Info
x
Unicameralul ... de paste; de pastele cailor ! ! !
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 03:05
Trecerea la legislativ unicameral �i reducerea num�rului de parlamentari, promisiunea cu care B�sescu a c�tigat al doilea mandat, nu intr� �n planurile pentru perioada urm�toare nici m�car �n cazul coali�iei de guvernare.
Inc� o promisiune pe care o face B�sescu si sustinatorii domniei sale, cu care mai si castiga cel de-al doilea mandat, si care are toate sansele s� se dovedeasc�, al�turi de multe altele, ... o mare iluzie. Raporteaza abuz de limbaj
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 11:00
De la: Dorinel, la data 2010-01-20 03:05:43Trecerea la legislativ unicameral �i reducerea num�rului de parlamentari, promisiunea cu care B�sescu a c�tigat al doilea mandat, nu intr� �n planurile pentru perioada urm�toare nici m�car �n cazul coali�iei de guvernare. Ai dreptate, basescu este un adevarat iluzionist care de cand s-a inscaunat de la inceputuri, a clocit tot felul de tertipuri. Ma criticati mereu ca ma exprim prea aspru, dar mi se urca si mie sangele la cap cand vad ca vesnic se ocupa de intrigi, a inceput cu perioada biletelelor scoase din palarie cand i se pusese pata pe Tariceanu, a urmat perioada de discreditare contra lui Nastase, povestea cu unicameralul, apoi in saptamana dinaintea alegerilor a clocit decorarea generalilor pentru "mari fapte de arme"in timp ce armata romana din Afganistan nu are decat un avion fara pilot, si mai are nerusinarea de a taia din salariile celor ce-si risca viata pe fronturile straine, tot in saptamana dinainte de alegeri a pus la cale "MAREA TEAPA" cu vizita lui Geoana la Vantu. Unde vedeti aici sa fi facut ceva pentru tara si pentru noi cetatenii ei? Unde vedeti aici vreo preocupare pentru noi populatia Romaniei? Unde suntem noi cei carora le-a cerut votul? Va spun eu: singurele lucruri de care ii pasa impostorului de la Cotroceni sunt intrigile sale, sunt jocurile de culise care-l pasioneaza atat de mult cu capii celorlalte partide. Atat, noi populatia Romaniei NU EXISTAM IN ECUATIA SA, NOI CEI 21 DE MILIOANE DE ROMANI SUNTEM PENTRU BASESCU NISTE ENTITATI NEGLIJABILE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De aceea, nu ma invinuiti pentru duritate, fiti convinsi ca l-am tratat inca cu prea multa blandete pe cel ce merita POSTUL DE INCULPAT, ADUS IN FATA UNUI TRIBUNAL IMPARTIAL CARE SA-L CONDAMNE DEFINITIV LA PEDEAPSA INCHISORII ALATURI DE HOTI SI DE TALHARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sincer, asta ii doresc eu lui traian basescu!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 09:55
www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 4462 mesaje Membru din: 27/02/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 09:57
bai, o opreste cineva pe turbata asta???
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 4462 mesaje Membru din: 27/02/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 09:59
De la: bad, la data 2010-03-03 09:57:23bai, o opreste cineva pe turbata asta??? Raporteaza abuz de limbaj |