back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ma ajuta cineva sa transmit mesajul de mai jos d-lui tatuluici?

Fosta membra 9am.ro

118 mesaje
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 04:54

Domnule Tatulici
Daca primiti acest mesaj inseamna ca cineva din grupul 9AM m-a ajutat. Este tot ce pot face pentru moment. Multumesc tuturor.
Scolile cu tot ce inseamna ele sunt un subiect de foarte mare importanta. Toate necazurile noastre, fara exceptie se datoreaza lipsei de educatie. Marele necaz este ca rezultatele educatiei nu sunt imediate. Desavarsirea educatiei se face in timp, scoala are cel mai important rol dar rezultatele se vad dupa multa vreme cand cei responsabili, care mai sunt inca, au devenit fosti.
Acesta este o realitate a carei dezbatere ma depaseste. Eu ma ocup de caldura si doresc sa supun atentiei dvs. o alta realitate in domeniul scolilor pe care o consider de foarte mare importanta.
Daca anunti anonim undeva o bomba, declansezi o adevarata nebunie, recunosc, justificata. In cazul scolilor, ma refer la cele incalzite cu gaze naturale, cu centrale termice amplasate chiar in incinta cladirii deservite, situatia nu este departe. Instaltiile de peste patruzeci ani cu elementele de etansare intre tevi deja pietrificate sunt un pericul real nu numai pentru scoli ci si pentru spitale si alte institutii in acesta situatie. Reabilitatea treptata ar impune si scoaterea unitatilor de combustie in afara cladirii deservite. Aceasta practica era pana in prezent impiedecata de normativul care reglementeaza locatia centralelor dar mai ales de lipsa banilor. Pot afirma ca aceste doua motive au fost inlaturate prin solutii tehnice noi . Mai lipseste vointa de a constata acest lucru si adaptare normativului de care aminteam mai sus. Eu am incercat dar sunt prea mic ca sa ajung cinci minute la urechea celor care decid. M-am gandit ca poate verificati afirmatiile mele si faceti dvs. acest lucru inainte sa se intample o nenorocire.
Cu stima, Olaru.

Raporteaza abuz de limbaj
| Varianta pentru tiparire a topicului Ma ajuta cineva sa transmit mesajul de mai jos d-lui Tatuluici?
Mergi la: