back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

De ce sunt romanii asa lipsiti de responsabilitatesi simt civic???

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

21 mesaje
Postat pe: 15 Mai 2009, ora 08:25

CE LE LIPSESTE ROMANILOR SA NU FIE UN POPOR DE OAMENI CE SE RESPECTA ?

CU MAI MULT SIMT CIVIC ,RESPONSABILITATE IN CEA CE FAC

DE CE SUNT ASA DE NEPASATORI ,DE CE SE MULTUMESC CU PUTIN?

DE CE SUNTEM UN POPOR DE INDOLENTI

SI MAI RAU DE CE SUNTEM I N V I D I O S I UNII PE ALTI ????

CE PARERE AVETI ?

Raporteaza abuz de limbaj
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 03:33

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 03:34

De la: sunrise01, la data 2009-05-15 08:25:16CE LE LIPSESTE ROMANILOR SA NU FIE UN POPOR DE OAMENI CE SE RESPECTA ?

CE PARERE AVETI ?

Are cineva o cheie de 22? imi trebuie la apa. Prin net.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

17 mesaje
Oras: Drobeta Turnu Severin

Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 02:30

pentru ca asa sunt iei cu totii .
de ce in alte tari isi pun bombe se arunca prin aer ca asa e la iei.
sau de ce se manca pizza si mc donald..ca asai la moda acuma.

subiect de barfa.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 01:28

Sau de ce unii vor ca la altii sa fie perfectiunea intruchipata. Ca ei sa se poata lafai in mocirla mai departe.
Sau de ce au fost razboaie numai la unii tot timpul. Europa le-a avut si ea, cele 2. Ca la ceilaltii "perfectii", sa fie pace. Sau vorba rominului...cu birna din ochii tai.

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 15:57

De la: nastasemihail, la data 2009-07-20 03:34:30
De la: sunrise01, la data 2009-05-15 08:25:16CE LE LIPSESTE ROMANILOR SA NU FIE UN POPOR DE OAMENI CE SE RESPECTA ?

CE PARERE AVETI ?

Are cineva o cheie de 22? imi trebuie la apa. Prin net.
OFER UN CLESTE DE TEAVA este gratis./ GOOD JOBS

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 2 Noiembrie 2009, ora 17:08

Dar sint intrebati cind li se cere sa fie responsabili, care e parerea lor.
Bine exvluzind cind se angajeaza ei sa fie responsabili.
Responsabil esti cind te angajezi sa fii in cunostinta de cauza . Nu cind esti pacalit. Ti se spune ceva si vezi ca e complet altceva.

april_ro

136 mesaje
Postat pe: 2 Noiembrie 2009, ora 20:13

De la: asigspec, la data 2009-05-15 08:25:16CE LE LIPSESTE ROMANILOR SA NU FIE UN POPOR DE OAMENI CE SE RESPECTA ?

CE PARERE AVETI ?

Din comoditate.

Copilasa

80 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 00:59

De la: april_ro, la data 2009-11-02 20:13:06
De la: asigspec, la data 2009-05-15 08:25:16CE LE LIPSESTE ROMANILOR SA NU FIE UN POPOR DE OAMENI CE SE RESPECTA ?

CE PARERE AVETI ?

Din comoditate.

Mai am si alte explicatii : toate popoarele au tare de tot felul, si se �nt�mpla ca nu numai rom�nii sunt invidiosi, indolenti, etc.
De ce nu contenesc unii sa-i tot puna pe rom�ni sub lumina reflectoarelor. Suntem asa, suntem pe dincolo... Numai rau spueti de propriul neam. De aici vin toate celelalte probleme. Un neam care nu se iubeste si nu se respecta, nu paote realiza nimic. Sa nu credeti ca rom�nii care cersesc prin strainataturi si scuipa pa tara sunt respectati.

Uitati-va la straini cum se lauda �n continuu. Si va pot spune ca au un cretinism, o rea vointa, o rautate ingrozitoare si ura... dar pe straini. Occidentalii �i urasc pe straini, iar pe ei se lauda si se cred "buricul pam�ntului".

Si noi, cei din Est ce facem - si mai ales rom�nii - LE DAM APA LA MOARA, UMILINDU-NE, CRITIC�NDU-NE FARA INCETARE si premarindu-i pe ei, pe strainii care deja se simt supeiori noua. �njosindu-ne pe noi le dam apa la moara celorlalti sa ne calce in picioare.

De ce-i divinizam pe straini? Puteti sa raspundeti la aceasta �ntrebare ?

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 17:31

Avem o tara frumoasa/pacat ca nu stim ce sa facem cu frumusetile naturii ne lipseste un simt practic de a produce bani dar nu oricum .respectind bani altuia te respecti pe tine .Romanii merg numai la ideea de a se capatui peste noapte si din cauza asta sa pierdut increderea in toate valorile ceau dus la evolutia societatii indiferent de forma .Cine este de vina .politicul .. societetea civila /Cred ca sintem cu totii de vina Problema este sa indreptam aceasta stare de lucruri ce ne-a dus intro fundatura /De la cine incepem /

Fosta membra 9am.ro

102 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 20:20

De la: 9am104796, la data 2009-11-10 17:31:10 Avem o tara frumoasa/pacat ca nu stim ce sa facem cu frumusetile naturii ne lipseste un simt practic de a produce bani dar nu oricum .respectind bani altuia te respecti pe tine .Romanii merg numai la ideea de a se capatui peste noapte si din cauza asta sa pierdut increderea in toate valorile ceau dus la evolutia societatii indiferent de forma .Cine este de vina .politicul .. societetea civila /Cred ca sintem cu totii de vina Problema este sa indreptam aceasta stare de lucruri ce ne-a dus intro fundatura /De la cine incepem /

Fosta membra 9am.ro

76 mesaje
Oras: Arad

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 21:00

Daca esti prost, nui mare problema, poti fi tolerat si inteles. Est prost si asta este . nu esti nici primul nici ultimul sunt hoarde ca tine.
Dar daca esti un prost rau, adica prost si ai si o doza mare de rautate in tine, atunci este foarte grav, aduci prejudicii de tot felul celorlalti.. Trebuie sa recunoastem ca avem multi, cum spunea si Lapusneanu. Si pentru aceasta nu sunt vinovati occidentalii care ne tolereaza foarte bine, si au o cultura formata in acest sens, de toleranta pentru toti strainii din tara lor.
Daca mergi pe strada in italia, de exemplu, si ai sa vezi un grup de indivizi galagiosi care beau bere intr-un parc frumos si curat, care ragae ostentativ cand trec calatorii pe langa ei care tipa si vorbesc toate porcariile din lume, si care dupa ce au terminat berea, dau cu picioarele in cutii si le raspandesc prin tot parcul, zic eu ca ai fi indreptatit sa fii revoltat.Cine este de vina pentru lipsa totala de educatie si rautatea acestor oameni.Daca mergi noaptea la o ora intarziata pe strada , tot in italia si auzi galagie pe sensul tau de mers, tor romani sunt, treci imediat strada pe partea opusa fiindu-ti frica de proprii tai compatrioti. Crezi ca daca-i laudam se educa pe loc?
Eu cred ca ne caracterizeaza o lipsa de respect pentru tot ce este frumos, rezultatul atator ani de comunism, care ne-a abrutizat, si ne-a facut rai si invidiosi.Ca sa ne treaca ne trebuie vro 2 generatii, pentru ca si generatia tanara de azi a avut profesori scoliti tot atunci. Concluzie ; NOI SINGURI SUNTEM DE VINA CA SUNTEM PROSTI, nu occidentalii sau oricine altcineva.

9am109678

49 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 15:49

De la: 9am104796, la data 2009-11-10 17:31:10 Avem o tara frumoasa/pacat ca nu stim ce sa facem cu frumusetile naturii ne lipseste un simt practic de a produce bani dar nu oricum .respectind bani altuia te respecti pe tine .Romanii merg numai la ideea de a se capatui peste noapte si din cauza asta sa pierdut increderea in toate valorile ceau dus la evolutia societatii indiferent de forma .Cine este de vina .politicul .. societetea civila /Cred ca sintem cu totii de vina Problema este sa indreptam aceasta stare de lucruri ce ne-a dus intro fundatura /De la cine incepem /

9am109678

49 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 15:50

Avem o tara frumoasa . Pacat ca e locuita!!!

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 12:07

Nu sunt toti asa...

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
caiustimar

46 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 12:44

Fiindca sint slab informati, grandomani si se arunca la orice fara sa gindeasca de 2 ori.Eu mi-am dorit o excursie si dupa un tur la agentii am renuntat, te jecmaneau efectiv!Apoi am gasit o oferta "smart" de care am profitat si vi-o recomand si voua! Vacanta in tenerife cu hotel 7 zile gratis!Va astept pe pagina mea www.caius.ro pentru detalii, iar daca sinteti decisi dati-mi un mail si va contactez eu! Nu glumesc defel!

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 15:04

de cite ori citim un mesaj electoral??? niciodata ///....si ci ne ne vrea binele? nimeni nu i-ti da nimic pe degeaba ./ votam numai inpotriva doar sa mergem la vot/// si mai rau nu mergem de loc .aceasta este simtul civic pierdut in mocirla politicului si a societatii de consum handicapata//// romane nu mai ai timp sa te trezesti/ romania este raiul deagogilor numiti politicieni ../.a mafiilor locale conduse de oameni corupti magistraturii legate la ochi cu multi euro /? CUM VA PLACE ACEST LOC NUMIT TARA NOASTRA? de unde incepem curatenia?...?

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 15:08

De la: 9am104796, la data 2010-01-25 15:04:35de cite ori citim un mesaj electoral??? niciodata ///....si ci ne ne vrea binele? nimeni nu i-ti da nimic pe degeaba ./ votam numai inpotriva doar sa mergem la vot/// si mai rau nu mergem de loc .aceasta este simtul civic pierdut in mocirla politicului si a societatii de consum handicapata//// romane nu mai ai timp sa te trezesti/ romania este raiul deagogilor numiti politicieni ../.a mafiilor locale conduse de oameni corupti magistraturii legate la ochi cu multi euro /? CUM VA PLACE ACEST LOC NUMIT TARA NOASTRA? de unde incepem curatenia?...?

de la mansarda.......

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
vladidec

851 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 15:40

Inca unu ce a descoperit roata.... de ce suntem asa ? .... e genetica treaba.... am mostenit foamea de bani, setea de putere (indiferent de circumstante), grandomania, lenea si gelozia ... inca de la primii ciobani sabiliti pe locurile acestea .... Intradevar, au fost unii si altii ce au incercat sa schimbe asta, insa au fost ucisi de compatriotii nostrii.... (daca nu intelegi...pune mana pe o carte de istorie)...Drept urmare, nici noi ce scriem aceste randuri nu ajutam cu nimic. Doar discutii .... Cel ce are exces de zel ... si vrea sa faca ceva mai mult .... astept sa ma "deranjeze" ... Respect !

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 20:35

tu cu cine te certi?

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 21:21

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! �Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 15:22

De la: 9am147005, la data 2010-01-26 20:35:30tu cu cine te certi?
nu ai vazut ca se uita in oglinda cand se certa???.....ca tot ce a scris acolo se referea numai la cei din familia lui......

Fosta membra 9am.ro

27 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 17:02

RASPUNS CORECT!!!

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 10:49

La acest subiect putini dintre noi comenteaza cu toate ca este capital /asa este romanul neinteresat de conditia lui mai mult politicul; are prioritate /
Noi ce facem pentru noi ?

ROMANE FII DESTEPT/

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 10:54

De la: 9am104796, la data 2010-02-06 10:49:56La acest subiect putini dintre noi comenteaza cu toate ca este capital /asa este romanul neinteresat de conditia lui mai mult politicul; are prioritate /
Noi ce facem pentru noi ?

ROMANE FII DESTEPT/

Incerc, incerc

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 10:57

....repere; caracteriale, morale, profesionale, o mass-media educativ-explicativ�, cunoa�terea �ntocmai a drepturilor �i-obliga�iilor fa�� se societate �i stat, solidaritate-n reprezentativitate,...etc,..etc,...etc...�.a.m.d !...

...orcum, la capitolul caracter st�m cel mai na�pa !...

Copilasa

80 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 11:01

De la: caiustimar, la data 2010-01-25 12:44:48Fiindca sint slab informati, grandomani si se arunca la orice fara sa gindeasca de 2 ori.Eu mi-am dorit o excursie si dupa un tur la agentii am renuntat, te jecmaneau efectiv!Apoi am gasit o oferta "smart" de care am profitat si vi-o recomand si voua! Vacanta in tenerife cu hotel 7 zile gratis!Va astept pe pagina mea www.caius.ro pentru detalii, iar daca sinteti decisi dati-mi un mail si va contactez eu! Nu glumesc defel!

Hop, "dar capra mea nu-i pe acolo" ?!! - cum spunea un banc mai vechi. Ce-are excursia din Tenerife cu subiectul nostru .!!!!!.
Este jenant ca se profita de orice subiect si orice domeniu al vietii pentru a se vinde si a face BANI.

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 11:08

De la: Copilasa, la data 2010-02-06 11:01:58
De la: caiustimar, la data 2010-01-25 12:44:48Fiindca sint slab informati, grandomani si se arunca la orice fara sa gindeasca de 2 ori.Eu mi-am dorit o excursie si dupa un tur la agentii am renuntat, te jecmaneau efectiv!Apoi am gasit o oferta "smart" de care am profitat si vi-o recomand si voua! Vacanta in tenerife cu hotel 7 zile gratis!Va astept pe pagina mea www.caius.ro pentru detalii, iar daca sinteti decisi dati-mi un mail si va contactez eu! Nu glumesc defel!

Hop, "dar capra mea nu-i pe acolo" ?!! - cum spunea un banc mai vechi. Ce-are excursia din Tenerife cu subiectul nostru .!!!!!.
Este jenant ca se profita de orice subiect si orice domeniu al vietii pentru a se vinde si a face BANI.
Nu e jenant ,e interesul omului sa faca reclama si o face pe mai toate topicele, o face si pe alte forumuri, cu asta se ocupaDaca nu ne intereseaza excursia in Tenerife sa-i dam ignore!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 11:12

....las' c� �i florinache face promo. la greu cu-al s�u dominooooooooo�i serataaaaaaata !...ce-av�i cu r�sp�ndacii ?.... lovi-v-ar criza-n �ale �n parcare !...

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 11:16

De la: mytcor, la data 2010-02-06 11:12:20....las' c� �i florinache face promo. la greu cu-al s�u dominooooooooo�i serataaaaaaata !...ce-av�i cu r�sp�ndacii ?....
Din punctul meu de vedere, nimic. Fiecare ne promovam firma noastra, produsele proprii,; si pana la urma interesul propriu

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului DE CE SUNT ROMANII ASA LIPSITI DE RESPONSABILITATESI SIMT CIVIC???
Mergi la: