Info
x
Plata salariului pentru insotitorii persoanelor cu handicap
|
Vasile_Muresan 1 mesaj Membru din: 7/01/2010 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 19:54
Sunt persoana cu handicap de gradul 1 si am dreptul si la insotitor personal. Problema pe care vreau sa o aduc in discutie aici este plata salariilor pentru insotitorii persoanelor cu handicap, sau mai bine spus intarzierea cu care se platesc acesti bani. In jud. Maramures, din datele pe care le-am aflat pana acum, aceasta intarziere variaza intre o luna si 3 luni; am aflat insa de la cunoscuti de-ai mei, si de localitati din alte judete (chiar localitati mici) in care acesti bani s-au dat fara nici o intarziere, Cum nu cred ca ministerul de resort (cel care vireaza banii pentru aceste salarii) ar avea morive sa dea prompt acesti bani catre anumite judete si cu intarziere catre altele, cred ca motivatia "nu au sosit banii de la Bucuresti" care se tot repeta la primarie este o minciuna in spatele careia primarii si consilierii locali mai ticalosi ascund deturnarea acelor bani spre alte scopuri - mai "populare" (impodobirea localitatilor pentru Craciun/ Anul Nou, focuri de artificii, etc). As ruga persoanele cu handicap sau insotitorii din toata tara - care citesc acest comentariu - sa spuna care este situatia in localitatea in care traiesc.
Multumesc Raporteaza abuz de limbaj |