Info
x
Psd... partid de prefacuti?
|
Fosta membra 9am.ro 394 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Octombrie 2008, ora 14:06
de ce nu vrea PSD sa voteze motinuea de cenzura a PD-L ??? doar s-au declarat de partea profesorilor si doar au zis ca ei au sprijinit legea aceea... acu de ce dau inapoi???oooof demagogia asta
|
|
Fosta membra 9am.ro 10 mesaje Membru din: 29/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Octombrie 2008, ora 14:29
asa este, am niste prieteni care sunt in psd am incercat atata sa-i conving sa plece de acolo dar se pare ca lacomia poate transforma pe oricine
|
|
istoria 57 mesaje Membru din: 19/10/2008 Oras: Petrosani |
Postat pe: 29 Octombrie 2008, ora 15:05
Prostanacul nu este sigur ca il numeste prim ministru daca reuseste sa darime Guvernul,asa cu a convenit cu Basescu Talimbul Boc a facut o gafa numindul prim ministru la tv pe impaiatul Stolo si a trezit suspiciuni la Pinochio
|
|
iulidan2 156 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 24 Noiembrie 2008, ora 11:16
PSD e mai mult decat un partid, este o grupare de interese, acea grupare care a dominat Romania in cea mai mare parte a ultimilor 19 ani, acea grupare care a acumulat averi uriase in acele vremuri tulburi, care nu vor mai fi egalate niciodata, acea grupare care va ramane in topul politicii, chiar daca prin santaj, ca acum cu liberalii.
intr-un fel, Romania e a lor si numai a lor, nu mai este a romanilor din 1990, de la primele alegeri. |
|
minerul 50 mesaje Membru din: 22/10/2008 Oras: Petrosani |
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 05:42
Lesinati ca stau de atita vreme pe tusa,PDL istii se tirasc cu ultimele puteri ca sobolanii infometati ,care presimt ca pierd alegerile de la 30 noiembrie 2008 si vor sa -si asigure un loc la PSD
|
|
alincaba 138 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 20:58
deci....
hai sa va zic ce o facut psd`ul pt tara si ce o facut apoi tariceanu. deci .. psd`ul in primul rand.. 1. a dat tichetele de masa pt salariati de care va bucurati voi toti acuma ....... 2. Concediul la mamici de 2 ani de zile si cu o plata ce le convenea..... 3. O protejat locurile de munca unde lucrati voi acuma, 3 Sute de sali de sport in toata tara unde copii vostri bat mingea! 4. O impartit actiuni la populatie pe care voi le puteti vinde acuma sa aveti un ban de buzunar., 5 A introdus cornul cu laptele la copiii 6 . Distribuire de microbuse scolare pt copii din sate, 7 Impozit pe venit diferentiat, adica cei cu salarii mari dau mai mult si cei cu salariu mic dau mai putin... Astea is cateva din ce au facut ei..... acum sa vedem tariceanu cu al lui partid. 1. Vrea sa ia tichetele de masa sa nu mai aiba romanul nici makar atat.. deja se discuta!. 2 .Sute de scoli nu au putut sa isi deschida portile ca erau intr-o stare jalnica, 3 . Actiunile care le`a dat psd`u le ia inapoi prin multiplicarea taxelorrrrr si marirea impozitelor! 4. Vrea sa scoata cornul cu laptele.. ca cei saraci copii sa nu mai aiba nimik! 5 . Impozit la fel pt toata lumea... (avantajeaza la maxim pe cei bogati) si astea is doar cateva!!!!! a facut 4 km de autostrada in 4 ani.. deci pt 1800 de km ne trebuie 1800 de ani??? Mi rusine cand vad ce ingusti sunteti si sustinetzi un bou ca tariceanu!!! rusine... Si deaia am votat psd!!! deschidetzi ochii o zi frumoasa |
|
Fosta membra 9am.ro 54 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 16:49
Lesinati sunt PSD-ti care sunt lihniti dupa patru ani de stat pe tusa,acum vor sa guverneze pe spatele PD-lui,si sa fure ce mai este de furat in tara asta,rusine sa va fie celor care ii sustineti pe acesti comunisti,securisti,turnatori,vreti o viata mai buna un trai mai bun dar in schimb votati tot hotii si hotia.
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 15:01
Vreau sa vad , isi vor respecta promisiunile facute electoratului cind au venit prin Spania, Italia, sa dea cei 25 000 de euro? Eu nu cred.
|
|
|
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 15:43
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
doinita67 96 mesaje Membru din: 15/11/2008 Oras: Calarasi |
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 15:47
taracila a fost in guvern fiind calarasean get beget,nu a facut nimic pentru acest oras,iar acum de cing le-a cazut tronul a avut grija sa se plaseze la primarie ca prefect si ce sa cred ca ei isi gasesc loc oriunde pe cind noi..........Detin puterea,friiele si nesimtirea pe care o9 detin toti alesii calca peste cadavre sa le fie lor bine.Bine ca ai votat...votant fidel si atit
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 15:53
Se va da vina pe asazisa criza ca sa nu faca nimic pozitiv.
Adica investitii masive in populatie pe partea de relansare economica. Cei care s-au cocotat la putere in toti acesti ani stiu ori sa ia de la oameni, ori sa dea cu bita in oameni. Genetic au o incapacitate de a intelege ca ei genereaza criza prin masurile de austeritate in rindul populatiei. Chiar ei culeg ce au semanat atitia ani. Dezvoltarea exploziva care o pregatesc oamenii, ei au tinut-o in loc prin legi, de altfel foarte bune si care ne feresc acum de manifestari violente. Sa speram ca am dreptate. Toti oamenii care vorbesc de ceea ce se intimpla spun ca NU ESTE NICI O CRIZA LA NOI IN TARA, ci doar obsesia celor ce ne conduc. PSD nu are cum sa se tina de cuvint fiindca nu ei conduc tara.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 293 mesaje Membru din: 13/01/2009 |
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 17:55
DE CE VA MAI OBOSITI SA SCRIETI PE TOPICURILE ECESTUI SITE?
TOT CEEA CE NU LE COMVINE SI NU CORESPUNDE POLITICII LOR STERG. INCLUSIV COMENTARIILE DE LA ARTICOLELE APARUTE PRIN ZIARE. ALEGETIVA UN ALT SITE SI SA MERGEM ACOLO. ASTIA CHIAR SUNT NESERIOSI DEABINELEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Fosta membra 9am.ro 74 mesaje Membru din: 1/02/2009 |
Postat pe: 7 Martie 2009, ora 15:29
VA OBOSITI DEGEABA >
TOATE PARTIDELE SUNT VARZA > CAT SUNT LA PUTERE TRAG PENTRU EI SI CLICA LOR SI NOI CA FRAIERII MERGEM SA VOTAM CU BUNA STIINTA CA LUAM PUMNI IN BARBA MAI CEVA CA IN MECIURILE K1
|
|
twincle 275 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 7 Martie 2009, ora 21:08
De la: alincaba, la data 2008-12-04 20:58:06deci....
teo
|
|
Fosta membra 9am.ro 1639 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Mangalia |
Postat pe: 7 Martie 2009, ora 22:35
De la: virgilvlad, la data 2009-03-07 15:29:20VA OBOSITI DEGEABA > ASA ESTE
|
|
oanaarion 45 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 17:54
fiti convinsi ca nu vor vedea culoarea acestor bani cei care se vor intoarce in tara... si nu va mirarti! acum cativa ani nu multi eram aliniati si cantam cu totii in cor"utecistii de azi, comunistii de mine" si atata timp cat nu ne debarasam de vechile obiceiuri de a umfla putin la partid sau mai sus la judet productia... nu vom ajunge nici pana la coltul blocului americanului care acum 100 de ani invata: "politica externa a democratiilor e superioara moral, deoarece popoarele sunt nascute iubitoare de pace; statul nu are nici un drept sa pretinda moralitate separata pentru sine...
asa suntem noi acum si sa traim bine! cum ne asternem asa dormim, si cu cat intelegem mai repede de ce copiii americani isi fac manualele singuri ajutati de profesori dupa capacitatile lor intelectuale cu atat vom ajunge mai aproape de ei sau de 1988? depinde de ceea ce vrem si de ce lasam a se vedea ca vrem....
|
|
9am025509 24 mesaje Membru din: 1/04/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 16:26
De departe cel mai corupt partid este PSD.Cu siguran�� c� sunt corup�i �i ho�i �n toate partidele dar la PSD
se afl� crema corup�iei �i ho�iei acolo se g�sesc profesioni�tii . A si guvernat cea mai mare perioad� dup� 89 si majoritatea liderilor erau e�alonul 2 al PCR ori au fost ceva trep�du�i pe la �tefan Gheorghiu sau pe la diferite �coli de partid.Oricum PSD-ul este un partid de neocomuni�ti.Dou� partide s-au ocupat cu racolarea fo�tilor comuni�ti din diferite structuri ale PCR. Unul este PSD�i cel�lalt PRM. Toat� vina pentru situa�ia �n care ne afl�m asr�zi o port� ,,Z�mb�re�ul din Carpa�i,,[Ion Iliescu] El a provocat mineriadele el a alergat cu jalba-n b�� s� recunoasc� independen�a Moldovei el a stat 10 ani la Cotroceni la c�lduric� f�r� s� scoat� o vorb� c�nd guvernul �i �efii PSD din teritoriu devastau �ara.Distrugeau si vindeau intreprinderi pe nimic ,vindeau bog��iile ��rii f�r� licita�ii s-au cu licitatii aranjate,�n nesim�irea �i l�comia lor au v�ndut �i bog��iile subsolului. A venit Constantinescu si declarat scurt,,M-a �nvins sistemul,,.Acum �l avem pe B�sescu singurul care a ar�tat cu degetul �i a criticat justitia, s�n�tatea,poli�ia si alte institu�ii care nu-�i fac treaba corect.Nu sunt un fan B�sescu dar trebuie s� recunosc c� este singurul Pre�edinte care sa implicat ,a f�cut vizite pe �antiere dup� inunda�ii prin localit��ile calamnitate a stat de vorb� cu oamenii ,dar cu toate acestea o parte a presei a venit cu critici ,c� face baie de mul�ime, c� face campanie si vre sa-�i men�in� cota de popularitate.Din punctul meu de vedere mai bine a�a dec�t s� te faci c� nu vezi ce se �nt�mpl� �n �ar�.Acum v�d c� Geoan� �i Antonescu promit c� ei vor face mai mult �i spun c� B�sescu nu a f�cut nimic .Scurt� minte mai au unii politicieni !Acum au uitat c�nd �l criticau c� se amestec� �n treburile institu�iilor statului.Ace�ti politicieni au uitat c� Pre�edintele are puterea limitat� �n stat fiindca PSD-ul �i cu acel p�rinte de trist� amintire al Constitu�iei(Iorgovan) au elaborat o Constitu�ie cu foarte multe lacune.Ce s� mai , avem o clas� politic� de tot rahatul.De 20 de ani nu fac altceva dec�t s� arate cu degetul unul spre altul �i s� promita marea cu sarea. |
|
9am025509 24 mesaje Membru din: 1/04/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 16:53
De la: 9am025509, la data 2009-05-10 16:26:47 De departe cel mai corupt partid este PSD.Cu siguran�� c� sunt corup�i �i ho�i �n toate partidele dar la PSD |
|
Fosta membra 9am.ro 118 mesaje Membru din: 21/02/2009 |
Postat pe: 23 Mai 2009, ora 08:23
Politica este ceva care se autodefineste a fi arta compromisului. Mai pe inteles arta minciunii pentru ca asta ne place noua, sa fim mintiti. Ati incercat sa va imaginati cate voturi ar primi un partid care ar promite ca ne vor pune la munca? Ati incercat ca ceea ce scrieti aici sa spuneti cu voce tare? Incercati, apoi asteptati sa mai spuna si altii, dupa care puteti spera sa inceapa o schimbare de care sa beneficiati daca veti trai destul de mult.
|
|
Fosta membra 9am.ro 618 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 23 Mai 2009, ora 12:52
De la: alincaba, la data 2008-12-04 20:58:06deci.... Deci.. Hai sa vedem ce e cu cele spuse de tine... Deci... 1.Tichetele de masa pentru salariati au fost apa de ploaie ca sa nu observe ca au salarii de mizerie in timp ce oamenii PSD se ingrasau pe spatele lor..Cand nu vrei sa dai bani la oameni,le dai tichete de masa,decontate mai apoi de catre stat,adica tot de catre ei.Halal cadou. 2.Concediul la mamici in conditiile in care mamicile nu isi permiteau sa plateasca lumina,intretinerea,sa cumpere scutece pentru copil,etc. Salarii care le conveneau????? Incredibil, iti dai seama ce spui?!? Hai sa intrebam o mamica din perioada PSD daca ii convenea salariul,ce zici? Sau,mai bine sa intrebam mamicile cum se descurcau cu minuscula alocatie ptr copil , o bataie de joc pentru care trebuiau adesea sa se certe cu functionarii,care nu ajungea nici pentru lapte,ce sa mai vorbim de scutece sau vitamine,etc. Sa iti amintesc ca legea cea mai idioata din lume,cea prin care o mamica cu doi gemeni sau chiar trei,primea banii pentru un singur copil, a fost ''scornita'' sub guvernarea PSD?!? Nenorocitii ajunsesera sa fure si de la vii,si de la morti si de la copii.. 3. '' O protejat locurile de munca unde lucrati voi acuma '' Care?? Cele de la capsuni din Spania, sau cele de la ''ingrijit batranei'' in Italia? ..Sau,probabil ,PSD isi inchipuie ca romanii au emigrat in masa de bine ce le era.Deh, mofturosi romanii astia..Cu asa locuri de munca bine platite,ei tot prin strainatatzuri trag....nerecunoscatorii..nu?!? Tot 3. ( tu stii de ce.. ) - ''Sute de sali de sport in toata tara unde copii vostri bat mingea!''In primul rand,este o minciuna sfruntata.In al doilea rand,cele cateva sali de sport sunt fie in regim tip club,cu acces destul de limitat,fie sali de sport pre-existente,peste care s-a trantit un strat de var,fiind apoi prezentate ca noi. Asta in conditiile in care copiii nostri fac sport in scolile din Italia,Spania,Franta,Germania,Austria,etc, de unde,cel mai probabil, nu se vor mai intoarce niciodata,ca nici nu au la ce..iar cei ramasi acasa au parinti prea saraci ca sa isi permita sa le plateasca abonamentele la sala. 4. '' O impartit actiuni la populatie pe care voi le puteti vinde acuma sa aveti un ban de buzunar.'' Mai nene,las-o naibii ca ne rupem falcile de plans.. ..Arata-mi tu un roman care are actiuni ,in afara de oamenii vostri,votanti fideli ai steagului rosu cu trandafiri..Despre ce actiuni vorbesti??Hartia aia igienica,la firme pe care,mai apoi,tot voi le-ati falimentat? Ati dat hartie la populatie si asa v-ati mai umplut conturile prin banci..Cu cine crezi ca vorbesti?!? Chiar aveti impresia ca toti suntem imbecili?5. ''A introdus cornul cu laptele la copiii'' -Alo,nenea, vezi ca era conditie pe lista aderarii la UE.In scolile de acolo exista cantine,in caz ca nu stii,unde copiii mananca mancare calda,mai buna decat mananca si vor manca majoritatea romanilor acasa.Cu un corn si un paharel de plastic cu lapte,din care ati facut oricum un circ si o afacere,aveti impresia ca ati rezolvat toate problemele.Mai bine le dadeati echivalentul in bani parintilor,ca sa nu va mai imbogatiti tot voi din comisioane si drepturi de distributie. '' Mi rusine cand vad ce ingusti sunteti si sustinetzi un bou ca tariceanu!!! rusine...'' Nenea, ingust la minte esti dumneata si toti cei ca dumneata,pentru simplul motiv ca ne credeti pe noi ingusti.Cine a zis ca il preferam pe Tariceanu in locul PSD-ului?!? Crezi ca daca cineva uraste SIDA,va alege cancerul?? ..Si inca ceva..Apropo de asta: '' a facut 4 km de autostrada in 4 ani. '' Dar voi,cati kilometri de autostrada ati facut in 12 ani de guvernare?
Legio tertia decima Gemina (13th Twin Legion),
|
|
Fosta membra 9am.ro 74 mesaje Membru din: 1/02/2009 |
Postat pe: 23 Mai 2009, ora 17:32
Eu am mai spus .
Anul trecut am lucrat in Franta si dupa terminarea sezonului prapaditii de francezi in doua saptamani au turnat 45 km de asfalt in doua saptamani .Unora li se pare incredibil chiar si pomanagiilor care cer voturi acum pentru european . Sa le fie rusine ca vor asa ceva dar la ei bunul simt e undeva departe . Daca cineva nu crede sa ma contacteze si pot proba treaba cu asfaltul . Adevarul ca noi suntem un popor de pupincuristi si nu avem curajul sa iesim in strada sa ne cerem unele drepturi cum cer francezii de exemplu . Au ajuns guvernantii sa prosteasca pana si pe cei cu mai mult de doua facultati asa ca ne meritam soarta .
|
|
teoeuroyspania 4 mesaje Membru din: 19/11/2008 Oras: Arad |
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 12:28
PSD IN FRUNTE CU CINE CU COMUNISTII ?io huuuuuuuuu ce sa ajuns de tara de la revol?prafu condusa de atitia ani de ion
|
|
9am026923 2 mesaje Membru din: 3/04/2009 |
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 09:38
PSD este un PARTID in adevaratul sens al cuvantului .... asa credeam si tot asa vreau sa cred Ii rog pe mai marii partidului sa fie uniti, sa fie toti la unison in comentariile lor si sunt sigura ca o sa le fie bine si lor si tarii noastre. Sunt mai multi oameni competenti in PSD decat in celelalte partide si este pacat sa le stricam imaginea - Concediul la mamici de 2 ani de zile si cu o plata ce le convenea..... - O protejat locurile de munca unde lucrati voi acuma, - Sute de sali de sport in toata tara unde copii vostri bat mingea! - O impartit actiuni la populatie pe care voi le puteti vinde acuma sa aveti un ban de buzunar., - A introdus cornul cu laptele la copiii - Distribuire de microbuse scolare pt copii din sate, - Impozit pe venit diferentiat, adica cei cu salarii mari dau mai mult si cei cu salariu mic dau mai putin PSD poate sa faca o multime de lucruri bune, are cu cine, cred ca va avea cu ce si ........ DOAMNE AJUTA-I! |
|
Fosta membra 9am.ro 975 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Craiova |
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 18:29
De la: virgilvlad, la data 2009-05-23 17:32:12Eu am mai spus . Wooooooooooow.Ce bine le-ai zis.P�cat c� degeaba...........Nu ai cui s�-i spui.
|
|
Fosta membra 9am.ro 975 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Craiova |
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 18:31
De la: 9am026923, la data 2009-05-25 09:38:47 What?Nu v�d bine................Deși sunt �n PSD de 10 ani de zile,am �nceput de mult s� nu mai cred asta. |
|
Fosta membra 9am.ro 172 mesaje Membru din: 5/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 22:40
D�ALE CARNAVALULUI...(PRE)ELECTORAL
Romeo Tarhon Luat la �intic�(!) intervieveal�(!) gazet�reasc�, jup�n Berceanul, nu departe de alde Vanghelie, �n inconfundabilul dar scufundabilul lui stil �mecheresc-gol�nesc de repondent(!) ca la cr�m�, de interlocutor (mai degrab� stradal dec�t)guvernamental pre�ios �i fi�os, cu deficien�e �n exprimare �i formulare la ziceri �i preziceri �nc�lcite �i sucite, nu c� le-ar amesteca voit, cu me�te�ug, ci pentru c� a�a �i ies, a�a le scoate �i at�t �l duce vocabularul, a reu�it s� dea un interviu nereu�it (! )din care citez: �Eu personal cred 100% c� pre�edintele va candida�... �i (�nu �tiu daca va candida�)....�pentru c� sunt convins c� pre�edintele nu a luat �nc� o decizie�. Nu putem s� nu remarc�m claritatea, indubitabilitatea �i (s)cursivitatea exprim�rii ministrului pedelean, lexicalitate pe care nici Iosif Boda nu reu�e�te s� o sintactizeze(!) cu at�ta fluen��. Dar s� �i trecem jup�nului cu vederea aceste caren�e de �n�eles c�ci, at�t de ocupat fiind cu politicile de vreo dou� decenii, nu a mai avut vreme s� se mai �mbog��easc� �i lexical (!). Afl�m, �n schimb, din interviul `mnealui de G�g�, c� �l are la m�n�, vreau s� zic la... telefon, laSMS pe musiu Geoan� c�ruia i-a memorat urm�torul citat (din MEDIAFAX): �Geoan� a declarat asear� la TVR (care �sear㔺i care �TVR� nu conteaz�) c� dac� ajunge pre�edinte, va judeca actuala majoritate PDL-PSD prin prisma situa�iei sociale �i economice.... (cuvinte sucite �i r�sucite de parc� ar fi ale B�sescului)...�i �n func�ie de realit��ile electorale ale momentului�... �Postelectorale�, corectez eu, �ntruc�t vorbirea celui care m�lai la Cotroceni viseaz� se refer� la perioada de dup� cotroceziden�iale, c�nd �nsu�i Mircea (sper� Geoan�) va lua decizia privind soarta guvern�rii care nu va mai fi pedelisto-pesedist� ci viceversa, pesedisto-pedelist� �i c�nd �Pre�edintele care va conduce Rom�nia, va avea mai multe lucruri de f�cut� (dar mai multe de desf�cut, zic eu...) ��n sensul de a aduce na�iunea �ntr-o logic� de coeren�� �i solidaritate�. Iat� �i un politician care vorbe�te corent despre coeren��, �nc�t nici Vanghelie nu mai �n�eles de ce a trebuit s�-�i semeseze(!) Berceanul memoria cu a�a mesaj. M� rog, jup�nu-i jup�n, face ce pofte�te cu telefonul lui (de serviciu). Mai cu t�lc �i schepsiseala(!) mi s-a p�rut declara�ia potrivit c�reia suspansul candidaturii B�sescului poate fi o stratagem�, un scenariu, un concurs de scenarii...Cuvintele, stima�i cititori, �mi apar�in �i reprezint� o �t�lm�cire� a declara�iei (neinteligibile) a Berceanului care, r�spunz�nd la problema succesoral� a Bocului, dac� B�sescul �i retrage flota, afirm� c� despre �rezerva de cadre� nu s-a vorbit la partid �n partid(!). E �i greu de b�nuit cine i-ar urma cotroceanului! Oricare juc�tor, de la Pele la B�se, are o rezerv� �n caz c� se accidenteaz�, sau, ca Mutu �i Madona, c� se drogheaz�. C�t despre Antonescu, Crinul �i Geoan�, Mircea, Berceanul postuleaz�: ni�te �nimeni�...p�n� s� fie impu�i drept p�pu�i...adic� �efi suspu�i �i supu�i... �i astfel, din interviul lui aburit-bramburit, ne l�murim c� lumini�a lui Ciorbea s-ar putea s� ajung� prin iarna asta, dup� alegerea pre�edintelui, la cap�tul tunelului lui B�sescu �n func�ie de nemilosul procentaj de derapaj la �omaj: dac� trece de 10%, s-a zis, nu mai candideaz�...A�! C-e�ti copil? .Nu cred neicusorule...C�t� vreme - pentru ca s� zic a�a � mai exist� miliardele de la FMI, are el grij�, bibicul, B�sebocul, s� nu sar� mon�er �omajul. Motiv pentru care, ca un Socrate al �n�elepciunii monumentale de partid, Berceanul a statutat(!): pedeli�tii nu vor scoate pesedi�tii de la guvernare (�de-ar mai duce-o p�n-la toamn�, leli��...Ioaaan�...�) �i, puse una peste alta ( sau una sub alta, depinde cum privim...), �guvernul merge bine�. Parc� noi nu vedem cum calc� str�mb, �ont�rc, �n str�chini... Dac� nu noi, �tia mai pu�in citi�i, m�car Vanghelie care este confuz, abia ie�it din �edin�a de guverneal�(!), a recunoscut: �Dac� nu �n�eleg ceva, nu pot sta lini�tit�. �i cum (r)omul chiar nu pricepe jocurile de culise, fiind �un pache�el de problemu�e� �i nervi�ori (poate de la viermi�ori...), nici el nu mai este (el, care este) sigur c� a �n�eles de ce l-a mai dat afar� din partid pe confrasu` M�d�linul, la mi�to, s� se fac� independent pentru cotroceziden�iale, c� se poart� �n... d-ale carnavalului politic de la Oprescu �ncoace... |
|
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 15:10
Poate nu am in spatele meu o activitate profesionala foarte mare, dar cred ca prin ce am demonstrat la sectorul 5, faptul ca i-am capacitat pe cetatenii sectorului 5, batandu-ma pe de o parte cu echipa domnului primar general de atunci, Basescu, si cu o parte din echipa PSD, care am avut unele probleme cu ei si care au vrut sa ma elimine, in ultimii cinci ani este anormal sa mergem cu masinile si cu transportul in comun care mergem.(Marian Vanghelie)
|
|
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 15:11
Democratia asta este cam enervanta. (Ion Iliescu)
|
|
Fosta membra 9am.ro 118 mesaje Membru din: 21/02/2009 |
Postat pe: 30 Mai 2009, ora 12:09
Sunt curios sa aflu daca stie cineva un partid care nu este de prefacuti. Iliescu are dreptate, Democratia este o porcarie. Toti imbecilii ridica mana, unii nici nu stiu pentru ce.
|
|
Shlomo_Mire_Ivan 1640 mesaje Membru din: 19/04/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 20:45
De la: virgilvlad, la data 2009-05-23 17:32:12Eu am mai spus .Cine ar trebui sa iasa in strada si sa tipe tare,ai de toarna 45m de asfalt in doi ani? |
|
|
|

Prostanacul nu este sigur ca il numeste prim ministru daca reuseste sa darime Guvernul,asa cu a convenit cu Basescu
Lesinati ca stau de atita vreme pe tusa,PDL istii se tirasc cu ultimele puteri ca sobolanii infometati ,care presimt ca pierd alegerile de la 30 noiembrie 2008 si vor sa -si asigure un loc la PSD
Vreau sa vad , isi vor respecta promisiunile facute electoratului cind au venit prin Spania, Italia, sa dea cei 25 000 de euro? Eu nu cred.
asa suntem noi acum si sa traim bine! cum ne asternem asa dormim, si cu cat intelegem mai repede de ce copiii americani isi fac manualele singuri ajutati de profesori dupa capacitatile lor intelectuale cu atat vom ajunge mai aproape de ei sau de 1988? depinde de ceea ce vrem si de ce lasam a se vedea ca vrem....
Incredibil, iti dai seama ce spui?!? Hai sa intrebam o mamica din perioada PSD daca ii convenea salariul,ce zici?
..Sau,probabil ,PSD isi inchipuie ca romanii au emigrat in masa de bine ce le era.Deh, mofturosi romanii astia..Cu asa locuri de munca bine platite,ei tot prin strainatatzuri trag....nerecunoscatorii..nu?!?
) - ''Sute de sali de sport in toata tara unde copii vostri bat mingea!''
..Arata-mi tu un roman care are actiuni ,in afara de oamenii vostri,votanti fideli ai steagului rosu cu trandafiri..Despre ce actiuni vorbesti??Hartia aia igienica,la firme pe care,mai apoi,tot voi le-ati falimentat? Ati dat hartie la populatie si asa v-ati mai umplut conturile prin banci..Cu cine crezi ca vorbesti?!? Chiar aveti impresia ca toti suntem imbecili?
in doua saptamani au turnat 45 km de asfalt in doua saptamani .