Info
x
Imi pierd timpul cu el?
|
lisa 3 mesaje Membru din: 2/12/2009 |
Postat pe: 18 Septembrie 2011, ora 19:49
sunt cu actualul de vreun an.el e doctor eu sunt femeie de afaceri...
niciodata nu am simtit ca am fi suflete pereche insa la varsta noastra nu mai avem pretentii de adolescent(amandoi peste 35) . din pacate ne despart vreo 100 de km si un program foarte incarcat .la inceput ne gandeam ca el sa vina in orasul meu insa nu prea sunt joburi pentru specializarea lui asa ca m-am gamdit sa-si deschida un cabinet privat.eu nu ma pot muta in orasul lui deoarece afacerile sunt aici iar eu trebuie sa fiu prezenta minimum 5 zile pe saptamana. eu am un venit mai mare decat el(e normal am 2 afaceri puse pe picioare el abia s-a stabilit de vreun an in tara aceasta) asa ca i-am propus sa fac o investitie intr-un spatiu comercial pentru a-si deschide cabinet medical. investitia este rentabila pentru amandoi daca ramanem impreuna insa este bataie de cap(solutie este vinderea spatiului respectiv sau taratul prin tribunale)daca ne despartim. Desigur, investitia poate fi protejata de un contract bine pus la punct dar intrebarea mea este: se merita efortul de a-l ajuta atat timp cat el nu face prea mare sacrificiu din punct de vedere financiar, nu il vad foarte mult impicat emotional insa mie mi s-au aprins tare calcailele(el spune ca asa e el si ca e mai precaut din fire dupa un esec in casatorie) si parca oricat as face pentru el tot nu sunt suficient de buna(deh, nu-s doctorita ca si el)... acum nu aruncati cu piatra, ma pricep eub la afaceri dar la dragoste nu prea...insa orice raspuns este binevenit. x Raporteaza abuz de limbaj |
|
FLOARE_DE_MARTIE 187 mesaje Membru din: 9/07/2011 |
Postat pe: 18 Septembrie 2011, ora 20:06
daca timp de 1 an , a mers bine asa, de ce vrei sa schimbi acum totul ?? 100 de km se parcurg intr-o ora si ceva cu masina. Va intilniti seara sau doar in week-end. Nu forta lucrurile, mai ales ca el nu este foarte hotarit. Zici ca el a avut un esec in casatorie, lasa-i timp ....sa se vindece. Cand va fii pregatit , o sa vezi si tu diferenta.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 4090 mesaje Membru din: 1/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Septembrie 2011, ora 20:19
nu te astepta de la un doctor sa fie foarte pasional.in general cei din sistemul sanitar sunt deosebiti de oamenii obisnuiti in sensul ca nu prea au sentimente . pentru un doctor o partida de sex este la fel ca schimbarea uleiului la masina pentru un mecanic
Raporteaza abuz de limbaj
analizez, judec si dau verdicte!
|
|
bebeoprea 28 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Septembrie 2011, ora 08:17
Acorda mai mult timp afacerilor tale astfel incercand sa-i acorzi mai putina atentie lui ! Daca are ceva pentru tine se va cunoaste in cel mai scurt timp,daca ramane pasiv si indiferent...uita-l!
|
yuppy004988 22 mesaje Membru din: 16/09/2009 Oras: Slobozia |
Postat pe: 19 Septembrie 2011, ora 08:20
De la: yuppy018279, la data 2011-09-18 19:49:42sunt cu actualul de vreun an.el e doctor eu sunt femeie de afaceri... Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am243775 10 mesaje Membru din: 21/11/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Septembrie 2011, ora 08:21
in noul cod civil este introdus si contractul prenuptial,poti pune clauza,in caz de despartire spatiul iti pote ramane tie sau il cumperi inainte de casatorie si bunurile dobandite inainte de casatorie nu se impart.............totusi daca el este rece cred ca nu te iubeste si este doar interes,acum tu trebuie sa te convingi dar meseria lui nu are nici o legatura cu sentimentele..........
|
yuppy004988 22 mesaje Membru din: 16/09/2009 Oras: Slobozia |
Postat pe: 19 Septembrie 2011, ora 08:23
De la: yuppy004988, la data 2011-09-19 08:20:53De la: yuppy018279, la data 2011-09-18 19:49:42sunt cu actualul de vreun an.el e doctor eu sunt femeie de afaceri... Raporteaza abuz de limbaj |
|
lucianicus 2 mesaje Membru din: 30/01/2015 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Septembrie 2011, ora 08:45
Scriu nu pentru ca as fi expert in asta dar in aceste zile , sau mai bine zis de o luna de zile si eu sunt intr-o situatie asemanatoare.Eu sunt un barbat ,38 ani si de 3 ani sunt impreuna cu o persoana de varsta mea.Eu sunt cel care in 3 ani a tras inainte caruta iar ea s-a ocupat de scenografie(adica nu a lucrat in acesti 3 ani).Anul acesta a inceput sa lucrezesi i-am spus ca vreau sa investesc sa-si faca o SPA si sa ne gandim la casatorie , pentru a avea un copil.Pana acum ea voia casatoria cu orice pret iar eu am amanat pentru a consolida relatia noastra.De pe 18 august,mi-a spus ca are trebuie sa stam separati pentru un timp(9-12 luni )pentru a fi sigura daca vrea sa mai fim impreuna pentru ca ea vrea sa inteleaga daca poate sa stea pe picioarele ei-economic vorbind.Eu cred ca poate sa se descurce si singura , nu m-am indoit de asta , dar cred ca in viata trebuie sa doresti mai mult decat iti trebuie ca sa mananci si sa mergi la mare, de aceea m-am gandit ca daca tot munceste , atunci e mai bine sa castige mai mult , cu aceeasi munca.Pentru ea pare ca viata asta are 350 ani.
Toata lumea care ma cunoaste imi susura in ureche ca imi pierd timpul cu ea;eu nu stiu ce sa cred , nu vreau sa dau crezare vorbei pentru ca eu sunt pana peste urechi indragostit , as zice sunt de trei ori mai prins decat acum trei ani .Eu inca nu cred ca-mi pierd timpul cu ea , asa cum imi zice toata lumea. De aceea zic:Daca tot ti s-au aprins calcaile, incearca sa duci pana la capat sentimentele si sa nu faci calcule de genul "imi pierd timpul..."Cred ca asa obtii ceva mult mai pretios in locul timpului..." Eu asa am hotarat sa fac , sa astept , sa sper si sa fiu mult mai atent la toate.Si atunci timpul ,pe care nu vrei sa-l pierzi , iti va da singur raspunsul ! Sa auzim de bine ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
cosminsavu75 8 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 19 Septembrie 2011, ora 09:48
pot sa-ti fac eu o propunere?
|
tennaglia 1 mesaj Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 19 Septembrie 2011, ora 09:59
Pentru ca ai pomenit de cel putin 3 ori de afaceri...ar trebui sa sti ca in dragoste nu e ca in afaceri.
|
Touareg2 24 mesaje Membru din: 29/01/2015 |
Postat pe: 19 Septembrie 2011, ora 11:23
De la: yuppy018279, la data 2011-09-18 19:49:42sunt cu actualul de vreun an.el e doctor eu sunt femeie de afaceri... Iti pierzi timpul cu el parol d'onor. Adica tu vrei sa investesti bani pentru ca el sa aiba un statut social si un venit acceptabil si tot el face mofturi? Lasa-l cat inca mai e timp si nu pierzi banii.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Cotoi_yuppy 74 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Husi |
Postat pe: 19 Septembrie 2011, ora 12:58
eu cred ca esti confuza dar cred ca tu stii cel mai bine. Sa o luam logic, intai trebuie sa iti raspunzi ce e mai important pentru tine afacerile/banii sau partea sentimentala. Daca problema este nu se merita ca nu se implica eu zic sa te lasi de partea sentimentala, daca problema ta este sunt dispusa sa arunc 100.000 euro pentru ca asa imi zice inima si sper sa nu ma insele cred ca ar trebui sa iti continui planurile cu el. Poate ca tipul nu vrea sa se arda iar, poate ca tipul nu urmareste decat o viata linistita alaturi de persoana iubita, fara agitatia unui om de afaceri, poate ca el nu e asa de atasat de tine, sau poate sunt toate la un loc sau nici una dintre ele. Eu nu sunt in masaura sa dau raspunsuri, dar sper sa te lamuresti ce vrei.
Cea mai scurta si gluma din toate timpurile: SERR
|
|
Fosta membra 9am.ro 7124 mesaje Membru din: 7/02/2013 |
Postat pe: 19 Septembrie 2011, ora 14:12
Parerea mea este a nu se amesteca dragostea cu afacerile si viceversa! Daca el nu vrea implicare, de ce ai forta tu lucrurile? Si vezi tu, de ce sa va creati un parteneriat, iar in cazul in care nu merge treaba in afaceri sa va certati si voi apoi? NU! Poti sa fii oricat de indragostita, si asta cred ca te face sa devii putin mai slaba pe plan material,in afaceri, pt ca iti deraiaza concentratia de la lucruri mai serioase,primordiale,dar trebuie sa domine ratziunea, nu inima! Gandeste de doua ori inainte sa investesti financiar in aceasta relatie!
Asa gandesc si as face eu;) Bineinteles ca decizia cea corecta iti apartine sa o iei! Curaj, oricum viata merge mai departe,mereu inainte,niciodata inapoi! Numai bine! Raporteaza abuz de limbaj
''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
|
|
adnas 152 mesaje Membru din: 9/10/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Septembrie 2011, ora 17:21
Draga mea pentru tine totul este o afacere si nu vezi decit citi bani ies nu conteaza daca e vorba de iubire sau altceva ,dupa mine esti o superficiala dar e treaba ta ,DAR SINGURA TA REZOLVARE E UN VIBRATOR nu cere bani,il folosesti cind ai chef,nu te implica cu nimic asa ca ce mai astepti ,e un partener pe cinste numai bun pentru cum vezi tu viata ,ca sa nu mai spun o relatie ,de iubire nu se mai pune vorba.
|
|
mihaitamitru 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 19 Septembrie 2011, ora 19:32
solutia e simpla
eu sunt liber!
|
Fosta membra 9am.ro 7130 mesaje Membru din: 28/04/2010 |
Postat pe: 19 Septembrie 2011, ora 23:17
De la: yuppy018279, la data 2011-09-18 19:49:42sunt cu actualul de vreun an.el e doctor eu sunt femeie de afaceri... zici ca ai peste 35 si esti femeie de afaceri ? hm..pai..in functie de situatia ta materiala...as putea sa fac un "sacrificiu"
sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
|
|
adila_bad 438 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 19 Septembrie 2011, ora 23:37
De la: adnas, la data 2011-09-19 17:21:32Draga mea pentru tine totul este o afacere si nu vezi decit citi bani ies nu conteaza daca e vorba de iubire sau altceva ,dupa mine esti o superficiala dar e treaba ta ,DAR SINGURA TA REZOLVARE E UN VIBRATOR nu cere bani,il folosesti cind ai chef,nu te implica cu nimic asa ca ce mai astepti ,e un partener pe cinste numai bun pentru cum vezi tu viata ,ca sa nu mai spun o relatie ,de iubire nu se mai pune vorba.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1470 mesaje Membru din: 5/07/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Septembrie 2011, ora 23:39
De la: haineken, la data 2011-09-19 23:37:15De la: adnas, la data 2011-09-19 17:21:32Draga mea pentru tine totul este o afacere si nu vezi decit citi bani ies nu conteaza daca e vorba de iubire sau altceva ,dupa mine esti o superficiala dar e treaba ta ,DAR SINGURA TA REZOLVARE E UN VIBRATOR nu cere bani,il folosesti cind ai chef,nu te implica cu nimic asa ca ce mai astepti ,e un partener pe cinste numai bun pentru cum vezi tu viata ,ca sa nu mai spun o relatie ,de iubire nu se mai pune vorba. Maiii...v-am prins!!! sunteti asociati la magazinul de vibratoare
Am gusturi simple. Mã mulþumesc cu ce-i mai bun. Oscar Wilde
|
|
lisa 3 mesaje Membru din: 2/12/2009 |
Postat pe: 20 Septembrie 2011, ora 00:50
Seara-buna.
Asadar sa facem prezentarile:eu sunt cea careia ii place sa creada ca e femeie de afaceri cu iubitul medic si care nu stie daca sa arunce banii pe el sau nu... Recunosc , amestec dragostea cu afacerile....si? ce-i rau in asta? Pai nu-i mai fain sa stai la bratul unui medic care are cabinet privat eventual mai angajeaza vreo 2 pakistanezi cu diplome obtinute in Romania si cand ajungi la un nr apreciabil de pacienti , vinzi businessul , imparti cascavalul si iti iei bilet spre....Miami(asta daca mai apuci ). Am recitit ce am scris si am scris anapoda. Nu-s 100 km sunt 100 mile,pana iesi din metropola iti ia vreo ora si inca vreo 1h 30min dus, prea obositor ptr naveta zilnica.La fel si ptr el. Weekendurile? da. asta facem acum insa nu e suficient ca sa ne cunoastem indeajuns. De aceea ne-am gandit ca daca ne-om muta impreuna vedem daca ne deranjeaza sforaitul si scarpinatul celuilalt.In plus eu mai am nevoie de weekenduri ca sa mai pun in aplicare vreo idee noua(firma de consultanta :)) ceea ce n-o pot face de la la 100 miles departare(I`m gonna be:)) Iubitul are 42 de ani eu 35 , daca ne mai scarpinam mult dupa ureche ne prinde pensionarea si noi tot o sa facem naveta ca sa ne vedem in weekendsuri ...ce sa mai vorbim de businessuri, familie...etc De aceea il imping frumusel de la spate . daca are un sprijin poate se incumeta mai usor sa faca pasul acesta ; asa cum cineva remarca de aici...n-are nici prea multa tragere de inima, nici riscul nu prea vrea sa si-l asume insa este de acord sa facem cumva sa locuim impreuna... Eu va multumesc mult pentru raspunsuri inclusiv domnului cu vibratorul ...mai, eu am spus ca-i medic nu ca ar fi impotent ...iar primul vibrator l-am achizitionat cam de multisor , o fi expirat de atunci, naiba stie...iar pentru domnul care se oferea sa faca un "sacrificiu":cei de la oficiu de taxe imi aduc aminte cel putin o data pe an ca am un business....in consecinta m-am autointitulat "femeie de afaceri". cat despre income, ce sa fac? sa-ti trimit statementul bancar sau cum? No, toate cele bune si s-auzim numai de bine... x "Daca ai vointa poti muta si muntii, daca ai creier ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza…" Raporteaza abuz de limbaj |
|
yuppy101048 58 mesaje Membru din: 30/05/2011 |
Postat pe: 20 Septembrie 2011, ora 09:56
De la: yuppy018279, la data 2011-09-18 19:49:42sunt cu actualul de vreun an.el e doctor eu sunt femeie de afaceri... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Septembrie 2011, ora 19:34
De la: _Emm, la data 2011-09-19 23:39:54De la: haineken, la data 2011-09-19 23:37:15De la: adnas, la data 2011-09-19 17:21:32Draga mea pentru tine totul este o afacere si nu vezi decit citi bani ies nu conteaza daca e vorba de iubire sau altceva ,dupa mine esti o superficiala dar e treaba ta ,DAR SINGURA TA REZOLVARE E UN VIBRATOR nu cere bani,il folosesti cind ai chef,nu te implica cu nimic asa ca ce mai astepti ,e un partener pe cinste numai bun pentru cum vezi tu viata ,ca sa nu mai spun o relatie ,de iubire nu se mai pune vorba. dadadadadada , nu am stiut am aflat si eu acum ...
|
|
Postat pe: 20 Septembrie 2011, ora 20:03
De la: yuppy018279, la data 2011-09-20 00:50:55Seara-buna. probabil ca eu sunt domnul cu vibratorul nu stiu , dar eu nu sunt domn! ...daca il ai demult trebuie inlocuit hai ca iti fac reducere tocmai am aflat ca sunt asociat la un astfel de magazin .... ....si vibratorul e pt tine nu pt el , ca nici nu am zis nimic de el! ci doar ca vei ramanea singura daca nu iti convine ce ai! si daca tot amesteci placerea cu afacerile .... Raporteaza abuz de limbaj |
|
yuppy002253 1 mesaj Membru din: 27/05/2009 |
Postat pe: 22 Septembrie 2011, ora 08:42
cea mai buna solutie...este ...sa ma cunosti pe mine...ma descurc sentimental...foarte bine ...zic eu...dar te pot convinge...as lasa job-ul meu pt a conduce amandoi afacerea ta...daca asta ar insemna sa fim mai mult timp impreuna....as imbina armonios problemele de afaceri cu cele casnice....si in plus...in fiecare dimineata...te-as trezi la cafeluta...sorbindu-ti roua petalelor trandafirii....crede-ma...e cel mai placut mod de a te trezi....daca vrei mai multe detalii...id-ul meu este clavio2007...te sarut....pwp
cunnilingus
|
|
Postat pe: 22 Septembrie 2011, ora 22:50
De la: yuppy002253, la data 2011-09-22 08:42:11cea mai buna solutie...este ...sa ma cunosti pe mine...ma descurc sentimental...foarte bine ...zic eu...dar te pot convinge...as lasa job-ul meu pt a conduce amandoi afacerea ta...daca asta ar insemna sa fim mai mult timp impreuna....as imbina armonios problemele de afaceri cu cele casnice....si in plus...in fiecare dimineata...te-as trezi la cafeluta...sorbindu-ti roua petalelor trandafirii....crede-ma...e cel mai placut mod de a te trezi....daca vrei mai multe detalii...id-ul meu este clavio2007...te sarut....pwp intalnire pe yuppy .....si au trait fericiti pana la adanci batranete........
|
venus2509 2390 mesaje Membru din: 27/04/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 22 Septembrie 2011, ora 22:53
De la: _Emm, la data 2011-09-19 23:39:54 Paiii...vor sa toarne beton???
om
|
|
Postat pe: 23 Septembrie 2011, ora 20:50
De la: venus2509, la data 2011-09-22 22:53:45De la: _Emm, la data 2011-09-19 23:39:54 unde ?....... dadada, acum turnam fundatia la magazinul de vibratoare
|
oana1111 71 mesaje Membru din: 29/01/2015 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Octombrie 2011, ora 17:12
Imi fac si eu datoria de roman si dau cu parerea... Pai daca vezi ca de acum nu prea il trage inima, nu cred eu ca pe viitor se schimba ceva. Acum tu daca nu ai deja, poate vrei sa faci un copil. Mai greu cu distanta. Deci pana la urma tot impreuna trebuie sa stati.
Daca nu se pune problema de urmasi, merge si fara casatorie. Nu va mai intreaba nimeni de acte prin tarile vestice. Am si eu o amica 'business woman', care si-a facut afacerile singurica de la zero. Si ma uit la ea si vad ce greu e sa ai si o varsta, si pretentii ca deh, nu merge orice mocofan (pe buna dreptate), sa mai fie si dragoste, si sa fie si as in pat (daca ii mai functioneaza ). Daca mai vrei si urmasi, dupa ce te-ai invatat o viata sa faci concediul prin insule si 4* all inclusive, platite eventual de unu care spera sa puna gheara pe tine... se complica treaba. Nu pot sa iti spun sa ii dai papucii, nici sa iti explic cum sa il convingi ca fara tine moare si de sete si de foame, si viata i se pare amara. Asta vine cu intuitia. Deja a trait singurel si a vazut ca ii e bine. Greu sa ii mai schimbi parerea.
|
yuppy018375 3 mesaje Membru din: 5/10/2011 |
Postat pe: 5 Octombrie 2011, ora 15:11
Am revenit pe forum si am gasit raspunsul tau, oana.
Apreciez "datoria de roman" de a raspunde la topic, dar comentariile tale gen "vacante de 4 stele platite de unu" si aluzii la saraca fata batrana si cu ceva afaceri iti tradeaza intentia mai putin onorabila de a ajuta cu un sfat o alta persoana. Nu am avut vacante de 4 stele si stii de ce? Fiindca nu am timp.Daca as avea timp sigur mi le-as permite singura nu as astepta pe unu` sa "sa puna gheara" pe mine. Am muncit mult pentru cele doua afaceri, munca cinstita, fara suportul nimanui.Am urmat cursurle unei universitati in strainatate concomitent cu afacerile.N-am avut timp de cluburi, distractii si alte hobbiuri.Nu regret,sunt mandra de ceea ce am realizat prin fortele proprii Am un profit rezonabil,am casa, am masa.As fi fost dispusa sa-mi ajut partenerul drept dovada a iubirii ce i-o port. Primesc cu seninatate critica constructiva dar resping barfa si balacareala unor frustrati. O zi excelenta, If you can't say something nice, don't say nothin' at all. Raporteaza abuz de limbaj |
|
oana1111 71 mesaje Membru din: 29/01/2015 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 5 Octombrie 2011, ora 16:36
Ai dreptate, iarta-ma te rog. Am recitit ce am scris si vad ca aparent nu am dat de fapt nici o solutie constructiva. Zic aparent pt ca nici tu nu ai avut rabdare sa citesti printre randuri. Oricum, Mea culpa. Imi cer inca o data iertare. In ignoranta mea nu mi-am dat seama ca e un subiect sensibil.
Ok, poate nu ti-ai luat vacanta, poate am judecat asociind problema pusa de tine cu problemele similare ale celor din jurul meu in situatii similare cu a ta. Observa te rog si faptul ca ai sarit cu gura/jignirea pe cineva care de fapt nu te-a judecat pt ca ai facut bani, ci batea campii pe alte teme irelevante. Cand zici ca orice raspuns e binevenit, precizeaza te rog ce fel de raspuns vrei. Si sa imi rectific eroarea si sa iti dau sfatul constructiv: Da, parerea mea e ca se merita sa il ajuti daca iti iese ceva: o relatie durabila, o familie, un copil, o afacere. Daca nu iti iese nimic, si vad ca jumate din postul tau initial e concentrat pe "daca ne despartim", atunci de ce sa te legi la cap? |
|
yuppy018375 3 mesaje Membru din: 5/10/2011 |
Postat pe: 5 Octombrie 2011, ora 16:53
Punct ochit , punct lovit.
Te rog primeste scuzele mele pentru duritatea tonului folosit. Multzam frumos, Oana! Numai bine, A Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

eu sunt liber!
...daca il ai demult trebuie inlocuit hai ca iti fac reducere tocmai am aflat ca sunt asociat la un astfel de magazin ....