back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Trucat

dan1973inst

2 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 10:04

eu nu cred ca un presedinte sa faca asa ceva mai ales ca este filmat trucaj
PSD inseamna comunism mai ales si Crin Antonescu ca doar a trait pe vremea aia ca membru de partid Geoana este condus din spate de partidul de unguri din romania care asteapta autonomia din covasna si de nimeni altul Ion Iliescu , Adrian Nastase etc dece acuma a scos filmul si nu imediat televizat pe mass media
PS.VOI CEI CARE VA CREDETI ZIARISTI , SCRIITORI SAU STIRISTI DE TV CARE FACETI JOCUL OAMENILOR POLITICI EU CRED CA VOI SUNTETI MASCARICI CARE VA E FRICA MAI CEVA DECAT PE VREMEA COMUNISMULUI TELEVIZIUNI PLINE DE DATORI LA STAT SI NU NUMAI TELEVIZIUNILE APROAPE TOATE PRODUCTIILE DE ZIARE SUNT MULTE DE SPUS LE STI-TI SI VOI DAR NU VORBITI PENTRU CA TACEREA ESTE DE AUR ASA CA MAI BINE FITI SI VOI OAMENI SI ARUNCATI PROSOPUL

Raporteaza abuz de limbaj
111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 10:41

Roberta Anastase,președinta camerei deputaților, martoră la acel incident, a afirmat în direct la Realitatea Tv că băiatul a vorbit urât iar președintele doar l-a împins, nu l-a lovit. De asemenea, Traian Băsescu a afirmat că probabil băiatul a vorbit urât.
Ambele declarații, identice ca motivație, dovedesc faptul că cele două persoane au spus adevărul. Trucaj sau nu, incidentul a avut loc.

Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice. Găoaza este un desert prezidențial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
| Varianta pentru tiparire a topicului trucat
Mergi la: