Info
x
Mancarea e un viciu si trebuie taxata .... lol ! ! !
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 22:04
'' Inten�ion�m introducerea unei taxe pe fast food, dulcuri, b�uturi carbogazoase pentru sus�inerea unor programe na�ionale de s�n�tate ", a anun�at �ntr-o conferin�� de pres�, ministrul S�n�t��ii, Attila Cseke.
Domnilor guvernanti, pe cand o taxa si pe ...de ce nu, prostie ?! Cu mult mai mult ati umple golul de la buget cu o asemenea taxa !
Raporteaza abuz de limbaj
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1572 mesaje Membru din: 20/09/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 22:19
De la: Dorinel, la data 2010-01-19 22:04:47'' Inten�ion�m introducerea unei taxe pe fast food, dulcuri, b�uturi carbogazoase pentru sus�inerea unor programe na�ionale de s�n�tate ", a anun�at �ntr-o conferin�� de pres�, ministrul S�n�t��ii, Attila Cseke. eu obisnuiesc sa mananc fast-food....si dulciuri si ....in general orice e periculos pentru sanatate , dar excelent la gust.... insa sunt de acord cu taxa....am inteles ca se preconizeaza ca din taxa asta se vor strange anual vreo 350 de milioane de euro...poi..e super bine!!!..cu banii astia se pot construi spitale se pot ajuta orfani sau batrani in suferinta.... taxa va fi de 10%...sa fim seriosi...ce inseamna asta concret...?....pentru o shaorma de 15 lei vom plati de acum incolo 16 lei si 50 de bani...1,5 lei in plus nici nu se observa ...o suma mica de bani care nu afecteaza in niciun fel consumatorii.... taxa in sine e buna si sper ca modelul din romania sa mai fie copiat si de alte state.... singura problema ar fi...ca nu cumva banii proveniti din taxa asta sa nu fie deturnati spre alte scopuri decat construirea de spitale , azile pentru orfani sau case de batrani...concret...mi-e tema ca taxa sa nu fie un mijloc prin care sa se imbogateasca cine stie ce mafiot.... ( ca mai sunt in tara oameni care fura din bugetul statului)
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2406 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 22:33
Credeti ca Vestul a inebunit sa vina la atitea taxe?
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 23:24
De la: ioanna_dark, la data 2010-01-19 22:19:22De la: Dorinel, la data 2010-01-19 22:04:47'' Inten�ion�m introducerea unei taxe pe fast food, dulcuri, b�uturi carbogazoase pentru sus�inerea unor programe na�ionale de s�n�tate ", a anun�at �ntr-o conferin�� de pres�, ministrul S�n�t��ii, Attila Cseke. Sa dea Dumnezeu si Maica Sfanta sa se foloseasca banii adunati chiar pentru obiectivele pe care le-ai enumerat. Pentru ca atatia bani se mai aduna de la populatie dar investitii, ioc!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 09:56
www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 09:56
www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE

( ca mai sunt in tara oameni care fura din bugetul statului)