back to top ∧

Nu exista topicuri mai vechi!
Info
x
info

OK

Info
x
info

Elena basescu tinteste la cariera politica internationala

Unkle

50 mesaje
Oras: Alexandria

Postat pe: 10 Iulie 2008, ora 15:26

Are u kidding me? what can I say...La muulte, muuulte succesuri!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 Iulie 2008, ora 14:07

Merita domnule, e frumoasa si desteapta, si mai e si fata de presedinte

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 Iulie 2008, ora 14:08

Merita domnule, e frumoasa si desteapta, si mai e si fata de presedinte

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 16 Iulie 2008, ora 19:21

fata de mariner maman...nu era presedinte cind a facuto,din cauza asta are carente in educatie.Altfel are fata sucesuri,hrebenciuci,etc.Pacat ca nu stie sa ;'editeze ''o fraza.

ravenlord

12 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 18 Iulie 2008, ora 12:10

Poate engleza o vorbeste mai corect decat romana

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 21 Iulie 2008, ora 18:11

Si-uite-asa o barba avea si-uite-asa si-o pieptana !....

Fosta membra 9am.ro

121 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 21 Iulie 2008, ora 21:09

iulidan2

156 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 23 Iulie 2008, ora 12:01

adevarul e ca macar arata bine; decat vreun burtos transpirat....

Fosta membra 9am.ro

30 mesaje
Postat pe: 23 Iulie 2008, ora 14:55

valericamatei

1 mesaj
Postat pe: 7 August 2008, ora 15:27

De la: ravenlord, la data 2008-07-18 12:10:09Poate engleza o vorbeste mai corect decat romana

vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 7 August 2008, ora 15:35

Tipic romanesc! Are tati/ mami "comitz"? Hop si beizadeaua, pt. ca, nu-i asha?, e rost de lovele, adica platitzi fraierilor (cititi contribuabililor) perpetuarea speciilor basesciene, hrebenciuce etc. intru bunastarea nu a vostra, ci a gashtilor lor! Pentru ca "spectacolul" balacarelilor dintre ei este praf in ochii gushterilor (asha cum ne numesc ei pe noi, votantzii), de incuscrit tot intre ei se incuscresc, deh, averea poporului trebuie consumata prin reprezentantzi, pentru reprezentantzi...Mai votatzi-i shi in toamna shi va treziti si cu mama lu' Base si cu bunicu' lui Hrebe ambasadori!!!!

Fosta membra 9am.ro

10 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 August 2008, ora 21:37

si pe centura sunt unele care arata bine

hagilorian

3 mesaje
Postat pe: 8 August 2008, ora 12:55

la potentialul ei erotic nici nu ma mira de acest succes!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 10 August 2008, ora 22:50

CE VA FACE IN STRAINATATE;; INTELIJENTA TATII;;??? CUM SE VA EXPRIMA???? CINE STIE POATE VA PRIMI UN POST ;;PLATIT DE ;;TATY; SI VA TREBUI SA FIE ;;MUTA; !! ASA O SA SE DESCURCE!!!

mari_buisolu

1 mesaj
Postat pe: 13 August 2008, ora 11:36

gabymarinescu_pulsar

375 mesaje

Postat pe: 17 August 2008, ora 00:08

Cu tot respectul si simpatia pt tatal ei,regret ca ea nu tinteste ..."succesuri"mai potrivite ei....

Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 18 August 2008, ora 15:08

ha.ha.ha stie meserie ba mai ceva ca asta;

diaper windel dildo strap on

si va deschide cabinet cu;

julia taylor vidal

intrati studiati si urmatii exemplul daca vreti in politica

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
LYLYKAE

309 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 18 August 2008, ora 15:14

Unkle
daca faci si tu ca Elena,intra sa vezi pe

julia taylor vidal

ai dreptul sa comentezi ce vrei

http://www.youtube.com/watch?v=0a9a9W96ac0
hagilorian

3 mesaje
Postat pe: 19 August 2008, ora 17:13

doar ia pe noi ne poate face !

hagilorian

3 mesaje
Postat pe: 20 August 2008, ora 08:28

o fata de succes nu inseamna neaparat ca poate devenii si o politiciana de succes!

Fosta membra 9am.ro

677 mesaje

Postat pe: 20 August 2008, ora 11:49

da iubeste politica dar mai mult prefera;

big facial
cu siguranta va avea succesuri,intra pe;

So macht Abspritzen Spass 7
asa moare de placere numai succesuri

LYLYKAE

309 mesaje

Postat pe: 17 Septembrie 2008, ora 05:49

nu mai are timp de cariera ca i-l ocupa noul amant...!

http://www.youtube.com/watch?v=0a9a9W96ac0
igorspan

11 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 17 Septembrie 2008, ora 19:18

E normal si inca prea putin,dar mai e vreme,poate dupa exemplul lui Kim Ir Sen va mosteni presedentia precum Kim Iong Il (care nici el nu se simte prea bine) si-i vom dedica ode cat de frumoasa si desteapta este,ca doar suntem obisnuiti de la Elena anterioara(Ceausescu) care tot o analfabeta sinistra era...

Fosta membra 9am.ro

677 mesaje

Postat pe: 18 Septembrie 2008, ora 19:27

igorspan,bravos popoli a inceput sa gindeasca natiunea pai pina acum ziceati cai de-al nostru din popor

destin58

5 mesaje

Postat pe: 20 Septembrie 2008, ora 11:33

daca dupa aspectul fizic trebuie sa fim reprezentati in guvern,lume....atunci sintem ultimii din ...LUME

Ana_carmen_baciu

989 mesaje

Postat pe: 24 August 2009, ora 19:55

railor..26 Pictures, Images and Photos

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 24 August 2009, ora 19:59

Orkut Scraps

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 24 August 2009, ora 20:03

roxanaiordache.wordpress.com/

"TÂRFA PREȘEDINTELUI ȘI-A FĂCUT FLAGRANT
joi 20 august 2009

Ministra Turismului s-a dat din nou în stambă. Și-a ridicat poalele în cap mai urât ca oricând. Le comite în lanț. Are un tupeu colosal, dar nu e chiar tupeul ei obișnuit. Acum plusează din disperare. A început să se prindă până și ea că drumul pe care s-a afundat este ireversibil. Și încearcă imposibilul.

S-a dus la Parchet și a depus plângeri penale penibile împotriva președintelui comisiei parlamentare și a altor membri, a declarat că nu se prezintă la comisie până la demisia lor, după care, în 10 minute, a venit la comisie și și-a bătut joc de ea, prezentând niște documente, oricum nici pe departe toate cele solicitate - pe care mințise chiar aseară la Gabi Firea că deja le-a trimis, pretinzând că acceptă să fie audiată, după care a proferat tupeisme de mahala, s-a ridicat și a plecat.

Țopârlanca își agravează situația. Invocă înregistrări ilegale, închipuindu-și că serviciile sunt la dispoziția ei. Încalcă ostentativ și live legile țării. Pentru plângerile penale pe care le-a depus va plânge penal. Va primi bukkake cu NUP-uri de la Parchet și se va întoarce acolo în calitate de acuzat, care și-a instigat subordonații la nerespectarea legii. Și multe altele i se vor întâmpla.

Băsescu se va delimita de ea. El crede că provizoriu, după care se realege și o pune premier. Dar serviciile au orgoliul lor. DNA o va face varză. Pe drumul pe care a luat-o instituția condusă de inamovibilul Daniel Morar nu-și mai permite să se compromită acceptând comenzi politice. Acum, așteaptă doar să fie tăvălită cât mai tare. Și o sesizare.

Ridzi pățește infim față de ea. Fosta ministră a Tineretului s-a limitat la manipularea penală a subordonaților din minister. Sinistra Turismului și-a permis să intervină la Ministerul Finanțelor, determinând un lanț de ilegalități fără precedent într-un stat de drept. A recunoscut chiar aseară, la “Știrea zilei”, că a intervenit la Finanțe. Pentru tot ce a urmat trebuie nu doar să-și dea demisia, ci e flagrant penală. Pogea, Anastase, Barbu au și ei răspundere penală, chiar dacă sunt iresponsabili. Trebuie să demisioneze toți.

Iar complicii Duduii din PD-L și de oriunde vor suporta consecințele. Penale.

P.S. Mai multe vă spun eu, mai încolo, cum am promis de ieri. Iar ei îi spun că ne jucăm de-a pisica și șoarecele, dar nu e ea pisica."

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 24 August 2009, ora 20:19

Multa bafta tuturor pipitzelor care fac cariera politica

In Tara lui Papura Voda ..totul e posibil...

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 25 August 2009, ora 18:06

PRINCIPELE RADU AL ROMANIEI
Acum, in plina vara
Publicat in: Jurnal, data: 25.08.2009
Acum, in plina vara, când lipsesc si evenimentele, dar si cei care le-ar putea provoca, as dori sa scriu, pe scurt, despre câteva detalii care privesc Familia noastra si care inseamna ceva pentru Principesa si pentru mine.

Ne aflam in avion, in drumul nostru acasa dintr-o vizita in Europa. In timpul zborului, un domn vine la rândul nostru de scaune, se apleaca discret si spune Principesei: “Alteta Voastra Regala, as vrea sa va multumesc”. Principesa intreaba de ce. Domnul raspunde: “Acum saptesprezece ani eram student la medicina. Fundatia Altetei Voastre Regale mi-a dat bani pentru a urma un curs in Marea Britanie. Astazi am un cabinet particular la Londra, sunt medic psihiatru, am absolvit Universitatea din Oxford si sunt tatal unui baietel nascut in Marea Britanie. Bursa pe care mi-ati oferit-o mi-a schimbat viata. As vrea sa va multumesc acum, dupa atâtia ani”!

Al doilea detaliu priveste tot pe Alteta Sa Regala. Cu câteva saptamâni in urma, Principesa a primit, prin decret semnat de Presedintele Republicii Franceze, ordinul national Legiunea de Onoare.

Al treilea detaliu este legat de dumneavoastra, cei care urmariti paginile electronice ale siturilor noastre. Ieri a fost o zi insemnata pentru mine, fiindca numarul vizitatorilor sitului www.princeradu.ro/ a ajuns la un milion. Va multumesc!

| Varianta pentru tiparire a topicului Elena Basescu tinteste la cariera politica internationala
Mergi la: