Info
x
Adevarata religie si restul lumii
|
Petrache_Lupu 17 mesaje Membru din: 11/01/2010 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 15:52
ADEV�RATA RELIGIE �I RESTUL LUMII Isus nu a spus c� orice religie ar fi pe placul lui Dumnezeu (Mat. 7:21-23), oric�t de multe ar fi ele la num�r sau oric�t ar fi acea religie de bogat� �n membrii ei. Num�rul mare de religii care pretind a fi toate adev�rate nu este o dovad� c� a�a ar fi numai pentru faptul c� ei cred �n Isus. Religia adev�rat� este cea care respect� �ntrutotul Biblia și este unic� deci nu poate fi de mai multe feluri . Aceast� religie inactiv� exist� demult dar, uitat� �ntre paginile bibliei și care trebuie reactivat�. Mat. 7:13,14. Lumina cu �ntunericul nu se vor �n�elege niciodat�. De aceea Isus spune: �Nu am venit s� aduc pacea, ci sabia�. Mat. 10:34. Isus a venit pe p�m�nt cu un Nou Leg�m�nt, cu noi legi �i formeaz� astfel o nou� biseric�. �n aceste condi�ii religia (doctrina) veche se schimb� cu alta nou�. Ca urmare a acestor schimb�ri (vechiul �i noul leg�m�nt) �i �n ziua de ast�zi sunt probleme cu acceptarea adev�ratei religii �i a adev�rului. �n acest sens Isus spune: Din cauza Mea, adic� din cauza noilor reglement�ri, ve�i fi b�tu�i, du�i �n judecat� �i trata�i ca un gunoi �n fa�a lumii. Fratele va da la moarte pe fratele s�u, tat�l pe copiii lui �i copiii pe p�rin�i. Mat. 10:17-22. Bine�n�eles c� vor fi �i alte probleme �n familii �n afar� de cele religioase care vor duce la ur�. Se �tie c�, atunci c�nd un membru din familie dore�te s� se apropie de Dumnezeu �i trece sau vrea s� treac� la o alt� religie, alta dec�t sunt restul membrilor din familie, �n familie se vor ivi mari probleme. Isus spune: �Cine va l�sa cas�, holde, p�rin�i sau fra�i pentru Numele Meu, va fi al�turi de mine �i va tr�i ve�nic�. Mat. 19:29, 30. �n aceste condi�ii c�nd cineva �i p�r�se�te familia �i �i schimb� religia pentru cea adev�rat� sau m�car pentru una mai bun�, (mai apropiat� de Biblie) restul membrilor familiei care r�m�n fermi pe pozi�iile lor apar�in�nd lumii , caut� ca s� �mpiedice pe cel ce dore�te s� fac� un pas c�tre Dumnezeu. Lumea este ur�t� de Dumnezeu. �n acest sens Isus spune: �Cine nu va du�m�ni nevasta, copiii, mama �i chiar via�a lui nu este demn s� fie al�turi de mine.� Luca 14:26. Acele religii care c�t de c�t se apropie de Biblie sunt du�m�nite de lume pentru c� nu fac parte din ea. Isus ne �nva�� s� ne ferim de lume pentru c� lumea nu face voia lui Dumnezeu �i �i ur�te pe aceia care caut� s� se apropie de Dumnezeu. Din cauza noii credin�e adic� din cauza numelui lui Isus, adev�ra�ii �nchin�tori vor avea de suferit. Mat. 10:17 �i 22. �n aceea�i idee v� dau un exemplu care s-a �nt�mplat cu adev�rat. La o biseric� la care m� duceam mai des �n vizit�, la amvon vorbea un fost pu�c�ria� care a f�cut gre�eala c� se culcase cu o minor�,mai exact cu sora nevestei lui. Pastorul bisericii, care �l proteja, nu era nici el u�� de biseric�. El era c�s�torit �i curvea cu o sora din adunare. C�nd dup� o absen�� de dou�sprezece luni am revenit �n �ar� la aceea�i biseric�, am aflat c� pastorul a p�r�sit oile, adic� biserica �i a �nfiin�at o alt� biseric� unde au fost atra�i to�i curvarii �i cei certa�i cu Biblia. Am fost foarte indignat pentru faptul c� pastorul a p�r�sit turma de oi. Am vorbit cu sora pastorului care de�i cuno�tea adev�rul, deci �tia ce este bine sau ce este r�u, ea a �inut parte fratelui ei, adic� pastorului curvar. Atunci a trebuit s�-i aduc aminte c�, cine va l�sa pe fratele s�u �n Numele lui Cristos, adic� �n numele adev�rului, acela va fi al�turi de Dumnezeu �i va tr�i ve�nic. Mat. 19:29, 30. Dup� cele spuse de mine, femeia, �ncet, a l�sat-o mai moale �i s-a trezit la realitate. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 19:24
Raporteaza abuz de limbaj
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|