Info
x
Ma ajuta cineva sa transmit mesajul de mai jos d-lui tatuluici?
|
Fosta membra 9am.ro 118 mesaje Membru din: 21/02/2009 |
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 04:57
Domnule Tatulici
Daca primiti acest mesaj inseamna ca cineva din grupul 9AM m-a ajutat. Este tot ce pot face pentru moment. Multumesc tuturor. Scolile cu tot ce inseamna ele sunt un subiect de foarte mare importanta. Toate necazurile noastre, fara exceptie se datoreaza lipsei de educatie. Marele necaz este ca rezultatele educatiei nu sunt imediate. Desavarsirea educatiei se face in timp, scoala are cel mai important rol dar rezultatele se vad dupa multa vreme cand cei responsabili, care mai sunt inca, au devenit fosti. Acesta este o realitate a carei dezbatere ma depaseste. Eu ma ocup de caldura si doresc sa supun atentiei dvs. o alta realitate in domeniul scolilor pe care o consider de foarte mare importanta. Daca anunti anonim undeva o bomba, declansezi o adevarata nebunie, recunosc, justificata. In cazul scolilor, ma refer la cele incalzite cu gaze naturale, cu centrale termice amplasate chiar in incinta cladirii deservite, situatia nu este departe. Instaltiile de peste patruzeci ani cu elementele de etansare intre tevi deja pietrificate sunt un pericul real nu numai pentru scoli ci si pentru spitale si alte institutii in acesta situatie. Reabilitatea treptata ar impune si scoaterea unitatilor de combustie in afara cladirii deservite. Aceasta practica era pana in prezent impiedecata de normativul care reglementeaza locatia centralelor dar mai ales de lipsa banilor. Pot afirma ca aceste doua motive au fost inlaturate prin solutii tehnice noi . Mai lipseste vointa de a constata acest lucru si adaptare normativului de care aminteam mai sus. Eu am incercat dar sunt prea mic ca sa ajung cinci minute la urechea celor care decid. M-am gandit ca poate verificati afirmatiile mele si faceti dvs. acest lucru inainte sa se intample o nenorocire. Cu stima, Olaru. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 21 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 10:48
nu-i mai da atata importanta lui tatulici,nu crede tot ce spune,sunt multi care-l cunosc f bine ,si nu este ceea ce vrea sa para,el are o editura la casa presei,pe 2 etaje,respectiv etajul 3 si 4.
Este un jeg si o mizerie acolo,nu s-au zugravit peretii de la etajele pe cere le paraziteaza din 'nainte de revolutie,lifturile sunt un pericol public,te urci in ele si nu stii daca mai ajungi sus sau jos.salariatii sunt tratati ca ultimii oameni de labila sotie a lui tatulici,au un salariu de 700 ron pe cartea de munca si restul la negru,directoarele sunt niste frustrate care trateaza oamenii ca pe viermi ca si patronul lor ''marele tatulici sau mai bine zis lupul moralist cam asta este adevarata fata a lui ,nu ce arata pe posturile tv. house of art. |
|
Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 16:00
Va multumesc si imi pare rau ca nu m-am putut face inteles. Eu nu doresc sa ma adresez d-lui Tatulici ca persoana fizica ci ca reprter. Situatia este grava si d-lui poate sa o faca cunoscuta si sa determine masuri urgente. Multa lume tremura doar la auzul numelui sau. Pune intrebari directe, de multe ori foarte incomode si chiar in momentul de fata se ocula de un subiect care priveste si siguranta in scoli. Sigur ca subiectul este deschis oricarui reporter care doreste sa-l prezinte.
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 16:43
De la: olaru_l_yahoo_com, la data 2009-05-19 04:57:16Domnule Tatulici Voi incerca va ajut domnule Olaru ! (glumesc doar,nu vreau sa va mint).Domnul Tatulici este un MARE BOU dar in ziua de azi si boii au email,telefoane mobile etc si pot fi contactati.Ma mir ca nu reusiti sa transmiteti un mesaj catre un bou,in general boii sunt foarte receptivi la parerile populatiei,traiesc chiar de pe urma lor...PS:Va amintiti cumva cand acest bou, la o emisiune a bovinimei sale, admitea ca exista perpetuum mobile vis a vis de Caritas?!Eh,eu stiu despre ce este vorba suficient cat sa nu mai sper niciodata ceva de la acest bou si sa ii compatimesc adanc pe cei care inca mai spera sa obtina ceva...Oricum domnule Olaru,Tatulici va merge in directia in care ...sufla Vantu...
|
|
Shlomo_Mire_Ivan 1640 mesaje Membru din: 19/04/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 17:02
Oamenii uita repede,dom Vanea.Tatulici-Stoica-Caritas.Scuze de cacofonie,atunci cand vorbesti despre tatulici,cred ca poate fi acceptata.
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 17:39
De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-06-07 17:02:15Oamenii uita repede,dom Vanea.Tatulici-Stoica-Caritas.Scuze de cacofonie,atunci cand vorbesti despre tatulici,cred ca poate fi acceptata. ...TELE 7 abc ?...... uitara-ti ?.
|
|
Shlomo_Mire_Ivan 1640 mesaje Membru din: 19/04/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 17:41
Ne reamintiram,multumita d-nului Olaru.
|
|
Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 18:41
Domnilor despre perpetum mobile discuta intreaga tara si este acceptat nu numai de dl. Tatulici pe care eu nu-l cunosc decat de la tv. Marii producatori de cazane pentru incalzire pretind ca ne vand cazane in condensatie cu randament supraunitar, insultand scoala romaneasca. Din pacate chiar unii profesori universitari de specialitate supervizeaza acesta ineptie. Cititi revista "Tehnica Instalatiilor" editata la Tg. Mures. Sunt putine numere in care nu se vorbeste despre cazane cu randament mai mare de 100%. Redactorul sef al acestei reviste este un profesor universitar din Timisoara. Mare rusine, dar subiectul este altul. Eu vorbesc despre viata despre pericole reale la care sunt expusi elevii din multe scoli, spitale pline de bolnavi si o multime de alte institutii. Aici nu este loc sa facem analize de caracter. Speram sa patrudeti gravitatea realitatii si sa propune-ti altcev daca dl. Tatulici nu va place. Oricum nu credeam sa va displaca atat de mult incat sa va opriti la d-lui. Cand am cerut acest sprijin, am epuizat multe incercari de a tranzmite mesajul. E-mailul a fost intre primele. Veti fi mirati sa aflati ca am vorbit personal cu Seres pe atunci ministru. Privea prin mine, cred ca nu a auzit nimic din ce-i suneam. Am mai fost in multe parti dar toti erau preocupati de altceva. Parca-i vad pe acesti toti, dand din umeri la intrebarile procuraturii in cazul unui eveniment. Deci refolmulez: Poate cineva sa ma ajute sa fac cunoscuta o situatie de gravitate maxima ce ameninta in fiecare clipa viata a mii de romani. Ii pasa oare cuiva de asta?
|

(glumesc doar,nu vreau sa va mint).Domnul Tatulici este un MARE BOU dar in ziua de azi si boii au email,telefoane mobile etc si pot fi contactati.Ma mir ca nu reusiti sa transmiteti un mesaj catre un bou,in general boii sunt foarte receptivi la parerile populatiei,traiesc chiar de pe urma lor...
uitara-ti ?.