back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ing. incredibil

Sandel

271 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Septembrie 2009, ora 14:08

Zilele trecute o cunostinta m-a rugat sa o duc urgent la un sediu ING ca e o problema cu cardul. Pe drum am aflat mai multe, ca o data a gresit suma extrasa in loc de 40 lei a scos 400 si a intrat in descoperirea de card, insa a depus banii la loc imediat. A crezut ca asta ar fi problema, eu insa nu intelegeam de ce ar fi asta o problema, cand pe card e limita la descoperire de cateva mii de lei.
Ajunsi la sediul respectiv, ce credeti ca face doamna consilier: spune ca de fapt nu e o problema grava (de parca ar fi vreuna) si incepe sa prezinte digi pass ul si ce minunatii poate face si poate poate ma convinge si pe mine (student) ca e bine sa am la ei, ca pot face operatiuni oricand cu data procesarii imediate( sigur ca da, am sa stau la 3 dimineata sa platesc caminul si eventual la 3 jum sa-mi iau o eugenie de pe net) asta pt ca i-am zis ca am asa ceva la BCR si la TIriac. Dupa vreo jumatate de ora cat am lasat-o sa mi delireze baliverne ( ma luase mai mult pe mine in colimator) m-am ridicat sa plec pt ca -mi pierdeam timpul de pomana si nici macar nu a fost ceva grav, la care spune :"Va grabiti? (nu, sunt nerabdator sa pierd vreo 2 ore la banca).
Poate cineva care lucreaza la ING ma poate lamuri: asta e vreo strategie de-a voastra sa chemati omul pt o problema si apoi sa va prezentati produsele? E corect sa va umpleti voi timpul ca va plictisiti cu timpul nostru?

Raporteaza abuz de limbaj
Regret ca traiesc in Romania
| Varianta pentru tiparire a topicului ING. Incredibil
Mergi la: