Info
x
Becali vinovat
|
www_rosk_marian0 45 mesaje Membru din: 27/01/2009 Oras: Curtea de Arges |
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 15:14
eu zic ca becalli chiar daca are multi bani ,multi dintre voi il venereaza pentru asta eu zic ca este un mare mafiot si merita sa stea la puscarie pentru ca legea e pentru toti nu doar pentru cei saraci,daca aresta pe unul necunoscut nici nu va interesa dar ce becalli cine e de ce sa nu fie judecat...aaa am uitat el are bani nu trebuie sa plateasca..si voi chiar va bucurati ca unul cu bani care exploateaza omul sarac si il manipuleaza sta in libertatae pai asa vreti voi sa va fie bine sa meargha bine tara si omenirea cu oameni ca becalli in libertate daca e vinovat sa plateasca legea e pentru toti si voi aparati un mare camatar si mafiot
viva che guevara Raporteaza abuz de limbaj |
|
bluesky_nico 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Arad |
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 15:32
familia Becalii este o familie de oameni generosi si inImosI gigi nu face o exceptie , doresc din tot sufletul sa nu aiba nici o vina , iar ticalosii care au pus la cale acest lucru sa fie pedepsiti. probabil ca cei care au facut o vor sa ii murdareasca imaginea si sa smulga bani de la gigi . EL ESTE O INIMA MARE SI O PERSOANA BINECUVINTATA DE DUMNEZEU.. AM TOATA CONSIDERATIA SI STIMA PENTRU FAMILIA BECALI . vA IUBESC MULT BAIETI RAMANETI NEMURITORI PRIN CEEA CE ATI FACUT PENTRU OAMENII SIMPLII.
|
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 22:03
Becali nu e usa de biserica ,dar nu trebuia arestat pentru aceasta fapta! Adica eu imi recuperez masina furata si hotii ma baga la inchisoare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pai daca politia doarme!
Un caz pe care il cunosc personal :unui prieten acum cativa ani i se fura masina din fata blocului,necajit omul se duce si face reclamatie la politie! Dupa trei saptamani de plimbari pe la politie isi gaseste omul singur masina,bineinteles fara baterie,cass,trusa de scule,roata de rezerva etc. Unde o gaseste?????????????? SURPRIZA la un bloc distanta de o circa de politie-militie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Atunci cand ii prinzi sa nu le dai cu parul in cap?????????????????????
Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi
ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi
Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri
Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
stoica50 1 mesaj Membru din: 25/02/2009 |
Postat pe: 28 Mai 2009, ora 12:32
In mare parte, ai dreptate. Sa raspunda pentru faptele sale fiecare, indiferent daca are bani, functie, cunostinte, pile, etc., etc,. etc. Ori, tocmai aici este problema. De ce este judecat NUMAI Becali ???? A comes el CELE MAI GRAVE FAPTE ? Daca este MAFIOT cum sustii, de ce nu este anchetat, judecat si condamnat pentru ACET DELICT ? Cu ce este mai putin vinovata JUSTITIA care nu ia masurile necesare ? Ai DOVEZI ca BECALI este SINGURUL mafiot ? Sau ca este CEL MAI RAU dintre toti si trebuie condamnat PRIMUL? Cum ai reactoina daca cineva te-ar face MAFIOT ? Sau CRIMINAL ? Sau ca esti INCESTUOS ? Sau oligofren ? Nu i-ai cere persoanei respective DOVADA ? Nu l-ai da in judecata, cerandu-i daune ? Sau poate ca ai dovezile despre Becali ? Atunci de ce nu le prezinti Justitiei ? Este Becali vinovat ca a facut avere , sau ca are multi bani ? Sau poate ca toti cei care au multi bani sunt vinovati ? Oare noi, cei care nu avem nici bani multi, nici avere, nu suntem MAI VINOVATI DECA EI ???? Pentru ce ? Pentru faptul ca am dormit, nu am luat atitudine, nu ne ASOCIEM, nu LUPTAM pentru noi, nu INTRAM IN TEREN, nu suntem CETATENI_JUCATORI, cum ar zice Basescu ? Trebuie sa ne trezim din letargie, sa devenim activi, sa discutam cu rudele noastre, cu vecinii, cunoscutii si necunoscutii, cu prietenii, etc., sa ne facem AUZITE , ASCULTATE si LUATE IN SEAMA opiniile si cererile . De unul singur nu se poate face nimic. Ei si-au fact partide politice, organizatii profesoinale, ONG-uri, etc., pentru a avea FORTA in a-si promova interesele, in a lua decizii. Sa facem toate acestea si putem schimba lumea ! Poti sa-mi raspunzi la stoica50@yahoo.com. In rest, sa auzim numai de bine !
|
|
florescu_vasile2001_2 326 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Aprilie 2010, ora 19:26
Domnule Stoica 60 ,aveti perfecta dreptate....
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 4916 mesaje Membru din: 22/01/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Aprilie 2010, ora 19:38
De la: www_rosk_marian0, la data 2009-04-04 15:14:38eu zic ca becalli chiar daca are multi bani ,multi dintre voi il venereaza pentru asta eu zic ca este un mare mafiot si merita sa stea la puscarie pentru ca legea e pentru toti nu doar pentru cei saraci,daca aresta pe unul necunoscut nici nu va interesa dar ce becalli cine e de ce sa nu fie judecat...aaa am uitat el are bani nu trebuie sa plateasca..si voi chiar va bucurati ca unul cu bani care exploateaza omul sarac si il manipuleaza sta in libertatae pai asa vreti voi sa va fie bine sa meargha bine tara si omenirea cu oameni ca becalli in libertate daca e vinovat sa plateasca legea e pentru toti si voi aparati un mare camatar si mafiot Pai, care-i legatura cu Che? Vrei sa-l impuscam direct pe Becali?
Raporteaza abuz de limbaj |