Info
x
Doroxana
|
doroxana 27 mesaje Membru din: 24/05/2009 Oras: Cluj |
Postat pe: 5 August 2010, ora 15:00
Eu am un copil autist si cat iau 530 salar de indemnizate ce fac cu bani asta cand atata am de platit cheltuieli de bloc 500 si cu restul ce fac? din ce traiesc? si niuci nu ma pot angaja pt ca trebuie sa ma ocup de copil hai sa zicem mai iau alocatia dubla care 84 lei si o pensie de 91 lei dar tot nu imi ajung totusi e destul de greu ca trebuie si mancare,haine etc totusi nu inteleg de ce nu am fost angajata cu carte de munca? ani mei se duc pe apa sambetei ce se intampla cu noi?schimbati guvernu
Raporteaza abuz de limbaj
Miru Roxana Diana
|
|
Fosta membra 9am.ro 458 mesaje Membru din: 6/05/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 9 August 2010, ora 10:37
Sincer imi pare rau pentru familia ta si nu stiu cum se poate implica altii ca sa te ajute dar imperativul "Schimbati guvernul", m-a pus pe ganduri. Cui poruncesti sa schimbe guvernul? Poate ar fi trebuit sa-i scrii lui basescu sau celor doua camere parlamentare. Eu as vrea sa-l schimb singura daca m-ar invrednici Pronia cu puteri supranaturale care sa ma ajute sa-l schimb stand la domiciliu!
Raporteaza abuz de limbaj
Imaginea nuielii implantate in apa se frange si se abate in alta directie. Tot asa ideea unuia in capul celor mai multi. Galina
|