back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Daca adam si eva au fost alungati din paradis unde se afla urmasii lor ?

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

gabita_7_

1 mesaj
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 22:07

Ce le-a spus Dumnezeu cand au fost alungati din paradis ? CRESTETI SI INMULTITI-VA, nu ?
Atunci cum va mai puneti intrebarea unde sunt urmasii lor ? Oare nu se subintelege? macar atata lucru daca a-ti pricepe.

Raporteaza abuz de limbaj
Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 22:34

De la: gabita_7_, la data 2009-07-23 22:07:51

Ce le-a spus Dumnezeu cand au fost alungati din paradis ? CRESTETI SI INMULTITI-VA, nu ?
Atunci cum va mai puneti intrebarea unde sunt urmasii lor ? Oare nu se subintelege? macar atata lucru daca a-ti pricepe.

Da,daaa! Toþi oamenii de pe Terra sunt evrei nu-i aºa???!!! ...Iar eu voi fi Madonna

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Fosta membra 9am.ro

666 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 22:37

De la: Dorulet, la data 2009-07-23 22:34:26 Da,daaa! Toþi oamenii de pe Terra sunt evrei nu-i aºa???!!! ...Iar eu voi fi Madonna
logica si ce poti sa faci in lipsa ei ?!!!

Adevarat ca mai cinstit lucru nu este in lume, si mai scump si mai curat, decat omul procopsit la invatatura. - Mihail Sadoveanu
gabita_2_

2 mesaje
Postat pe: 5 August 2009, ora 18:32

De la: Dorulet, la data 2009-07-23 22:34:26

Da,daaa! Toþi oamenii de pe Terra sunt evrei nu-i aºa???!!! ...Iar eu voi fi Madonna

Ahaaaaaaaa, nu cumva erau romani , asa dupa mintea ta ?hmm, mai invata si tu ceva religie .

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 5 August 2009, ora 18:40

De la: gabita_2_, la data 2009-08-05 18:32:44

Ahaaaaaaaa, nu cumva erau romani , asa dupa mintea ta ?hmm, mai invata si tu ceva religie .
io religie cunosc,da' n-as prea's crede,ca cica e colo unii rai cu coarne care ne spurca si ne besteleste de nu ticneste nici imbucatura de-o bagam in gura

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 6 August 2009, ora 16:45

Sint liiibeeeri cu totiiii. De atunci se tot chinuie unii sa-i culeaga de pe drumuri, dar degeaba......

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Asterix

90 mesaje

Postat pe: 6 August 2009, ora 18:43

De la: gabita_2_, la data 2009-08-05 18:32:44Ahaaaaaaaa, nu cumva erau romani , asa dupa mintea ta ?hmm, mai invata si tu ceva religie .
Ahaaaaaaa, te-am prins cu cioara vopsita ! Dupa mintea ta, primii oameni au fost Adam si Eva ? Si daca da, cam cand crezi ca s-a produs asta ( in mii sau milioane de ani) ?

Intodeauna avem optiuni; uneori, este doar o alegere de atitudine. Cine zambeste atunci cand lucrurile nu merg in sensul dorit ... s-a gandit deja pe cine sa dea vina...
gabita_9__

2 mesaje
Postat pe: 6 August 2009, ora 20:33

De la: Asterix, la data 2009-08-06 18:43:42
De la: gabita_2_, la data 2009-08-05 18:32:44Ahaaaaaaaa, nu cumva erau romani , asa dupa mintea ta ?hmm, mai invata si tu ceva religie .
Ahaaaaaaa, te-am prins cu cioara vopsita ! Dupa mintea ta, primii oameni au fost Adam si Eva ? Si daca da, cam cand crezi ca s-a produs asta ( in mii sau milioane de ani) ?

A da ?...ori esti inconstient(a) cand scrii pe forum ori nu stii sa formulezi o intrebare ?Care din astea doua ? Sorry.
Am sa-ti raspund atunci cand vei scrie ceva coerent (adica cu inteles) . OK.???

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 8 August 2009, ora 04:40

Las-o balta ca macane rau. Povestea cu adam si eva este o poveste SIMBOLICA, si atit.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
koshiba_mario66

14 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 8 August 2009, ora 15:08

Avand in vedere ca acum circa 70-80 000 da ani omenirea a fost in pragul extintiei [boli ,lipsa hrana] si ca circa 99% din oameni detin genele unei singure femei din acea perioadaoare e posibil sa se fi transmis pe cale verbala aceasta informatie ? Cand a inceput migratia din Africa sigur ia manat foamea dar si curiozitatea de a gasi un loc mai bun .Noi ce cautam acum ?

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 8 August 2009, ora 16:37

Urmasii lui Adam si Eva sunt persoanele care practica nudismul, pozeaza nud in reviste pentru adulti sau sunt actori in filme pentru adulti

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 10 August 2009, ora 03:18

De la: koshiba_mario66, la data 2009-08-08 15:08:57Avand in vedere ca acum circa 70-80 000 da ani omenirea a fost in pragul extintiei [boli ,lipsa hrana] si ca circa 99% din oameni detin genele unei singure femei din acea perioadaoare e posibil sa se fi transmis pe cale verbala aceasta informatie ? Cand a inceput migratia din Africa sigur ia manat foamea dar si curiozitatea de a gasi un loc mai bun .Noi ce cautam acum ?

Aici ai dreptate. Dupa niste studii, asa e. Dar nu acum 6000 ani. Si eu nu sint sigur ca e chiar asa. Pur si simplu, am impresia ca ori e ceva gresit ori ceva comandat.
O logica elementara spune ca daca acum noi ne-am strica tot fondul genetic daca ne-am imperechea intre rude, la fel ar fi fost si daca ar fi fost o singura femeie acum 70000 ani. Eu cred ca e o greseala, interpretarea datelor genetice. Iar pe pamint ar fi supravietuit dupa eruptia acelui vulcan din Indonezia, cu mult mai multi oameni.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 10 August 2009, ora 03:21

Sintem cu mult mai diversi decit avem noi impresia. Dar in acelasi timp exista o unicitate pe alt plan. In modul de gindire visavis de aspecte fundamentale.

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 6 Septembrie 2009, ora 00:10

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Daca Adam si Eva au fost alungati din Paradis unde se afla urmasii lor ?
Mergi la: