Info
x
"talismanul sfant",apocrif fara importanta sau text incifrat?
|
Doamne_Ajuta 7 mesaje Membru din: 25/02/2009 Oras: Giurgiu |
Postat pe: 10 Martie 2009, ora 08:40
"Talismanul Sfant" a circulat si circula in multe brosuri si carti de colportaj.Este un text destul de vechi si straniu:
TALISMAN SFÎNT Acest talisman sfînt trebuie citit: în NUMELE TATĂLUI și al FIULUI și al SFÎNTULUI DUH AMIN. DUMNEZEU trimite pe pămînt acest TALISMAN ATOTPUTERNIC cu putere de apărare în fața dușmanilor și are putere mare de biruință, pentru acei care îl poartă la sine, și pentru acei care aud citind această carte, fiind de folos și adevărat ajutor bun pentru ei. Că citind-o 20 de zile, scîrba li se va întoarce spre bucurie, nu li se va întîmpla nimic rău, este ferit de pojar, de înec, de vrăjitorie și de alte nenorociri, cînd vre-o femeie nu poate naște, să i se puie acest TALISMAN pe cap facînd de 3 ori rugăciunea SFINTEI TREIMI și TATĂL NOSTRU și va putea să nască ușor, acela care va purta la sine acest TALISMAN, va birui pe dușmanii săi. Aceasta se începe cu SFÎNTA CRUCE a DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS și se va pune înaintea mea, și sub mîna mea în zi și în noapte. CRUCEA DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS să ne apere de dușmani și de răutăți, ține-mă DOAMNE IISUS HRISTOASE prin puterea ta și prin vărsarea sîngelui tău pentru mîntuirea noastră a tuturor care cred întru tine. Ferește-mă DOAMNE de dușmanii cei văzuți și cei nevăzuți care vor sta împotriva mea, dar acest lucru, nu se va întîmpla la acei ce vor avea acest TALISMAN, pentru că el a fost scris de DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS și de SFÎNTA FECIOARĂ MARIA și puterea lor este mare. Acelor care aud de acest TALISMAN, sau li se va da spre copiere, să fie scris, cu litere de aur în vecii Vecilor Amin. DOMNUL nostru IISUS HRISTOS și SFÎNTA TREIME poruncesc: CĂ puterea acestui TALISMAN este mare numai acelora care respectă SFINTELE POSTURI, și zilele de sărbători și SFÎNTA DUMINCĂ le deosebesc de cele de lucru, cîștigul vostru să nu-l căutați în zilele de sărbători și SFÎNTA DUMINICĂ pentru ca să vă iert păcatele voastre, pentru ca să se știe, că eu IISUS HRISTOS sînt născut din SFÎNTA FECIOARĂ MARIA într-o noapte sfîntă, pentru mîntuirea lumii, iar pentru cei răi, care nu respectă cele 10 PORUNCI și legea sfîntă care v-am dat-o să o păziți veți fi blestemați și pedepsiți cu ciumă, cu foame și cu războaie, iar pentru cei mai puțin răi voi face în așa fel să fie întotdeauna un singur stăpîn, adică unul peste ceilalți, și nu vor fi pedepsiți cu tunet și cu fulger, poruncesc totodată să meargă la slujbele DUMNEZEIEȘTI în mod regulat și să-și recunoască păcatele înainte de ispovedanie, și dacă nu se va blestema și nu se va înjura neadevărat, să fie iertat și vă poruncesc vouă să nu vă fie rușine cu săracii și să nu vă ascunde-ți față de semenii voștri, cel, care are păcate cît nisipul mării și ca stelele de pe cer să fie iertat de ele, avînd acest TALISMAN la sine, iar pentru cei care nu cred în el, să fie blestemat în vecii vecilor. AMIN. AFARĂ DE ACEASTA MAI PORUNCESC VOUĂ CA SĂ CREAȚI și să ține-ți TALISMANUL acesta a DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS care a fost născut din SFÎNTA FECIOARĂ MARIA, în numele TATĂLUI și al FIULUI și al SFÎNTULUI DUH AMIN. EU IISUS HRISTOS, port prin ranele mele putere de apărare împotriva dușmanilor și a atacurilor în afara durerilor și deșărtăciunilor lumești, să stea liniștit așa cum am stat eu IISUS HRISTOS în apa IORDANULUI pentru a se adînci într-o gîndire adîncă în numele Tatălui și al Fiului și al Sfîntului Duh Amin. Cine va purta această binecuvîntată carte la sine, nu va suferi nenorociri cu urmări grele, și nu va avea frică de nimic, va putea învinge în fața unui furt cu voie, sau fără de voie, va putea rezista în fața glontelui unui om rău și va scăpa teafăr din orice împrejurare rea. În cazul unui atac direct cu pistolul sau ploi de gloanțe, ele nu vor acționa și nu vor putea să nimicească, pe nimeni din acei care au această Atotputernică carte la sine, nu i se va întîmpla nimic rău. În al doilea rînd vor sta nemișcate toate armele observate și neobservate prin botezul lui Iisus Hristos care s-a botezat în apa Iordanului. În al 3-lea rînd vor sta nemișcate toate armele văzute și nevăzute prin nevinovăția SFINTEI FECIOARE MARIA. În al patrulea rînd vor sta nemișcate toate armele, prin porunca SFÎNTULUI DUH, în al cincilea rînd vor sta nemișcate și pe loc toate armele prin SFINȚII MUCENICI în numele TATĂLUI și al FIULUI și al SFÎNTULUI DUH AMIN. Iar acei ce nu cred în această carte, și s-au pus la îndoială, de adevărata lui DUMNEZEU putere și au uitat de adevărata lui DUMNEZEU credință vor putea lega acest TALISMAN de gîtul unui animal, și vor încerca a trage cu un pistol în el ca să-l omoare și nu vor putea, și atunci se vor convinge personal, că nu poate funcționa nici un fel de armă, sau încercare de ucidere a animalului, care are la gît acest TALISMAN, și cine va avea la sine această sfîntă carte va fi scutit de toate relele întîmplări, vrăjitoare pe ascuns care calcă legea sau de nedreptele judecăți. Ei nu vor putea fi doborîți nici cu un glonte nici cu altceva nu-l vor putea să-l rănească, acest adevăr este dovedit de Sfînta Treime de Sfîntul Arhanghel Mihail și Gavril. Fie binecuvîntarea unui soldat, odată cu răsăritul soarelui mă scol cu DUMNEZEU ȘI CU PUTERE DATĂ DE LA EL. În numele Tatălui și al Fiului și al Sfîntului Duh Amin. Într-o zi soldatul nostru a trebuit sa fie judecat pentru o greșală de omor, prin înțelesul cu acesta judecătorul nu avea putere să-l judece și a pus întrebare soldatului, care era liniștit în fața judecătorului: Căruia cauză se datorește neputința mea de ați judeca fapta? Soldatul a răspuns: port un TALISMAN la mine și nu mă despart de el niciodată, nici pe front, nici în viața civilă. Judecătorul dîndu-și seama de puterea acestui TALISMAN SFÎNT i-a dăruit soldatului viață și l-a iertat, și iarăși a zis: Atunci cînd te vei prezenta în fața judecătorului trebuie să ai cu tine această carte și să o ții la dreapta ta. FEMEILE, care vor să aibă pace în casele lor sau dorește să aibă vre-o îndeplinire a unei dorințe, să poarte de asemenea la sine această carte în momentul cerut de situație. În cazul unei scurgeri de sînge se va pune această carte în locul cu pricina. În caz de furtuni, uragane, trăsnete, fulgere împotrivă se va pune această carte și în straja casei în care locuiești, prin sîngele vărsat de DOMNUL nostru IISUS HRISTOS vă va apăra de toate primejdiile. Apără-mă DOAMNE de dușmani văzuți și nevăzuți, de supărări, de greșale, de blesteme, de farmece și vrăjitorii. Ține în loc orice rău împotriva mea fă ca dușmanilor mei să le amuțească armele și să stea în loc pentru mine, în numele TATĂLUI și al FIULUI și al SFÎNTULUI DUH AMIN. Binecuvîntează-mă DUMNEZEULE, ca atunci cînd ai fost Botezat în apa IORDANULUI, și trece peste mine binecuvîntarea Ta cea dreaptă, cu binecuvîntarea lui IACOV asupra sfîntului GAVRIL care a fost de față cînd s-a născut DOMNUL nostru IISUS HRISTOS din SFÎNTA FECIOARĂ MARIA. Trece binecuvîntarea Ta asupra mea, DUMNEZEULE ( aici să-ți spui dorința pe care o ceri de la Dumnezeu) în numele TATĂLUI și al FIULUI și al SFÎNTULUI DUH AMIN. DOAMNE IISUSE HRISTOASE care ai murit pe cruce pentru mine și pentru binele omenirii, și ai dat prin pildă de moarte, că vor amuți dușmanii și vor încremeni precum încremenește mîna morții în numele TATĂLUI și al FIULUI și al SFÎNTULUI DUH AMIN. Această carte să fie pentru mine (SAU PENTRU CINE SE CITEȘTE ZI NUMELE) călăuza vieții și reușita tuturor dorințelor mele AMIN. Despre picăturile de sînge care au curs de la trupul mîntuitorului nostru IISUS HRISTOS CÎND ÎL DUCEA SĂ-L RĂSTIGNEASCĂ la Golgota. Deci sfinții creștini DAVID ȘI ELISAVETA, MATFIDA ȘI TOADER vrînd să afle ceva despre patimile DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS acești sfinți mai sus pomeniți s-au dus în IERUSALIM la mormîntul Domnului nostru IISUS HRISTOS și acolo ei au aflat înăuntru în mormînt o cutie de argint, și în cutie era o scrisoare scrisă de mîna lui IISUS HRISTOS, ei au luat-o și au citit-o și au găsit în scrisoare scris: DOMNUL nostru IISUS HRISTOS s-a răstignit la anul 5504 la 23 MARTIE. De odată 150 bărbați l-au prins pe HRISTOS și l-au bătut cu ciomegele și bîtce din cap pînă la picioare și au făcut lui 80 de rane, de 23 ori a fost bătut peste față, MALH cel vindecat la ureche de DOMNUL, așa de tare l-au lovit pe DOMNUL IISUS HRISTOS peste gură cu înarmată palmă de fier, încît și dinții din gură i s-au strămutat și DOMNUL au căzut jos și mult sînge din gură și din nas i-au curs afară de această înarmată palmă de fier, au mai primit DOMNUL 102 lovituri peste sfîntul lui obraz, lacrimi vărsate 62200, picături de sînge din ochi și din trup au fost de două ori cîte 1.188.225, căderi la pămînt de 7 ori, lovituri la picioarele și la fluierele picioarelor de 172 ori, ridicat fiind de la pămînt de păr și de funia ce era legat de 23 ori. Tifle peste obraz și peste gură au primit 28, peste gurmaz, l-au lovit de 25 de ori, de stîlp au fost izbit de moarte de 3 ori, la stîlp au fost bătut cu toege și lanțuri de fier în muchii. Au primit lovituri 6.666, iar deosebite răni au fost 5000, vînătăi au fost pe trupul DOMNULUI 1.199, înghimpături din cunună de spinii de pe cap 1000 și cununa se punea pe capul DOMNULUI și se lua pînă la 50 ori. Bătut cu toege și trestii peste cap din toată puterea de 40 ori, în cap 5 spini pînă la creier au ajuns 3 spini sau ghimpi, au rămas și după învierea DOMNULUI l-au scuipat în față și pe trupul gol de 173 ori, tras încolo și încoace în batjocoră de nas de 20 ori, scuturat de urechi de 30 ori. Au căzut ducîndu-și crucea de 5 ori, au primit lovituri de moarte de 19 ori. Să știți că soldați înarmați la număr au fost 150, cei care l-au purtat legat au fost 83 de oameni, pumni în spinare au primit 180, cuie și înțepături de spini au primit în cap 280, lovituri în piept au primit 6.666, în cap au primit 110 LOVITURI, au suspinat de 190 ori, tras în batjocură de părul de 83 de ori, după aceea biciuitau fost de oameni răi, răni la cap au fost 100, călcat au fost de 308 ori. Plîngeri cu sînge au fost de 500 de ori, cei care l-au păzit au fost 3 oameni, l-au bătut cu bîtce în spinare și l-au străpuns pe HRISTOS în inimă și HRISTOS a căzut jos, ei l-au ridicat de părul capului și l-au dus la Golgota acolo l-au răstignit pe CRUCE pe DOMNUL nostru IISUS HRISTOS între doi tîlhari și pe cruce l-au străpuns cu sulița pe HRISTOS de 120 de ori și au pus pe capul lui cunună de spini și l-au bătut peste cunună cu toiege și au făcut 100 de răni și l-au adăpat cu fiere și cu oțet și l-au scuipat pre el, din trupul DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS au picat picături de sînge 5475 și pe DOMNUL IISUS HRISTOS îl ucideau 3 oameni și DOMNUL IISUS HRISTOS a murit pe cruce în al 9-lea ceas din zi. La DOMNUL IISUS HRISTOS au venit 308 bărbați de frunte să privească la muncile lui, 31 de bărbați au păzit ca să nu fugă DOMNUL IISUS HRISTOS de pe CRUCE. Toată pătimirea DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS au fost 100146. Și acei oameni, care vor citi zilnic această carte, cu credință și cu milosîrdie și lacrimi cu rugăciuni la DOMNUL IISUS HRISTOS iertare de greșalele sale va avea și-i va izbăvi DOMNUL nostru IISUS HRISTOS de muncile cele veșnice ale iadului, și cine va avea această carte la sine și o va citi în fiecare zi 15 ani, DOMNUL nostru IISUS HRISTOS îl va păzi de toate răutățile și îi va ierta toate păcatele, de ar avea păcate cîte frunze pe copac și iarbă pe pămînt și nisip în mare, și de va muri omul acela înainte necitind 15 ani, apoi lui i se va socoti ca cum ar fi citit 15 ani, și îi va fi socotit căci au vărsat sîngele pentru SFÎNTA CREDINȚĂ, și va veni DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS din ceruri și va lua sufletul lui, și iertînd rudenia lui pînă LA AL 4-LEA NEAM. Acela care poartă la sine această carte cu smerenie și cu umilință nu va muri de moarte năprasnică și va fi ferit de dușmani și de răul viitor și de toți cei ce se ridică asupra lui și se va mîntui în casa în care va locui, și cine va purta la sine această carte nu se va trudi și nici lucrurile rele nu va sta în casa lui MAI înainte de a muri cu 40 de zile, cine va avea această carte la sine și o va citi, o va vedea în vedenie pre prea SFÎNTA FECIOARĂ MARIA, pe altă parte scrie HRISTOS cu litere de aur și SFÎNTUL IOAN BOTEZĂTORUL scrie o hotărîre adăugată cu privire la data de 13 AUGUST 1970, care spune că BLESTEMAȚI vor fi acei oameni care vor lucra în SFÎNTA DUMINICĂ de sîmbătă seara pînă luni la răsăritul soarelui, sau care va face fapte rele, căci eu v-am dat lege sfîntă: 6 zile să lucrați, iar a 7-a zi SFÎNTA DUMINICĂ să o serbați, ca să fie de folos sufletului vostru, ca să mergeți la slujblele DUMNEZEIEȘTI și să faceți fapte bune, și din bunurile voastre să dați milostenie săracilor, nevoieșilor și chiorilor, văduvelor, orfanilor, străinilor, atunci neamul vostru și bogăția voatră va fi blagoslovită. IAR, cine nu veți crede în această carte și să împliniți ceea ce este scris întrînsa, atunci eu singur MÎNTUITORUL IISUS HRISTOS voi trimite peste voi și peste copiii voștri și peste tot neamul vostru mari pedepse: CIUMĂ, războaie, cutremur de pămînt, dureri crunte, și bătăi de inimă și alte boale, și pe trupurile voastre rane netămăduite, și lăcusta va mînca pomii voștri și veți fugi de la casele voastre de frică și veți muri de foame, și de sete de apă, iar cine va avea această carte la sine și în casa sa de acea casă nu se va apropia nici un rău, și cine va purta această carte la sine cu credință nu va muri de moarte goaznică, IAR cine nu va crede acestei cărți scrisă din gura DOMNULUI IISUS HRISTOS VA FI STRAȘNIC PEDEPSIT LA JUDECATA DOMNULUI. IAR DISPREȚUL MEU ESTE ACESTA: ÎL VEȚI VEDEA ÎN SEMNUL CERULUI ÎN TUNETE ȘI FULGERE, IAR CINE VA AVEA ACEASTĂ CARTE LA SINE ȘI O VA DA ȘI LA ALȚII SĂ O CITEASCĂ, ȘI SĂ O SCRIE, DE ACEL OM, NU SE VA APROPIA nici o răutate și va fi izbăvit de orice păcat și de orice dușman și după moartea lui se va duce în împărăția cerului în viața de veci. AMIN. Iar cine va avea această carte și va ținea fără să o dea și altora să o scrie vor fi mustrați în ziua judecății. Și tot omul care va avea această carte la sine și va crede întrînsa dacă va avea multe păcate ca mohorimea și se va căi le iert lor păcatele cu toate că, m-au scîrbit, iar cei care o vor citi și la alții vor fi feriți de toate ispitele cele rele și niciodată nu va muri, adică neamul lui nu se va stinge. AMIN. Această carte a adus-o un călugăr bătrîn din IERUSALIM de la mormîntul DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS și au adus-o și au citit-o, de împlinit voia DOMNULUI. AMIN. Talismanul Sfant este un apocrif eretic.Dar dincolo de aparente,este un text criptat.Prin numerele foarte precise,el transmite un mesaj interzis profanilor."Aici este intelepciunea.Cine are pricepere...".Cine ar mai putea avea astazi cheia descifrarii lui? |
|
violeta_persa 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 14:30
Si eu am acest talisman -intr-o alta versiune ultima parte cu cifrele lipseste si este altfel formulat - l-am cumparat de la biserica si in zilele cand il citesc imi da o stare pozitiva . Nu stiu ce sa zic poate fi si autosugestie cert este ca eu am cam devenit dependenta de el .
|
|
21goot 103 mesaje Membru din: 16/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 14 Mai 2009, ora 22:35
buna da eu cred in minunile domnului dumnezeu
ma bucur ca mai gasesc si asa ceva pe forum eu nu am de unde sa-l cumpar acuma etc dar am sa-l scriu . si as dori daca aveti si ritualuri de protectie , prosperitate astept rasp va multumesc doamne ajuta
cristal
|
|
dkk0 83 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 14:37
De la: 9am013721, la data 2009-05-14 22:35:25buna da eu cred in minunile domnului dumnezeu Buna 1. Poti sa imi spui unde vezi tu bunatate la dumnezeul tau? faptul ca tie iti da masina si un copil moare de cancer, inseamna ca e bun? 2. Cu ce se deosebesc ritualurile bisericesti ce cele ale practicantilor de wodoo? nu va uitati la forma ci la fond. ambele se fac pentru ati fie bine tie sau rau altuia. Mai bine va ajutati dvs. |
|
july 563 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Mai 2009, ora 08:32
|
|
Postat pe: 27 Mai 2009, ora 18:17
buna dkk
cred ca tu esti intr-o problema foarte derutata de la viata si natura si crederea in dumnezeu dupa cuvintele scrise cred ca suferi foarte mult ca dumnezeu iti da masina si un copil moare etc . te inteleg si eu am avut pierderea unui fiu la varsta de un an si 4 luni etc . si eu am crezut la fel atunci ca dumnezeu nu a facut dreptate etc . dar aveam un alt copil de crescut si mia dat putere sa infrunt pierderea ingerului etc - dar am inceput sa cred mai mult in dumnezeu si sa-l rog a-mi da multa sanatate acestu-i copil care acum are 18 si sant foarte mandra de ea . multumesc lui dumnezeu . dumnezeu ne iubeste pe toti chiar daca pacatuim ne iarta etc . nu stiu daca pot sa-ti scriu si azi inca atunci cand ma simt singura parasita ma rog bunului dumnezeu sa fie cu mine sa ma protejeze daca nu gresesc cred ca am inteles bine esti in momente de cumpana si esti suparata pe dumnezeu dar sa sti ca el te iarta - dar incearca din nou a deschide sufletul si roaga-te unui sfant sa te ajute sa treci peste dificultatile dureroase etc . oricare ar fi ele cu timpul ai sa simti din nou dragostea de dumnezeu - pe pamant nu este nimeni nemuritor . da-ti putere si si crede in dumnezeu eu ii multumesc mereu lui dumnezeu pentru sanatatea fetei mele si al familiei chiar si pt dusmani am scris pe scurt putin din intamplari si dragostea bunului dumnezeu cere si ti se va da . doamne ajuta scuze o zi buna si numai bine
cristal
|
|
Postat pe: 27 Mai 2009, ora 18:24
buna violeta poti sa-mi si versiunea ta cu acel talisman etc
multumesc si astept raspuns o seara placuta - sau de unde sa-l cumpar mai multe detali etc multumesc ciao
cristal
|
|
Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 15:34
De la: 9am013721, la data 2009-05-27 18:17:55buna dkk sincer, de cand am renuntat la basme cu ingeri si demoni viata mea este mult mai linistita... pot sa fac sex fara sa cred ca "god is watching me" sau sa rad in hohote fara sa ma gandesc ca pacatuiesc.... si sa stii ca nu sufar ca eu am masina iar un alt copil moare pentru ca stiu ca nu dumnezeu mi-a dat masina si nu dumnezeu l-a omorat pe acel copil (ci boala, accidentul, etc...) cum poti sa spui ca dumnezeu ne iubeste si ne iarta chiar daca pacatuim., cind foarte multi copii mor de la varste foarte fragede, cind 20-50% din femeile insarcinate au avroturi spontane, adica provocate de GOD?? sanatate |
|
|
|
|
marian_bd_rotaru 1883 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Barlad |
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 11:07
Pana la urma separarea dintre scrierile cononice si apocrife , a facut - o un om : Impartul Constantin , care s - a impus in fata sinodului de la Niceea !
|
|
violeta_persa 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 13:35
poti sa imi dai adresa de mail sa ti-l trimit personal ?
|
|
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 19:52
De la: violeta_persa, la data 2009-06-02 13:35:04poti sa imi dai adresa de mail sa ti-l trimit pe------------------------rsonal ? alboadriana@yahoo.com
cristal
|
|
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 20:09
da sa sti ca dumnezeu te iarta chiar daca ai pacatuit citeste psalmul 50
toti ce-i care vor veni la mine si imi vor aduce multumiri am sa-i binecuvantez etc . apoi despre aceste avortul eu pot sa-ti spun este si clima . eu in perioada de sarcina acum 15 ani era accidentul de la cernobal -ocraina etc . si multi copi au decedat si chiar mai repede de un an - chiar cu doamnele cu care eram in salonul maternitati la toate le-au decedat copii sa se odihneasca in pace - dupa care vine si sistemul sanitar -medici . alimentatia la care noi romani nu toti avem o masa regulata pe perioada sarcini etc . sant multe altele eu pot sa spun ca sant foarte miloasa si cand aud de copii bolnavi sau decedati ma simt rau o perioada pana ce uit etc . mie imi pare rau eu mi-as dori sa traim inveci etc dar cine cunoaste biblea cu adevarat poate da explicati etc . eu stiu -------dar cred in dumnezeu si ca exista , de multe ori am avut raspunsuri negative chiar de la familiari sau vecini sau prieteni eu mereu am spus dumnezeu trebuie sa-l judece el stie mai bine cum trebuie platit pt raul care l-au gandit pt mine etc . si de multe ori am cam avut rasp de la dumnezeu intr-un fel sau altul acum nu pot sa descifrez tot etc , citeste psalmi pt a purifica inima si mintea 119 in general spun pt ce-i care doresc scuze .-ps 17-43 24 . dumnezeu ajuta pe toti care il cheama . doamne ajuta
cristal
|
|
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 14:42
De la: 9am013721, la data 2009-06-02 20:09:54da sa sti ca dumnezeu te iarta chiar daca ai pacatuit citeste psalmul 50 imi pare rau sa iti spun, dar ar trebui sa fii mai atent(a) cind scrii. "alimentatia la care noi romani nu toti avem o masa regulata pe perioada sarcini etc . sant multe altele " WTF????? (in ce clasa esti?) - este doar o mo(n)stra de necunoastere a limbii romane. in locul tau, as pune mana pe carte si apoi mi-as exprima opiniile. |
|
ion00 367 mesaje Membru din: 23/03/2009 |
Postat pe: 14 Septembrie 2009, ora 17:41
Doamnelor,domnosoarelor,domnilor vreau si eu sa zic ceva despre Talismane,si mai ales despre iertarea pacatelor.1'Talismanul Sfant'.Purtarea,folosirea.....(.increderea in el) poate arata copilarie,nestiinta,sau o practica straina de voia Lui Dumnezeu.Am vazut ca se foloseste Biblia in aflarea unor raspunsuri,si acest lucru este foarte bun zic eu.Intr-un psalm deexemplu ni se spune ceva care NU mai arata necesara folosirea Talismanului:"ingerul Domnului tabaraste in jurul celor ce se tem de EL,si-i scapa din primejdie'.
Nu credeti ca este normal si logic sa apelam direct la Dumnezeu,fara lucruri intermediare? Cititi,credeti,impliniti BIBLIA.Cat priveste subiectul de fata cautati sa cititi o carticica de E Zimerman Ocultism,superstitie si vrajitorie,unde se arata f bine ca practicarea unor astfel de lucruri ca si altele de altfel sunt gresite si constitue pacate de alt fel. 2 DESPRE IERTAREA PACATELOR; Iarasi trebuie sa venim direct la Dumnezeu asa cum suntem caci EL ne poate ierta de orce pacat.Cititi va rog despre acest lucru in pralmul 32,1-5,scriind si cautand pe Google;BIBLIA ROMANA,PRIMA POZITIE (traducerea Cornilescu0 |
|
Fosta membra 9am.ro 130 mesaje Membru din: 11/12/2008 Oras: Constanta |
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 14:09
|
|
Postat pe: 25 Septembrie 2009, ora 08:56
purtarea talismanului este o practica pagana. Nu cred ca este bine sa purtam talisman .Ne poate afecta in mod negativ www.youtube.com/watch?v=JkV1-KFlqmk
|
|
Postat pe: 25 Septembrie 2009, ora 15:30
buna ,imi pare rau stimata doamna eu vb de alceva si tu ai inteles un ..................................., am multe clase daca asta te-a deranjat apoi pagani nu au loc in forum crestin sa te ierte dumnezeu ca nu sti cf sau ce spui ps 50 .
numai bine doamne ajuta
cristal
|
|
Fosta membra 9am.ro 1671 mesaje Membru din: 26/09/2009 |
Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 10:17
De la: ion00, la data 2009-09-25 08:56:57purtarea talismanului este o practica pagana. Nu cred ca este bine sa purtam talisman .Ne poate afecta in mod negativ www.youtube.com/watch?v=JkV1-KFlqmk[/quote]
Ioan 8 ,32. Și veți cunoaște adevărul, iar adevărul vă va face liberi.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1086 mesaje Membru din: 7/07/2009 |
Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 17:25
De la: 21goot, la data 2009-09-25 15:30:06buna ,imi pare rau stimata doamna eu vb de alceva si tu ai inteles un ..................................., am multe clase daca asta te-a deranjat apoi pagani nu au loc in forum crestin sa te ierte dumnezeu ca nu sti cf sau ce spui ps 50 . clima influenteaza pirederile de sarcina? ciudat, cum se face asta? de "ocraina" nu am mai auzit inca...cred ca are dreptate colega de pe forum care te critica cum scrii. cum citesti biblia daca din 2 in 2 cuvinte faci greseli nasoale de scriere? pe litere? incearca sa mai scapi te ticul nervos cu "etc", etc se pune la sfarsitul unei enumeratii, ori tu scrii cate un cuvant si spui "etc". limba noastra cea frumoasa......dulce ca mierea si grea ca dracu ca nu o putem invata dupa alea multe clase pe care le facem. si cineva mai compara scoala din Romania cu aia din SUA pe alte topicuri!!! |
|
Postat pe: 22 Octombrie 2009, ora 08:02
Nu avem nevoie de talismane.Nu cred ca purtarea lor ajuta,din contra.Indienii,fostii locuitori ai americii,in special ai americii de nord,purtau talismane.Acestea insa erau si sub "obladuirea" vraciului PANTEIST.
Daca am sta un pic de vorba cu oamenii iar in paralel am citi cartea LEVITICUL din Biblie,am vedea ca folosirea TALISMANELOR sste gresita.Din pacate,lumea nu se informeaza.Ea actioneaza uneori fie din instinct, fie cum se zice la noi in popor "FAC ASA CA AJUTA" sau "FAC ASA CA TE PAZESTE DE RELE etc. Insa Dumnezeu ne pazeste daca ne temem de El daca iI facem voia Sa: www.youtube.com/watch?v=ID3ornl_jAA |
|
cifobrien 128 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Noiembrie 2009, ora 13:22
Mda nu mai comentez nic
Daca vrea cineva talismane vand eu ieftin :)) |
|
Fosta membra 9am.ro 127 mesaje Membru din: 23/12/2009 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 17:36
Cu ce se deosebesc ritualurile Bisericii de cele Voodoo? Ritualul Bisericii în general implica O transcendența intre Cer și Pământ o asceza a creației spre Creator. Prin Ritualul Bisericesc slăvim ADEVĂRATUL CREATOR ,ne supunem Lui și cerem în ultima instanta ințelepciune pentru a înțelege voia Lui asupra noastră. Ritualul Voodoo pe de alta parte este închinarea deșartă la un înger căzut ,personificarea lui la rang de divinitate și prin aceasta slava submina urmărim satisfacerea unor nevoi personale. Cum ar fi cazul "mașinii" amintite de dv mai sus. Sper ca acest caz trist de deces infantil sa nu fie experiența dumneavoastră personala dar dacă a fost cazul, cu siguranță moartea copilului este urmarea fireasca a unui dezechilibru nefiresc, V-ați întrebat dacă întradevăr mașina a fost de la Dumnezeu? Spun asta pentru simplul motiv ca dacă ar fi fost îndreptățit sa o facă El ar fi luat copilul fără sa va mai dea nici un "surogat ieftin" în schimb. Amin și Lui Dumnezeu Lauda !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 127 mesaje Membru din: 23/12/2009 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 17:49
Sa ne amintim de Dumnezeu la tot timpul. In tot și în toate. Sa-l slăvim mereu și în toate sa-i cerem voia și binecuvântarea. Sa ne fie frica de El atunci când ne este bine și sa ne incurajam în El atunci când ne merge rău. Acesta cred ca este adevăratul talisman pe care sa-l purtam TOT TIMPUL în sufletele noastre.
|
DORYANA 1 mesaj Membru din: 20/03/2009 Oras: Cernavoda |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 16:00
buna!! Ai dreptate CHE RO la ori ce pas trebuie sa ne amintim de DUMNEZEU Trebuie sa-i multumim de bine si de rau ,treb uie sa-l chemam in ori ce clipa si sa-i zicem...DOAMNE TE IUBESC SI AM NEVOIE DE TINE,VINO IN INIMA MEA SI BINECUVINTEAZA-MA PE MINE,FAMILIA MEA PRIETENII MEI ,IN NUMELE DOMNULUI ISUS HRISTOS,,,AMIN,,,
|
shanice 300 mesaje Membru din: 27/10/2008 |
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 18:59
De la: dkk0, la data 2009-06-03 14:42:37De la: 9am013721, la data 2009-06-02 20:09:54da sa sti ca dumnezeu te iarta chiar daca ai pacatuit citeste psalmul 50 Pai daca tu crezi ca Dumnezeu n-are alta treaba decat sa se uite ce faci tu in intimitate..... ![]() Incearca sa nu mai privesti lucrurile dintr-un PUNCT de vedere. Eu zic sa citesti niste carti scrise de persoane carora li s-au intamplat personal miracole. O sa vezi ca multi dintre ei nici macar nu sunt persoane inteligente...DAR, TOTI, FARA EXCEPTIE AU O ANUMITA CONDUITA MORALA. ASTA E NUMITORUL LOR COMUN!!!!! Sper ca asta o sa-ti deschida putin ORIZONTUL de gandire si o sa se extinda PUNCTUL ala din care privesti lucrurile. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 19:13
|
Bi_anca 1554 mesaje Membru din: 8/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 03:12
De la: mytcor, la data 2010-01-20 19:13:34 Sunt lumanarile de pe tort??!! In clipul cu chitara pareai mai tanar !!! ....si mai plin de celulita!!!
|
LauraS 7 mesaje Membru din: 28/05/2009 |
Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 21:37
De mult nu l-am mai citit....il aveam si eu cand eram mik il citeam seara de seara ba mai mult il mai si copiam uneori d p o foaie p alta cand se uzau...si stiu ca odata reprezentantzii bisericii ortodoxe d la noi din oras ingrijoratzi fiind de numarul mic al copiilor prezentzi duminica la slujbe au facut un fel de adunare la palatul copiilor din oras cu totzi prichideii p care reuseau profesorii de religie sa-i aduca! Promovau religia...!!! Acolo stiu ca intrebai c vrei si ce nu vrei,scriai pe un biletzel si cele 7-8 fetze bisericesti deschideau p rand acele biletzele si n raspundeau curiozitatzilor. Atunci aflasem ca nu toate cartile de religie sunt bune si auzind acestea i-am dus si noi un exemplar din Talismanul Sfant care era foarte la moda la noi in clasa....atunci am aflat cu dezamagire ca nu este bun si ca domnia sa(parintele),nu a mai vazut asa ceva pana atunci! Dezamagitzi oarecum ...am renuntzat la carticelele noastre cu care faceam noi intrecere care o citeste de mai multe ori!
Acum sincer nu stiu ce sa zic...poti sa crezi si fara sa citesti anumite carti de religie,si sa mergi la biserica...credinta se afla inauntru tau! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 70 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Pitesti |
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 15:35
TLDN = Too Long, Didn't Read
Cea mai buna metoda de a nu mai crede in Dumnezeu este sa citesti Biblia.
|
|
|
|

....si mai plin de celulita!!!