Info
x
Batranete usoara si frumoasa-un vis posibil!
|
Fosta membra 9am.ro 2 mesaje Membru din: 3/09/2009 |
Postat pe: 14 Septembrie 2009, ora 09:55
Cum fiecare zi ce trece ne aduce tot mai aproape de batranete,cum viata nu stii niciodata unde te arunca si ce face din tine,cum prieteniile se sting atunci cind intervin banii si cum Omul inceteaza sa mai fie om cind apare la orizont o mostenire ma gandesc tot mai des ca sa-mi trasez linia vietii din acel moment in care voi fi batrana impovarata de boli,coplesita de amintiri si uitata de cei care ii credeam familia mea.Nu vreau sa ajung in clasicul azil sau camin de batrani,veau o lume in care batranii sa nu se plinga de lipsuri,i care singura grija este de aparticipa impreuna cu comunitatea la bucuriile si frumusetile vietii dar si ale batranetei.As putea ca dupa pensionare sa ma mut intr-un ``hotel``de cel putin cinci stele alaturi de alti batranei la fel de curajosi,responsabili si intrepinzatori ca mine.Tare as vrea sa stiu daca mai sunt porsoane care din timp se gindesc cum sa-si astearna batranetea si daca au putere sa mi se alature ca sa dam viata si sa punem pe picioare acest colt de lume linistita in care fericirea este cuvantul de ordine.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 14:44
De la: 9am128864, la data 2009-09-14 09:55:45Cum fiecare zi ce trece ne aduce tot mai aproape de batranete,cum viata nu stii niciodata unde te arunca si ce face din tine,cum prieteniile se sting atunci cind intervin banii si cum Omul inceteaza sa mai fie om cind apare la orizont o mostenire ma gandesc tot mai des ca sa-mi trasez linia vietii din acel moment in care voi fi batrana impovarata de boli,coplesita de amintiri si uitata de cei care ii credeam familia mea.Nu vreau sa ajung in clasicul azil sau camin de batrani,veau o lume in care batranii sa nu se plinga de lipsuri,i care singura grija este de aparticipa impreuna cu comunitatea la bucuriile si frumusetile vietii dar si ale batranetei.As putea ca dupa pensionare sa ma mut intr-un ``hotel``de cel putin cinci stele alaturi de alti batranei la fel de curajosi,responsabili si intrepinzatori ca mine.Tare as vrea sa stiu daca mai sunt porsoane care din timp se gindesc cum sa-si astearna batranetea si daca au putere sa mi se alature ca sa dam viata si sa punem pe picioare acest colt de lume linistita in care fericirea este cuvantul de ordine.Cumva o alta escrocherie financiara !
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|