Info
x
Psd... partid de prefacuti?
|
Fosta membra 9am.ro 981 mesaje Membru din: 12/07/2009 |
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 10:23
RETINETI acest citat din Scrisoarea Deschisa catre Societatea Civila a lui Emil Constantinescui: ...agen�i acoperi�i din pres� ai serviciilor de informa�ii a c�ror existen�� a fost recunoscut� oficial de c�tre ace�tia �i �postaci� de pe Internet din a�a-zisele gherile digitale pl�tite la bucat� a fost pilonul de rezisten��... ASUPRA ACESTUI ASPECT AM TOT INCERCAT SA VA ATENTIONEZ: in comunitatea 9am "zburda" printre voi asemenea "baieti de serviciu", lichele inregimentate in servicii, fosti si actuali securisti. Publicarea acestei scrisori a determinat o retragere provizorie a acestor "postaci" si a clonelor lor susceptibile. Unde esti 999FLORIN? Da-i bataie, posteaza in voie 111DINU! Hai coane BLACK, imaculatule...! Si voi eugenb, camelya, mytcor,9am056627...Mai majurule, bai plotonere PETRE FLORIN PREDA, ai activat o sumedenie de alte usere,o mica armata de pseudoentitati, postezi sub tot felul de nume false la al caror profil nu exista acces, sau daca exista sunt neidentifiocabile. HOTII striga HOTII! |
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 16:30
De la: romanita, la data 2009-09-02 10:23:45 Chiar nu mai �n�eleg ce vrea userul "romani�a". �mi aduce repro�uri fiindc� am afirmat c� sunt s�tul de moralitatea genera�iei mele, genera�ie din care face parte �i dumnealui. Este adev�rat ! Chiar sunt cu adev�rat s�tul de moralitatea genera�iei mele. �n decembrie 1989 aveam 35 de ani. Am sperat �n altceva dec�t este acum. M� simt chiar vinovat. Am avut ocazia, �mpreun� cu mul�i al�i colegi, de a schimba ceva. �i spun cu asumarea responsabilit��ii c� am fi putut schimba direc�ia de mers a Rom�niei. Am fost ni�te naivi! Am crezut c� noua putere politic� trebuie l�sat� s�-�i pun� �n aplicare programul reorient�rii ��rii spre o societate democratic�. A�a credeam noi. O societate se construie�te prin voin�a puterii politice. Nu doresc s� spun mai multe. Nu merit� un user, de �teapa� tipului ascuns sub pseudonimul de romanita, s�-mi cunoasc� adev�rata identitate �i atitudinile avute atunci pentru ca Rom�nia s� se �ndrepte spre o adev�rat� societate democratic�. Sincer, nu merit�! Oameni ca el s-au infiltrat �n r�ndul nostru �i au tr�dat. Mul�i useri �mi cunosc numele �i mi-au citit c�r�ile despre decembrie 1989. Mul�i fo�ti studen�i �mi cunosc ideile �i principiile referitoare la un stat de drept. I-am explicat userului �n cauz�, printr-un mesaj privat, c� sunt unul dintre cei aresta�i pe timpul evenimentelor din Timi�oara �i c� sunt bucuros dac� un securist este demascat. Nu a �n�eles nimic. M� atac� at�t pe mine c�t �i pe al�i useri, cunoscu�i mie, useri care, �n perioada anilor `90 au �ncercat s� dea un alt curs istoriei. C� nu s-a �nt�mplat, este o alt� �poveste�. Procentul FSN-ului (actual desp�r�it formal �n PSD �i PD-L), a fost at�t de zdrobitor �nc�t ideile noastre nu numai c� au fost abandonate ci au devenit nocive pentru cei care ap�rau puterea. Ca �i acuma! Atitudinea acestui user, nemul�umit de faptul c� schimbarea de sistem i-a �ngr�dit ascensiunea �n ierarhia comunist�, ierarhie deja prefigurat� a fi real� prin patalamaua oferit� de facultatea muncitoreasc�, dovede�te �ncr�ncenarea, aidoma timpurilor trecute, de a �ncerca s� se strecoare �n grupul parveni�ilor politici. A ajuns chiar �i �n prejma familiei regale. Securitatea nu doarme. Romanita o arat� din plin.
Nici cl�tita cu br�nz� nu se diferen�iaz� de celelalte cl�tite politice.
G�oaza este un desert preziden�ial.
"Daltonistul de urechi" aude �n "blond�" �i negru. Cine se scoal� "prea" de diminea��, r�m�ne cu "noaptea �n cap".
|
|
Fosta membra 9am.ro 1639 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Mangalia |
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 11:12
Ete PESEDEUL : SCRISOARE DESCHIS� � c�tre membrii �i electoratul PSD -Subsemnatul Octav Cozm�nc�, membru fondator al PSD din 1990 (FSN 1990 � 1992; FDSN 1992 � 1995; PDSR 1995 � 2001 �i PSD 2001 � p�n� �n prezent), Secretar Executiv, Pre�edinte Executiv al PSD �n perioada 2003 � 2005, �eful Departamentului Administra�iei Publice Locale �n Guvernul V�c�roiu, 1992 -1996, ministrul Adminis-tra�iei Publice �n Guvernul N�stase, 2001 � 2003, senator timp de trei legislaturi, 1996 � 2008, doresc s� adresez urm�toarea scrisoare deschis� c�tre membrii �i elec-toratul PSD, anun��nd �i autosuspendarea mea din PSD potrivit art. 10, alin (11) din Statutul partidului: 1. Partidul Social Democrat � la fondarea c�ruia am contribuit substan�ial, al�turi de al�i lideri marcan�i ai partidului � nu mai este un partid de st�nga sau chiar de centru-st�nga, a�a cum pretind unii lideri din actuala conducere a PSD. Iat� de ce: a. Unii lideri actuali ai PSD, de la centru �i jude�e, au comportament de dreapta, dob�ndind, �mpreun� cu familiile si prietenii lor � pe c�i �tiute de ei � averi imense, derul�nd afaceri dubioase, de regul�, pe seama banului public; b. Decizia profund gre�it� a conducerii PSD, a actualului lider al partidului, de a se alia la guvernare cu Partidul Democrat-Li-beral; - Explica�iile date de unii lideri ai PSD, legate de ap�rarea �interesului na�ional� �i a�a-zisa stabilitate politic�, sunt simple justific�ri, adev�rata motivare fiind dorin�a unor indivizi de a parveni �n func�ii de demnitari � mini�tri, secretari de stat, prefec�i, �efi la diverse institu�ii etc.; - Unii �lideri� ai PSD au ac�ionat �n nume personal sau al unor grupuri pentru a participa la �mp�r�irea �m�laiului�, a �ca�cavalului�, de a-�i instala familiile �i clientela politic� �n diverse func�ii, urm�rind �mbog��irea imediat�. 2. Partidul Social Democrat nu are, din aprilie 2005, un lider autentic, recunoscut �i respectat �n multe structuri de partid din jude�e, municipii, ora�e �i comune. a. Actualul lider al PSD a jucat la �dou� capete�, �n special la Congresul din aprilie 2005, �mpreun� cu al�i complici, de fapt oameni care au tr�dat partidul, precum �i colegii care l-au sprijinit ani de zile pentru a ob�ine � meritat sau nu � diverse func�ii �n partid, �n guvern sau �n diploma�ie. Respectul acestui a�a-zis lider a fost zero fa�� de partid, fa�� de colegii s�i adev�ra�i, inclusiv fa�� de fondatorul partidului. b. Rezultatele acestei atitudini iresponsabile, sus�inute doar de orgolii, vanit��i �i ambi�ii personale, stimulate de doi aventurieri politici de la Cluj (�n niciun caz �Grup�), au dus PSD la pierderea locului �nt�i pe e�ichierul politic rom�nesc, fiind la m�na PDL. �n prezent, PSD a acceptat compromisuri de propor�ii jignitoare, inclusiv umilin�e la nivel central, �n multe jude�e �i, �ndeosebi, cu prilejul recentei asum�ri a r�spunderii Guvernului �n fa�a Parlamentului. - PSD putea, dac� era �n opozi�ie �i cu un lider adev�rat, s� aib� �n prezent peste 40% �n sondaje, s� se situeze pe primul loc �n politica rom�neasc� �i nu s� stea la masa �mp�r�irii ciolanului. 3. Partidul Social Democrat este condus, �n momentul de fa��, de diverse grupuri de interese, clanuri sau g�ti, care au hot�r�t �i hot�r�sc soarta partidului, �n numele unei a�a-zise democratiz�ri a partidului. a. Apreciez c� direc�ia aleas� de PSD este profund gre�it�, baz�ndu-se numai pe satisfacerea intereselor personale ale unor grupuri, ale unor baroni locali, care promoveaz� o politic� de �stat �n stat�. Nu se poate conduce un partid performant doar mim�ndu-se democra�ia �i ac�ion�nd, �n multe cazuri, dictatorial. b. Este vorba de anarhie, de haos, de disolu�ie a partidului. Sus�in aceasta, afirm�nd c� PSD nu mai are �n prezent structuri viabile, organizate temeinic �n peste jum�tate din localit��i. 4. Nu doresc s� fiu �Gic� contra�, nu am fost niciodat� �i nu o s� fiu o piaz� rea, dar am f�cut o analiz� realist�, atent�, onest� �i, �n mod evident, critic� pentru cei mul�i care �n�eleg adev�rul dureros din demersul meu. �nc� mai cred c� PSD poate s� redevin� ceea ce a fost, o adev�rat� for�� politic� a ��rii, cu demnitate �i prestigiu, cu oameni competen�i �n domeniile vie�ii economico-financiare, politice, sociale, culturale, administrative �i diplomatice. a. Nu am fost �i nu voi fi niciodat� sluga umil� a cuiva, indiferent de rangul �i importan�a persoanei respective. - Mi-am p�strat demnitatea �i sobrietatea, fire�ti unui om normal, �n toate vremurile �i perioadele activit��ii �i �n toate func�iile publice �ndeplinite. - Nu am acceptat �i nu voi accepta impostura, sfor�riile �i minciuna, agramatismul �i comportamentul necivilizat al unor personaje compromise, care, doar �nt�mpl�tor, decid soarta partidului, pentru c� dispun de bani. b. Nu accept, sub nicio form�, decizia abuziv�, contrar� statutului �i normelor elementare de conduit� ale unui partid democratic, adoptat� de conducerea PSD, de liderul s�u, de a �ndep�rta din func�ii de conducere, inclusiv excluderea din partid a unor lideri importan�i din: Bistri�a-N�s�ud, Alba, Boto�ani, Timi�, Hunedoara, Prahova, Cluj, Olt, Dolj, Ia�i, Neam�, Giurgiu �.a. - S� adop�i sau s� accep�i asemenea m�suri, cu c�teva luni �nainte de alegerile preziden�iale, este sinucidere politic� sigur� a liderului PSD, sf�tuit de unii care, probabil, �i vor capul, de�i aparent �l sus�in. c. �n acela�i timp, sunt promova�i sau b�ga�i �n seam�, de c�tre �liderul na�ional�, unii supu�i locali, inclusiv pre�edin�i de filiale jude�ene, care au ob�inut procente nesemnificative la toate tipurile de alegeri � locale, parlamentare �i preziden�iale. De asemenea, sunt sus�inu�i �i �ncuraja�i oameni compromi�i, lideri locali contesta�i, f�r� prestigiu politic �i profesional, oameni care nu au concep�ii de st�nga, social-democrate, �n schimb fiind obi�nui�i cu puterea banului, lingu�irea �efului �i lustruitul clan�ei. 5. Decizia mea de autosuspendare din PSD este motivat� �i temeinic�. Nu p�r�sesc partidul �i membrii s�i adev�ra�i, dar nu am nimic �n comun cu indivizi care au tr�dat, care au privatizat partidul, care sunt avizi de putere, care sunt aventurieri politici �i care sacrific� PSD pentru satisfacerea intereselor personale, dar �i ale celor apropia�i: so�ii, so�i, copii, soacre, amante, interlopi, mafio�i etc. 6. Vreau s� mul�umesc membrilor PSD adev�ra�i, celor care au contribuit, de-a lungul anilor, la consolidarea �i reu�itele acestui partid. a. Este remarcabil faptul c� PSD, fiind la guvernare, a ob�inut la alegerile parlamentare din anul 2004 37,1% din voturi, clas�ndu-se, astfel, pe primul loc, �n timp ce la alegerile pentru europarlamentari din 2007, PSD a avut numai 23,1%. b. Doresc s� mul�umesc marii majorit��i a senatorilor �i deputa�ilor, primarilor, consilierilor locali �i jude�eni, membri ai PSD, adic� celor care au dus greul muncii politice pe parcursul anilor, chiar dac�, poate, unii nu vor fi de acord cu decizia mea. c. Doresc, de asemenea, s� mul�umesc unor fondatori ai partidului �i unor lideri importan�i, precum: Ion Iliescu, Oliviu Gherman, Adrian N�stase, Nicolae V�c�roiu, Ion Solcanu, Doru Ioan T�r�cil�, Dan Mircea Popescu, Alexan-dru L�pu�an, Ion Vasile, Vasile Moi�, s.a. 7. Desigur, �mi pare r�u c�, dup� aproape 20 de ani, trebuie s� m� autosuspend din partid. Eu nu am fost traseist politic, profitor sau para�utat �n func�ii �i pozi�ii publice, precum al�i neru�ina�i, care calc� �n picioare munca de ani de zile a sute �i sute de mii de membri ai PSD, de cet��eni ai Rom�niei. - �i asigur �ns� pe membrii adev�ra�i ai PSD c� m� voi �ntoarce, dar numai atunci c�nd Partidul Social Democrat va fi un partid cu adev�rat de st�nga sau centru-st�nga, va fi condus cu adev�rat de oameni politici adev�ra�i �i nu de profitori de conjunctur�, de demagogi, de oameni care promit mult �i nu fac nimic concret �n interesul cet��eanului, al rom�nului obi�nuit. 8. Pe aceast� cale, adresez un �ndemn oamenilor serio�i �i demni din PSD, de a anali-za cu responsabilitate soarta, orientarea �i conduita Partidul Social Democrat, de a decide �n deplin� cuno�tin�� de cauz� asupra liderilor centrali �i locali, fiindc� decid pentru ei �i familiile lor, pentru PSD, pentru electoratul de st�nga, pentru Rom�nia. 9. �n situa�ia �n care PSD nu va redeveni, �n scurt timp, prima for�a politic� din Rom�nia, voi ini�ia, al�turi de al�i oameni importan�i �i puternici, demersurile necesare �i legale pentru constituirea Alian�ei na�ionale a for�elor democratice de st�nga. Voi face acest demers politic f�r� rezerve, �ntruc�t actualele partide nu mai au credibilitate, �ncrederea �n ele sc�z�nd dramatic, cre�nd o stare de lehamite general� �n r�ndul electoratului, a cet��enilor Rom�niei, care refuz� � motivat � s� participe la via�a politic� a ��rii, la scrutinele electorale. - Sunt convins c� o Alian�� democratic� de st�nga va asigura �anse reale �i va acorda respectul meritat tuturor oamenilor acestei ��ri: profesori, medici, juri�ti, func�ionari, ceferi�ti, militari, economi�ti, ingineri, constructori, muncitori �i ��rani, femei �i b�rba�i, tineri �i pensionari. Octav Cosm�nc�, 20.09.2009 Chiar ca e partid de prefacuti ! |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 11:26
De la: CAMELYA_, la data 2009-09-21 11:12:48 Ohoooo,da' stai sa vezi marea noua pacaleala. Cum au muscat romanii si la pacaleala cu formarea guvernului PDL-PSD din necesitati si ratiuni generate de criza (adica vorba lui Base :RE-CE-SI-U-NE!!!!! ) asa vor pune botul acum si la cearta PSD-PDL.Le va ocupa tot timpul liber chestia asta .Eheeee,se mai impaca abia dupa alegeri si tot doar pentru binele tarii. ![]() PS:Cozmanca este doar un exemplu de om care brusc nu a mai putut suporta situatia ,a fost izbit brusc de constiinta ,a realizat brusc ce se intampla in jurul sau .Vor urma si altii deoarece modelul scindarii FSNului ,dupa cum usor observam,a dat bune rezultate :O MAJORITATE STABILA DE 70% . |
|
gabymarinescu_pulsar 375 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 23:34
Acest partid,a fost croit de Ilici dupa chipul si asemanarea lui ce contempla prostit si hipnotizat de devotat spre maica Rusia.Ce treaba are acest partid cu interesele romanesti cand el a fost creeat pt cele rusesti?
|
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 20:04
SPUI PSD SPUI PCR !!!!!!!!! TOTI COMUNISTII DURI CARE AU RAMAS IN ROMANIA SI-AU GASIT LOCUL IN PSD !!!!!!! MA MIR DE CEI TINERI ...........EI CE VOR ? VOR POLITICA DE STANGA ,E BINE DAR CRED CA OR SA O POATA FACE ? NU PANA NU DISPAR BOLSEVICII SI POLITRUCII ASERVITI LOR !!!!!!!!BA LI SA-U ALATRAT SI ASA ZISII BARONI LOCALI DEOARECE ACOLO E CALD SI BINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
|
|
VAM_CIURUIT 426 mesaje Membru din: 11/11/2008 Oras: Satu Mare |
Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 21:07
De la: istoria, la data 2008-10-29 15:05:39 Mare dreptate ai
|
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 15:24
Draga Diavolito, sa sti ca sant unii competenti intre psdisti dar mult mai multi corupti si chiar hoti asa ca mai gandeste umpic pe cine sustii si lauzi.
GINA
|
|
|
|
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 17:23
Partid de prefacuti putin spus, plin de comunisti si securisti.Se aseamana f bine cu fostul PCR.
GINA
|
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 16:10
De la: 9am076753, la data 2009-11-27 17:23:50Partid de prefacuti putin spus, plin de comunisti si securisti.Se aseamana f bine cu fostul PCR. Si de unde cunosti bre cum arata fostul PCR ? pun pariu ca matale "ai fost" pe timpul lor , sau de la parinti, bunici ?
Ticu
|
|
9am174413 5 mesaje Membru din: 26/11/2009 |
Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 12:45
PSD este dupa parerea mea un partid de RUSINE al poporului roman ,nu pentru ILiescu si comunistii lui,nu pentru Iliescu si mineriadele lu,nu pentru baronii care au furat si fura cu nerusinare pe unde se poate,nu pentru minciunile pe care ni le intind pe toate drumurile ,ci mai ales pentru ca se pot lasa condusi de VANGHELIE si sunt manevrati dupa bunul lui plac Rusine PSD.
|
|
9am174413 5 mesaje Membru din: 26/11/2009 |
Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 13:16
Ma bucur cand viermele isi spune singur Vierme si se da si mareViermus.,ba ne mai da si lectii de prostie.Asta e PSDsi PSD-istii.HA ,HA.
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 13:45
De la: 9am174413, la data 2009-11-29 12:45:29PSD este dupa parerea mea un partid de RUSINE al poporului roman ,nu pentru ILiescu si comunistii lui,nu pentru Iliescu si mineriadele lu,nu pentru baronii care au furat si fura cu nerusinare pe unde se poate,nu pentru minciunile pe care ni le intind pe toate drumurile ,ci mai ales pentru ca se pot lasa condusi de VANGHELIE si sunt manevrati dupa bunul lui plac Rusine PSD.Dar de unul ca Solomon, ce zici ? E mai departe ca Vanghelie ?
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 16:57
Ar fi bine sa fie numai prefacuti in acest partid dar au mai multe epitete deochiate acesti membrii, de care nici nu vreau sa aud.
GINA
|
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 09:22
www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE
Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Ete PESEDEUL :
SCRISOARE DESCHIS� � c�tre membrii �i electoratul PSD -
Cum au muscat romanii si la pacaleala cu formarea guvernului PDL-PSD din necesitati si ratiuni generate de criza (adica vorba lui Base :RE-CE-SI-U-NE!!!!!
) asa vor pune botul acum si la cearta PSD-PDL.Le va ocupa tot timpul liber chestia asta
.Eheeee,se mai impaca abia dupa alegeri si tot doar pentru binele tarii. 
Prostanacul nu este sigur ca il numeste prim ministru daca reuseste sa darime Guvernul,asa cu a convenit cu Basescu
Talimbul Boc a facut o gafa numindul prim ministru la tv pe impaiatul Stolo si a trezit suspiciuni la Pinochio
Si de unde cunosti bre cum arata fostul PCR ? pun pariu ca matale "ai fost" pe timpul lor , sau de la parinti, bunici ?