Info
x
Daca doriti sa va mearga mai repede calculatorul
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 25 Aprilie 2011, ora 10:09
De la: unuunu44, la data 2009-01-13 00:44:58Daca doriti sa va mearga mai repede calculatorul ... ...atunci cea mai buna metoda este sa-l luati cu dumneavoastra in masina cand va deplasati pe autostrada cu viteza mare. Restul sunt povesti... |
|
isuvvkid 3 mesaje Membru din: 9/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Mai 2011, ora 21:55
Un comentariu destept Herr Spiegellman, iata si primul om care a inteles cu adevarat un calculator cun sistem de operare pe el.
In plus, ceea ce si Herr Spiegellman ar aproba, puneti-va fratilor Windows 7 daca vreti sa aveti parte de un calculator mai rapid. De ce?? pentru ca acest sistem de operare are un modul (banuiesc plagiat de la Linux) expres pentru gestionarea resurselor, si culmea este ca o face impecabil. Eu am reusit sa instalez si sa lucrez absolut impecabil si pe un eeepc de un GHz procu si 1Gb ramu'. Adica ce sa zic, mai e putin si e posibil sa functioneze si pe nokia. Recomand tuturor Win7. Respect Bill. Raporteaza abuz de limbaj |
|
marco46 3 mesaje Membru din: 9/11/2010 |
Postat pe: 19 Octombrie 2011, ora 09:23
mii de multumiri pentru Herr Spiegellman.putini sunt cei care isi fac timp sa raspunda la obiect si cu atata acuratete asupra unui subiect.in general multi isi dau cu parerea,dupa cum au auzit si ei la altii.
Raporteaza abuz de limbaj |