Info
x
Daca doriti sa va mearga mai repede calculatorul
|
unuunu44 25 mesaje Membru din: 10/01/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 00:44
Deschideti Note Pad si scrieti : cd C:Users%username%AppDataLocal rmdir /S /Q Temp daca nu merge cu %username% atunci puneti numele cu care v-ati logat . Salvati ca (SAVE AS): cleantemp.bat . Daca doriti ca operatia sa se desfasoare automat atunci copiati fisierul bat in meniul start. Nota: vor fi sterse doar fisierele temporare mai vechi de o saptamana.
|
|
mitrut10 10 mesaje Membru din: 26/01/2009 |
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 20:51
vad ca esti in tema ,am ceva probleme cu calculatorul si as avea nevoie de ceva indrumari!Vrei si poti sa ma ajuti?Multumesc frumos
|
|
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 21:00
Te ajut cu placere. Vad ca mai e si o domnisoara care se pare ca se pricepe foarte bine . Astept sa-ti spui of-ul.
|
|
GSmocot 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Botosani |
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 17:03
ESTE VALABIL SI PENTRU VISTA ??? |
|
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 18:44
De la: GSmocot, la data 2009-03-18 17:03:34 Eu am mai multe sisteme DESKTOP iar pe unele am instalat VISTA si functioneaza setarea perfect. |
|
poinar_daniel 23 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 August 2009, ora 14:05
eu nu-mi doresc sa mearga mai repede ci sa fuga. Se poate si asta rezolva??
|
|
Fosta membra 9am.ro 17 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Drobeta Turnu Severin |
Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 02:54
frumos textul ............... money money money era o melodie foarte frumoasa................
|
|
vasilemuset 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 11 Noiembrie 2009, ora 14:16
da vreau sa mearga mai repede calculatorul
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 12 Noiembrie 2009, ora 15:46
De la: unuunu44, la data 2009-01-13 00:44:58 Deschideti Note Pad si scrieti : cd C:Users%username%AppDataLocal rmdir /S /Q Temp daca nu merge cu %username% atunci puneti numele cu care v-ati logat . Salvati ca (SAVE AS): cleantemp.bat . Daca doriti ca operatia sa se desfasoare automat atunci copiati fisierul bat in meniul start. Nota: vor fi sterse doar fisierele temporare mai vechi de o saptamana. DiskCleanup care este in orice Windows nu tot asta face ? |
|
tonsberg 24 mesaje Membru din: 23/07/2009 |
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 17:35
ma faceti sa rid ,daca ai net de slaba calitate cum vrei sa ai si rapiditate ,cit despre unii cu ,,n' sfaturi ajutatoare va zic o o chestie auzita de la bunicu ,,,, cind eram mic imi povestea ca in 44 cind au venit rusii asa ,rusii se laudau ca au fabrica de PORTOCALE, asa si voi cu netu gavareala vedeti-va de alte bancuri
|
|
Andrei_M 19 mesaje Membru din: 11/10/2009 |
Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 02:53
www.gambling-free-tips.com
Metode si sfaturi despre cum sa faci bani. |
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 15:55
www.variantacojocaru.ro 20 000 EURO pt FIECARE roman MAJOR
|
|
jozsi63 9 mesaje Membru din: 21/12/2009 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 11 Martie 2010, ora 14:30
De la: adyhd1969, la data 2010-03-10 15:55:33www.variantacojocaru.ro 20 000 EURO pt FIECARE roman MAJOR
Raporteaza abuz de limbaj |
|
GELU1938 113 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 11 Martie 2010, ora 14:32
da ne dorim ? dar cum sa procedam . va ultumim//
Raporteaza abuz de limbaj
GHE NITULICA
|
|
GELU1938 113 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 11 Martie 2010, ora 14:35
da cine nu doreste dar credeti ca se va infaptui acest proect?
GHE NITULICA
|
|
9am048841 119 mesaje Membru din: 10/05/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 14 Martie 2010, ora 17:10
Si daca stergi fisierele temporare manual nu e tot aia ?
dfgdfer
|
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 14 Martie 2010, ora 22:53
De la: 9am048841, la data 2010-03-14 17:10:38Si daca stergi fisierele temporare manual nu e tot aia ?[/quote ]acelasi lucru dar nu toti stiu care sunt fisierelr temporale Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Iulie 2010, ora 13:37
Dar formatarea nu-i mai buna?
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Iisus 250 mesaje Membru din: 12/08/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 31 Iulie 2010, ora 22:29
De la: unuunu44, la data 2009-01-13 00:44:58 Deschideti Note Pad si scrieti : cd C:Users%username%AppDataLocal rmdir /S /Q Temp daca nu merge cu %username% atunci puneti numele cu care v-ati logat . Salvati ca (SAVE AS): cleantemp.bat . Daca doriti ca operatia sa se desfasoare automat atunci copiati fisierul bat in meniul start. Nota: vor fi sterse doar fisierele temporare mai vechi de o saptamana.
Pe Pamint,excrocii prostesc norodul cu promisiuni desarte pina reusesc sa le puna jugul,apoi le cinta sa joace in functie de chef !In decursul timpului popoarele au uitat ca cei pe care i-au angajat sa le reprezinte interesele sau transformat in asupritorii lor,au acumulat averi imense si au constituit o masina de represiune impotriva angajatorilor,a poporului care i-au angajat
Lenesii,lichelele,incapabilii si bolnavii mintal,sunt primii care acorda girul excrocilor pentru a le deveni sefi.
On Earth, thieves foolish with empty promises until the people manage to put the yoke, then sing them to play depending on the mood! In time people have forgotten that those who agreed to represent the interests or turned their oppressors, have accumulated fortunes, and set a car repression against employers, the people who committed
Lazy, illiterate, sloths and dementia, are the first to grant them the endorsement of these thieves to become bosses.
Sulla Terra, i ladri stupidi con promesse vuote fino a quando le persone riescono a mettere il giogo, poi cantare a giocare a seconda dell'umore! Nel tempo le persone hanno dimenticato che chi ha accettato di rappresentare gli interessi o trasformato i loro oppressori, hanno accumulato fortune, e impostare una repressione auto contro i datori di lavoro, le persone che hanno commesso
Lazy, analfabeta, bradipi e demenza, sono i primi a concedere loro l'approvazione di questi ladri di diventare boss.
Teléfono/Fax (01662) 289 30 00
|
|
Fosta membra 9am.ro 1257 mesaje Membru din: 20/07/2010 Oras: Buzau |
Postat pe: 1 August 2010, ora 00:24
"Singurul mod de a vã face calculatoarele sã meargã mai repede este sã le aruncaþi pe fereastrã."
Robert Paul Raporteaza abuz de limbaj |
|
gerard 1100 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 1 August 2010, ora 10:56
|
|
Postat pe: 1 August 2010, ora 15:50
Orice ai face daca ai virusi sau programe problema, sau bucati din ele, adio. Trebuie date afara, daca le gasesti. Nici o metoda nu merge pina nu e depistat documentul cu vina. Sau mai multe. Sint programe intregi ce au efect de purice, si incetineste drastic calculatorul.
Formatarea..... Sau alt disc. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 1 August 2010, ora 23:07
De la: unuunu44, la data 2009-01-13 00:44:58 Deschideti Note Pad si scrieti : cd C:Users%username%AppDataLocal rmdir /S /Q Temp daca nu merge cu %username% atunci puneti numele cu care v-ati logat . Salvati ca (SAVE AS): cleantemp.bat . Daca doriti ca operatia sa se desfasoare automat atunci copiati fisierul bat in meniul start. Nota: vor fi sterse doar fisierele temporare mai vechi de o saptamana. Calculatorul meu merge destul de repede si am programe instalate de Wise Disk Cleaner si Wise Registry Cleaner.
GINA
|
|
Postat pe: 3 August 2010, ora 01:33
Ce intelegi prin Repede/? sau incet? sau deloc
|
Archer 15 mesaje Membru din: 10/09/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 09:53
Sa incepem cu instalarea !! Aveti un disc de instalare cu kitul macar original si nemodificat...ca asta duce la instabilitate si crash (recomand windows 7)!!
Apoi un antivirus fie si free adus la zi si...restul programelor!! AVETI GRIJA DE PE CE SITE-URI LE LUATI !! UN PROGRAM de maintenanta (TuneUp utilities 2011 sau Yamicsoft Windows 7 manager combinat cu O&O Defrag, sau CCleaner) aduce rezultate nebanuit de bune !! registri corecti, hard defragmentat, setari optimizate... Daca tot vorbim de instalare sa vorbim si de revers adica Revo Uninstaller care sterge si urmele programelor dezinstalate...Ca sa nu mai vorbim de programe ce trebuie instalate doar daca chiar avem nevoie de ele !! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2010, ora 13:27
Mai sint urmele de programe, care pot crea probleme zdravene de incetinire. Unele chiar au rolul asta, si mai trimit si date la stapinul programului. Unele numai manual scapi de ele. Citeodata nici asa. Sint ca guma de mestecat.
Mai sint folderele cu multe documente. Gen linkuri. Care pot crea probleme. In mod normal linkurile trebuiesc scoase pe alt disc. Periodic. Chiar acum am probleme de genul asta. Si nici nu le pot arunca. Si ramin la parerea mea. Metoda radicala este scoaterea datelor si formatare. Este chiar recomandata formatarea periodica. Sau defragmentarea periodica permite ca anumite documete sa nu stea prea mult timp in aceeasi pozitie inregistrate pe disc. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2010, ora 01:44
Defragmenteaza hardul,stergeti fisierele care se instaleaza automat de pe net ,de peste tot pe unde navighezi,Mi scanati dardul cu antivirusi adevarati.puneti memorie ram mai mare,procesor mai puternic si se va misca mai rapid,hard mai mare ,etc.
|
9am245770 1 mesaj Membru din: 22/02/2011 |
Postat pe: 22 Februarie 2011, ora 18:57
cum pot vedea daca acest lucru sa instalat in pc-ul meu ....ca deocamdata nu se simte nici o diferentza ...ast
|
Herr_Spiegellman 12 mesaje Membru din: 19/11/2010 |
Postat pe: 23 Martie 2011, ora 17:43
Mda... e adevarat. Facand aia va merge mai repede. Dar cam cu atata cu cat o masina ar fi mai aerodinamica pliindu-i oglinzile in timpul mersului. Cam atat.
La un computer, ca sa il iei "de la zero" si sa fii sigur ca mearge bine, trebuie facut cam astea : 1.Partea electronica (hardware) a) sa fie compatibile componentele b) sa fie bine asamblate c) pasta conductoare termica de pe procesor nu va conduce perfect o eternitate. Trebuie schimbata din cand in cand. Recomand cu mare drag Arctic Cooling (firma) Arctic Silver 5 (produsul). Gasiti pe internet cum se aplica (nu in centrul procesorului si il lasi de capul lui sa se intinda si nici intins in strat gros ca marmelada, eu fac asta cu lama unui cuter scoasa din maner si pelicula ceva mai subtire decat oja) d) praful e bine sa fie suflat dar nu fracati cu perii sau carpe pentru ca puteti crea electricitate statica si o sa va prajiti calculatoarele la un moment dat. 2. Partea informatica (software) a) sistem de operare instalat corect b) drivere compatibile si instalate toate c) verificare de defecte pe harddisk d) stergerea fisierelor "in plus" : temporare din WindowsTemp, temporare din profilul de utilizator, temporare ale Internet Explorerului CHIAR DACA NU-L FOLOSITI, acolo apar aduse de Yahoo Messenger si alte balarii, ca tot veni vorba, temporare din folderul de temporare al Yahoo Messengerului, care e altul, personal nu folosesc asa ceva ci Pidgin, etc e) defragmentare Astea sunt cele de baza. Pe langa asta : - fa un curs de calculatoare, e plin de ele si gratuite pe internet. Dar incearca sa faci doua diferite, nu am vazut inca unul singur cre sa nu contina cel putin 5% prostii in el. Poate ca exista dar nu l-am vazut eu inca, nu mi-am facut un scop din a le vana. - invata diferenta intre fisier (file) si dosar (folder, directory). Oricine te-ar putea ajuta se va isteriza daca le confunzi, pentru el conteaza diferenta mai ales cand ai avut probleme cu virusi. - instaleaza antivirus - instaleaza firewall - tine-ti toate softurile la zi dar nu te arunca de nebun la Office 2099 doar pentru ca arata bine iar tu habar n-ai sa folosesti macar 2003-ul si nu pricepi ce vor de la tine aia carora le trimiti fisiere *.docx. - nu instala toate porcariile care clipocesc pe net - tine-ti ordine in calculator : nu salva chestii pe desktop la nesfarsit ci maxim pentru cateva ore, nu pune pe desktop iconite pe care dai click de 3 ori pe an, nu folosi in principiu dosarele My Documents, My Pictures etc decat daca ti le-a(i) setat sa salveze pe D: sau in alta parte decat unde e instalat Windows-ul, nu-ti fa 7 foldere numite muzica, muzicaa, muzi, muz, muzica Dorel, muzica noua, muzica ultima, muzica de muzica etc si toate imprastiate pe C, D, E, F .... Fa unul mare si lat si pune-le pe genuri sau pe nume sau cum vrei tu, dar in acelasi loc DAR nu fa foldere care sa aibe peste 10.000 de fisiere pentru ca le va accesa (din ce in ce mai) greu in functie de cate fisiere contin, nu in functie de dimensiunea lor. - nu te pune sa stergi de nebun chestii care ti se par tie ca ocupa mult loc, din Windows altundeva decat din WindowsTemp sau Program Files de exemplu. Cand vrei sa renunti la un program, mergi la Add / Remove sau Programs and Features , NU il sterge pur si simplu decat daca nu apare in lista aia. - fa-ti copii pe CD / DVD / hard diskuri externe la fisierele importante. - nu fa chestii pe care le spune X pe net inainte sa intelegi ceea ce se intampla acolo. - Bill Gates stie de ce nu poti face un dosar numit COM1 sau alte aberatii si nu te plateste sa ii spui tu lui sau de ce cand scrii in word =rand(200,90) o sa apara un text dupa ce inchzi si redeschizi. - nu trimite mesaje mai departe pe mail pentru ca X plateste pentru fiecare mail trimis de tine. E o duma menita sa-ti ia adresa de mail si sa o vanda alora care iti umple casuta de mail cu spam. - daca totusi cazi in pacat si trimiti un mail la mai mult de o persoana deodata si nu e imperativ ca acest lucru sa fie stiut de cei carora le-ai trimis (cum de exemplu e in interes de servici), pune toate adresele la BCC in loc de To. Cei care primesc mailul nu vor vedea tot carnatul de adrese la care ai trimis tu, nu vor vedea nici macar adresa lor. Si daca in slabiciunea lor vor da mai departe, macar vor fi mai putine mailuri de vandut acolo. Asta ii isterizeaza pe spammeri. - nu-ti pune adresa de mail pe internet. In tineretea mea nestiind acest lucru si facandu-l, am ajuns ca pe Yahoo Messenger (Pidgin, dar ca sa intelegeti ideea...) sa ma contacteze tot felul de dubiosi care pretind ca mi-au gasit rude bogate decedate... pana acum am castigat (ipotetic) zeci de miliarde de euro din mosteniri si sute de milioane din loterii fictive. Cel mai important : cauta-ti raspunsurile pe un forum special de computere, nu pe unul generic unde se vorbeste si de pretul cartofului in piata sau daca Ghadaffi si-o tine aplecata pe dreapta. |
|
Cucumber 1 mesaj Membru din: 28/07/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Aprilie 2011, ora 14:52
Nu ai voie sa dai click aici
|
|
|
|