back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cele mai nostime/caraghioase/proaste etc personaje din mediul politic romanesc...

Pagini: 1 2 3 >> Sari la pagina:

nerciel

10 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 04:03

am ales aceasta tema mai mult ca o invitatie la o scurta debarasare de frustrarile de zi cu zi provocate de politicienii romani. imi amintesc dintr`un citat cum ca ar fi o adevarata intelepciune sa ramai distrat in momentele tragice. nu as duce`o pana la drama, dar cred ca ne`am face un bine daca am elimina din stresul provocat de mediul nostru politic prin simplul fapt de a`l zeflemisi si a incerca sa facem haz de necaz..

Raporteaza abuz de limbaj
marian_bd_rotaru

1883 mesaje
Oras: Barlad

Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 11:08

Natia romana i - a ales . A ales ciudatenii de teapa lui Prigoana sau Geoana . Alesii reflecta poporul . Asa ca nu avem de ce ne plange . Poporul roman a hulit oameni de talia lui Corneliu Coposu , lui Dan Amedeo Lazarescu , Radu campeanu , I.V.Sandulescu , a parintelui Andrei , a lui Ion Ratiu si nu in ultimul rand a Maiestatii sale Regelui Mihai I !

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 11:47

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
adela1zone5

66 mesaje
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 20:41

DOMNUL HASOTI ar fi trebuit sa fie PATRON de BODEGA pe malul marii iar CRIN ANTONESCU ospatar in Mamaia si ar fi fost mai bine. Mai sunt si altii care ar fi trebuit sa se proiecteze in alte parti.

kseniasukinova

18 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 21:43

UN PERSONAJ SINISTRU A SPUSO PE SLEAU; DACA UN IDIOT CA MINE A AJUNS PRESEDINTE,VA DATI SEAMA CE POPOR AM

florescu_vasile2001_2

326 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 20:07

Romanii au conducatorii care caracterizeaza natiunea.Ar fi mult de comentat despre natiunea romana,despre caracterisicile psiho-morale si cauzele ce determina starea de incapacitate de a distinge valorile .Din pacate personajele din mediul politic romanesc,in mare majoritate,sunt nostime/caraghioase/proaste.Intrebarea ce mi-o pun este daca vina este a noastra ,a celor multi,sau a caracteristicii natiunii in general.Cred ca o discutie despre modul cum stim sa analizam,de vreo trei sute de ani incoace ar avea o explicatie pentru ceea ce avem de 19 ani la conducerea tarii.

nuskin

67 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 15:01

Nu putem sa-l uitam pe domnul Becali si pe domnul Vadim.....nici pe domnul vanghelie....iar Dl. Nemirschi-ministrul mediului este un om de joasa speta...l-am cunoscut personal si mi-era rusine ca stau cu el la aceeasi masa. pe langa faptul ca este un betiv, afemeiat, se da in stamba, nu are nici cele mai elementare reguli de bune maniere. la un asa popor , asa conducatori, cum spunea cineva mai devreme!

Din pacate, oamenii culti, care au ceva de spus, nu se baga in politica, pt ca acolo trebuie sa fii golan, smecher, si nesimtit ca sa poti rezista mizeriei din Guvern.

Pacat, tata avea o vorba, Romania este in mare facuta din curvele si homosexualii Romei asa ca......suntem un popor hibrid cu sange nu tocmai albastru si cu o caruta de probleme in spate.

Dupa multe incercari cred si sper ca am ramas tot EU
kali13

233 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 20:09

oana_iftemi,
Daca ai stat la aceeasi masa cu Nemirschi,inseamna ca esti de aceeasi teapa cu el.In legatura cu ce a spus tatal tau(nu ai spus etnia),nu poate fii acuzat,probabil a invatat dintr-un manual de distorsionare a istoriei,care omitea voit faptul ca poporul roman s-a format din daci si romani.O combinatie genetic reusita daca ii aduci aminte(daca nu ai invatat si tu dupa acelasi manual de istorie) ca Decebal a avut performanta de a zdruncina Imperiul Roman.

kali13

233 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 20:18

oana_iftemi,
iAR DACA TU TE REVENDICI PE FILIERA GENEALOGICA(daca ti-a spus tatal tau trebuie sa-l crezi pe cuvant)DIN CURVELE SI HOMOSEXUALII ROMEI(e bine ca nu ii ai drept stramosi pe cei din perioada decadenta) NU POTI FII ALTCEVA DECAT ...O URMASA DEMNA A CURVELOR SI LESBIENELOR CUM ISTORIC, TATAL TAU TI-A SPUS.

kali13

233 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 20:26

Din categoria topicului...cel mai inept,decrepit,idiot, cel cu fatza de desene animate(de proasta calitate) este Marko Bela impreuna cu shleahta lui de bozgori.

gigilipianu

443 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 20:58

Intrebarea din topic este foarte neinspirat pusa, arata parca saracia si lipsa de coerenta in gandire a autorului. In primul rand caracteristicile enumerate sunt contradictorii. Nostima este o persoana care nu se prea intalneste deloc in mediul politic iar daca se gaseste la un moment dat pe undeva este foarte rara si trecatoare ca o eclipsa. Caraghioasa, pe un termen mai definit este iarasi o persoana din lumea filmului, a teatrului de comedie sau circului si nicidecum din lumea politica. Daca totusi cineva din mediul politic a alunecat pe o banana, a scapat o perla din gura sau a cazut de pe podium este o persoana caraghiasa dar pe timp foarte scurt. O persoana proasta, da poate fi si in mediul politic dar in raport cu cine ? In raport cu noi cei de pe FORUM nu cred. Cea mai proasta persoana din guvernul Romaniei de exemplu este desteapta in raport cu cel mai inteligent dintre noi. Pe oamenii politici pe alte caracteristici negative putem sa-i evaluam, cum ar fi: mincinos, mafiot, infumurat, grandoman, tradator al intereselor nationale, evazionist, corupt, slab din punct de vedere psihic si nu fizic, fricos, las, urat fizic ceea ce la anumite functii politice este chiar un handicap puternic cum ar fi presedintele, ambasadorii, seful guvernului etc si fata de care numai un Napoleon sau alte personaje istorice au facut ca intelectul sa depaseasca cu mult statura fizica. In concluzie faptele lor sunt cele care ii caracerizeaza negativ si nu impresia fizica sau starea spiritului la un moment dat. Desi un om politic nu are voie sa aiba nici-un defect fizic sau psihic lumea le retine totusi faptele care estompeaza cu mult celelalte defecte sau calitati. Ca noi discutam aici de pe margine, ca orice simplu spectator, departe mult de centrul arenei politice este bine sa avem decenta cuvenita in ai judeca aspru dar, dupa faptele lor, pentru ca acestea ne intereseaza cel mai mult. Logos.

marian_bd_rotaru

1883 mesaje
Oras: Barlad

Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 23:21

Incapabili , golani , parveniti , inculti si borfasi . Din adunatura asta , ce poate fi nostim ?

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 23:23

De la: kali13, la data 2009-01-21 20:26:39Din categoria topicului...cel mai inept,decrepit,idiot, cel cu fatza de desene animate(de proasta calitate) este Marko Bela impreuna cu shleahta lui de bozgori.

Fosta membra 9am.ro

293 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 16:25

DE CE VA MAI OBOSITI SA SCRIETI PE TOPICURILE ECESTUI SITE?
TOT CEEA CE NU LE COMVINE SI NU CORESPUNDE POLITICII LOR STERG.
INCLUSIV COMENTARIILE DE LA ARTICOLELE APARUTE PRIN ZIARE. ALEGETIVA UN ALT SITE SI SA MERGEM ACOLO. ASTIA CHIAR SUNT NESERIOSI DEABINELEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

florescu_vasile2001_2

326 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 16:13

De la: kali13, la data 2009-01-21 20:09:19oana_iftemi,
Daca ai stat la aceeasi masa cu Nemirschi,inseamna ca esti de aceeasi teapa cu el.In legatura cu ce a spus tatal tau(nu ai spus etnia),nu poate fii acuzat,probabil a invatat dintr-un manual de distorsionare a istoriei,care omitea voit faptul ca poporul roman s-a format din daci si romani.O combinatie genetic reusita daca ii aduci aminte(daca nu ai invatat si tu dupa acelasi manual de istorie) ca Decebal a avut performanta de a zdruncina Imperiul Roman.

......... "....pop.roman s-a format din daci si romani...."=istorie de clasa I...

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 22:27

De la: florescu_vasile2001_2, la data 2009-02-12 16:13:42
De la: kali13, la data 2009-01-21 20:09:19oana_iftemi,

......... "....pop.roman s-a format din daci si romani...."=istorie de clasa I...

sa nu uitati nicodata sa mentionati elementul slav cand vorbiti de etnogeneza poporului roman....

Fosta membra 9am.ro

39 mesaje
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 15:28

Catre victoriabar : de unde stii ca se scrie "site", daca nu cunosti limba romana ? Pun pariu ca nu stii nici cate greseli de exprimare si de ortografie contine mesajul tau si nici care sunt acelea, mai invata, neica, romaneste ;dac[ e totusi prea grea limba romana, lasa pe altii sa scrie pe forum, sau poate esti cumva in vreuna din clasele primare ?!?

Fosta membra 9am.ro

293 mesaje
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 15:40

Te asigur ca nu stau sa-mi numar greselile pe care le fac atunci cand scriu ceva "la nervi". Stiu cate greseli sunt acolo si n-am nevoie de replicile tale numai pentru ca ai fi profesor. Etaleaza-ti talentele da mare filolog in alta parte nu aici unde toti scriem pe fuga tocmai pentru ca mai avem si altceva de facut.

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 3 Martie 2009, ora 14:12

Care ar fi cei mai penibili politicieni romani?
Deschid lista cu
1. Elena Basescu
2. Gigi Becali
3. Marian Vanghelie
4. Cristian Adomnitei
5.Adrian Cioroianu
6. Miron Mitrea
7. WC Tudor

ramona_ciutrila

1 mesaj
Postat pe: 3 Martie 2009, ora 14:15

ELENA BASESCU

necunoscut

29 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2009, ora 14:28

Buna intrebare cu cei mai penibili politicieni romani, DAR:
- de ce mama dracu nu zice nimeni ca UNUL dintre cei mai PENIBILI este
- CRIN ANTONESCU - un taranoi de TULCEA care in loc sa se faca ospatar sau sef de sala la restaurantul DELTA vrea sa ajunga sef de partid, sa candideze la presedentie etc. Liberalismul nu merge in Romania orei actuale; nu avem oameni care sa fie in stare sa fie liberali si ajung acolo tocmai aia lipsiti de orice personalitate si care habar n-au de nimic da zic si ei ca vor sa fie liberi. De aia au pierdut liberalii ca sunt la pamant cu ce oameni au. Nu se compara BECALI cu CRIN ANTONESCU si altii; Becali e un patriot care e in stare sa si evolueze in timp.
Elena Basescu e la inceput si studiaza mereu.
Domnul PRIGOANA e un om destept care stie ce spune si care e in evolutie.
Eu o sa pun problema VICTOR CIORBEA care n-a facut nimic dar acum huleste tot iar eu daca as fi fost in locul lui PETRE ROMAN nu ma suparam ca mi s-a luat sefia partidului , ma apucam sa rezolv o problema imp. pe care n-a rezolvat-o nimeni si aratam cine sunt - macar daca ar fi luat MINISTERUL INVATAMANTULUI daca tot e prof. univ. si ar fi rezolvat invatamantul pe care nu-l rezolva nimeni.
Mai vorbim!

Fosta membra 9am.ro

39 mesaje
Postat pe: 4 Martie 2009, ora 14:36

Mda, este - oarecum - un mod mai mult sau mai putin bineintentionat (depinde pentru cine ...) de a ne mai trece timpul . La întrebarea dumneavoastră legată de tandemul guvern-colaps, eu - unul - raspund raspicat DA, daca recunoasteti semnul de!"egalitate" sau "identic" cu Cotroceniul dictatorial din capitala scumpei noastre patrii ... Nu eu am inventat proverbul " LA RAISON DU PLUS FORT EST TUJOURS LA MEILLEURE" , asa ca ... VAE VICTIS !!!

nuskin

67 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2009, ora 12:53

pt cei care s-au legat de postarea mea, a fost doar o metafora.....credeam ca se intelege in spatele cuvintelor si nu cititi doar ad literam. Si da, m-am inclus si pe mine...pt ca sunt si eu romanca.

Dupa multe incercari cred si sper ca am ramas tot EU
deldel

3 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2009, ora 16:08

Pentru a gasi un raspuns (de fapt - mai multe) acestui topic, cititi romanul SPADA al lui Bogdan Teodorescu

9am044905

125 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 7 Mai 2009, ora 10:44

nu sunt nici caraghiosi, nici nostimi, nici prosti.....sunt......SINISTRI! grav este ca se joaca cu vietile noastre, iar noi ne holbam la ei prin sticla

Fosta membra 9am.ro

39 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 16:15

Cu toata parerea de rau, cu tot riscul de a fi nemanierat, voi spune ca tema de fata nu este nici pe departe una de discutat pe forum ; dece nu ati propus antipodul acesteia, cu alte cuvinte , care este cel mai sobru, cel mai inteligent, cel mai corespunzator om politic ? Va spun eu dece : nu ati vrut sa ne puneti in situatii jenante sau chiar fara iesire, este asa sau nu ?! Ati mizat pe ideea ca tot romanul se pricepe (si) la politica, asa ca priceperea este reflectata de cei alesi, cei care ne reprezinta ...

9am025509

24 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 8 Mai 2009, ora 15:58

Dacă ai fi spus să numesc 10 politicieni pursânge chiar aveam o mare problemă.

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2009, ora 16:30

Am sa ma rezum numai la unul doar:BECALI

9am044905

125 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 11 Mai 2009, ora 12:53

almanaheeeeeleee ! SINISTRU

DAR, VORBA CUIVA DE MAI SUS, DIN TOPIC, DACA ERA SA NUMAR 10 ADEVARATI, ATUNCI, DA, AVEAM O PROBLEMA!
SI prostanacul DE LA PSD
SI profesoara !

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2009, ora 19:57

ALTFEL DE PREȘEDINTE... LA CRIZA MORALĂ
(Romeo Tarhon, NATIUNEA)

În vreme ce Băsescul nostru cel de toate crizele... și surprizele ațâță și întreține focul vrajbelor, tăciunii gâlcevilor și jarul patimilor electorale, izbutind (în mod voit), ca nimeni altul să își coaguleze și să își coalizeze adversarii de toate culorile și furorile în aceeași tabăr㠖 lideri politici, moguli, grupuri de interese, independentul Radu Duda prestează, evoluează și se detașează, apare din ce în ce mai frecvent la televiziuni și în public, își face cunoscut programul, își „editeaz㔠și își (în)tipărește în mentalul electoratului imaginea de personalitate pozitivă, de posibil (și plauzibil...) viitor șef de stat crește, punctează evident în sondaje și dă bine ca model de „un altfel de președinte” pentru România.
Politicienii și cetățenii au început să îl ia pe Principele Radu (mai) în serios după lansarea cu suspans în cursa (cu mari obstacole) pentru cotrocezidențiale. Instinctiv, precum un Stan Pățitul colectiv în jocul de-a fripta(!), electoratul (puțin, cât a mai rămas nescârbit...) îi cântărește programul și îi măsoară personalitatea și moralitatea acestui „altfel de candidat”, cu mare băgare de seamă și prin comparație cu cei patru ...ESCU, ultimiii „evangheliști” ai unei jumătăți de veac păcătos, laic, amoral..., îl compară în special cu Băse..., cel din teren, „jucătorul” care, la rândul lui, cu un cincinal de mandat în urmă se dorea pentru turmă(!) „un altfel” de păstor față de predecesor (i), ceea ce a dovedit a fi până peste poate, intrând în joc, preluând, pasând, driblând, fentând, stopând, șutând, marcând (!), lasând multe goluri (!) după acest sezon prezidențialistic(!) incendiar, încins de mama focului... Radu Duda dincontră, se dorește un arbitru echidistant, echilibrat și calibrat de pe marginea gazonului politic, un cerber al regulamentului jocului (constituțional), al partidelor dintre partide (!), un garant al „sportivității” și moralității democratice, al schimbării la față(!) a României. Prin gestul îndelung chibzuit, de a-i oferi oficial susținerea și de a-i da „binecuvântarea ca duhovnic al statului românesc”, așa cum (inspirat si plastic), Principele a răspuns (provocării) pe blogul personal unui interlocutor (probabil) monahal, Majestatea Sa Regele Mihai i-a dat lui Radu Duda dezlegarea la dulce(!) pentru șefia republicii, ca o recunoaștere indirectă ( s-au grăbit istoricii să postuleze ) a renunțării Casei Regale la aspirațiile dinastice nostalgice. A fost mai degrabă un gest pragamatic, patriotic și practic de implicare a Casei Regale cu sprijinul monarhiei europene în lucrarea glorioasă de reconstruire, reconsiderare,recredibilizare și reașezare a României între marile națiuni care de la Râm se trag (!), un gest cu o semnificație etică majoră în acest răstimp confuz în care omenirea trece prin cea mai gravă criză morală de după Christos. La noi, ce să mai vorbim...Iată, în arena (cu clovni și măscărici) a circului electoral românesc, ca un paradox ne-ortodox, fiecare dintre aspiranții (de partid) la cotrocezidențiale se vrea și se declar㠄altfel”, deși sunt „toți o apă și-un pământ”(!), fiecare se dă drept curat, neprihănit și „diferit” de „diavolul”de cotrocean, deși fiecare dintre ei, pentru procentele din sondaje și notorietatea (îndoielnică) a afurisitului de Băsesculos, se dedau în draci practicilor lumești și mijloacelor imorale ( vezi și să nu crezi...tri-bunul Vadimos care s-a făcut frate cu...cel Becalos, „doi creștini și patrioți care”..., mă rog, mă abțin).
Cel puțin din punctul de vedere al moralității, susținut de Rege, având o biografie curată și decentă, cu toată tentativa de terfelire și mizerizare(!) inițiată de pro-băsescienii panicați, Principele Radu dă și stă (din ce în ce mai) bine în sondaje, vine cu un program serios, pe termen lung, stăpânește bine limbajul diplomatic neutru și, lansându-se în cursa electorală timpuriu, cu 7 luni înainte, are vreme să compenseze dezavantajul (nu știm cât de decisiv) de independent nesusținut de un partid. Încă de la lansare, Principele a surprins ca personalitate, ca apariție inedită, prin “parfumul” proaspăt, distins, rafinat, prin stilul rasat diferit de tagma politică fără stil și maniere. Un om (mai) tânăr, cu aer cazon și de blazon, romantic dar modern, care, chiar și fără uniforma impecabilă de înalt (!) ofițer, este cu totul diferit de modelul stradal, de stadion, de local public, de pseudoplebeu al Băsescului, de pseudoaristocrat al Antonescului, de pseudosocial-democrat al …

Pagini: 1 2 3 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cele mai nostime/caraghioase/proaste etc personaje din mediul politic romanesc...
Mergi la: