Sa nu va suparati pe mine pentru ca va apreciezi la fel si pe ceilalti si repet, toti meritati un loc fruntas. Sper sa ma intelegeti...si sa nu fi suparat pe nimeni. Asta e parerea mea! De unde alta mai buna! Poate pe viitor daca o sa discutam mai pe larg, o sa vad si altfel lucrurile. Adica sa fiti mai comunicativi, lasand la o parte ironiile si unele jigniri la adresa multor persoane. Cu toate ca noi nu prea am stat de vorba pe forum, dar toti au stilul lor si sint glumeti,ca si tine de altfel.Multa sanatate si sa auzim numai de bine.
|
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 21:32
eu am unul foarte preferat
Ingrid restul sunt mai multi....e greu sa motivez la ora asta....mi-e somn... poate in alta zi.... Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
|
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2011, ora 02:07
Bei ! Poate ma apuca o criza de empiriocriticism si va tratez de nu va vedeti ....mai ales pe voi...crestinii..... Va iau la puricat ....am eu ac de cojocul vostru.... Va faceti de cap....incercati sa va impotriviti vointei mele....Eu sunt Creatorul ....iar voi sunteti jucariile mele..... Sa va intre bine asta in cap....ul tastaturii...
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2011, ora 02:11
De la: Ingrid, la data 2011-01-28 15:07:14Asa deci iti place sa ma vezi dezbracat?De la: nastasemihail, la data 2011-01-28 15:03:32Ca sa nu supar pe nimeni, voi spune si eu ce avatar imi place cel mai mult...
|
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2011, ora 02:23
Frunza verde de sipica ... Unde umbli mai pisica ?.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2011, ora 02:24
De la: _KARPOV, la data 2011-01-29 02:07:04 Numai fii asa suparat,uite iti dau un ca sa iti treaca.
|
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2011, ora 02:26
Voi stiti ce faceti cu aprecieri personalizate? Ii faceti pe cei cu putine postari sa plece. Si practic intr-un anumit moment se face un gol. Nu se face asta.
Parerea mea. Era vorba de avatare nu de judecat oameni, chiar daca e pe pozitiv. Cei necuprinsi mai pe nicaieri se supara si pleaca. Si am observat ca unii se activeaza brusc, dupa ani de stat pe bara sau postari putine. S-au facut de f multe ori astfel de judecati. Este un moment de inflexiune. Vedeti pe topicul lui minutemaid. A facut ea asta prima data. Dupa care topicul a functionat vreo 2 luni si s-a destramat tot. Urmatoarele....judecati...la fel, au marcat sa nu mai spun ce. Stiti povestea aia cu oltenii si oltcitul. Cu toate banchetele in fata. Masina de vreo 4 m latime. Toti vor in fata.
|
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2011, ora 05:22
De la: nastasemihail, la data 2011-01-29 02:26:09Voi stiti ce faceti cu aprecieri personalizate? Ii faceti pe cei cu putine postari sa plece. Si practic intr-un anumit moment se face un gol. Nu se face asta. Sper sa nu se intample asta. Si eu cunosc oameni care nu posteaza, sau posteaza foarte rar fiindt plini de bunt simt si discretie. Chiar am multe profile pe care le iubesc din aceasta categorie si cred ca se stiu, pentru ca le fac vizite. Ma bucura mult cand mai calca peste retinerea obisnuita si isi exprima o parere, baga un comentariu, ma gandesc ca si tine ca se pot activa iin orice moment. Pentru acestia si pentru prietenii nostri care citesc postarile si lasa cate un emoticon, o vorba buna sau intra la zone light - cafenea sau Fazan , am un omagiu special:
|
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2011, ora 05:32
De la: _KARPOV, la data 2011-01-29 02:23:26 Frunza verde bob in spic, Ca�ii pisica sau pisic? Frunza verde plopu�or C�nd �n cas�+i frig de mor, Eu m� bag �n p�turele, nu mai mi�c din dege�ele Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2011, ora 05:37
De la: nastasemihail, la data 2011-01-29 02:11:28De la: Ingrid, la data 2011-01-28 15:07:14Asa deci iti place sa ma vezi dezbracat?De la: nastasemihail, la data 2011-01-28 15:03:32Ca sa nu supar pe nimeni, voi spune si eu ce avatar imi place cel mai mult... Nu!!! pune ceva pe tine!! o blana, o coama...si trimite+o pe tanti aia la...plimbare, sa+ti faca un suc ceva... In rest, imi place tot
|
|
|
|

pasind tzantzosa si infoiata , de nu-i mai atingi varful nasului!!
si mai ales despre avatarele mai active sau care au activat in zona mea de interes .
deci, propunerea mea cu 10 ptr. forum , nexam ...nici n-ati vazut-o !