Info
x
Sã ne reamintim bancurile "epocii nechezol"
|
Doamne_Ajuta 7 mesaje Membru din: 25/02/2009 Oras: Giurgiu |
Postat pe: 28 Martie 2009, ora 14:51
Ne place sau nu ne place, perioada de dinaite de Revoluþie a fost a perioada de aur a bancului românesc. Deºi a fost o perioadã de foamete ºi sãracie, a fost o perioadã bogatã în umor. Au fost timpurile cele mai grele, au fost timpurile cele mai pline de duh. ªi astãzi râdem cu hohote de bancurile politice ale „Epocii de Aur”, numitã ºi „Epoca Nechezol”.
Acum, pe bunã dreptate, ne întrebãm ce s-a întâmplat cu umorul românesc. Ar fi bine sã ni le reamintim, cãci astãzi umorul românesc e pe cale de dispariþie. B a n c : În timpul regimului comunist, când nu se gãsea decât un surogat de cafea numit „nechezol, deoarece conþinea doar 20% cafea ºi restul înlocuitori, ponderea fiind deþinutã de ovãz, Gavriil Stiharul întreabã Radio Erevan. Întrebare: Ce se poate întampla dacã se bea timp de mai mulþi ani nechezol? Rãspuns: O revoluþie. Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 02:53
Interesant daca bancul pe care l-ai spus a fost facut inainte sau dupa revolutie.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 02:55
Erau niste vremuri mai putin cinice. Dar sa nu uitam si zvonurile, multe aiurea. Si frica unora de orice.
Si parca eram conectati toti. Daca se intimpla ceva toti reactionam la unison. Nu am acum exemple. Iar cei care eram maturi atunci ne dam seama de multe. Prin comparatie cu ce este acum. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
9am140180 5 mesaje Membru din: 26/09/2009 |
Postat pe: 6 Mai 2011, ora 09:19
de unde l-ai copiat bai baiatule?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 6 Mai 2011, ora 16:21
Intrebare catre Radio Erevan : – Ce este haosul ?
Raspuns: – Aceasta emisiune nu este dedicata problemelor legate de agricultura. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 6 Mai 2011, ora 16:22
Intrebare catre RE: – E adevarat ca armatei sovietice i-a fost cerut ajutorul de catre Cehoslovacia?
Raspuns: – Da, cererea din 1939 a fost aprobata in 1968. Raporteaza abuz de limbaj |