back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

De ce tot apelam la fmi ?

Fosta membra 9am.ro

19 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2009, ora 09:46

FMI este un jug pentru noi, romanii, de rand.
FMI nu are nici un interes sa ne ajute ci doar sa acorde imprumuturi si apoi sa ne oblige sa facem tot ceea ce zic ei, adica sa ne distrugem sursele interne de profit, sa ne distrugem fabricile sau sa le "privatizam" pe preturi mici la straiani.
Si pe langa aceasta mai sunt DOBANZILE MARI care trebuie platite ulterior.
Cei pe care i-am ales sa apere interesele omului de rand, interesele ROMANILOR si sa administreze cu maxim de profit banii tarii, nu fac nimic. Tot ce stiu ei sa faca este sa ceara imprumuturi de la FMI-ul asta.
Nu se mai poate asa.
In campania electorala ne mint cu tot felul de promisiuni iar dupa ce ajung " la ciolan - la putere " , nu-i mai intereseaza de cei care i-au ales.
VA MULTUMIM DOMNILOR DEMNITARI PENTRU CA APARATI INTERESELE OMULUI DE RAND, prin taxe si impozite cat mai multe si mai mari si prin scumpiri nejustificate.
RUSINE... RUSINE...RUSINE...

Raporteaza abuz de limbaj
dserjinsky

2 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 12 Martie 2009, ora 09:54

FMI e pasul numarul 2 sau 3 in planul vostru tampit de vanzare ?
Eu vad asa: ati vandut uzine si fabrici, falimentate anterior, ati vandut pamanturi, companii de stat, tot ce ati putut .. iar acum a mai ramas de vandut tara si pielea oamenilor.

Si mai zic atat. Daca noi nu ne ridicam din nou sa iesim in strada o sa ajungem ca in Uganda, Panama, Zimbabwe, si alte tari din toate colturile lumii. Eu nu vreau asa ceva pentru copii nostrii.

Dar trebuie sa ne mobilizam,.. hai sa facem ceva..

| Varianta pentru tiparire a topicului De ce tot apelam la FMI ?
Mergi la: