back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cele mai nostime/caraghioase/proaste etc personaje din mediul politic romanesc...

Pagini: << 1 2 3 >> Sari la pagina:

kali13

233 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Mai 2009, ora 19:51

Marko Bela impreuna cu tot udmr-ul lui ,Madalin Voicu , Nicu Paun,Marian Vanghelie cu toti tiganii lor sunt cele mai proaste creaturi asa-zis ",politice"

Raporteaza abuz de limbaj
july

563 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2009, ora 19:11

1.W.C. Tudor
2.Becali

Fosta membra 9am.ro

964 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2009, ora 19:19

Traian Basescu, Emil Boc, Videanu, Blaga, Udrea, Geonica, Vadim Tudor si ... doamelor si domnilor ... pe podium cu cele mai multe interventii caraghioase si tampite ... Georgeeeee Becaliii! .... Sa-l aplaudam ... doamnelor si domnilor ...

Religia este o rãmãºiþã a copilãriei inteligenþei noastre, ea se va stinge pe mãsurã ce adoptãm raþiunea ºi ºtiinþa ca principii directoare. Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
Fosta membra 9am.ro

172 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2009, ora 19:22

MOª ION PÃSÃRARUL

Romeo Tarhon

Deunãzi, la 17 ani de la intrarea cu tabul prin televizor(!) în prima scena politicã , recuperat din eºalonul doi de cadre supravegheate, dar privilegiate, desemnat sã apere interesele tutulora(!), ca protagonist para-cripto-neocomunist ºi, socotind din urmã, la 30 de ani de la cutremurul din ’77, exact 77 de ani împlinind, “ex”-preºedintele ION ILIESCU se bucurã ºi în acest început de martie parcã prea primãvãratec de viaþã bunã în cinste ºi sãrãcie, de sãnãtate deplinã, de putere ºi popularitate, încã , jubilând jovial, miºcat omagial de emoþii virile ºi urãri oncofile de la idolatri, nostalgici ºi discipoli din tagma pe care pãstorit-o.
Pe 3.03.1990, întorcându-ne în timp, omul cel mai important de dupã Ceauºescu împlinea “frageda” vârstã de 60 de aniºori din care mai bine de jumãtate îi consumase înflãcãrat în combustia comunistã revoluþionarã, amestecat în eprubeta de partid cu alþi reactivi, tânãr catalizator fiind când þara era zguduitã de marele cutremur ºi Ceauºescu, la apogeul puterii, îºi difuza imaginea printre ruine ºi victime. La începutul unui martie postdecembrist, dupã aproape 3 luni de la eliminarea predecesorului, interval consumat pentru confiscarea puterii ºi reunificarea puterilor securisto-comuniste, pentru prãdare ºi trãdare, impus sã aplice scenariul revoltei induse de serviciile secrete transnaþionale, acoperit fiind cu profesionalism de structurile regimului consacrat (ºi contestat de mase), ION ILIESCU a convertit furia popularã, a canalizat nãzuinþa de libertate ºi reidentificare naþionalã elaborând o revoluþie sângeroasã. Justificarea executãrii unui conducãtor ºi acaparãrii puterii pentru “salvarea” þãrii de la un rãzboi civil ne-a “costat” 1500 de vieþi.Atât a valorat îmbogãþirea unui grup trufaº de pãsãri de pradã, atât ºi distrugerea moralitãþii ºi economiei, explozia preþurilor, devalizarea, pauperizarea ºi fantomizarea generaþiilor de sacrificiu.
Cu 17 ani în urmã “se împlinea” ºi “se omagia,” în preziua rememorãrii a 13 ani de la nãprasnicul cutremur soldat cu o tranºã similarã de circa 1500 de morþi, acelaºi ION ILIESCU fãcãtor ºi defãcãtor de istorie ºi istorioare. Deduc, astfel, cã numãrul 1500 este limita “recomandatã” ºi “aprobatã” pânã la care populaþia poate fi controlatã, impresionatã, dezbinatã ºi manipulatã în caz de crizã majorã.
Sensul cifrelor în desfãºurãtorul cronologic al ultimilor 30 de ani , vreme în care încã douã generaþii au intrat în calcul ºi plãtesc tribut regimurilor politice, pare sã capete un tâlc numerologic prin coincidenþe ºi similitudini, descifrabil de cãtre analiºti ºi mistici pasionaþi sã coreleze ºi sã intrepreteze date calendaristice prin deducþii ºi speculaþii nostradamice, astologice sau analogice de genul : pe 3.03.1990, la 13 ani de la cutremurul soldat cu circa 1500 de morþi, împlinind 60 de ani de viaþã ºi 30 de ani de cariera, ION ILIESCU pecetluia destinul unui popor rãtãcit la rãscruce ºi, acum, la 30 de ani de la cutremrul din ‘77 , 77 de ani împlinind, ION ILIESCU încã se men…þine în calculul numerologic al anului de (dis)graþie ‘07 cãnd copiii botezaþi în preajma Revoluþiei sunt adolescenþi ºi cei nãscuþi în preajma cutremurului le sunt deja pãrinþi celor care acum primesc botezul ºi vor fi departe de fantomele unui trecut, bun sau rãu cum îl vor arhiva cronicarii...
“Naºul” Ion a scãldat ºi blagoslovit cu liber cuget de botez postcomunist multi copii de trup(ã) ºi suflet, odrãslind carierismul politic al mai multor grupe mari ºi mici din grãdiniþa nomenclaturii, a dat de supt cu biberonul ºi de pãpat cu liguiriþa multor politicieni în faºã, fiind doicã ºi mamã socialã multor porgenituri în cãutare de partid ºi statut, mulþi mucoºi mâncându-i din palmã în cantina afacerilor. Un fel de Moscova, mama rãniþilor ºi parveniþilor ajutaþi sã se afirme ºi sã confirme, consacrându-se drept gaºcã politicianistã ºi financiardã în propria lui grãdinã de Ion fãrã somn(!), treaz ºi vigilent la venerabila vârstã de bunicuþã care încã se poate lua în colþi cu lupul de la stânã pentru scufiþa roºie din povestea vieþii lui de vân(z)ãtor…
Trecând în revistã la ceas aniversar ºi la ceas trist de comemorare, liste întregi cu ºoimi, ulii, corbi ºi alte rãpitaore, nu gãsesc un piþigoi, un sticlete, o pupãzã mãcar sã nu fi eclozat ºi ciugulit în rezervaþia bãtrânului pãsãrar. Nu gãsesc o colivie politicã sau financiarã de pradã în care sã nu ciripeascã “dulcea” limbã pãsãreascã stoluri întregi de intruºi ºi peruºi, prãsiþi ºi ocrotiþi de venerabila cloºcã a politicianismului pitoresc romanesc. Nu mai departe, vulturul pleºuv din cuibul de cucuvea de la Cotroceni, este de aceeaºi formaþie din trista ºi îndoielnica rezervaþie...

silviu_m74

118 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2009, ora 19:31

NATI MEIR,care am vazut ca vrea sa candideze la functia de presedinte al Romaniei....asta ne mai lipsea,presedinte jidan ....

www.4life-romania.ro
twincle

275 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 14 Mai 2009, ora 19:42

De la: silviu_m74, la data 2009-05-14 19:31:24NATI MEIR,care am vazut ca vrea sa candideze la functia de presedinte al Romaniei....asta ne mai lipsea,presedinte jidan ....
L-ai uitat pe Vadim L-ai uitat pe Duda L-ai uitat pe crinisor

teo
Fosta membra 9am.ro

156 mesaje
Oras: Onesti

Postat pe: 21 Mai 2009, ora 15:28

De la: kali13, la data 2009-01-21 20:09:19oana_iftemi,
Daca ai stat la aceeasi masa cu Nemirschi,inseamna ca esti de aceeasi teapa cu el.In legatura cu ce a spus tatal tau(nu ai spus etnia),nu poate fii acuzat,probabil a invatat dintr-un manual de distorsionare a istoriei,care omitea voit faptul ca poporul roman s-a format din daci si romani.O combinatie genetic reusita daca ii aduci aminte(daca nu ai invatat si tu dupa acelasi manual de istorie) ca Decebal a avut performanta de a zdruncina Imperiul Roman.

In mod sigur tanara Oana a fost nevoita sa stea la aceeasi masa fiind salariata a acestui domn sau au fost amandoi salariati la acelas stapan.Eu ii dau dreptate tinerei si nu gasesc potrivita expresia care o dezonoreaza.

Fosta membra 9am.ro

964 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2009, ora 00:22

www.youtube.com/v/yefa1uDlp3A&hl=en&fs=1&color1=0x006699&color2=...">www.youtube.com/v/yefa1uDlp3A&hl=en&fs=1&color1=0x006699&color2=..." type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385">

Religia este o rãmãºiþã a copilãriei inteligenþei noastre, ea se va stinge pe mãsurã ce adoptãm raþiunea ºi ºtiinþa ca principii directoare. Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
kabir

47 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 24 Mai 2009, ora 02:37

Toti hulim Romania,de ce? Romania este o tara frumoasa si cu un potential economic net superior altor tari.Este drept ca este condusa de niste maimuroi, mincinosi care isi apara decat propriul interes.Traim intr-o criza continua de vreo cativa ani incoace din cauza unor tampiti .Toti vrem altceva de la alesi,toti vrem sa isi respecte cuvantul dat ,dar din pacate este mai usor ptr. ei sa gaseasca scuze decat sa lupte pentru a isi tine cuvantul dat.Ca o concluzie noi (naivii care mai mergem la vot)alegem parlamentari si dupa ce sunt alesi devin PARLAMAGARI.

Fosta membra 9am.ro

156 mesaje

Postat pe: 24 Mai 2009, ora 17:28

De la: 9am058077, la data 2009-05-24 02:37:59Toti hulim Romania,de ce? Romania este o tara frumoasa si cu un potential economic net superior altor tari.Este drept ca este condusa de niste maimuroi, mincinosi care isi apara decat propriul interes.Traim intr-o criza continua de vreo cativa ani incoace din cauza unor tampiti .Toti vrem altceva de la alesi,toti vrem sa isi respecte cuvantul dat ,dar din pacate este mai usor ptr. ei sa gaseasca scuze decat sa lupte pentru a isi tine cuvantul dat.Ca o concluzie noi (naivii care mai mergem la vot)alegem parlamentari si dupa ce sunt alesi devin PARLAMAGARI.

La vot trebuie sa mergem cu totii,dar trebuie sa stim pe cine alegem.Eu in nici un caz nu-i voi vota pe:Antonescu,Geoana,VC Tudor.Ma mai gandesc pe cine voi vota.Cu cea mai mare placere l-as vota presedinte pe acualul primar al Sibiului sau pe Mihai Razvan ungureanu.Oricare din acestia doi,daca ar ajunge presedinti nu vor dezamagi natiunea.

oandrasescu

2 mesaje
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 17:40

ROMANULE: "mincinosi care isi apara decat propriul interes" - pentru limba romana, asta este crima !

georgeg_37

5 mesaje
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 23:06

ce-i tu, esti vreuna dintre coardele lu' Nemirschi sau Mazare de-i tii partea ?

9am038460

17 mesaje
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 14:24

Ion Iliescu,Nati Meir,Mircea Geoana,Crin Antonescu,Calin Popescu TARICEANU,primarul care este Marean Vanghele Adrian Videanu.......sant multi,foarte multi.

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 25 Mai 2009, ora 14:39

Prostanacu'(Geoana)
Robocop (Stolojan)
Medicamente (Vadim)
Almanahe (Vanghelie)

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2009, ora 22:43

D’ALE CARNAVALULUI...(PRE)ELECTORAL

Romeo Tarhon

Luat la þinticã(!) intervievealã(!) gazetãreascã, jupân Berceanul, nu departe de alde Vanghelie, în inconfundabilul dar scufundabilul lui stil ºmecheresc-golãnesc de repondent(!) ca la crâºmã, de interlocutor (mai degrabã stradal decât)guvernamental preþios ºi fiþos, cu deficienþe în exprimare ºi formulare la ziceri ºi preziceri încâlcite ºi sucite, nu cã le-ar amesteca voit, cu meºteºug, ci pentru cã aºa îi ies, aºa le scoate ºi atât îl duce vocabularul, a reuºit sã dea un interviu nereuºit (! )din care citez: „Eu personal cred 100% cã preºedintele va candida”... ºi („nu ºtiu daca va candida”)....”pentru cã sunt convins cã preºedintele nu a luat încã o decizie”.
Nu putem sã nu remarcãm claritatea, indubitabilitatea ºi (s)cursivitatea exprimãrii ministrului pedelean, lexicalitate pe care nici Iosif Boda nu reuºeºte sã o sintactizeze(!) cu atâta fluenþã. Dar sã îi trecem jupânului cu vederea aceste carenþe de înþeles cãci, atât de ocupat fiind cu politicile de vreo douã decenii, nu a mai avut vreme sã se mai îmbogãþeascã ºi lexical (!). Aflãm, în schimb, din interviul `mnealui de Gâgã, cã îl are la mânã, vreau sã zic la... telefon, laSMS pe musiu Geoanã cãruia i-a memorat urmãtorul citat (din MEDIAFAX): „Geoanã a declarat asearã la TVR (care „sear㔺i care „TVR” nu conteazã) cã dacã ajunge preºedinte, va judeca actuala majoritate PDL-PSD prin prisma situaþiei sociale ºi economice.... (cuvinte sucite ºi rãsucite de parcã ar fi ale Bãsescului)...ºi în funcþie de realitãþile electorale ale momentului”... „Postelectorale”, corectez eu, întrucât vorbirea celui care mãlai la Cotroceni viseazã se referã la perioada de dupã cotrocezidenþiale, când însuºi Mircea (sperã Geoanã) va lua decizia privind soarta guvernãrii care nu va mai fi pedelisto-pesedistã ci viceversa, pesedisto-pedelistã ºi când „Preºedintele care va conduce România, va avea mai multe lucruri de fãcut” (dar mai multe de desfãcut, zic eu...) „în sensul de a aduce naþiunea într-o logicã de coerenþã ºi solidaritate”. Iatã ºi un politician care vorbeºte corent despre coerenþã, încât nici Vanghelie nu mai înþeles de ce a trebuit sã-ºi semeseze(!) Berceanul memoria cu aºa mesaj. Mã rog, jupânu-i jupân, face ce pofteºte cu telefonul lui (de serviciu). Mai cu tâlc ºi schepsiseala(!) mi s-a pãrut declaraþia potrivit cãreia suspansul candidaturii Bãsescului poate fi o stratagemã, un scenariu, un concurs de scenarii...Cuvintele, stimaþi cititori, îmi aparþin ºi reprezintã o „tãlmãcire” a declaraþiei (neinteligibile) a Berceanului care, rãspunzând la problema succesoralã a Bocului, dacã Bãsescul îºi retrage flota, afirmã cã despre „rezerva de cadre” nu s-a vorbit la partid în partid(!). E ºi greu de bãnuit cine i-ar urma cotroceanului! Oricare jucãtor, de la Pele la Bãse, are o rezervã în caz cã se accidenteazã, sau, ca Mutu ºi Madona, cã se drogheazã. Cât despre Antonescu, Crinul ºi Geoanã, Mircea, Berceanul postuleazã: niºte „nimeni”...pânã sã fie impuºi drept pãpuºi...adicã ºefi suspuºi ºi supuºi...
ªi astfel, din interviul lui aburit-bramburit, ne lãmurim cã luminiþa lui Ciorbea s-ar putea sã ajungã prin iarna asta, dupã alegerea preºedintelui, la capãtul tunelului lui Bãsescu în funcþie de nemilosul procentaj de derapaj la ºomaj: dacã trece de 10%, s-a zis, nu mai candideazã...Aº! C-eºti copil? .Nu cred neicusorule...Câtã vreme - pentru ca sã zic aºa – mai existã miliardele de la FMI, are el grijã, bibicul, Bãsebocul, sã nu sarã monºer ºomajul. Motiv pentru care, ca un Socrate al înþelepciunii monumentale de partid, Berceanul a statutat(!): pedeliºtii nu vor scoate pesediºtii de la guvernare („de-ar mai duce-o pân-la toamnã, leliþã...Ioaaanã...”) ºi, puse una peste alta ( sau una sub alta, depinde cum privim...), „guvernul merge bine”. Parcã noi nu vedem cum calcã strâmb, ºontârc, în strãchini...
Dacã nu noi, ãºtia mai puþin citiþi, mãcar Vanghelie care este confuz, abia ieºit din ºedinþa de guvernealã(!), a recunoscut: „Dacã nu înþeleg ceva, nu pot sta liniºtit”. ªi cum (r)omul chiar nu pricepe jocurile de culise, fiind „un pacheþel de problemuþe” ºi nerviºori (poate de la viermiºori...), nici el nu mai este (el, care este) sigur cã a înþeles de ce l-a mai dat afarã din partid pe confrasu` Mãdãlinul, la miºto, sã se facã independent pentru cotrocezidenþiale, cã se poartã în... d-ale carnavalului politic de la Oprescu încoace...

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 21:13

Cele mai proaste si caraghioase personaje din politica romaneasca?Cele pe care le tot votam cu sarg de vreo 19 ani...Reusita combinatie genetica dintre romani si daci,cum bine spunea aceasta revelatie a naturii,surioara 13,se pare ca nu-i tocmai de invidiat!

Fosta membra 9am.ro

39 mesaje
Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 15:41

Touchee !!! Dar ... desi ma doare in suflet sa o recunosc, romanii erau la vremea aceea oameni civilizati, stilati, in timp ce dacii .... Desigur, ne palce si este oarecum firesc sa ne mandrim cu stirpea noastra, dar sa nu uitam ca peste daci si romani au fost lasate amprentele multor scursori europene la acea vreme si chiar dup[ aceea . Ce-i spunea Mircea lui Baiazid ? Multi durara printre vremuri peste Dunare vreun pod, de-au trecut cu spaima lumii si multime de norod ... Insa nici Mircea, nici Stefan nu si-au lasat ca lumea semintia lor curata si inteleapta, la noi au prins - vai, fatalmente ! _tocmai acele scursori despre care pomeneam mai sus, iar durerea cea mai mare este ca astazi urmele sau urmasii acestora sunt tot mai pregnanti, mai semnificativi, mai reprezentativi !!!

Fosta membra 9am.ro

156 mesaje

Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 16:04

De la: lilicaseceanu, la data 2009-06-05 15:41:58Touchee !!! Dar ... desi ma doare in suflet sa o recunosc, romanii erau la vremea aceea oameni civilizati, stilati, in timp ce dacii .... Desigur, ne palce si este oarecum firesc sa ne mandrim cu stirpea noastra, dar sa nu uitam ca peste daci si romani au fost lasate amprentele multor scursori europene la acea vreme si chiar dup[ aceea . Ce-i spunea Mircea lui Baiazid ? Multi durara printre vremuri peste Dunare vreun pod, de-au trecut cu spaima lumii si multime de norod ... Insa nici Mircea, nici Stefan nu si-au lasat ca lumea semintia lor curata si inteleapta, la noi au prins - vai, fatalmente ! _tocmai acele scursori despre care pomeneam mai sus, iar durerea cea mai mare este ca astazi urmele sau urmasii acestora sunt tot mai pregnanti, mai semnificativi, mai reprezentativi !!!

Fosta membra 9am.ro

156 mesaje

Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 16:05

De la: lilicaseceanu, la data 2009-06-05 15:41:58Touchee !!! Dar ... desi ma doare in suflet sa o recunosc, romanii erau la vremea aceea oameni civilizati, stilati, in timp ce dacii .... Desigur, ne palce si este oarecum firesc sa ne mandrim cu stirpea noastra, dar sa nu uitam ca peste daci si romani au fost lasate amprentele multor scursori europene la acea vreme si chiar dup[ aceea . Ce-i spunea Mircea lui Baiazid ? Multi durara printre vremuri peste Dunare vreun pod, de-au trecut cu spaima lumii si multime de norod ... Insa nici Mircea, nici Stefan nu si-au lasat ca lumea semintia lor curata si inteleapta, la noi au prins - vai, fatalmente ! _tocmai acele scursori despre care pomeneam mai sus, iar durerea cea mai mare este ca astazi urmele sau urmasii acestora sunt tot mai pregnanti, mai semnificativi, mai reprezentativi !!!

Ai perfecta dreptate.

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 10:47

vrei exemple pt fiecare categorie in parte ?
La categoria proaste -cum n-am mai vazut, locul I CU CORONITA - ELENA BASESCU
La categoria prosti, pardon prostanaci - MIRCEA GEOANA
La categoria caraghiosi- -VADIM TUDOR
La categoria nostimi -Prigoana

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 1 August 2009, ora 08:53

9am080691

1 mesaj
Oras: Adjud
Postat pe: 24 Iunie 2009, ora 10:01 Citeaza Raspunde

Rar mi-a fost dat sã citesc asemenea prostii ca cele afiºate de PETRE FLORIN PREDA. Pentru mine rãmâne în continuare o enigmã: de ce un om, cu cât este mai prost cu atât vrea cu mai multã insistenþã sã demonstreze acest lucru pentru ct mai mult[ lume.
PS pentru administratorul forumului: ar trebui sã cereþi raportãri nu numai pentru abuz de limbaj ci þi pentru abuz de prostie precum cel demonstrat de PETRE FLORIN PREDA.

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 1 August 2009, ora 09:30

ROM(tar), reþine textul de mai jos ºi, când va apãrea cartea, intitulatã "Ciohodarii înainte ºi dupã...", îmi vei afla adevãratul nume, ascuns sub pseudonimele : "1954ppll", " memo" ºi "111dinu". Acum folosesc doar 111dinu, celelalte douã fiind neoperabile ºi nu din vina mea. Prietenii de pe forum cunosc motivul. Un nenorocit de virus!

"Azi, nu mâine! rosteºte întruna cu voce tare Ion Iliescu, privind pe fereastrã coloanele de oameni ce se îndreaptã spre televiziune. Azi trebuie sã acþionez, azi mi se hotãrãºte soarta... Dacã nu existã un azi, mâine voi fi un nimeni. Se trânteºte fãrã vlagã pe scaun. Are mintea goalã. Nu ºtie cu cine sã ia legãtura. Simte cã îºi pierde stãpânirea de sine. Se ridicã, face câþiva paºi... Se opreºte la geam cu privirea în gol. Scandãrile mulþimii parcã îi zdruncinã creierii. „Jos Ceauºescu, jos comunismul!”. Îl apucã frica. ªi cu el cum rãmâne? Ce comunism? Pe el nu l-a interesat niciodatã o asemenea ideologie. Nu a fost propagandist în adevãratul sens al cuvântului, a vorbit ºi el aºa, într-o doarã, ca mulþi alþii. Meseria l-a obligat. De fapt se poate considera a fi chiar un opozant al regimului, un oprimat al dictaturii... Este adevãrat cã a tânjit cu disperare la funcþia deþinutã de Ceauºescu... Nu conteazã îºi spune, a fost îndepãrtat din structurile înalte ale partidului ºi cu asta basta! Poate sã dovedeascã faptul cã este ºi el acolo un biet director al Editurii Tehnice. Încolþesc speranþele. Va scãpa, îºi spune frecându-ºi bucuros mâinile... Se schimbã orânduirea? Foarte bine, sã se schimbe! Un lucru este însã foarte clar. Orice sistem politic are nevoie de slujbaºi ca el.
Þârâitul telefonului îl paralizeazã pentru moment. Încet, încet se liniºteºte. Numãrul de telefon este cunoscut doar de familie ºi de conducerea de partid. Ridicã receptorul:
- Da, vã rog! O voce necunoscutã ºi dogitã de tutun îi spune:
- Vã salut! Sunteþi domnul Ion Iliescu?
Ezitã pentru moment sã confirme...
- Pe cine cãutaþi?
Telefonul se închide brusc. κi dã de câteva ori cu receptorul în cap. De ce dracu nu a spus cine e? Dacã nu mai revine? Dacã este cineva care are vreo idee despre ce se întâmplã?"

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
m_nastasiu

10 mesaje

Postat pe: 1 August 2009, ora 12:30

Regele Mihai este fosila vie care a inscris o pagina urata in istoria Romaniei trecute si prezente. Singura lui preocupare a fost dupa lovitura de stat din '89 sa acapareze tot ce s-a putut: bani, castele, pamanturi etc. Dupa el, potopul. Pe celelalte boacane nu le mai insir pentru ca se stiu foarte bine. Am si avem tot respectul pentru regii Romaniei: strabunicul si bunicul sau, respectiv Carol I si Ferdinand.

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 1 August 2009, ora 12:36

Raporteaza utilizator care ti-a trimis acest mesaj

INAPOI LA MESAJE

De la: 9am056627 la 31 Iulie 2009, 19:45 Pentru : romtar

Subiect: [fara subiect]

ESTI BUN !!!!!!!!!! ESTI FOARTE BUN........ MAI SCORMONESTE SI AI SA RAMAI F. UIMIT DE CE AI SA GASESTI DESPRE ...999FLORIN (PREDA PETRE-FLORIN)!!!!!!!!!!!!!!!!!
BAFTA !!!!!!!!!!!1
RASPUNDE

De la: 999florin la 31 Iulie 2009, 22:45 Pentru : romtar

gata bosorogule,ti s-a terminat munitia,numai atata poti,cretin mic si pervers,fa-ma sa te afisez in toata splendoarea ta de obsedat si drogat,te rog continua sa fii imbecil,micutule nesimtit,magar bolnav de ura care-mi esti,turnatorule[la militie,ca n-ai tu fata de securitate,pt,securisti trebuia sa posezi oleaca de creier ca sa poti turna,panarama]
RASPUNDE

De la: 999florin la 30 Iulie 2009, 16:05 Pentru : romtar

cretinule,nu am nici timp si nici dispozitia necesara sa ma cert cu toti tampitii de pe forum,zi repede ce-ti doreste sufletelul,unde si cand vrei sa ne intalnim face to face,bolnavule cu cap patrat
RASPUNDE

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 1 August 2009, ora 12:50

De la: 111dinu, la data 2009-08-01 09:30:36ROM(tar), reþine textul de mai jos ºi, când va apãrea cartea, intitulatã "Ciohodarii înainte ºi dupã...", îmi vei afla adevãratul nume, ascuns sub pseudonimele : "1954ppll", " memo" ºi "111dinu". Acum folosesc doar 111dinu, celelalte douã fiind neoperabile ºi nu din vina mea. Prietenii de pe forum cunosc motivul. Un nenorocit de virus!

"Azi, nu mâine! rosteºte întruna cu voce tare Ion Iliescu, privind pe fereastrã coloanele de oameni ce se îndreaptã spre televiziune. Azi trebuie sã acþionez, azi mi se hotãrãºte soarta... Dacã nu existã un azi, mâine voi fi un nimeni. Se trânteºte fãrã vlagã pe scaun. Are mintea goalã. Nu ºtie cu cine sã ia legãtura. Simte cã îºi pierde stãpânirea de sine. Se ridicã, face câþiva paºi... Se opreºte la geam cu privirea în gol. Scandãrile mulþimii parcã îi zdruncinã creierii. „Jos Ceauºescu, jos comunismul!”. Îl apucã frica. ªi cu el cum rãmâne? Ce comunism? Pe el nu l-a interesat niciodatã o asemenea ideologie. Nu a fost propagandist în adevãratul sens al cuvântului, a vorbit ºi el aºa, într-o doarã, ca mulþi alþii. Meseria l-a obligat. De fapt se poate considera a fi chiar un opozant al regimului, un oprimat al dictaturii... Este adevãrat cã a tânjit cu disperare la funcþia deþinutã de Ceauºescu... Nu conteazã îºi spune, a fost îndepãrtat din structurile înalte ale partidului ºi cu asta basta! Poate sã dovedeascã faptul cã este ºi el acolo un biet director al Editurii Tehnice. Încolþesc speranþele. Va scãpa, îºi spune frecându-ºi bucuros mâinile... Se schimbã orânduirea? Foarte bine, sã se schimbe! Un lucru este însã foarte clar. Orice sistem politic are nevoie de slujbaºi ca el.
Þârâitul telefonului îl paralizeazã pentru moment. Încet, încet se liniºteºte. Numãrul de telefon este cunoscut doar de familie ºi de conducerea de partid. Ridicã receptorul:
- Pe cine cãutaþi?
Telefonul se închide brusc. κi dã de câteva ori cu receptorul în cap. De ce dracu nu a spus cine e? Dacã nu mai revine? Dacã este cineva care are vreo idee despre ce se întâmplã?"

O PROZA BUTUCANOASA, BANALA DESPRE UN PERSONAJ SI UN ANTURAJ DE JALNICA AMINTIRE, O PROZA DE IMITATIE CA O FOTOGRAFIE ALB-NEGRU, NELUCRATA, PE HARTIE IEFTINA SI REPRODUCAND SEC, INEXPRESIV O REALITATE PREVIZIBILA, CONSUMATA, CENUSIE...
POVESTIRI DIN EPOCA DE..."AUR"!?! INSTANTANEE NARATIVE3 CARE NU AU NIMIC ARETISTIC IN ELE,
UN FEL DE REPRODUCERI DUPA...REPRODUCERI!...
DESIGUR, TREBUIE CA SUNT CONSEMNATE DE CATRE CINEVA DIN ANTURAJUL NOMENCLATURISTO-SECURIST, DAR DE CATRE CINEVA CARE NU POATE FI SCRIITOR, ARTIST, Ci, CEL MULT POVESTITOR...DAR ACEST FRAGMENT NU DOVEDESTE NIMIC IN CEEA CE IL PRIVESTE
PE PREDA FLORIN_PETRE
alias...O MULTIME DE PSEUDONIME SI PSEUDO-USERE, UNUL DINTRE ACESTEA PUTAND FI SI 111DINU.
DACA NU DEDUC CORECT, SA IMI FIE RUSINE DE MINE!

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 1 August 2009, ora 18:53

De la: romtar, la data 2009-08-01 12:50:11
De la: 111dinu, la data 2009-08-01 09:30:36ROM(tar), reþine textul de mai jos ºi, când va apãrea cartea, intitulatã "Ciohodarii înainte ºi dupã...", îmi vei afla adevãratul nume, ascuns sub pseudonimele : "1954ppll", " memo" ºi "111dinu". Acum folosesc doar 111dinu, celelalte douã fiind neoperabile ºi nu din vina mea. Prietenii de pe forum cunosc motivul. Un nenorocit de virus!

- Pe cine cãutaþi?

O PROZA BUTUCANOASA, BANALA DESPRE UN PERSONAJ SI UN ANTURAJ DE JALNICA AMINTIRE, O PROZA DE IMITATIE CA O FOTOGRAFIE ALB-NEGRU, NELUCRATA, PE HARTIE IEFTINA SI REPRODUCAND SEC, INEXPRESIV O REALITATE PREVIZIBILA, CONSUMATA, CENUSIE...
POVESTIRI DIN EPOCA DE..."AUR"!?! INSTANTANEE NARATIVE3 CARE NU AU NIMIC ARETISTIC IN ELE,
UN FEL DE REPRODUCERI DUPA...REPRODUCERI!...
DESIGUR, TREBUIE CA SUNT CONSEMNATE DE CATRE CINEVA DIN ANTURAJUL NOMENCLATURISTO-SECURIST, DAR DE CATRE CINEVA CARE NU POATE FI SCRIITOR, ARTIST, Ci, CEL MULT POVESTITOR...DAR ACEST FRAGMENT NU DOVEDESTE NIMIC IN CEEA CE IL PRIVESTE
PE PREDA FLORIN_PETRE
alias...O MULTIME DE PSEUDONIME SI PSEUDO-USERE, UNUL DINTRE ACESTEA PUTAND FI SI 111DINU.
DACA NU DEDUC CORECT, SA IMI FIE RUSINE DE MINE!

Þi-am citat textul fiindcã se încadreazã în topic. În rest, se pare cã rãmâi þintuit acolo unde singur te-ai pus, iar caligrafia ta "de tipar" este de invidiat. Spre deosebire de tine, care eºti preocupat doar de culegerea sutelor de replici de pe forum, eu am mãcar preocupãri "butucãnoase ºi banale". Fãrã acordul tãu, nu pot sã îþi introduc "critica literarã" în carte. Sunt convins cã o sã pierd enorm, dar asta este situaþia. Anul acesta se împlinesc 20 de ani de la tragicul decembrie 1989 ºi descrierea faptelor "consumate" reprezintã totuºi ceva. Probabil cã tu eºti obiºnuit sã citeºti evenimentele petrecute în anul 2020.

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
costelaeg

170 mesaje
Postat pe: 1 August 2009, ora 21:18

nu am nimic cu personajele evidentiate de tine aici pe o parte din ei chiar ai respect , dar esti comvins ca fac ei fata relitatilor momentului. Nu stiu daca cun partid sau altul ar putea readuce romania intr-o stare de normalitate . Observati urmatorul lucru " s-a propus reducerea salariilor pe timp de criza " nici unul din nici o categorie de salariati bugetari nu inteleg ca romania nu mai are resurse sa sustina aceste salarii aberante . sa fiti sanatosi si fara frica eu va salut MITICA

tonsberg

24 mesaje
Postat pe: 1 August 2009, ora 21:32

sa avem pardon matale esti dus rau de tot

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 2 August 2009, ora 08:40

ooo

1 mesaj
Oras: Tecuci
Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 11:59 Citeaza Raspunde

Mare nemulþumire, mare, la curtea domneascã Cotroceni. Ciohodarii îºi disputã posturile. Lacheu sau lustragiu.Pe de o parte, ciohodarii pedeliºti considerã cã li se cuvin de drept slujbele de lacheu, fiindcã domnitorul Traian provine din rândurile lor, ei l-au ajutat sã câºtige domnia Cotrocenilor, ei l.au slujit ºi tot ei îl slujesc fãrã condiþii. De cealaltã parte sunt ciohodarii pesediºti. Ei reclamã faptul cã, înainte de a fi angajaþi la curtea domneascã, nu li s-a explicat faptul cã a fi ciohodar presupune a ocupa chiar ºi funcþia de lacheu, nu doar aceea de îngrijitor al ciubotelor domneºti. Timp de peste ºase luni, gâtlejurile lor cicã s-ar fi umplut de praful provenit de pe ciubote.
O întâmplare nostimã a acutizat nemulþumirea. Se întâmpla cu ceva timp în urmã. Lustragii pesediºti lucrau de zor când Elena, confidenta domnitorului, a intrat în atelier, a deschis dulapul ºi a ridicat cu nonºalanþã o pereche de cizme pentru cãlãrie. S-a aºezat pe scãunel, le-a încãlþat ºi, cu un zâmbet ºugubãþ, a plecat lovindu-ºi cravaºa de carâmb. Uimiþi, au verificat încãlþãmintea domneascã ºi au descoperit, consternaþi, cã, încã de la început, ei lustruiau de zor ºi pantofii lacheilor pedeliºti.
Adunaþi la Turnu Mãgurele, s-au înfuriat, au înjurat, au acuzat ºi au concluzionat :nu mai vor sã fie lustragii, doresc slujbe de lachei sau mãcar sã aibã ptivilegiul de a "respira", dacã nu înãuntru, mãcar la uºa visteriei þãrii.
A avut loc confruntarea dintre cele douã tabere. Lustragiul ºef Nica iese la popor ºi spune împãciuitor : þara are nevoie de ciohodari, indiferent cã sunt lachei sau lustragii. Numai aºa va fi cheltuit cu chibzuialã banul public, numai aºa vor scoate þãriºoara noastrã din impas.
Poporul (ascultãtor ºi obiºnuit cu somniferul FNI) merge la culcare. Se lasã liniºtea. Doar la palatul Victoria se simte ceva forfotealã... Ciohodarii se aºeazã, braþ la braþ, la coadã la visterie. Ciohodarul Pogea îi lasã, unul câte unul, sã "respire" aerul tãmãduitor întru însãnãtoºirea lor, a familiilor, a rudelor ºi a prietenilor. Ciohodarul Videanu se aºeazã de mai multe ori la coadã. Probabil are astm, din moment ce "prietenii l-au sfãtuit sã respire cât mai des".

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 2 August 2009, ora 08:46

MAI 111DINU, MAI 999FLORIN( PETRE PREDA), MAI MONSTRULETI AI CREIERULUI BOLNAV AL ACELUIASI PERSONAJ PERMANENT IN TRAVESTI PE 9AM,
OBSESIA UNUI CUVANT - CIOHODAR, CIOHODARI, arhaism- TE VA DEMASCA, TE VA AZVARL IN DERIZORIU, IN CEL MAI PENIBIL...PENIBIL!

Pagini: << 1 2 3 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cele mai nostime/caraghioase/proaste etc personaje din mediul politic romanesc...
Mergi la: