back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Un vis devenit realitate

elenatanase22_yahoo_com

2 mesaje
Oras: Alexandria

Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 15:03

Buna ziua .Sunt ELENA TANASE ,presedinte a ASOCIATIEI''DAI O SANSA ''ALEXANDRIA-TR ,pentru persoane cu Sindrom down ,autism ,handicap locomotor .In timpul liber ma ocup de educarea ,scolarizarea si socializarea a 17 copiii si tineri cu dizabilitati ,cu varste intre 5 si 29 ani. Sunt mama unui tanar cu Sindrom Down,TEODOR [22ani ,campionSpecial Olympics la atletism ,mingea de oina ,mers pe zapada cu clapari ].Nu e vina lor ca s-au nascut cu dizabilitati dar nici sa le intoarcem spatele ,nu e drept. Acesti tineri lupta din rasputeri sa tinda spre normalitate ,reusind sa castige medalii si trofee la concursurile de sport special olympics.
E minunat sa privesti acesti tineri care se multumesc cu putin ,sunt afectuosi ,optimisti ,au o puritate a sufletului aparte de noi toti .Merita sa invatam de la ei deoarece calitatile sufletului nostru s-au alterat prinsi in valtoarea vietii.Poate asa ne va fi usor sa trecem peste toate obstacolele !
Pentru persoanele cu dizabilitati de pretutindeni am scris si publicat 2 carti :''DINCOLO DE APARENTE ''si ''CAMPIONII DESTINULUI'' de ELENA TANASE ,unde prezint viata ,dorintele ,visurile lor ,bucuria de a participa si castiga o medalie la un concurs sportiv,metodele de lucru folosite la educarea lor .
Oameni de pretutindeni ,va rog ,cand aveti o clipa libera sa va ganditi si la acesti oameni ,sa veniti in intampinarea lor caci orice gest conteaza. Multumesc ,ELENA TANASE

Raporteaza abuz de limbaj
Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 15:25

�ngrijesc o persoan� cu handicap grav, gr.1...dar niciodat� n-am cerut de la nimeni nimic...
Chiar nu �n�eleg, cum este at�t de u�or pentru unii s� cear�...s� primeasc� ceva...pentru care nu a muncit...nu a f�cut absolut nimic!
�tiu c� este greu...dar este greu at�t pentru cei s�n�to�i, care pot muncii...c�t �i pentru ceilal�i!
Eu m-am f�cut al dracu' �i nu mai dau nimic la nimeni....Pentru a da cuiva ceva (din punct de vedere material), acel cineva trebuie s�-�i c�tige dreptul de a cere!!!!
Nu aici o s� �nt�lne�ti oamenii de care ai nevoie....Tu ai nevoie practic de sponsoriz�ri....�i numai cei care au firme te pot ajuta!
Mult succes!!!

C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
Dorinel

3855 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 15:33

Eu iubesc din suflet copiii ... si as face pentru pentru toti, daca as avea putere necesara, orice sa le fie mai bine. Deocamdata ... am doar o fetita si voi face tot ce pot in viata mea sa-i fie bine si sa fie fericita ....
Pentru fiecare copil un gand bun ... si multa sanatate si fericire.

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
| Varianta pentru tiparire a topicului Un vis devenit realitate
Mergi la: