back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Sustineti proiectul "romania noastra" al alexandrei svet

HighStandards

3 mesaje
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 00:25

romania.noastra.cbi.ro
vot.romania.noastra.cbi.ro

www.4.romania.noastra.cbi.ro

Adresele de mai sus duc pe Subiectul Referitor la infiintarea unei Noi formatiuni Politice in Romania, pe Pagina de lansare de pe FaceBook.

Adresele de mai jos duc pe pagini de pe alte site-uri/forumuri care se reera la acelasi subiect.

- Disctuii referitoare la un proiect mai vechi pentru o noua formatiune politica, numit Partidul Tehnocrat, care este fix pe ideea cu care Alexandra Svet a venit aici. Proiectele evident ca au nume diferite dar nu sint concurente, motiv pentru care ofer tot suportul meu logistic, pentru proiectul Alexandrei.

www.1.romania.noastra.cbi.ro
www.2.romania.noastra.cbi.ro
www.3.romania.noastra.cbi.ro
Adresa cu 4 e la inceput
www.tehnocrat.cbi.ro
www.lumea.cbi.ro

Daca aveti referinte despre alte locuri de pe internet cu discutii despre aceste proiecte, va rog sa-mi lasati mesaj ca sa le centralizam aici si sa poata fi gasite de toata lumea.

Lista actualizata de Link-uri o puteti gasi pe tehnocrat.cbi.ro

Raporteaza abuz de limbaj
super_green_frog

1358 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 00:35

Da, e o buna ocazie sa ne facem o parere.

forum.realitatea.net/showthread.php?p=661147

pe site-ul respectiv e un sondaj despre intentiile "seducatoarei" Alexandra Svet. dati-va si voi cu parerea ca e un subiect de actualitate.

All Things Grow With Love
111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 10:12

Am deschis topicul "Luminia moral de la captul tunelului prezidenial" unde mi-am spus opinia.
O repet i aici :
Deocamdat, dup 20 de ani de "construcie" democratic, cei de vrsta mea au dovedit c nu sunt capabili i nu sunt competeni s promoveze valorile unei societi moderne. Probabil de vin sunt, pe de o parte, tarele educaiei comuniste, iar pe de alt parte, dorina de parvenire.
n ce privete moralitatea, este adevrat, vrsta nu reprezint un criteriu. ns, eu, cel puin, m-am sturat de moralitatea de care a dat i d dovad generaia mea. Actualele partide politice nu au fost construite pe doctrine, iar tinerii politicieni intr practic n nite "gti" unde moralitatea se pierde n nite interese pompieristice.

Nici cltita cu brnz nu se difereniaz de celelalte cltite politice. Goaza este un desert prezidenial. "Daltonistul de urechi" aude n "blond" i negru. Cine se scoal "prea" de diminea, rmne cu "noaptea n cap".
Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 10:14

RETINETI acest citat din Scrisoarea deschisa a lui Emil Constantinescui:

...ageni acoperii din pres ai serviciilor de informaii a cror existen a fost recunoscut oficial de ctre acetia i postaci de pe Internet din aa-zisele gherile digitale pltite la bucat a fost pilonul de rezisten...

ASUPRA ACESTUI ASPECT AM TOT INCERCAT SA VA ATENTIONEZ: in comunitatea 9am "zburda" printre voi asemenea "baieti de serviciu", lichele inregimentate in servicii, fosti si actuali securisti.
Publicarea acesteiu scrisori a determinat o retragere provizorie a acestor "postaci" si a clonelor lor susceptibile. Unde esti 999FLORIN? Da-i bataie, posteaza in voie 111DINU! Hai coane BLACK, imaculatule...! Si voi eugenb, camelkya, 9am056627...Mai majurule, bai plotonere PETRE FLORIN PREDA, ai activat o sumedenie de alte usere,o mica armata de pseudoentitati, postezi sub tot felul de nume false la al caror profil nu exista acces, sau daca exista sunt neidentifiocabile.
HOTII striga HOTII!

HighStandards

3 mesaje
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 12:16

Da si tu link cind faci un topic, sa nu stam sa cautam acul in carul cu fin.

In ce priveste treaba cu gastile, ai punctat foarte bine. Asta e situatia.

Ne trebuie o formatiune politica noua si curata, cu oameni noi, care pina acuma nu au facut poltica, construita pe baze noi, pe responsabilitate si bun simt.

HighStandards

3 mesaje
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 12:22

De la: romanita, la data 2009-09-02 10:14:07

...ageni acoperii din pres ai serviciilor de informaii a cror existen a fost recunoscut oficial de ctre acetia i postaci de pe Internet din aa-zisele gherile digitale pltite la bucat a fost pilonul de rezisten...

ASUPRA ACESTUI ASPECT AM TOT INCERCAT SA VA ATENTIONEZ: in comunitatea 9am "zburda" printre voi asemenea "baieti de serviciu", lichele inregimentate in servicii, fosti si actuali securisti.
Publicarea acesteiu scrisori a determinat o retragere provizorie a acestor "postaci" si a clonelor lor susceptibile. Unde esti 999FLORIN? Da-i bataie, posteaza in voie 111DINU! Hai coane BLACK, imaculatule...! Si voi eugenb, camelkya, 9am056627...Mai majurule, bai plotonere PETRE FLORIN PREDA, ai activat o sumedenie de alte usere,o mica armata de pseudoentitati, postezi sub tot felul de nume false la al caror profil nu exista acces, sau daca exista sunt neidentifiocabile.
HOTII striga HOTII!

O fi cum zici, nu neg, dar eu cind mi-am inceput in 2007 proiectul politic "Partidul Tehnocrat" am facut-o de buna credinta si la fel sint si acum.

Eu acum sustin proiectul Alexandrei Svet. Sper sa nu fie cazul dar daca se va dovedi ca are substraturi ascunse si ca urmareste interese altele decit cele afirmate oficial, o sa iau masuri inconsecinta.

Pina una alta mergem inaitne cu miscarea "Romania Noastra"

Eu i-am oferit alexandrei tot suportul meu:

revolutia.facebook.cbi.ro

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 12:47

De la: HighStandards, la data 2009-09-02 12:22:02

O fi cum zici, nu neg, dar eu cind mi-am inceput in 2007 proiectul politic "Partidul Tehnocrat" am facut-o de buna credinta si la fel sint si acum.

Eu acum sustin proiectul Alexandrei Svet. Sper sa nu fie cazul dar daca se va dovedi ca are substraturi ascunse si ca urmareste interese altele decit cele afirmate oficial, o sa iau masuri inconsecinta.

E misto gagica ? .Cine o recomanda ,"familia si talentul ei "? .Eu vreau sa fac o organizatie numita "Romania lu' Gigi Marga patriotu'.Ma sustii si pe mine in acest demers?

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 13:46

De la: vaneamarin, la data 2009-09-02 12:47:45
De la: HighStandards, la data 2009-09-02 12:22:02

E misto gagica ? .Cine o recomanda ,"familia si talentul ei "? .Eu vreau sa fac o organizatie numita "Romania lu' Gigi Marga patriotu'.Ma sustii si pe mine in acest demers?

Asa Marine tata, fi ironic! Ca doar asa sunteti voi liberalii, doar pe hartie, nu si in gandire!
Si apoi este de neconceput ca patriotismul si dorinta de a face bine sa existe si in exteriorul acelei haznale numita PNL, unde toti latraii securisti au fost reactivati in 90 in laboratoarele Securitatii pentru a deveni paiatele lui Iliescu!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 14:00

De la: black10131307, la data 2009-09-02 13:46:21
Si apoi este de neconceput ca patriotismul si dorinta de a face bine sa existe si in exteriorul acelei haznale numita PNL, unde toti latraii securisti au fost reactivati in 90 in laboratoarele Securitatii pentru a deveni paiatele lui Iliescu!

Dar tu concepi in afara PDLului ?

super_green_frog

1358 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 15:00

De la: HighStandards, la data 2009-09-02 12:16:17Da si tu link cind faci un topic, sa nu stam sa cautam acul in carul cu fin.

In ce priveste treaba cu gastile, ai punctat foarte bine. Asta e situatia.

Ne trebuie o formatiune politica noua si curata, cu oameni noi, care pina acuma nu au facut poltica, construita pe baze noi, pe responsabilitate si bun simt.

Frumos spus! Ideea e ca am devenit cu totii niste "Toma necredinciosii" la cate aam vazut, auzit, patzit. Ceea ce ai spus in urmatorul post despre ascunzisuri, da, reprezinta o mare neliniste si cantareste enorm candcand iti faci o parere. In orice caz, in demersul lor, daca nu e totul la lumina si cu cartile pe masa sustinatorii vor fugi ca "dracul de tamaie". Asa ca, daca exista "secretisme", eliberati-va de ele de la bun inceput.
Vad ca s-au deschis m,ai multe topicuri pe tema asta aici pe forum la politic:

www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/21541/-Asta-nu-e-Romania-...

All Things Grow With Love
111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 16:00

De la: romanita, la data 2009-09-02 10:14:07

HOTII striga HOTII!

Chiar nu mai neleg ce vrea userul "romania". mi aduce reprouri fiindc am afirmat c sunt stul de moralitatea generaiei mele, generaie din care face parte i dumnealui. Este adevrat ! Chiar sunt cu adevrat stul de moralitatea generaiei mele.

n decembrie 1989 aveam 35 de ani. Am sperat n altceva dect este acum. M simt chiar vinovat. Am avut ocazia, mpreun cu muli ali colegi, de a schimba ceva. i spun cu asumarea responsabilitii c am fi putut schimba direcia de mers a Romniei.

Am fost nite naivi! Am crezut c noua putere politic trebuie lsat s-i pun n aplicare programul reorientrii rii spre o societate democratic. Aa credeam noi. O societate se construiete prin voina puterii politice. Nu doresc s spun mai multe. Nu merit un user, de teapa tipului ascuns sub pseudonimul de romanita, s-mi cunoasc adevrata identitate i atitudinile avute atunci pentru ca Romnia s se ndrepte spre o adevrat societate democratic. Sincer, nu merit! Oameni ca el s-au infiltrat n rndul nostru i au trdat.

Muli useri mi cunosc numele i mi-au citit crile despre decembrie 1989. Muli foti studeni mi cunosc ideile i principiile referitoare la un stat de drept.

I-am explicat userului n cauz, printr-un mesaj privat, c sunt unul dintre cei arestai pe timpul evenimentelor din Timioara i c sunt bucuros dac un securist este demascat. Nu a neles nimic. M atac att pe mine ct i pe ali useri, cunoscui mie, useri care, n perioada anilor `90 au ncercat s dea un alt curs istoriei. C nu s-a ntmplat, este o alt poveste. Procentul FSN-ului (actual desprit formal n PSD i PD-L), a fost att de zdrobitor nct ideile noastre nu numai c au fost abandonate ci au devenit nocive pentru cei care aprau puterea. Ca i acuma!

Atitudinea acestui user, nemulumit de faptul c schimbarea de sistem i-a ngrdit ascensiunea n ierarhia comunist, ierarhie deja prefigurat a fi real prin patalamaua oferit de facultatea muncitoreasc, dovedete ncrncenarea, aidoma timpurilor trecute, de a ncerca s se strecoare n grupul parveniilor politici. A ajuns chiar i n prejma familiei regale.

Securitatea nu doarme. Romanita o arat din plin.

Nici cltita cu brnz nu se difereniaz de celelalte cltite politice. Goaza este un desert prezidenial. "Daltonistul de urechi" aude n "blond" i negru. Cine se scoal "prea" de diminea, rmne cu "noaptea n cap".
| Varianta pentru tiparire a topicului Sustineti Proiectul "Romania Noastra" al Alexandrei Svet
Mergi la: