back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Manea de campanie cu adi minune pentru nati meir, imnul cântat de lãutari pentru radu duda

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 23:17

Candidat independent �n cursa preziden�ial� pentru Cotroceni, Nati Meir nu mai �tie cum s�-�i creasc� vizibilitatea chiar dac� uneori alunec� �n penibil. Dup� ce nu s-a �n�eles la bani cu Monica Columbeanu, angajat� temporar ca purt�tor de cuv�nt, fostul parlamentar peremist �i-a �nt�rit staff-ul de campanie prin cooptarea unei noi piese grele, manelistul Adi Minune. C�nt�re�ul, care este printre altele �i membru PSD, s-ar fi angajat s�-i compun� o manea care s� servesc� pe post de imn de campanie. Mai mult chiar, Meir ar vedea �n el viitorul coordonator al propriei campanii preziden�iale.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 23:19

Premier�: "un evreu se une�te cu un �igan"

RADU DUDA ASCULT� IMNUL ROM�NIEI INTERPRETAT DE L�UTARI

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 10:22

RETINETI acest citat din Scrisoarea Deschisa catre Societatea Civila a lui Emil Constantinescui:

...agen�i acoperi�i din pres� ai serviciilor de informa�ii a c�ror existen�� a fost recunoscut� oficial de c�tre ace�tia �i �postaci� de pe Internet din a�a-zisele gherile digitale pl�tite la bucat� a fost pilonul de rezisten��...

ASUPRA ACESTUI ASPECT AM TOT INCERCAT SA VA ATENTIONEZ: in comunitatea 9am "zburda" printre voi asemenea "baieti de serviciu", lichele inregimentate in servicii, fosti si actuali securisti.
Publicarea acestei scrisori a determinat o retragere provizorie a acestor "postaci" si a clonelor lor susceptibile. Unde esti 999FLORIN? Da-i bataie, posteaza in voie 111DINU! Hai coane BLACK, imaculatule...! Si voi eugenb, camelya, mytcor,9am056627...Mai majurule, bai plotonere PETRE FLORIN PREDA, ai activat o sumedenie de alte usere,o mica armata de pseudoentitati, postezi sub tot felul de nume false la al caror profil nu exista acces, sau daca exista sunt neidentifiocabile.
HOTII striga HOTII!

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 16:31

De la: romanita, la data 2009-09-02 10:22:56
RETINETI acest citat din Scrisoarea Deschisa catre Societatea Civila a lui Emil Constantinescui:

...agen�i acoperi�i din pres� ai serviciilor de informa�ii a c�ror existen�� a fost recunoscut� oficial de c�tre ace�tia �i �postaci� de pe Internet din a�a-zisele gherile digitale pl�tite la bucat� a fost pilonul de rezisten��...

ASUPRA ACESTUI ASPECT AM TOT INCERCAT SA VA ATENTIONEZ: in comunitatea 9am "zburda" printre voi asemenea "baieti de serviciu", lichele inregimentate in servicii, fosti si actuali securisti.
Publicarea acestei scrisori a determinat o retragere provizorie a acestor "postaci" si a clonelor lor susceptibile. Unde esti 999FLORIN? Da-i bataie, posteaza in voie 111DINU! Hai coane BLACK, imaculatule...! Si voi eugenb, camelya, mytcor,9am056627...Mai majurule, bai plotonere PETRE FLORIN PREDA, ai activat o sumedenie de alte usere,o mica armata de pseudoentitati, postezi sub tot felul de nume false la al caror profil nu exista acces, sau daca exista sunt neidentifiocabile.
HOTII striga HOTII!

Chiar nu mai �n�eleg ce vrea userul "romani�a". �mi aduce repro�uri fiindc� am afirmat c� sunt s�tul de moralitatea genera�iei mele, genera�ie din care face parte �i dumnealui. Este adev�rat ! Chiar sunt cu adev�rat s�tul de moralitatea genera�iei mele.
�n decembrie 1989 aveam 35 de ani. Am sperat �n altceva dec�t este acum. M� simt chiar vinovat. Am avut ocazia, �mpreun� cu mul�i al�i colegi, de a schimba ceva. �i spun cu asumarea responsabilit��ii c� am fi putut schimba direc�ia de mers a Rom�niei.
Am fost ni�te naivi! Am crezut c� noua putere politic� trebuie l�sat� s�-�i pun� �n aplicare programul reorient�rii ��rii spre o societate democratic�. A�a credeam noi. O societate se construie�te prin voin�a puterii politice. Nu doresc s� spun mai multe. Nu merit� un user, de �teapa� tipului ascuns sub pseudonimul de romanita, s�-mi cunoasc� adev�rata identitate �i atitudinile avute atunci pentru ca Rom�nia s� se �ndrepte spre o adev�rat� societate democratic�. Sincer, nu merit�! Oameni ca el s-au infiltrat �n r�ndul nostru �i au tr�dat.
Mul�i useri �mi cunosc numele �i mi-au citit c�r�ile despre decembrie 1989. Mul�i fo�ti studen�i �mi cunosc ideile �i principiile referitoare la un stat de drept.
I-am explicat userului �n cauz�, printr-un mesaj privat, c� sunt unul dintre cei aresta�i pe timpul evenimentelor din Timi�oara �i c� sunt bucuros dac� un securist este demascat. Nu a �n�eles nimic. M� atac� at�t pe mine c�t �i pe al�i useri, cunoscu�i mie, useri care, �n perioada anilor `90 au �ncercat s� dea un alt curs istoriei. C� nu s-a �nt�mplat, este o alt� �poveste�. Procentul FSN-ului (actual desp�r�it formal �n PSD �i PD-L), a fost at�t de zdrobitor �nc�t ideile noastre nu numai c� au fost abandonate ci au devenit nocive pentru cei care ap�rau puterea. Ca �i acuma!
Atitudinea acestui user, nemul�umit de faptul c� schimbarea de sistem i-a �ngr�dit ascensiunea �n ierarhia comunist�, ierarhie deja prefigurat� a fi real� prin patalamaua oferit� de facultatea muncitoreasc�, dovede�te �ncr�ncenarea, aidoma timpurilor trecute, de a �ncerca s� se strecoare �n grupul parveni�ilor politici. A ajuns chiar �i �n prejma familiei regale.
Securitatea nu doarme. Romanita o arat� din plin.

Nici cl�tita cu br�nz� nu se diferen�iaz� de celelalte cl�tite politice. G�oaza este un desert preziden�ial. "Daltonistul de urechi" aude �n "blond�" �i negru. Cine se scoal� "prea" de diminea��, r�m�ne cu "noaptea �n cap".
| Varianta pentru tiparire a topicului Manea de campanie cu Adi Minune pentru Nati Meir, imnul cântat de lãutari pentru Radu Duda
Mergi la: