back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Televiziunea de dinainte

Fosta membra 9am.ro

964 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Mai 2009, ora 23:48

Ar putea deveni un subiect interesant si pentru cei mai in varsta si pentru cei mai tineri pentru a vedea impreuna din amintirile noastre ce a insemnat televiziunea de dinainte, de dinainte chiar si de 1989, comparativ cu televiziunea din zilele noastre. Va provoc: Considerati ca programele de dinainte erau mult mai ... comparativ cu cele din zilele noastre? Dar filmele erau mai bune? Dar emisiunile pentru copii? Dar emisiunile de folclor? Dar emisiunile de cultura? Dar emisiunile de divertisment? Lista ar putea continua cu ce comparatie vrea sa aduca fiecare dintre noi.

Pentru inceput sa ne readucem aminte de una din celemai longevive emisiuni a TVR-ului, tezaur folcloric si prima sa editie.

www.youtube.com/v/twWfVGLebVU&hl=en&fs=1">www.youtube.com/v/twWfVGLebVU&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385">

Raporteaza abuz de limbaj
Religia este o r�m�i�� a copil�riei inteligen�ei noastre, ea se va stinge pe m�sur� ce adopt�m ra�iunea �i �tiin�a ca principii directoare. Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
Fosta membra 9am.ro

964 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2009, ora 23:53

Si celebra emisiune pentru copii, lumea copiilor.

www.youtube.com/v/XRMmwz8Dkos&hl=en&fs=1">www.youtube.com/v/XRMmwz8Dkos&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385">

Religia este o r�m�i�� a copil�riei inteligen�ei noastre, ea se va stinge pe m�sur� ce adopt�m ra�iunea �i �tiin�a ca principii directoare. Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
Fosta membra 9am.ro

964 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2009, ora 23:56

Sa ni-l amintim pe marele actor, Toma Caragiu.

www.youtube.com/v/xe1MgDXAMuE&hl=en&fs=1">www.youtube.com/v/xe1MgDXAMuE&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385">

Fosta membra 9am.ro

964 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2009, ora 23:58

www.youtube.com/v/AHeZ0O7-LwU&hl=en&fs=1">www.youtube.com/v/AHeZ0O7-LwU&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385">

Fosta membra 9am.ro

964 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2009, ora 00:01

Stela Popescu si Alexandru Arsinel - Cine e Didina

www.youtube.com/v/YY6jVTa_Wag&hl=en&fs=1">www.youtube.com/v/YY6jVTa_Wag&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385">

Fosta membra 9am.ro

964 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2009, ora 00:05

Amza Pelea - Nea Marin intre Suca si Sache

www.youtube.com/v/xWj0TjoYRyw&hl=en&fs=1">www.youtube.com/v/xWj0TjoYRyw&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385">

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 29 Mai 2009, ora 21:54

Foarte interesant sa revezi ceva de demult.....atata nostalgie....(ma refer pt, ca timpul trece,noi ne ducem).....eeehhh ....cand eram si noi copii odata....... ,si bunica era fata......

| Varianta pentru tiparire a topicului Televiziunea de dinainte
Mergi la: