back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Daca adam si eva au fost alungati din paradis unde se afla urmasii lor ?

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:

koshiba_mario66

14 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 17:34

Sunt doar curios.Unde e La dolce vita?Nu dati ca paradisul era prin irak ,uruk etc .Le-am vazut pe discovery.

Raporteaza abuz de limbaj
parcasviu

111 mesaje
Oras: Targoviste

Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 01:28

Paradisul este inca pe PAMINT,au ramas doar clonele,care fiind animale humanoide insuficient evoluate,vor distrge PARADISUL

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 12:15

Mare este gradina Ta Doamne si multi ii sar gardul !!!

koshiba_mario66

14 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 16:57

Ai dreptate cla03 .Dar poate nu stim pe ce parte a gardului ne aflam.Sau nu vedem.Vroiam sa ascult pareri ale unor oameni nu romane SF. Poate e mai interesant totusi pe Discovery.

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 17:14

De la: koshiba_mario66, la data 2009-01-02 17:34:31Sunt doar curios.Unde e La dolce vita?Nu dati ca paradisul era prin irak ,uruk etc .Le-am vazut pe discovery.

La dolce vita e in societatea de consum occidentala: exact asa cum a descris-o Fellini in anii 60! Dar tu ce cauti, de fapt?

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 01:22

Unde crezi?La

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 04:42

Adam si Eva. Pai sa-i intrebam pe evrei ca e povestea lor. Ca doar n-o sa stiu eu unde li s-au ratacit urmasii. Ca ai nostrii se stie pe unde sint. Trebuie cautati la sate. Chestia cu vesnicia.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

964 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 11:01

Pai fiti atenti ,,frati" crestini. Am auzit povestea asta chiar din gura lui Adam. Pe cuvantul meu daca va mint.
Adam in prima lui zile de viata se plimba pe moºia lui ºi gustã din plin desfãtarea trîndãviei. Iatã ce mi-a zis cand ne-am intalnit intamplator, eu la un picnic, el asa in treacat: ,,Sînt om ca si tine ºi mã numesc Adam. Se pare cã asta înseamnã «pãmînt roºu», pentru cã am fost fãcut din lut, ca un urcior oarecare. Cîþi ani am? M-am nãscut acum cîteva zile, dar, dupã cum spune o zicalã bãtrîneascã, un bãrbat are atîþia ani cît îi aratã faþa. Iatã de ce pot spune cã, m-am nãscut la vîrsta de 28 de ani, avînd toate mãselele… Ba nu, încã nu toate mãselele. Îmi lipsesc deocamdatã mãselele de minte. ªi apoi cum aº putea sã nu fiu bãiat frumos din moment ce, cu excepþia vîrstei ºi a bãrbii, sînt o copie fidelã a , a celei mai vestite fiinþe din tot universul? Admiraþi-mi, vã rog, sãnãtatea, priviþi aceste braþe, picioarele zvelte, muºchii, bujorii din obraji… Nici urmã de reumatism! Nu-mi pasã de nici un fel de boalã, nici mãcar de vãrsat: tãticul m-a zãmislit gata vaccinat. Fãrã îndoialã, sînt bãiat frumos! ªi duc o viaþã de nabab în acest rai minunat. Mã duc unde vreau, rup din copaci orice fructe ºi mãnînc cît încape în mine. Nu simt nici cea mai micã obosealã, pentru cã ... nu fac nimic. Mã tãvãlesc pe iarbã numai ... din plãcere. Ce viata! În ziua a treia, Dumnezeu, mi-a organizat o micã distracþie, despre care voi pãstra o amintire plãcutã toatã viaþa. Toate animalele au defilat prin faþa mea: «ªi pe fiecare vietate cum o vei numi, aºa va fi numele ei», mi-a spus . Aºa ospitalitate mai zic ºi eu! ,Nici nu va închipuiþi cite vieþuitoare au defilat prin faþa mea! N-am crezut vreodata ca exista atatea fiinþe pe lume. Totuºi, nu mi-a fost greu sã le dau nume la fiecare. Limba pe care o vorbesc cat se poate de curgetator, deºi ... n-am învatat-o niciodatã ºi nicaieri, este o limbã neobiºnuit de bogata, cu nenumãrate expresii. Fara sa stau o clipa pe ganduri, mi-am dat seama ce însusiri are fiecare animal, privindu-l doar, si am definit printr-un singur cuvant particularitatile fiecarei specii. Ah, limba pe care o vorbesc nu-si are seaman ºi ce rau îmi pare cand ma gandesc ca intr-o zi ea va disparea pentru totdeauna! Deci nu are rost sa ma intelegeti, oricum vorbesc prostii! Parada tuturor fiinþelor vii a fost admirabila. ªi cînd spun admirabila inca n-am spus totul. Am avut si un numar comic în program, si anume cand au aparut peºtii. Gradina noastra se afla pe uscat, departe de tarmul marii. Va inchipuiþi ce mutre faceau pestii de mare, nevoiti sa urce in sus pe Tigru si Eufrat pentru a mi se infatisa? Lipsa apei sarate ii supara teribil. Am ras cu hohote! Din fericire, taticului i-a venit ideea sa largeascã în mod excepþional, pentru ziua aceea, riurile din gradinita mea, ca altminteri nici o balena n-ar fi putut sa treacã vreodata prin ele… Numai cit le-am dat numele si sa fi vazut cum au ºters-o, dand de zor din inotatoare pentru ca sa ajunga cat mai curand în oceanul lor. Mã þineam cu miinile de burta nu alta! - Si eu acuma Adame! - Poate ca se vor gasi unii care nu vor crede aceasta poveste. Nelegiuiþii ... vor tagadui ca focele, morsele, ursii albi, pinguinii au putut sa coboare pentru aceasta parada în valea Tigrului ºi Eufratului, ca tot aici s-au adunat cangurul, ornitorincul, strutul ºi emuul din Australia, elefantii, rinocerii, hipopotamii si crocodilii din Africa, papagalii, lamele, aligatorii, anacondele din America de Sud etc. Ei si ce-i cu asta? Critica nu are nici o importanta. Pe cuvîntul meu ca am vazut aici, in gradina Edenului, foci, reni, balene, vulpi polare ºi alte animale din toata lumea. - Pe cuvant Adame daca eu nu te cred, i-am raspuns. - Carcotaºii vor spune: Dar cum au ajuns acolo specii unice de pesti din diferite lacuri, de pildã pestele fera, care nu se gaseºte decat în lacul Constanþa? Acesti peºti au primit ... permisie speciala de la Dumnezeu si s-au prezentat la parada din Eden… pe calea aerului. Afurisiti sa fie paganii care nu se declara mulþumiti cu aceasta explicaþie! Si, la urma urmelor, la ce naiba ma angajez eu intr-o disputa in legatura cu toate acestea? Cu atat mai rau pentru cei care nu-mi vor da crezare cand afirm cã prin fata mea s-au perindat toate animalele: vertebrate, nevertebrate, reptile. Dar ceea ce m-a uimit cel mai mult a fost un vierme mare, alb, lung ºi plat, care a iesit usurel chiar din mine, un vierme respingator, numit ulterior de naturalisti ... tenie. Acest prostanac lung cat toate zilele, cum a ieºit, mi-a facut indata o plecaciune adanca. Ca sa spun drept, nici nu ºtiam ca sunt locuit pe dinauntru. Nimic nu tulburã viata încîntãtoare pe care o duc de cinci zile. - Mai Adame, zau ca te invidiez, asa viata mai zic si eu, i-am raspuns."

Religia este o rãmãºiþã a copilãriei inteligenþei noastre, ea se va stinge pe mãsurã ce adoptãm raþiunea ºi ºtiinþa ca principii directoare. Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
Altcineva

1 mesaj

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 11:20

Era corect sa dai si sursa citatului - 'Leo Taxil - Biblia hazlie".

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 11:29

Adam si Eva se plimbau prin Paradis.
Eva intreaba:
- Adam, ma iubesti?
Adam rabufneste:
- Am vreo alternativa?

Fosta membra 9am.ro

964 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 11:29

De la: Altcineva, la data 2009-06-03 11:20:25Era corect sa dai si sursa citatului - 'Leo Taxil - Biblia hazlie".
Nu cred ca era corect. Si el a preluat postarile mele din alta parte. - De unde? Te las pe tine sa ghicesti intr-un final.

Religia este o rãmãºiþã a copilãriei inteligenþei noastre, ea se va stinge pe mãsurã ce adoptãm raþiunea ºi ºtiinþa ca principii directoare. Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 11:32

Adam si Eva sunt izgoniti din rai. La plecare, ei intreaba:
- Doamne, cine va spala vasele?
Dumnezeu le spune:
- Va voi pune la o incercare. Va veti sui intr-un copac si voi da drumul la o pisica salbatica sa va chinuie. Cine va vorbi primul, acela va spala vasele toata viata. Zis si facut.
Vine pisica si se urca pana la Eva, o zgaraie pe picioare, o musca, Eva, nici un cuvant.
Trece pisica la Adam. Il zgaraie pe picioare, il musca, se ridica mai sus si observa intre picioare doi motocei. Pisica incepe sa se joace cu ei si la un moment dat, observa ca un soricel ce parea mort, incepe sa se miste si sa creasca. Si-a luat atunci pozitia de asalt, dar cand sa sara, Eva a urlat:
- Zat fire-ai sa fii de pisica!!!
De atunci a ramas lege: femeia spala vasele!

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 11:42

De la: CAMELYA_, la data 2009-06-03 11:32:16Adam si Eva sunt izgoniti din rai. La plecare, ei intreaba:
- Doamne, cine va spala vasele?
Dumnezeu le spune:
- Va voi pune la o incercare. Va veti sui intr-un copac si voi da drumul la o pisica salbatica sa va chinuie. Cine va vorbi primul, acela va spala vasele toata viata. Zis si facut.
Vine pisica si se urca pana la Eva, o zgaraie pe picioare, o musca, Eva, nici un cuvant.
Trece pisica la Adam. Il zgaraie pe picioare, il musca, se ridica mai sus si observa intre picioare doi motocei. Pisica incepe sa se joace cu ei si la un moment dat, observa ca un soricel ce parea mort, incepe sa se miste si sa creasca. Si-a luat atunci pozitia de asalt, dar cand sa sara, Eva a urlat:
- Zat fire-ai sa fii de pisica!!!
De atunci a ramas lege: femeia spala vasele!

Legea s-a mai schimbat draga...

Septembrie

147 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 19:25

Nicobekesi nu spala vasele...!!!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 00:41

De la: Septembrie, la data 2009-06-03 19:25:29Nicobekesi nu spala vasele...!!!

Deci nu are pisica in casa....sau motocei...nu mai are...

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 01:47

Nico nu mai are pisicutza?

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 02:00

De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-06-05 01:47:40Nico nu mai are pisicutza?

Ei ºi tu acuma...! ªi ce dacã nu mai are pisicuþã...are pãsãricã!

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Fosta membra 9am.ro

314 mesaje
Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 15:25

Nu au fost alungati niciodata Adam si Eva lui din Paradis, da de unde, ei se iubeau asa de mult incit se intelegeau numai prin semne (lasate in special pe trupul Evei), pina cind ea supusa, pacatoasa a ridicat ochii spre sarpe, un june mindru, istet si cu trecere mare la iubirii de toate felurile (de arginti, de inselari,betii, furt, minciuna, etc). Asa ca Eva a ales, si...a ales asa de bine ca totii urmasii lor s-au imprastiat in cele patru zari ale pamintului. Ii poti vedea si astazi mostenitori ai acelor fel de iubiri sau ...poate nu....

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 15:39

Gluma, gluma, dar cel care a deschis topicul a vrut sa insinueze ca in directia in care au fost alungati Adam si Eva este iadul. Asta concorda cu alte mituri sau credinte ca pe pamint este iadul. Iar noi trebuie prin efort sa ne recucerim raiul. Eforturi s-ar putea mai mult de intelegere a realitati decit munca propriu-zisa. Autorul topicul o tot lungeste, dar subiectul e unul din alea extrem de serioase. Prin glumele noastre nu se recreaza raiul. Ci prin intelegerea superioara a realitatii si o constiinta inalta.
Na, ca am zis-o si nu mai pot sa sterg.

Fosta membra 9am.ro

964 mesaje

Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 15:39

De la: 9am064173, la data 2009-06-05 15:25:45Nu au fost alungati niciodata Adam si Eva lui din Paradis, da de unde, ei se iubeau asa de mult incit se intelegeau numai prin semne (lasate in special pe trupul Evei), pina cind ea supusa, pacatoasa a ridicat ochii spre sarpe, un june mindru, istet si cu trecere mare la iubirii de toate felurile (de arginti, de inselari,betii, furt, minciuna, etc). Asa ca Eva a ales, si...a ales asa de bine ca totii urmasii lor s-au imprastiat in cele patru zari ale pamintului. Ii poti vedea si astazi mostenitori ai acelor fel de iubiri sau ...poate nu....

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 16:55

De la: 9am064173, la data 2009-06-05 15:25:45Nu au fost alungati niciodata Adam si Eva lui din Paradis, da de unde, ei se iubeau asa de mult incit se intelegeau numai prin semne (lasate in special pe trupul Evei), pina cind ea supusa, pacatoasa a ridicat ochii spre sarpe, un june mindru, istet si cu trecere mare la iubirii de toate felurile (de arginti, de inselari,betii, furt, minciuna, etc). Asa ca Eva a ales, si...a ales asa de bine ca totii urmasii lor s-au imprastiat in cele patru zari ale pamintului. Ii poti vedea si astazi mostenitori ai acelor fel de iubiri sau ...poate nu....

Dar tu de undeee sti...aceste amanunte.....intime?

Fosta membra 9am.ro

314 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 17:01

De la: nastasemihail, la data 2009-06-06 16:55:54

Eeee...dar cine stie adevarul, am dat si eu cu presupusul, ca doar ii vaz in fiece zi pe mostenitorii lor.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 17:06

De la: 9am064173, la data 2009-06-06 17:01:39
De la: nastasemihail, la data 2009-06-06 16:55:54

Eeee...dar cine stie adevarul, am dat si eu cu presupusul, ca doar ii vaz in fiece zi pe mostenitorii lor.

Pe mostenitorii lui Adam...?

Fosta membra 9am.ro

314 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 17:35

inclusiv ai lui ADAM.... ....acuma serios, doar ai lui ADAM si EVA

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 17:38

De la: 9am064173, la data 2009-06-06 17:35:14inclusiv ai lui ADAM.... ....acuma serios, doar ai lui ADAM si EVA

Inseamna ca tu nu ai ochi ptr rominii nostrii. Noi ne tragem de la munte. Cei care au curs la vale, la viituri, sint la cimpie acum. Cine a rezistat, se mai agata de stinci si acum.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 17:41

Eu nu am vazut nici un mostenitor al lui Adam si Eva la tara, la munte, la -39 grade c (atit e minima absoluta la noi, in nordul tarii si in depresiuni). De asta spun ca nu i-ai vazut pe ai nostri, ca brazii...
Vezi ca din biblie se subintelege ceva cam sinistru. Cain e singurul supravietuitor. Deci un criminal. Si fara consoarta. Aici biblia o zbirceste rau de tot.

Fosta membra 9am.ro

314 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 17:52

De la: nastasemihail, la data 2009-06-06 17:41:46Eu nu am vazut nici un mostenitor al lui Adam si Eva la tara, la munte, la -39 grade c (atit e minima absoluta la noi, in nordul tarii si in depresiuni). De asta spun ca nu i-ai vazut pe ai nostri, ca brazii...

Vezi ca din biblie se subintelege ceva cam sinistru. Cain e singurul supravietuitor. Deci un criminal. Si fara consoarta. Aici biblia o zbirceste rau de tot.

Cain nu este singurul fiu al EVEI si ADAM, ci doar unul din primii doi fii, cu cine s-a casatorit Cain , se subintelege.....asadar noi nu ne tragem doar din criminalul de Cain, el doar a fost pedeapsa pentru pacatul Evei. Cit despre urmasii de la munte sau ses, nu e nici o diferenta , ca masa sintem la fel, ca brazii plus uscaturile din paduri, ca individ toti sintem o personalitate, unici pe glob fiecare in felul lui

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 17:56

Cine putea fi nevasta lui Cain decat Dracu' gol?

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 01:07

De la: Septembrie, la data 2009-06-03 19:25:29Nicobekesi nu spala vasele...!!!

Nu asa de multe pentru ca am spalator de vase ,dar de spalat tot mai sunt ,asa pe langa,si oricum mai ma ajuta si partenerul,nu doarme in front

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 16:33

De la: Shlomo_Mire_Ivan, la data 2009-06-06 17:56:06Cine putea fi nevasta lui Cain decat Dracu' gol?

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Daca Adam si Eva au fost alungati din Paradis unde se afla urmasii lor ?
Mergi la: