back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Care este diferenta intre democratie si anarhie?

yonex84eu

90 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 Martie 2009, ora 12:53

Salut la toata lumea.Am avut sansa in viata de a cunoaste mai mult de o cultura diversa de a mea,foarte multe persoane de toate rangurile si de aproape toate religiile ,de la cel mai incult pina la cel mai cult om,de la cel mai bogat pina la cel mai sarac si am incercat intotdeauna sa cunosc,sa aprofundez multe especte poate banale sau prea exagerate ale realitatii,ale problemelor societatii.Nu am citit prea multe despre mai nimic.Am citit multe romane clasice si cam atit.Acest concept de democratie il intilnesc in fiecare zi,dar totusi ma intreb.Oare acest gest este semn de democratie sau de anarhie?EX:Ma aflu intr-un autobuz si se aglomeraza.O persoana ma impinge.Ma uit la ea din pur si simplul din instinctul de a vedea cine este.Atunci ea imi zice:"Pardon ma scuzati "sau "ce-ai fa de te uiti la mine?"si nu ma mai uit ca poate imi da si una. .Se da o lege:Intre orele (...) un numit grup mai mare sau mai mic de persoane poate sa faca greva in strada in mod PACIFIC SI CIVILIZAT.CE Intelege rominul prin asta:Sa Mearga pe strada cu plancarde cu tot ce vreti(la fel de civilizate sa fim clari)in mod silentios pina la sediul ptr. care fac greva si sa se discute sau sa mearga toti plini de nervosism,cu politia cu care se bate cu slogane indecente si cind ajunge la sediu il incendiaza?

Raporteaza abuz de limbaj
| Varianta pentru tiparire a topicului Care este diferenta intre Democratie si Anarhie?
Mergi la: