Info
x
Un vis devenit realitate in reluare
|
elenatanase22_yahoo_com 2 mesaje Membru din: 10/01/2010 Oras: Alexandria |
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 22:59
Cu amaraciune constat ca semenii mei ,unii cu probleme ,altii fara ,considera ca persoanele cu dizabilitati sunt idioti ,ca nu percep realitatea .Cum puteti gandi asa ? Daca ati avea o problema de sanatate ,daca ati avea un copil cu dizabilitati ,ce ar trebui sa faceti ?Va ascundeti de oameni ca si cum ati fi ciumat ?E gresit ca ma ocup de acesti oameni cu dizabilitati ,ca incerc sa nu fie o povara pentru nimeni ,sa fie educati ,sa vorbeasca frumos ,sa-si castige singuri painea lucrand obiecte de artizanat ?Atata pot, DAR NU CERCERSESC,NU FURA ,NU VORBESC URAT ,NU JIGNESC PE NIMENI ,NU FAC FAPTE ANTISOCIALE .Daca gandim ca noi ,cei multi suntem ''perfecti'',de ce nu-i ajutam pe cei care au nevoie de un sfat , de o vorba buna ,nu de pomana .Ce sa facem cu oamenii cu dizabilitati ?Ii ignoram,ii alungam din case , i trimitem in padure? De ce in celelalte tari ,acesti oameni sunt acceptati ,ajutati ,tolerati si poate iubiti .Am facut atatea lucruri frumoase pentru acesti copiii si tineri caci au si ei dreptul sa se bucure de viata ,de normalitate . Nu e suficient sa-i ingrijim ,sa le dam de mancare. Sa-i lasam izolati ca sunt handicapati cu gradul 1 ,e bine ? NU! Eu i-am scos din case si le-am aratat lumea ,realitatea ,i-am invatat sa scrie ,sa citeasca ,sa faca sport ,sa foloseasca calculatorul,sa spuna o rugaciune.
CINE NE DA DREPTUL SA-I JUDECAM PE CEI CARE NU AU FOST NOROCOSI LA NASTERE? IN FATA LUI DUMNEZEU ,TOTI SUNTEM EGALI ! Oare ,in aceasta lume ,ne-am pierdut ratiunea ,bunatatea ,toleranta fata de cei din jur? Nu am cerut nimic ,ci am vrut sa arat tuturor ca nu trebuie sa ne ascundem copiii daca au dizabilitati ci sa luptam pentru ei si vom avea satisfactii.Nevoile sunt mari , iar cei care inteleg procesul educational stiu acest lucru .MERITA SI ACESTI OAMENI O SANSA ,NU SA-I IMPROSCAM CU NOROI !.ELENA TANASE Raporteaza abuz de limbaj |