back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Punct.....si de la capat ! - la o pauza de tigare si citeste asta -

vladidec

851 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 16:23

Dealungul timpului, s-au adunat mii de mesaje anti-politice ! Ma refer la politica de astazi.... sau mai bine zis, de dupa '89. O scurta analiza si aflii ca romanul reprezinta o mai mare necunoscuta decat Universul ! Romanul inseamna spirit de haita, atotstiutor, contrazicere, foame, dorinte, lene si prostie. Gasesti asta in fiecare dintre noi, binenteles inafara de "mine". Aici intervine cea mai mare deziluzie a secolului 20 in ceea ce priveste romanul.
Am stat de vorba cu o multime de romani din toate clasele sociale, dupa varsta si grad de interes pentru acest subiect : viata in Romania. Rezultatul : TOTI ROMANII VOR SCHIMBAREA ! Fara nici cea mai mica urma de ghilimele.
* Avem politicieni (campanii electorale de genul :" Votati schimbarea", "Voi sunteti majoritatea", "Noi stim cel mai bine", etc. ) - Deci si ei, ca si noi vor schimbarea ! Deocamdata sa nu comentam mai mult.
* Avem romanii de rand - ce urmaresc aceeasi idee de schimbare in mai bine.
Hmmm, atunci daca tot ceea ce vrem este de a trece la un alt nivel (moral, vizual, intelectual, mental) cum se face ca nu ajungem acolo ? cum se face ca de 20 de ani vrem cu totii dar alergam exact inspre opus ?
Sa repet : toti vrem dar nimeni nu face ! DE CE ?
......................................................//...........................................................................
Din cauza definitiei romanului prezentata in randurile de mai sus. Sa dau un exemplu. Cea mai acuta forma manifestata in comportamentul romanului : spiritul de turma si de atotcunoscatori ! Nimeni nu te poate contrazice, iar cand tu o faci, niciodata nu contrazici printr-o forma elevata, usoara, de bun simt, ci mereu - "Bai prostule, incultule, analfabetule, s.a.m.d." - Persoanele invarsta nu se exclud - ci indraznesc sa spun ca ele sunt cele mai inversunate ! Daca vrei a descoperi asta urmareste orice toping de pe acest site si vei gasii "bisiericute" indiferent de subiect ce isi apara formatiunea de invadatorii straini ce au cutezat sa-i contrazica. Aceste bisericute le gasim in scoli, pe strada, politica, forum, interenet in general, pe Luna, pe Marte si oriunde gasim o multime formata din mai mult de 5 persoane indiferent de subiect ! Din p.d.v politic discutiile contradictorii sunt duse la extrem.
......................................................//...........................................................................
Romanii sunt idioti - nu fac parte dintr-o astfel de bisericuta, deci nu ma feresc de cuvinte ! De ce spun asta ? Privesc cu ingrijorare la masele de oameni orbi ce pretind a fi mai abili decat Ochila a lui Creanga.
Toata lumea cunoaste adevarul, insa el nu intodeauna e acelasi ! Hmmm e doar logic ca cineva greseste nu ? insa cine sa verifice cand scutul incapatanarii si palaria cunoasterii nu o vom dat jos niciodata pentru a ne proba pe noi insine. Nu ! eu stiu cel mai bine, caci asa a spus tata, mama, bunicu, vecinu, sora, fratele ..... (vezi tu de ce spun ca varsta mai inaintata e periculoasa ?). Am contrazis intr-o zi o duduie la vreo 45 de anisori.... cu un simplu text fara nici cea mai mica forma de jignire ori de atac la persoana. Nu am timp sa explic ce a iesit din tastatura ei - dar asta e alta poveste -
Un alt motiv ar fi acela ca romanii iarta si suporta prea mult. Ma refer aici la PSD. Stai nu da cu parul ... Cunoastem cu totii cine a fost la putere prima oara (dupa revolutie) si prin ce metode... ... au furat ca'n codru ! Constient de asta ?.....OK....atunci de ce am iertat si am votat iarasi tot pe ei ?..... si iar... si iar..... de vreo 3 ori nu ? Mai mult.... era sa votam si a 4-a oara ... INCREDIBIL ....
Mai mult ... au pierdut puterea - din cauza voturilor masluite... acum a energiei negative ... INCREDIBIL ...
Aceasta ultima campanie electorala a fost cireasa de pe tort - Basecsu masluieste, Basescu foloseste voodoo, Basescu loveste copii ( doar in desene se mai folosesc astfel de momente). Un alt moment incredibil : Geoana filmat ca primeste spaga ! - aloooooo daca e adevarat de ce nu infunda puscaria ???? - spaga....lege... coruptie.... "mititica".... si stirea a murit ! Ce mai vreti mai mult ?
Dar suntem atat de dioti .... si credem tot, depinde doar de simpatizant. Singurul ce pierde e Romania .... tara.... nu romanii....caci ei isi merita soarta si asa prea buna cu noi ! Dar daca nu vom ierta, PSD-ul NU, PDL-ul NU, atunci cu cine ? ... ATI DAT VREODATA SANSA SI LA ALTII ? Deci traim pe ritmuri de manele in cinstea lui Basescu ! Votam raul cel mai mic dar niciodata "binele" caci nu-l avem deloc !
Pentru mine este clar : TOTI vrem binele dar cu doua conditii -

1. Binele sa fie condus de "mine" !
2. Familia mea sa fie arajata d.p.d.v. material pentru 100 de ani !
3. Ce o fi o fi !

Ce inseamna un presedinte ?

Oportunitatea de a ramane in istorie. Oportunitatea de a fii exemplu in intreaga lume. Oportunitatea de a cunoaste onoarea, patriotismul, responsabilitatea, oportunitatea de a conduce o natiune acolo unde nimeni nu a dus-o vreodata, oportunitatea de a fi reamintit de carti si filme, oportunitatea de a nu traii degeaba....
Salariu mare, impui respect, nu duci grija lipsurilor materiale, ce iti poti dorii mai mult ? Un om din milioane.... chiar nu e nimeni ?
Ca urmare, nu vom avea sanse reale de reusita, decat atunci cand tu, un cititor periculos cu buletin de vot, nu vei reusii sa ganesti singur ! Da acum pe antena 1,2,3, Realitatea TV, B1, Kanal D, etc. ori deschide un ziar si vezi subiectul cel mai de interes : VOODOO POLITIC ! Peste 5 ani sa votam cu un Budist - PARTIDUL FENG-SHUI !
Pentru toti cei care vor sa isi acorde, lor insusi o sansa ....
www.orgdominus.ro
www.plr.orgdominus.ro

"SE CAUTA UN OM" !

Intrebare mea este : DACA TOTI VREM BINELE TARII, ATUNCI DE CE NU SE SCHIMBA NIMIC ???.... AU TRECUT 2 DECENII ! DE CE ACEST PARADOX ?

Raporteaza abuz de limbaj
Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 16:40

Domnule Vladidec, chear daca toti dorim binele, el nu poate fi realizat atata timp cat nu toti sau cel putin nu majoritatea avem aceeasi optica vis a vis de BINE. . Totul se poate sintetiza cum bine ati observat , la cele trei puncte 1 Binele sa fie condus de mine. 2 Familia mea s- duca bine d.p.d.v. material 100 de ani daca nu mai mult si 3Ce-o fi o fi. Deci interesul propriu primeaza in detrimentul interesului comunitatii.

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 16:56

avatarul Dvs nici ca se putea a fi mai bine ales !

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 18:28

expansiunea continua a universului e de vina,ea ne bulverseaza vietile,de-ar sta in loc odata timpu' sa ajungem si noi sa fim in concordanta cu el,macar vreo zece ani,ceva acolo

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! �Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 01:35

De la: vladidec, la data 2010-01-21 16:56:34avatarul Dvs nici ca se putea a fi mai bine ales !
Cand ati facut precizarea, v-ati referit desigur la azuriul cerului nu la inteligenta oitelor!

alessia

163 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 07:06

De la: vladidec, la data 2010-01-21 16:56:34avatarul Dvs nici ca se putea a fi mai bine ales ![/quote
Al meu este si mai semnificativ

ROMANIA ARE NEVOIE DE SCHIMBARE ,BASESCU A CUFUNDAT ROMANIA IN DEZASTRU ECONOMIC M-am edificat ! Șmecheria este clara,in 2007,in 2009 au fost prezenti la vot doar 5-6 milioane de votanti dar cu STS ul voturile au fost trecute la ambele parti si la urma au mai fost fabricate citeva sa faca diferenta pentru Basescu.Impunerea CCR ca pentru validarea Referendumului din 29 iulie 20012 sa fie 1/2 din electorat la vot,iar PDL ul sa boicoteze Referendumul interzicind prezenta la vot,se bazeaza tocmai pe faptul ca rom�nii nu se prezinta la vot din comoditate,nepasare,analfabetism politic,indoctrinare,prostie etc si nu se poate atinge pragul de 9125000. DAR CE LEGITIMITATE ARE UN PRESEDINTE CARE FUGE DE POPOR SI BOICOTEAZA REFERENDUMUL ??????
Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 11:22

De la: salvatorul, la data 2010-01-22 07:06:19
De la: vladidec, la data 2010-01-21 16:56:34avatarul Dvs nici ca se putea a fi mai bine ales ![/quote
Al meu este si mai semnificativ
Da, va felicit! E ok atata timp cat ne pastram simtul umorului si al autoironiei

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 11:43

De la: vladidec, la data 2010-01-21 16:56:34avatarul Dvs nici ca se putea a fi mai bine ales !

...dar ce reprezinta avatarul tau??

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 11:47

De la: click_cont, la data 2010-01-22 11:43:00

Vezi link-ul (la sfarsitul mesajului acesta....sau defapt a tuturor mesajelor)

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 11:53

De la: vladidec, la data 2010-01-22 11:47:02

eu te-am intrebat ce reprezinta avatarul, acel desen, tu m-ai trimis pe alt forum, tot nu am inteles ce vrei sa spui

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 11:59

De la: click_cont, la data 2010-01-22 11:53:45

eu te-am intrebat ce reprezinta avatarul, acel desen, tu m-ai trimis pe alt forum, tot nu am inteles ce vrei sa spui

ok, incearca asa : www.orgdominus.ro

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 12:09

De la: vladidec, la data 2010-01-22 11:59:44
De la: click_cont, la data 2010-01-22 11:53:45

ok, incearca asa : www.orgdominus.ro[/quote]

Da, am inteles, intentia e buna, insa, ti-as da un sfat. Daca tu administrezi acel site ar fi bine sa-l faci ceva mai vesel.Nu stiu de ce dar mi-a dat o stare ciudata si am facut Alt+F4.

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 12:18

Mai vesel... exista youtube, exista bancuri.ro si etc.... Nu asta urmarim.... daaca acorzi mai mult de 10 secunde poate descoperi si celelalte 2 site-uri de legatura.... si poate gasesti acolo o interfata mai....putin inspaimantatoare....

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 12:35

Nu doresc sa ma iau singura in seama dar am intrat si eu pe site-ul indicat.Numai ca am descoperit la ,,intrebari ciudate' , ca aveti lipsuri in ceea ce priveste folosirea numarului de i la sfarsitul cuvantului { nu intotdeauna fiind articol} spre exemplu : copii au mari probleme---corect, copiii apoi i n viata de zii cu zii---corect viata de zi cu zi: 3metrii--corect 3 metri si exemplele ar putea continua. Prin urmare, nu ne trimiteti la bancuri pe youtube,ca ne putem amuza si aici .

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 12:45

De la: vladidec, la data 2010-01-22 12:18:34Mai vesel... exista youtube, exista bancuri.ro si etc.... Nu asta urmarim.... daaca acorzi mai mult de 10 secunde poate descoperi si celelalte 2 site-uri de legatura.... si poate gasesti acolo o interfata mai....putin inspaimantatoare....

M-AM PRINS DE IDEE, DAR NU CRED CA DA PREA BINE IN OCHII NIMANUI FOLOSIREA IN EXCES A COMBINATIEI DE CULORI GRI NEGRU SI ROSU SPALACIT, IN PLUS ASA CUM TI-A MAI SPUS CINEVA, GRESELILE DE ORTUGRAFIE! PAI CHIAR ASTA SPUNEAI CA VREI SA COMBATI NU? PROSTIA, ANALFABETISMUL ETC. EU ITI DORESC SUCCES SI ASA DAR EU UNA STAU SA MA GANDESC DE DOUA ORI INAINTE SA POSTEZ CEVA INTR-UN SITE CARE DE LA INCEPUT ARE O CALITATE INDOIELNICA. ERA UN SFAT, DESIGUR ADMINISTRATORUL FACE CE DORESTE SI CE CREDE DE CUVIINTA.

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 13:14

OK nu zic ca nu sunt greseli gramaticale, site-ul a fost refacut de zeci de ori insa.... nu prea gasesc paginile la care te referi.... asi fi recunoscator daca ai da link-ul paginii cu greseli.... ... trebuie sa trag si eu pe cineva de urechiuse ...

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 13:31

Si inca ceva .... fara suparare dar.... daca nu vedem padurea de copaci.... asta e .... din cauza designe-ului nu vedem "mesajul".... fiecare dupa cum si ce intelege..... eu unu macar incerc .... stii tu... sunt de un an pe forumul asta si m-am plictisit asa mul de discutiiiiii

adyhd1969

773 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 09:55

www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE

adyhd1969

773 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 09:55

www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE

| Varianta pentru tiparire a topicului Punct.....si de la capat ! - la o pauza de tigare si citeste asta -
Mergi la: