back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Este necesar un embargou cetatenesc la adesa super marketurilor?

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

270 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Aprilie 2010, ora 21:01

Buna seara ! Doresc sa-mi fac cunoscuta parerea , raportata la politica pe care o duc acesti mamuti comerciali fata de cetatenii acestei tari....Din momentul infiintarii aceste Super Marketuri au dat dovada de o lacomie fara precedent si au profitat de monopolul pe care l-au capatat pe piata romaneasca. Noi cetatenii acestei tari , din comoditate preferam sa facem cumparaturile la aceste super magazine fara a mai tine cont de preturile mari practicate si de calitatea indoielnica a majoritatii marfurilor. De aceea doresc sa aflu si parerea sincera a dumneavoastra, iar daca va fii posibil (de ce nu?) sa incercam o indreptare a politicilor duse de acesti profitori.....Totul ar fii foarte simplu daca am demonstra o data pentru todeauna ca cetateanul de rand al acestei tari nu mai poate suporta lacomia acestor lanturi de Super Marketuri. Trebuie sa cerem marfa romaneasca de buna calitate ,iar produsele pline cu tot felul de inlocuitori cancerigeni sa le vanda in tarile lor de origine.....Cred ca este momentul sa spunem un NU hotarat iar in acest fel sa redam copiilor nostri o speranta de viata mai mare....Daca considerati ca este momentul sa dam un semnal clar acestor magazine monopol....propun ca incepand cu 15 aprilie 2010, timp de cel putin o luna, toata populatia acestei tari sa nu-si mai faca cumparaturile din aceste super magazine. Cred ca nu este greu? Legumele le putem procura de la taranii nostrii, iar restul alimentelor slava domnului ca avem destule magazinase de cartier la fel de aprovizionate, dar cu marfa mai de buna calitate.... Doar asa putem sa demonstram ca nu mai suntem dispusi sa acceptam politica ridicata de preturi si lipsa calitatii produselor comercializate de aceste mega magazine. Astept reactia dumneavoastra si poate reusim ce nu au facut guvernantii......

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2010, ora 21:29

Salut ! Cred ca initiativa ta este buna, dar ai uitat ca mamaliga romaneasca nu prea explodeaza? Sunt curios sa vad cum vor reactiona gospodinele acestei tarisoare....Eu subscriu si cred ca sanse de izbanda sunt cu conditia ca procentajul celor nemultumiti sa fie ridicat....Hai sa vedem....?

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2010, ora 22:54

De la: sofronie, la data 2010-04-05 21:01:59Buna seara ! Doresc sa-mi fac cunoscuta parerea , raportata la politica pe care o duc acesti mamuti comerciali fata de cetatenii acestei tari....Din momentul infiintarii aceste Super Marketuri au dat dovada de o lacomie fara precedent si au profitat de monopolul pe care l-au capatat pe piata romaneasca. Noi cetatenii acestei tari , din comoditate preferam sa facem cumparaturile la aceste super magazine fara a mai tine cont de preturile mari practicate si de calitatea indoielnica a majoritatii marfurilor. De aceea doresc sa aflu si parerea sincera a dumneavoastra, iar daca va fii posibil (de ce nu?) sa incercam o indreptare a politicilor duse de acesti profitori.....Totul ar fii foarte simplu daca am demonstra o data pentru todeauna ca cetateanul de rand al acestei tari nu mai poate suporta lacomia acestor lanturi de Super Marketuri. Trebuie sa cerem marfa romaneasca de buna calitate ,iar produsele pline cu tot felul de inlocuitori cancerigeni sa le vanda in tarile lor de origine.....Cred ca este momentul sa spunem un NU hotarat iar in acest fel sa redam copiilor nostri o speranta de viata mai mare....Daca considerati ca este momentul sa dam un semnal clar acestor magazine monopol....propun ca incepand cu 15 aprilie 2010, timp de cel putin o luna, toata populatia acestei tari sa nu-si mai faca cumparaturile din aceste super magazine. Cred ca nu este greu? Legumele le putem procura de la taranii nostrii, iar restul alimentelor slava domnului ca avem destule magazinase de cartier la fel de aprovizionate, dar cu marfa mai de buna calitate.... Doar asa putem sa demonstram ca nu mai suntem dispusi sa acceptam politica ridicata de preturi si lipsa calitatii produselor comercializate de aceste mega magazine. Astept reactia dumneavoastra si poate reusim ce nu au facut guvernantii......

desteapta idee....daca ar lucra putin la imagine si producatorii autohtoni si romanii ar mai lasa coada jos, adica sa se uite la produsele romanesti, ar fi ceva....e o forma de patriotism si asta, dar trebuie sprijinita si de "iluminatii" de sus....

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2010, ora 23:03

De la: sofronie, la data 2010-04-05 21:01:59Buna seara ! Doresc sa-mi fac cunoscuta parerea , raportata la politica pe care o duc acesti mamuti comerciali fata de cetatenii acestei tari....Din momentul infiintarii aceste Super Marketuri au dat dovada de o lacomie fara precedent si au profitat de monopolul pe care l-au capatat pe piata romaneasca. Noi cetatenii acestei tari , din comoditate preferam sa facem cumparaturile la aceste super magazine fara a mai tine cont de preturile mari practicate si de calitatea indoielnica a majoritatii marfurilor. De aceea doresc sa aflu si parerea sincera a dumneavoastra, iar daca va fii posibil (de ce nu?) sa incercam o indreptare a politicilor duse de acesti profitori.....Totul ar fii foarte simplu daca am demonstra o data pentru todeauna ca cetateanul de rand al acestei tari nu mai poate suporta lacomia acestor lanturi de Super Marketuri. Trebuie sa cerem marfa romaneasca de buna calitate ,iar produsele pline cu tot felul de inlocuitori cancerigeni sa le vanda in tarile lor de origine.....Cred ca este momentul sa spunem un NU hotarat iar in acest fel sa redam copiilor nostri o speranta de viata mai mare....Daca considerati ca este momentul sa dam un semnal clar acestor magazine monopol....propun ca incepand cu 15 aprilie 2010, timp de cel putin o luna, toata populatia acestei tari sa nu-si mai faca cumparaturile din aceste super magazine. Cred ca nu este greu? Legumele le putem procura de la taranii nostrii, iar restul alimentelor slava domnului ca avem destule magazinase de cartier la fel de aprovizionate, dar cu marfa mai de buna calitate.... Doar asa putem sa demonstram ca nu mai suntem dispusi sa acceptam politica ridicata de preturi si lipsa calitatii produselor comercializate de aceste mega magazine. Astept reactia dumneavoastra si poate reusim ce nu au facut guvernantii......

De legumele si fructele din marketuri, nu ma prea ating. Sint practic de 2-3 ori mai mari la pret fata de piata de legume-fructe. Nu mai spun de angrourile de legume-fructe.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

270 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 09:14

Buna dimineata ! Ce parere aveti? Incercam o solidarizare?Parerea mea este ca avem sanse de castig si vor fii nevoiti sa-si schimbe naravul.....

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 12:13

De la: sofronie, la data 2010-04-06 09:14:41Buna dimineata ! Ce parere aveti? Incercam o solidarizare?Parerea mea este ca avem sanse de castig si vor fii nevoiti sa-si schimbe naravul.....

'neata! ai dreptate, la narav trebuie umblat.....ce-i rusinos, e ca ai nostri alesi sufera de lipsa totala de patriotism si fac temenele europei.....discreditand economia romaniei .....

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Fosta membra 9am.ro

1449 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 12:18

De la: sofronie, la data 2010-04-06 09:14:41Buna dimineata ! Ce parere aveti? Incercam o solidarizare?Parerea mea este ca avem sanse de castig si vor fii nevoiti sa-si schimbe naravul.....
Ai dreptate in demersul tau! Dar citi gindesc ca tine?

Kosty.Prietenii la nevoie se cunosc! Nimeni nu este mai presus de restul ,doar un procent infim din ADN-ul nostru ne diferentiaza! Si asta creeaza "starea in care ne aflam".
Fosta membra 9am.ro

270 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 12:29

De la: herra, la data 2010-04-06 12:13:19

'neata! ai dreptate, la narav trebuie umblat.....ce-i rusinos, e ca ai nostri alesi sufera de lipsa totala de patriotism si fac temenele europei.....discreditand economia romaniei .....
Pai ...daca nu facem nimik vor continua cu aceasta bataie de joc...Am fost la cumparaturi in A... si inpeuna cu sotia doaream sa cumparam un gratar electric. La raft avea pretul afisat de 321 lei, iar la casa 385 lei. Asta ce inseamna? Cate produse sunt cu preturi mici la raft iar la casa cu altele? Acum m-am prins pentru ca nu aveam alte cumparaturi, dar cand ai carutul plin poti fii pacalit...Cate produse cu preturi mai mici la care nu prea bagi de seama sunt in aceste magazine? Cred ca cetatenii acestei tari trebuie sa dea o lectie acestor derbedei comerciali....

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 12:38

mda....doar pentru ca le permitem isi fac de cap.... si, ai protestat la casa despre neregula gasita la pret?

Fosta membra 9am.ro

1449 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 12:43

De la: sofronie, la data 2010-04-06 12:29:34

Pai ...daca nu facem nimik vor continua cu aceasta bataie de joc...Am fost la cumparaturi in A... si inpeuna cu sotia doaream sa cumparam un gratar electric. La raft avea pretul afisat de 321 lei, iar la casa 385 lei. Asta ce inseamna? Cate produse sunt cu preturi mici la raft iar la casa cu altele? Acum m-am prins pentru ca nu aveam alte cumparaturi, dar cand ai carutul plin poti fii pacalit...Cate produse cu preturi mai mici la care nu prea bagi de seama sunt in aceste magazine? Cred ca cetatenii acestei tari trebuie sa dea o lectie acestor derbedei comerciali....
Mai bine i-ti faci unul cu mangal,jar, are alt gust! Ala electric cvonsuma curent mult si n-are gust prajeala! Da" ,fiindca tot ai adus subiectul cu pretul, cred ca aia de la x.. sunt! La kaufland au sistem electronic de citit barcodul pina ajungi la casa! E cocotat pe pereti! Nu ca ar fi astia mai destrepti dar e un sistem ingenios!

Kosty.Prietenii la nevoie se cunosc! Nimeni nu este mai presus de restul ,doar un procent infim din ADN-ul nostru ne diferentiaza! Si asta creeaza "starea in care ne aflam".
Fosta membra 9am.ro

270 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 13:01

De la: herra, la data 2010-04-06 12:38:00mda....doar pentru ca le permitem isi fac de cap.... si, ai protestat la casa despre neregula gasita la pret?
Normal.......nu am mai cumparat acel gratar si culmea ca l-am acizitionat din alta parte cu pretul de 287 lei.

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 13:08

De la: sofronie, la data 2010-04-06 13:01:55
De la: herra, la data 2010-04-06 12:38:00mda....doar pentru ca le permitem isi fac de cap.... si, ai protestat la casa despre neregula gasita la pret?
Normal.......nu am mai cumparat acel gratar si culmea ca l-am acizitionat din alta parte cu pretul de 287 lei.

vezi ce face concurenta? inca daca ar merge si pe sistemul, calitate, cantitate si pret accesibil ar da cu firma in cap la multi profitori...

Fosta membra 9am.ro

270 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 13:10

De la: IPU, la data 2010-04-06 12:43:34
De la: sofronie, la data 2010-04-06 12:29:34

Mai bine i-ti faci unul cu mangal,jar, are alt gust! Ala electric cvonsuma curent mult si n-are gust prajeala! Da" ,fiindca tot ai adus subiectul cu pretul, cred ca aia de la x.. sunt! La kaufland au sistem electronic de citit barcodul pina ajungi la casa! E cocotat pe pereti! Nu ca ar fi astia mai destrepti dar e un sistem ingenios!
Tot asa este si aici,doar este un mare super market......Pretul afisat nu corespunde cu pretul codat....In legatura cu gratarul clasic cu mangal ai dreptate, dar la bloc pe balcon poti face foc, fum etc. Pentru padure am gratar clasic , dar nu voi iesii niciodata in fata blocului sa fac panarama asa cum fac toti indivizii fara educatie.

Fosta membra 9am.ro

270 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 13:13

De la: herra, la data 2010-04-06 13:08:36

vezi ce face concurenta? inca daca ar merge si pe sistemul, calitate, cantitate si pret accesibil ar da cu firma in cap la multi profitori...
Daca ne-am solidariza si o luna nu am mai face cumparaturile de la acesti derbedei, vrand nevrand ar trebui sa lase preturile jos. Dar din pacate vorba lui Victor...mamaliga nu prea explodeaza in aceasta tara !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 13:18

De la: sofronie, la data 2010-04-06 13:13:04

Daca ne-am solidariza si o luna nu am mai face cumparaturile de la acesti derbedei, vrand nevrand ar trebui sa lase preturile jos. Dar din pacate vorba lui Victor...mamaliga nu prea explodeaza in aceasta tara !

Sofronie,eu zic o luna sa nu mai cumparam nici de la magazinele de cartier,nici de la piata, ca sa lase si aia preturile

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 13:21

M-as solidariza si eu dar este Kauflandul aproape de casa mea si au aia produse excelente si foarte ieftine. Promit insa sa nu merg la Metro,este prea departe .

Fosta membra 9am.ro

270 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 13:22

De la: vaneamarin, la data 2010-04-06 13:18:45

Sofronie,eu zic o luna sa nu mai cumparam nici de la magazinele de cartier,nici de la piata, ca sa lase si aia preturile
Ce gluma buna...! Totul este luat in ras si mai ne miram de ce suntem ,,crema de ghete'' a Europei. Asta e...multumesc pentru sfat !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 13:28

De la: sofronie, la data 2010-04-06 13:22:21

Ce gluma buna...! Totul este luat in ras si mai ne miram de ce suntem ,,crema de ghete'' a Europei. Asta e...multumesc pentru sfat !

Sofronie,domnule draga...Tu poate te simti crema de ghete a Europei ,eu insa nu . Tu probabil te simti crema de ghete a Europei din cauza unor mentalitati paguboase care te impiedica sa intelegi lucrurile in mod corect si care te fac sa doresti actiune in directii total lipsite de sens. Poate iti dai si tu seama ca esti liber sa nu cumperi din supermarketuri,NU TE IMPIEDICA NIMIC SA FACI ACEST LUCRU .Pe mine insa nu ma intereseaza astfel de prostioare,imi convine si pretul si calitatea marfurilor si servirea . Ar trebui sa ma simt vinovat ,sa ma simt lipsit de constiinta civica sau "crema de ghete a Europei" ca nu ader la lucruri care imi par absurde?

Iti dau dreptate intr-un singur punct ,la faptul ca ma bucura sa cumpar si din magazinele de cartier si sa-i incurajez astfel pe acesti oameni. Daca insa acesti oameni aduc marfuri de slaba calitate si scumpe, zau ca ma duc la SuperMarket. Eu nu imi fac cumparaturile din patriotism ci pur si simplu imi urmaresc cat mai bine INTERESELE.Ce urmeaza ,sa imi spui sa nu mai merg in strainatate ca sa prospere turismul autohton? Cam asa vad ca pui problemele ....

Fosta membra 9am.ro

270 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 13:50

De la: vaneamarin, la data 2010-04-06 13:28:24

Sofronie,domnule draga...Tu poate te simti crema de ghete a Europei ,eu insa nu . Tu probabil te simti crema de ghete a Europei din cauza unor mentalitati paguboase care te impiedica sa intelegi lucrurile in mod corect si care te fac sa doresti actiune in directii total lipsite de sens. Poate iti dai si tu seama ca esti liber sa nu cumperi din supermarketuri,NU TE IMPIEDICA NIMIC SA FACI ACEST LUCRU .Pe mine insa nu ma intereseaza astfel de prostioare,imi convine si pretul si calitatea marfurilor si servirea . Ar trebui sa ma simt vinovat ,sa ma simt lipsit de constiinta civica sau "crema de ghete a Europei" ca nu ader la lucruri care imi par absurde?

Iti dau dreptate intr-un singur punct ,la faptul ca ma bucura sa cumpar si din magazinele de cartier si sa-i incurajez astfel pe acesti oameni. Daca insa acesti oameni aduc marfuri de slaba calitate si scumpe, zau ca ma duc la SuperMarket. Eu nu imi fac cumparaturile din patriotism ci pur si simplu imi urmaresc cat mai bine INTERESELE.Ce urmeaza ,sa imi spui sa nu mai merg in strainatate ca sa prospere turismul autohton? Cam asa vad ca pui problemele ....
Vai...ce gandire profund liberala? Doamne ce ai inteles tu.....din aceasta cauza avem viata pe care o traim..... Voi da doar un exemplu.....La unguri doar anuntul ca scumpesc benzina(in urma cu vreo 3 ani) a dus la blocarea Budapestei. Toti soferii in momentul anuntului au oprit masinile acolo unde se aflau. Au incuiat si au plecat la treburile lor. In jumatate de ora a aparut comunicatul ca produsele petroliere se vor ieftinii .... Astia da cetateni....bravo lor !

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 13:56

De la: vaneamarin, la data 2010-04-06 13:28:24

În sfârºit un comentariu inteligent!!! Vanea, ai o bere de la mine, luatã...de la Kaufland ...într-adevãr, au preþuri mult mai mici ºi de la mine, fac vreo 10 minute...la mers lejer, în plus au o gamã foarte largã de produse ºi decât sã mã plimb 5 ceasuri prin 10 magazine diferite...mai bine cumpãr într-o orã tot ce am nevoie pentru o perioadã mai mare de timp!!!
În definitiv ºi la urma urmei...time is money!!!

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 14:02

Ce de "economiºti" p'acilea....mã mir cã nu-i doare capul de la o gândire atât de "pro-fund-ã"!!!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 14:05

De la: sofronie, la data 2010-04-06 13:50:11 Vai...ce gandire profund liberala? Doamne ce ai inteles tu.....din aceasta cauza avem viata pe care o traim..... Voi da doar un exemplu.....La unguri doar anuntul ca scumpesc benzina(in urma cu vreo 3 ani) a dus la blocarea Budapestei. Toti soferii in momentul anuntului au oprit masinile acolo unde se aflau. Au incuiat si au plecat la treburile lor. In jumatate de ora a aparut comunicatul ca produsele petroliere se vor ieftinii .... Astia da cetateni....bravo lor !

Mai Sofronie,sincer imi pare rau ca din cauza gandirii mele tu o duci rau. Eu in mod paradoxal nu o duc rau desi gandesc asa cum gandesc .Fireste ca ma afecteaza imbecilitatea guvernatilor de acum, comparativ cu alti ani(cu guvernarea Tariceanu spre exemplu), dar ma consoleaza gandul ca nu eu i-am votat pe tampitii astia. Nu vad insa care este legatura cu Supermarketurile si de ce anume n-ar trebui sa mai cumpar de acolo produse? Faptul ca asa vrei tu si ca ai impresia ca ce gandest tu este minunat ,pentru mine nu este un argument suficient .Parerea mea sincera este ca habar nu ai din ce cauza o duci rau si ti-a picat pata pe supermarketuri in loc de guvern. Bai sa vezi ce misto vei trai daca se inchid supermarketurile. .

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 14:06

cu exceptia fructelor si legumelor, pe care le iau direct de la producatori MAI SCUMPE DECAT LA SUPERMARKET UNEORI, toate celelalte cumparaturi le fac in supermarketuri.
a'ma, sigur, si aia de pe acolo mai pacalesc pe cate un fraier, deci ii inteleg necazul domnului sofronie

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 14:11

De la: Dorulet, la data 2010-04-06 14:02:24 Ce de "economiºti" p'acilea....mã mir cã nu-i doare capul de la o gândire atât de "pro-fund-ã"!!!
Ata cu gandirea ,,pro-fund-a''. mergea mi bine pe topicul cu homosexualii. Sa vezi ce te mi aplauda Azazel.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 14:14

De la: Dorulet, la data 2010-04-06 14:02:24 Ce de "economiºti" p'acilea....mã mir cã nu-i doare capul de la o gândire atât de "pro-fund-ã"!!!

Cinstit vorbind nu-l inteleg deloc.Preturile nu stiu cum naiba le vede el mai scumpe la supermarketuri deoarece de cele mai multe ori sunt mai ieftine. La magazinele din cartier patronii se duc si isi iau marfa...de la supermarket in foarte multe cazuri. Produsele cu E-uri sunt si romanesti din belsug ,nu doar cele straine au asa ceva. Legumele taranilor sunt ecologice doar daca este ala amarat rau,altfel baga tot felul de ingrasaminte chimice care sunt interzise in restul Europei .Heh,i-a picat lui pata pe supermarketuri ... .Sa fie sanatos si ii urez bafta cu boicotul,imi place cand este mai putin aglomerat la supermarket.

Fosta membra 9am.ro

270 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 14:21

De la: vaneamarin, la data 2010-04-06 14:05:35
De la: sofronie, la data 2010-04-06 13:50:11 Vai...ce gandire profund liberala? Doamne ce ai inteles tu.....din aceasta cauza avem viata pe care o traim..... Voi da doar un exemplu.....La unguri doar anuntul ca scumpesc benzina(in urma cu vreo 3 ani) a dus la blocarea Budapestei. Toti soferii in momentul anuntului au oprit masinile acolo unde se aflau. Au incuiat si au plecat la treburile lor. In jumatate de ora a aparut comunicatul ca produsele petroliere se vor ieftinii .... Astia da cetateni....bravo lor !

Mai Sofronie,sincer imi pare rau ca din cauza gandirii mele tu o duci rau. Eu in mod paradoxal nu o duc rau desi gandesc asa cum gandesc .Fireste ca ma afecteaza imbecilitatea guvernatilor de acum, comparativ cu alti ani(cu guvernarea Tariceanu spre exemplu), dar ma consoleaza gandul ca nu eu i-am votat pe tampitii astia. Nu vad insa care este legatura cu Supermarketurile si de ce anume n-ar trebui sa mai cumpar de acolo produse? Faptul ca asa vrei tu si ca ai impresia ca ce gandest tu este minunat ,pentru mine nu este un argument suficient .Parerea mea sincera este ca habar nu ai din ce cauza o duci rau si ti-a picat pata pe supermarketuri in loc de guvern. Bai sa vezi ce misto vei trai daca se inchid supermarketurile. .
Unde am specificat eu ca o duc rau dragul meu ,,neo-liberal''? Nici poveste..am un servici bunicel si renumeratie pe masura, dar asta nu ma impiedica sa vad realitatea. Acum le dau dreptate celor care spun ca voi ,,opozitia'' sunteti anti ori ce! Speram sa trezesc spiritul civic din dumneavoastra, dar vorba nesimtitului,......daca o duc eu bine...ce ma mai intereseaza de altii! Cam la atat se rezuma totul.

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 14:24

te-ai cam "inpiedicat"

P.S. da' sa nu mai zici nimanui!!!
in limba romana, inaintea lui p si b mereu se foloseste m, si nu n!
ah, supermarketurile astea...!

Fosta membra 9am.ro

270 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 14:36

De la: bad, la data 2010-04-06 14:24:44te-ai cam "inpiedicat"

P.S. da' sa nu mai zici nimanui!!!
in limba romana, inaintea lui p si b mereu se foloseste m, si nu n!
ah, supermarketurile astea...!
Copilas......pe tastatura m este langa n....si cei catre tasteaza fara sa priveasca literele mai baga si gegetelul pe langa ! Acum ai inteles?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 14:38

De la: sofronie, la data 2010-04-06 14:21:46
De la: vaneamarin, la data 2010-04-06 14:05:35

Unde am specificat eu ca o duc rau dragul meu ,,neo-liberal''? Nici poveste..am un servici bunicel si renumeratie pe masura, dar asta nu ma inpiedica sa vad realitatea. Acum le dau dreptate celor care spun ca voi ,,opozitia'' sunteti anti ori ce! Speram sa trezesc spiritul civic din dumneavoastra, dar vorba nesimtitului,......daca o duc eu bine...ce ma mai intereseaza de altii! Cam la atat se rezuma totul.

Sofronie, imi pare rau ca nu ader la lupta ta pe viata si pe moarte cu dusmanu' capitalist,supermarketurile. Nu trebuie sa te superi pe chestia asta. Tu continua sa lupti cu patriotism pentru ceea ce crezi tu ca va schimba in bine traiul nostru si nu te lasa descurajat de esecuri. Daca tu crezi ca ceea ce faci este bine atunci nu renunta,lega-te cu lanturi la intrarea in supermarket si explica lumii mesajul tau .Tine deci minte trei cuvinte :NU TE LASA ! Daca asta nu prinde incearca si urmatoarele idei la fel de interesante :boicot impotriva castravetilor murati bulgaresti, impotriva becurilor Phillips poloneze, pentru eliminarea de pe piata a procusorilor de Guineea si inlocuirea lor cu harciogi autohtoni sau pentru desfiintarea restaurantelor mari si inlocuirea lor cu carciumi de cartier.Lupta sa fie ca motivul vad ca nu prea este important la tine!

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 14:40

Vanea...am râs cu lacrimi...jur!

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Este necesar un embargou cetatenesc la adesa Super Marketurilor?
Mergi la: